Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun aparatdan kurtulmuşsun ne güzeel :) fizik tedavi desteğiylede hareket etirirsin artık

Geçmiş olsun atlattın sayılır artık bundan sonrası da fizik tedaviyle geçer gider görmemişe dönersin Allah'ın izniyle

Kasmpati rahatlamışsndr biraz.bir parmak bile nasl etkiliyo hayatmızı demi?Allah saglik sihhhat versin.
Bu arada eliffunda hosgeldin.nerelerdeydin neler yaptn?naslsn?anlat bakiim.merak ettik.

Güzel dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ediyorum arkadaşlar,Allah razi olsun..
Bengisu ve meyra hem de nasil rahatladım bir bilseniz,aparat ile parmagimi haraket ettiremiyordum,bir nevi demir gibiydi parmakta sag el işaret parmagi olunca cok zorlandim ama geçti sükür,günahlarima kefarettir inşallah..

Gecmisi bölük bölük okuyabildim,okuyamadigim cok mesaj var hala ne cok konusmussunuz,,:) kalanini yarina okurum inşallah.

kasımpatı ellerine sağlık canım gecenin bu saatinde uğraştın.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim

inşallah her hafta azda olsa vermeye devam ederiz

Estagfirullah dafi ablam,severek yapıyorum ben..
bir de erken saatte yapip sizi bekletmeseydim daha iyiydi ama neyse oldu artik.Iyi geceler diliyorum.

Her hafta gidilmio diyetisyene muhakkak ki o doğrudur benimki uyduruk 20 liralik bi tarti ama cumalari ona gore yazalim bakalim ne olcekk kendimi yariş ati gibi hissediomm yatirdi adam parayj diyetisyene kazanmamiz lazim:)))) dimiiii

Bana kalirsa birakma canim benim. Bazi insanlar kaldirabilir bazilari kaldiramaz herseyi.
Ilacin agir gelmesi normal tabiki ama asirisida kotu. Ilac degisebilir o sorun degil onemli olan senin bu konuda aldigin destegi birakmaman.

3 hafta yada 1 aydan once sanirim degistirilmez ilaclar. Ben ofke kontrolu icin bir ilac kullandim gecmis yillarda 1 ayda 6 kilo aldim sonradan ogrendim agir bir ilacmis biraktim zaten.

Kaynanan yapip yediriyomus bu da buyuk arti her iyi imkanin artisini dusunup ileriye bakicaksin ins. Sakin sana akil veriyorum sanma bunlar kendimede not. Bir kuafore git sac falan degis biseyler yaptir iyi gelicektir.

Benim kaynım da kullanmammak icin direndi evet icmeyi unitunca falan zorluyo onu ama alisti artik kalbi sikisiyodu aksamlari hastane hadtane dolaniodu kurtuldu simdi iyiki icmisim yasadimi anladim diyo Alllah şifa versin arkadaşım sonuçta sağlik ihmale gelmez

Ben de geceden açım valla sen kızdın bir muz yedim yattım
Sabah da elma yedim şimdi çayımı demleyim kahvaltımızı yapalım
Afiyet olsun sana da nursenacım

Günaydn kızlar.topikte bi canlanma azim görüyorum ins devami gelir.liste icin cok sagol6n bonus ve kasimpatisi tesekkurler...
Yena ve safi abla tebrikler.her hafta gram gram bile gitse bir yilda 15.20 kilo gitmis olur ins.ben de hastaydm diye eksi ciktim bundan sonra eksi bildirim yapamam sanrm.bebisimiz büyür şükür.bugun doktorda 400 gram oldugunu ögrendik.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.herkesin türlü türlü imtihani iste.ayet vardr ya ben sizi canınızla malınızla evladınızla imtihan ederim diye.Rabbbim kaldıramayacağımız yükü yüklemesin.Şükretmemiz için o kadar çok nimet bahşetmiş ki bize.elhamdilillah ala külli hal(bütün halimiz için elhamdillillah)demeliyiz.küfür ve delalet dışında her sey icin cok sükür.

Bana da yasak mı :)))
Gece gece aklımdan neler geçti de yemedim sen yine dedin diye yoksa kek poğaça doluydu :)
Biz dr a gidiyoz sanki muzumuza bilem karisir artik. Kadin bi meyve yeme hakki vermis kendine onuda en kuvvetlisinden yemis nolmus sanki

Elma neyin alimde yapalim abla. Elma limon kabik tarcin tane karabiber degil mi?

Gidisatim iyi degil tartimda yok eziklige bak bir tarti alamadim daha ins bu hafta sonu alabilirim.

Mutlu haftasonlari diliyorum..

Topraam emegine saglik..

Biz de citir gevrekli kahvalti yaptik arkadaslarla cok guzeldi nursenanin tabagi kadar kiskirtici olmasa da isci tabagiydi iste :))

Tartisi olmayanlar tarti edinsin artik..

Sevgiler hurmetler opucukler

Kızlarrr nişan kıyafetimi giydim bugun fermuarın ustu kapanmıyor ama cepkenden gozukmuyoo cok mutlu oldummmmmm bu hafta azmedicem inş cumaya 80 hedefi koydum bu arada 70 dim nişanda gorumcemin dugunune kadar 75 olursam nişan kıyafetimi giyebilirimmmm :)) hadi kızlar azmedelim verelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…