- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
geçmiş olsun aparatdan kurtulmuşsun ne güzeel :) fizik tedavi desteğiylede hareket etirirsin artık
hayırlı geceler güzeller
bugün günlerden Diriliş Ertuğrul du.
ben pek ziyan etmem küçücük parçaları bile birleştirir sararımda tembellikten sarmıyorum. yaprağıda hep yeğenim sarıyor zatenben sandalyede oturamıyorum yerde uzun zaman oturuncada dizlerim kötü oluyor
frıdacım bizde biber fazla gitmiyor. kurusu daha makbul. biraz biber ve patlıcan kuruttum ama daha başlamasam iyi olur. bir başlarsam her hafta isterler
çok sevindim canım Allah bir daha göstermesin. yakın zamanda normal kullanabilirsin inşallah
çok sağol canım teşekkürler
Hosgeldn kasimpati hislerine diyecek sozum yok gecen hafta hep degil ama cogunlukla oyleydim. Hacamat yaptirdim evet kismen biraz farkediyo gibi ama 1 kere yetmiyo bir kac kere yaptirmak lazim firsat olursa ins yaptircam.
Bir agirlik var uzerimde her turlu cabuk gecer ins. Gecenlerde nurla konsuyorum dedimki biri beni mutfak bezi gibi sıksa iyice yada ustume agir biseyler koysalar anca iyi gelir :)
Bu agirlik icin hacamat yapan kadinin tavsiyesi 3 hafta 3 kere bakara suresini okumak oldu. Okuycam ins biraz zor olsada. Sagol dusundugun icin.
Frida nuru sormustu simdi aklima geldi nurla gorusuyoruz evet annemin bi lafi vardi ayda 8 gunde 9 derdi aynen oyle :)
Geçmiş olsun atlattın sayılır artık bundan sonrası da fizik tedaviyle geçer gider görmemişe dönersin Allah'ın izniyle
Dişin için tekrar geçmiş olsun.
Sağol canım benim..
Aparatın çıktığına bende çok sevindim, kalan kısmıda çabucak geçer inş hayırlısı ile.
Yengemin parmağına takmışlardı böyle bir aparat ve 1sene durmuştu o aparat, ne çekmişti kadıncağız, ara ara ağlardı sıkıntısından, e koca 3çocuk ve ev ona bakıyordu o haliyle.
Kasmpati rahatlamışsndr biraz.bir parmak bile nasl etkiliyo hayatmızı demi?Allah saglik sihhhat versin.
Bu arada eliffunda hosgeldin.nerelerdeydin neler yaptn?naslsn?anlat bakiim.merak ettik.
kasımpatı ellerine sağlık canım gecenin bu saatinde uğraştın.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim
inşallah her hafta azda olsa vermeye devam ederiz
Her hafta gidilmio diyetisyene muhakkak ki o doğrudur benimki uyduruk 20 liralik bi tarti ama cumalari ona gore yazalim bakalim ne olcekk kendimi yariş ati gibi hissediomm yatirdi adam parayj diyetisyene kazanmamiz lazim:)))) dimiiiiKilo veren,gayret eden herkesi tebrik ediyorum..
Nursena,hangi kilonu baz alacagimi bilemedim bir diyetisyende birde kendi tartinda tartildigindan bahsetmissin,kendi tartini baz aldim ben,yoksa listeye göre yağdan verilmiş 800 gr olduğu hafta arti olabilirdin..:)
Bonus ne zaman tartilacaksin,haftaya ayni yazmayalım seni olur mu?
Bana kalirsa birakma canim benim. Bazi insanlar kaldirabilir bazilari kaldiramaz herseyi.İnşallah bonuscum cok sagol. İlacı bırakmamı diyosun şimdi iice kötümü olurum.ya kızım ilgilenmem gereken bi elifim var. Yemek yok ilgi yok ona vakit ayıramıyorum.sagolsun kaynanam yemek yapıyo yediriyo sma gerisi bi annemin yerini tutarmı. Uyku cok yapıyo bu hap bide algılamakta güçlük cekiyorum.Kızım nolcak.
Gunaydin la gel bi opuumVE GUNAYDIN BUYURUN MISIR PÜSKÜLLÜ KKİRAZ SAPLI ÖDEM ÇAYINAEki Görüntüle 1696062
Benim kaynım da kullanmammak icin direndi evet icmeyi unitunca falan zorluyo onu ama alisti artik kalbi sikisiyodu aksamlari hastane hadtane dolaniodu kurtuldu simdi iyiki icmisim yasadimi anladim diyo Alllah şifa versin arkadaşım sonuçta sağlik ihmale gelmezİnşallah bonuscum cok sagol. İlacı bırakmamı diyosun şimdi iice kötümü olurum.ya kızım ilgilenmem gereken bi elifim var. Yemek yok ilgi yok ona vakit ayıramıyorum.sagolsun kaynanam yemek yapıyo yediriyo sma gerisi bi annemin yerini tutarmı. Uyku cok yapıyo bu hap bide algılamakta güçlük cekiyorum.Kızım nolcak.
Muckkk azmi koymusum kiz caydanliğa birer tutam dedi dr ilk defa yapiomdaGunaydin la gel bi opuumbaykus gozumu aldi misir nerde puskul nerde goremiyorum
Bana da yasak mı :)))Asuuu muzzzz yasak meyvee bilonmuuuuu
Biz dr a gidiyoz sankiBana da yasak mı :)))
Gece gece aklımdan neler geçti de yemedim sen yine dedin diye yoksa kek poğaça doluydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?