Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tane karabiber
Karanfil
Elma
Limon cubuk tarcin
Diye biliyorum ben..

Yesilcayin icine donusumlu tarcin karanfil eklenerekte icilebilir..
En kolayindan ben oyle yapiyorum :)

Bu tur iksirleri hazirlamak nasil zor geliyir bana.. Bir de yillarca her duydugum seyleru yapip ictigim yedigim icin sogudum healde :)

Ben zaten hic sade icemem

Daha once size iki arkadasimdan bahaetmistim hatirlarsaniz..
Birbirlerine kirginlardi ben onlar icin ugrasmistim falan..
Neyse biri ben gibi obezdi ciddi kilosu vardi zamanin da 140 civari.. Son iki yildir dikkat etti hep..
Demin mesaj geldi ikili rakamlara merhaba dememi kutluycaz icmeye gidecez hadi aksama geliyisun sen de..
Ben zaten icmem biliyorlar en zararli aliskanligim kola ve sigara ..
Konu o degil yine plan yapilmis bana sonra haber veriliyor..
Sanirim artik tamamen gorusmeyi kesecegim onlarla..
Kizdim ve uzuldum..

ben de kızdım gitme sen akşam bize takıl boşver

Bugün napsam bilemedim
Bir çıkayım diyorum ama uyuşukluk var
Arkadaşıma mesaj attım bana doğumgünümde kızartma tenceresi almıştı ben de almıştım yakın Zamanda haberi yokmuş ihtiyacım var diye almış sağolsun gidip onu değiştirelim dedim hem yürüyüş yaparız giderken

["asumanzeynep, post: 43671081, member: 210091"] ben de kızdım gitme sen akşam bize takıl boşver [/QUOTE]

Gitmem ya ne isim var.. Bir cumartesi aksamim var zaten ..
Cok tatlisin sen.. Daha once soyleyen oldumu :) hadi sana iyi yuruyusler..

Elifunda'cim,seni üzen,bu hissiyata sebep her ne ise kaynagi bulunup o yönde bir tedavi uygulamak bu süreci atlatmanda daha iyi olur sanirim..tam olarak hangi sehirdesin bilmiyorum ama muhakkak yasadigin yerde ve civarinda psikolog vardir,düzenli olarak gitmen cok iyi olur bence..Ayrica burda saglik konusunda insan psikolojisi en cok yatirim yapilan alan,hemen hemen bütün sigortalarin birçok imkanlari var bu konuda,aktiviteler,kurlar,geziler,spor salonlari vs vs gibi bir arastir istersen..
Bu süreçte seni olumsuz etkileyen,demoralize eden herseyde,herkesden uzak durmaya calis canim kendi sagligin için..Bircok deprosyon cesidinin altinda kişinin kendini suclamasi,asilamasi ve kendini sevmemesi,degerli görmemesi gibi sebepler yattigini duymuştum..
lütfen kimsenin senin durumla dalga geçmesine,seni asagilamasina izin verme..kendini sev,sen cok değerlesin..sana ihtiyaci olan minik bir prenses olduğunu unutma..

Ayrica yasadigin durumun cok olağan bir durum olduğunu,herkesin yasayabilecegini ve bu sürecin geçici olduğunu unutma olur mu?Allah yardimcin olsun,acil sifalar diliyorum..

kasımpatı gelmedi miii
en son sabahleyin kahvaltıya gidecekti ordanda mevlüde akşam gezmesidemi buldu acabaaa

Tam üzerine bastin firida'cim..günlerdir elinde aparat olan,evden disari cikamayan kasimpati aparatin cikmasiyla pek bir sevindirik olmuş kendini disari atmis,hizini alamamis gecenin 12,30 da eve gelmiş tüm gece de ayak agrisindan uyuyamamis..
Bu arada cok geçmiş olsun dişin için,gecmisi atlayarak okuyunca gözümden kacmis kusura bakmayasin..simdi nasil dişin?agrisi geçmiştir umarim..

Kizmak ve üzülmekte hâklisin yena'cim,ben de olsam ayni seyi düşünürdüm..
Beslenme durumumu sormuşsun,birkac gündür toparladım gibi cok sükür.Dün tüm gün disarda olunca biraz fazla kacti ama neyse..:)
Is konusunda da iyi düşün iyi olsun canim,sonucunda saatlerin degisse bile erken ciktigin günlerin tadini cikar bence:)umarim hersey gönlünce şekillenir.

Arkadaslar chia tohumu'nu duydunuz mu,kullananiz veya bilgi sahibi olaniniz var mi bu konuda?
Ben bu tarz ürünlere karsi önyargiliyim biraz ama, chia tohumu'nun son derece yararli olduğu anlatila anlatila bitirilemiyor adeta sosyal paylasim sitelerinde..birkaç güvendiğim kişiler de kullanip inanilmaz faydasini görünce alsammi acaba diyorum ben de..Sanirim burda ki doktorlarda tavsiye ediyormuş kullanimini.Hicbir sey tek basina mucize değil elbet her konuda ama bu kadar faydali ise arada sifa niyetine kullanmak iyi mi olur acaba..

Bu arada chia tohumu'nun zayiflamadan,kanser ve birçok hastalik cesidine karsi cok faydalari varmis.

Bu tohumun turkce meali nedir ?
Yoksa orjinal ismiylemi aniliyor.

Bu tohumun turkce meali nedir ?
Yoksa orjinal ismiylemi aniliyor.

Orjinal ismi ile aniliyor yena'cim..bu tarz ürünlerin aksine tadi cok güzelmiş,özellikle süte karistirip içenler öve öve bitiremiyor,tatlisi dahil oluyormuş en dogalindan..:)

Bu ara da tuğbaya neden gidicen merak ettim:) not:üstüne vazife olmayan seyleri merak eden kasimpati..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…