yaa takımlara gitme burda yaz menünü işte bende güzel düzenli beslensem menü yazarım hem bizide gaza getirirsin de bakalım 50 dk. ne sporu yaptın bizden gizli gizlii ? yaa ben spor dk.sını tutamıyorum yoksa yürüdüğüm dk.180 dk. rahat vardır eee birde tibet yapıyoruum ...
Bu arada kızlar sabah2.defa tartldgmda 400 grm daha az gördum ama ilk yazdigim listede olmasi iyi.bi de beni her gören zayıfladığmı söylüyor.ins dogumdan sonra kilom cok fazla cikmaz max90 olsam razıyım.ama ins dogumdan kisa süre sonra diyete ve spora başlayp 75e kadar inmeyi düşünüyorum.
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR][/TABLE]
oluyor öylee bende perşembe çok kasarsam cuma sabahı şişkinlik oluyor mesela perşembe sabahı 104.7 idim dün dikkat etmeme rahmen cuma artı çıktım bidee dediğin gibii çarşamba ve perşembe çok yol yürüdüm ...Yalnız yürüyüş bana yaramadı frida :)
PErşembe sabahı 109 gösterdi baskül..
cuma sabahı 109,4 :) Demek ki yürüyüş kas yaptı hemen ben de
Yorgun savasci hepinize iyi geceler diler....
Sagolasın canım ya okadar hsklısın ki okadarda doğru demişinki ama olmuyo işte cok değişiktim sen şakrak vurdum duymazdım. Sinirli sabırsız.ama simdi duvardan ses geliyo bende ses yok . Mutluyum üzgnmüyüm bilmiyorum. Mimik refleks hiç bişey kalmadı. Burda tanıdıkların coğu kullanıyo depresyon ilacını ama gördüğüm kadarıyla hiç bri bırakamıyor alişkanlık yapmişlar ve ben öyle olmak istemiyorum. Dünyayla irtibatı kesiyorum resmen bilmiyorum eşim kaynanam görümcelerim herkes üstüme titriyo bana acıyolar sanki ölcekmişim gibi bu beni dahada üzyo o yüzden eski halime geri dönmem lazım. Kuran ve namaza verdim kendimi daha iiyim sanki günlerdir ilk defa tv bakıp ailecek cay içtim eşim le konuşup yürüyüşe cıktım kendimi cok değişik hissettim. Ama zevk alamadım kimseyede demedim.anlatanildimmi bişeyler sacmaladımmı yoksa
Evt ii geliyo temiz hava ... Evt 80 oldum ama ni çaba sarf etmedim kendilpinden gitti . ALLAH saglıkla kilo verdirsin. Şuan onu bile düşünemiyorum. Sen ii olda kiloda verilir merak etme. Aklın yerinde olsun yeterki.Elifunda yürüyüş çok önemli ve faydalı biliyormusun..
Zevk almasan da çık yürüyüşe sizin oralar da ormana falan gidiyosunuz rahat rahat ne güzel ..
Bir de 80 kilo olmuşsun..Tebrikler..Benim kilomu gördünmü.? Kutup ayusu gibiyim..
Evt ii geliyo temiz hava ... Evt 80 oldum ama ni çaba sarf etmedim kendilpinden gitti . ALLAH saglıkla kilo verdirsin. Şuan onu bile düşünemiyorum. Sen ii olda kiloda verilir merak etme. Aklın yerinde olsun yeterElifunda yürüyüş çok önemli ve faydalı biliyormusun..
Zevk almasan da çık yürüyüşe sizin oralar da ormana falan gidiyosunuz rahat rahat ne güzel ..
Bir de 80 kilo olmuşsun..Tebrikler..Benim kilomu gördünmü.? Kutup ayusu gibiyim..
İnşallah bonuscum cok sagol. İlacı bırakmamı diyosun şimdi iice kötümü olurum.ya kızım ilgilenmem gereken bi elifim var. Yemek yok ilgi yok ona vakit ayıramıyorum.sagolsun kaynanam yemek yapıyo yediriyo sma gerisi bi annemin yerini tutarmı. Uyku cok yapıyo bu hap bide algılamakta güçlük cekiyorum.Kızım nolcak.Fundacim bak ben kendim duzensiz kullandim biraktim ama kullandigim zaman fayda gormustum.
Ablam kullandi dr kontrolunde 2 sene sonunda azaltarak bir kac ayda birakti hepsini o birden fazla ilac kullaniyodu birakmasi uzun surdu.
Bazen aptallastigi olmadimi oldu ama genele bakinca iyiki kullandi.
Etraftan birileri laf etmis buda 1 hafta almamis ilacini ciddi bir skntı yasadi o zaman. Yani diyecegim su kendine kendine yapanlardir birakamayanlar. Kontrolde olursan sorun olmaz allahin izniyle.
Depresyon disardan basit gorunur sagolsun ama derinden uzer cokertir insani bilirim. Her derdin bir caresi vardir. Emin ol ilerde bugunler icin sadece zor gunlerdi diye bahsediceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?