Evet onu unutmusum kaynarkende cok hos kokar :)Bonus bir de karanfil vardı galiba
Ben zaten hic sade icememTane karabiber
Karanfil
Elma
Limon cubuk tarcin
Diye biliyorum ben..
Yesilcayin icine donusumlu tarcin karanfil eklenerekte icilebilir..
En kolayindan ben oyle yapiyorum :)
Bu tur iksirleri hazirlamak nasil zor geliyir bana.. Bir de yillarca her duydugum seyleru yapip ictigim yedigim icin sogudum healde :)
Ben de çok üşenirim kendim için bişeyler hazırlamaya
Yeşilçayı ben de kabuk tarçınla içiyorum
Kaç gündür içmedim kalkıp yapayım hemen
Daha once size iki arkadasimdan bahaetmistim hatirlarsaniz..
Birbirlerine kirginlardi ben onlar icin ugrasmistim falan..
Neyse biri ben gibi obezdi ciddi kilosu vardi zamanin da 140 civari.. Son iki yildir dikkat etti hep..
Demin mesaj geldi ikili rakamlara merhaba dememi kutluycaz icmeye gidecez hadi aksama geliyisun sen de..
Ben zaten icmem biliyorlar en zararli aliskanligim kola ve sigara ..
Konu o degil yine plan yapilmis bana sonra haber veriliyor..
Sanirim artik tamamen gorusmeyi kesecegim onlarla..
Kizdim ve uzuldum..
Afiyet olsunBenim hazir sogumayi bekliyor. :)
Bilmukabele efenim.. :)Günaydin,
Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz musmutlu haftasonlariniz olsun efenim..
Ne snlatım canm işte tr de doktor doktor dolaştım. İi değildim izindende hiç bişey anlamadım. Bide burda gittim dr aynı seyler dendi sma hapı tr de yüksek dozajda vermişler burda azalttlar tabi burdaki daha kötü yaptı sersem sersem gezdm dayanamadım baş agrısı ds tansiyondan ii gelmedi içmiyorum biraz daha iiyim şimdi şu tansiyonuda bırakabilsem keşke nolcak bilmiyom. Hersey psikolojik aslında dua edin bol bol en çok buna ihtiyacm var canlar.sizi cok seviyorum.dertlerimle boğduysam hakknızı helal edin
kasımpatı gelmedi miii
en son sabahleyin kahvaltıya gidecekti ordanda mevlüde akşam gezmesidemi buldu acabaaa
Daha once size iki arkadasimdan bahaetmistim hatirlarsaniz..
Birbirlerine kirginlardi ben onlar icin ugrasmistim falan..
Neyse biri ben gibi obezdi ciddi kilosu vardi zamanin da 140 civari.. Son iki yildir dikkat etti hep..
Demin mesaj geldi ikili rakamlara merhaba dememi kutluycaz icmeye gidecez hadi aksama geliyisun sen de..
Ben zaten icmem biliyorlar en zararli aliskanligim kola ve sigara ..
Konu o degil yine plan yapilmis bana sonra haber veriliyor..
Sanirim artik tamamen gorusmeyi kesecegim onlarla..
Kizdim ve uzuldum..
Bu tohumun turkce meali nedir ?kasimpati35 .!.:Arkadaslar chia tohumu'nu duydunuz mu,kullananiz veya bilgi sahibi olaniniz var mi bu konuda?
Ben bu tarz ürünlere karsi önyargiliyim biraz ama, chia tohumu'nun son derece yararli olduğu anlatila anlatila bitirilemiyor adeta sosyal paylasim sitelerinde..birkaç güvendiğim kişiler de kullanip inanilmaz faydasini görünce alsammi acaba diyorum ben de..Sanirim burda ki doktorlarda tavsiye ediyormuş kullanimini.Hicbir sey tek basina mucize değil elbet her konuda ama bu kadar faydali ise arada sifa niyetine kullanmak iyi mi olur acaba..
Bu arada chia tohumu'nun zayiflamadan,kanser ve birçok hastalik cesidine karsi cok faydalari varmis.
Bu tohumun turkce meali nedir ?
Yoksa orjinal ismiylemi aniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?