Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

perşembe günü işten sonra yürüdüm...
Aslın da ritmik yürüyüş dışında ki yürüyüşlerimin dakikasını toplasam hatırı sayılı dakika olur...
İşe gidip gelirken inip bindiğim durak arası minimum 10 dk.
Gün de 15 dk. desek.. 6*15=90 dk.cepte :)))

hamile olmana rağmen çok iradelisin maşallah doğumdan sonra hedefine rahatlıla varacağına eminim şimdi çokda sıkıp kasma kendinii biraz hamileliğin keyfini çıkar düzenli ve sağlıklı beslenme bizlerde ömürboyu olması gereken zaten ..

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR][/TABLE]

ellerine sağlık canım sabahki çiçekler içinde sağol

Yalnız yürüyüş bana yaramadı frida :)
PErşembe sabahı 109 gösterdi baskül..
cuma sabahı 109,4 :) Demek ki yürüyüş kas yaptı hemen ben de
oluyor öylee bende perşembe çok kasarsam cuma sabahı şişkinlik oluyor mesela perşembe sabahı 104.7 idim dün dikkat etmeme rahmen cuma artı çıktım bidee dediğin gibii çarşamba ve perşembe çok yol yürüdüm ...

Fundacim bak ben kendim duzensiz kullandim biraktim ama kullandigim zaman fayda gormustum.
Ablam kullandi dr kontrolunde 2 sene sonunda azaltarak bir kac ayda birakti hepsini o birden fazla ilac kullaniyodu birakmasi uzun surdu.
Bazen aptallastigi olmadimi oldu ama genele bakinca iyiki kullandi.
Etraftan birileri laf etmis buda 1 hafta almamis ilacini ciddi bir skntı yasadi o zaman. Yani diyecegim su kendine kendine yapanlardir birakamayanlar. Kontrolde olursan sorun olmaz allahin izniyle.

Depresyon disardan basit gorunur sagolsun ama derinden uzer cokertir insani bilirim. Her derdin bir caresi vardir. Emin ol ilerde bugunler icin sadece zor gunlerdi diye bahsediceksin.

hayırlı geceler güzeller
bu akşam nişanımız vardı bizim. ancak geldim eve
okudum okudum alıntılamadım aklımda birşeyde kalmadı.
bonuscan ellerine sağlık.
sporcu güzelleride tebrik ederim.
aslında benimde 75 dk. yürüyüşüm vardı ama diğer günlerim çok tembel geçtiği için sporu yazmadım.
ben gelinceye kadar siz dağıldınız Allah rahatlık versin sabah kilo vermiş olarak kalkın inşallah

Evt ii geliyo temiz hava ... Evt 80 oldum ama ni çaba sarf etmedim kendilpinden gitti . ALLAH saglıkla kilo verdirsin. Şuan onu bile düşünemiyorum. Sen ii olda kiloda verilir merak etme. Aklın yerinde olsun yeterki.

Evt ii geliyo temiz hava ... Evt 80 oldum ama ni çaba sarf etmedim kendilpinden gitti . ALLAH saglıkla kilo verdirsin. Şuan onu bile düşünemiyorum. Sen ii olda kiloda verilir merak etme. Aklın yerinde olsun yeter

İnşallah bonuscum cok sagol. İlacı bırakmamı diyosun şimdi iice kötümü olurum.ya kızım ilgilenmem gereken bi elifim var. Yemek yok ilgi yok ona vakit ayıramıyorum.sagolsun kaynanam yemek yapıyo yediriyo sma gerisi bi annemin yerini tutarmı. Uyku cok yapıyo bu hap bide algılamakta güçlük cekiyorum.Kızım nolcak.

HAFTANIN 1.si...................................... -0.9 kg......................................... DAFI

HAFTANIN 2.si....................................... -0.6 kg........................................ YENA

HAFTANIN 3.sü...................................... 0.5 kg......................................BENGISU

Kilo veren,gayret eden herkesi tebrik ediyorum..

Nursena,hangi kilonu baz alacagimi bilemedim bir diyetisyende birde kendi tartinda tartildigindan bahsetmissin,kendi tartini baz aldim ben,yoksa listeye göre yağdan verilmiş 800 gr olduğu hafta arti olabilirdin..:)

Bonus ne zaman tartilacaksin,haftaya ayni yazmayalım seni olur mu?

bugun ki yediklerim,

Sabah: peynir,zeytin,domates,bir servis kasigi firin kumpir,biraz ceviz ve badem,2 yumurta,domates.

ara:latte

Aksam:12 adet sarma,bir servis kasigi kereviz salatasi,1 servis kasigi yeşil salata,1 servis kasigi firinda pismis karisik sebze.

ara:kahve,yeşil cay,sekersiz normal cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…