Benim de aklıma geldi desem inanırmısın:)Asum
Kola zararli yillardir icmiyorum demeyi isterdim sana..
Bende tugbaya ugruycam cikista. Bilin bakalim neden :))
Hani boyle iki disinin arasin da cit cit yaparsin. Cicekten elde edilir ,tuzludur :))Orjinal ismi ile aniliyor yena'cim..bu tarz ürünlerin aksine tadi cok güzelmiş,özellikle süte karistirip içenler öve öve bitiremiyor,tatlisi dahil oluyormuş en dogalindan..:)
Bu ara da tuğbaya neden gidicen merak ettim:) not:üstüne vazife olmayan seyleri merak eden kasimpati..
Millet yesil cay icer bende sutlu kahve bol bol kahveli
Yena kisisinin akli kalmasin bizde kutlama yapalim aksama da neyi kutlasak
Haftanın birincisi.....
yst38
Ve ikincisi
YENA
hayırlı geceler güzeller
bu akşam nişanımız vardı bizim. ancak geldim eve
okudum okudum alıntılamadım aklımda birşeyde kalmadı.
bonuscan ellerine sağlık.
sporcu güzelleride tebrik ederim.
aslında benimde 75 dk. yürüyüşüm vardı ama diğer günlerim çok tembel geçtiği için sporu yazmadım.
ben gelinceye kadar siz dağıldınız Allah rahatlık versin sabah kilo vermiş olarak kalkın inşallah
HAFTANIN 1.si...................................... -0.9 kg......................................... DAFI
HAFTANIN 2.si....................................... -0.6 kg........................................ YENA
HAFTANIN 3.sü...................................... 0.5 kg......................................BENGISU
VE GUNAYDIN BUYURUN MISIR PÜSKÜLLÜ KKİRAZ SAPLI ÖDEM ÇAYINAEki Görüntüle 1696062
Kızlarrr nişan kıyafetimi giydim bugun fermuarın ustu kapanmıyor ama cepkenden gozukmuyoo cok mutlu oldummmmmm bu hafta azmedicem inş cumaya 80 hedefi koydum bu arada 70 dim nişanda gorumcemin dugunune kadar 75 olursam nişan kıyafetimi giyebilirimmmm :)) hadi kızlar azmedelim verelimmm
Hani boyle iki disinin arasin da cit cit yaparsin. Cicekten elde edilir ,tuzludur :))
Yogurdun ustunde ne var la gizli biseymi doktunEki Görüntüle 1696229 Ögle yemmeği satii
Sagol canım desttğin içinBana kalirsa birakma canim benim. Bazi insanlar kaldirabilir bazilari kaldiramaz herseyi.
Ilacin agir gelmesi normal tabiki ama asirisida kotu. Ilac degisebilir o sorun degil onemli olan senin bu konuda aldigin destegi birakmaman.
3 hafta yada 1 aydan once sanirim degistirilmez ilaclar. Ben ofke kontrolu icin bir ilac kullandim gecmis yillarda 1 ayda 6 kilo aldim sonradan ogrendim agir bir ilacmis biraktim zaten.
Kaynanan yapip yediriyomus bu da buyuk arti her iyi imkanin artisini dusunup ileriye bakicaksin ins. Sakin sana akil veriyorum sanma bunlar kendimede not. Bir kuafore git sac falan degis biseyler yaptir iyi gelicektir.
Öyle canım da kendimi ilaçlara vermek istemiyorum. Tansiyonu içiyorum ama depresyn hapını üç gün kullandm sadece şimdilik iiyim ams bilmiyorum napcmBenim kaynım da kullanmammak icin direndi evet icmeyi unitunca falan zorluyo onu ama alisti artik kalbi sikisiyodu aksamlari hastane hadtane dolaniodu kurtuldu simdi iyiki icmisim yasadimi anladim diyo Alllah şifa versin arkadaşım sonuçta sağlik ihmale gelmez
Evt kuruda dediler ama istemedim yanlızda gitmiyorum ailecek ama üç ay geçmesini bekliycekler daha sonra yönlendircekler.kaynağını ben bilmiyorum ama psikologum dediki kısa bi sürede bana gelmene ya gerek kalmıycak yada uzun süre devam edicez dedi ortası yok galiba nedenini sormadım. bilmiyorum ya artık düşünmek istemiyorum hayırlısı.Elifunda'cim,seni üzen,bu hissiyata sebep her ne ise kaynagi bulunup o yönde bir tedavi uygulamak bu süreci atlatmanda daha iyi olur sanirim..tam olarak hangi sehirdesin bilmiyorum ama muhakkak yasadigin yerde ve civarinda psikolog vardir,düzenli olarak gitmen cok iyi olur bence..Ayrica burda saglik konusunda insan psikolojisi en cok yatirim yapilan alan,hemen hemen bütün sigortalarin birçok imkanlari var bu konuda,aktiviteler,kurlar,geziler,spor salonlari vs vs gibi bir arastir istersen..
Bu süreçte seni olumsuz etkileyen,demoralize eden herseyde,herkesden uzak durmaya calis canim kendi sagligin için..Bircok deprosyon cesidinin altinda kişinin kendini suclamasi,asilamasi ve kendini sevmemesi,degerli görmemesi gibi sebepler yattigini duymuştum..
lütfen kimsenin senin durumla dalga geçmesine,seni asagilamasina izin verme..kendini sev,sen cok değerlesin..sana ihtiyaci olan minik bir prenses olduğunu unutma..
Ayrica yasadigin durumun cok olağan bir durum olduğunu,herkesin yasayabilecegini ve bu sürecin geçici olduğunu unutma olur mu?Allah yardimcin olsun,acil sifalar diliyorum..
Tam üzerine bastin firida'cim..günlerdir elinde aparat olan,evden disari cikamayan kasimpati aparatin cikmasiyla pek bir sevindirik olmuş kendini disari atmis,hizini alamamis gecenin 12,30 da eve gelmiş tüm gece de ayak agrisindan uyuyamamis..
Bu arada cok geçmiş olsun dişin için,gecmisi atlayarak okuyunca gözümden kacmis kusura bakmayasin..simdi nasil dişin?agrisi geçmiştir umarim..
Kizmak ve üzülmekte hâklisin yena'cim,ben de olsam ayni seyi düşünürdüm..
Beslenme durumumu sormuşsun,birkac gündür toparladım gibi cok sükür.Dün tüm gün disarda olunca biraz fazla kacti ama neyse..:)
Is konusunda da iyi düşün iyi olsun canim,sonucunda saatlerin degisse bile erken ciktigin günlerin tadini cikar bence:)umarim hersey gönlünce şekillenir.
Herkese merhaba :)
91 kg olarak uyandıgım bugünde bende aranıza katılmak istiyorum kabul eder misiniizz
Püsküüt'e söyleyelim de topiğin adı yine 90 kilo ve üzeri olsun...
100 kilo ve üzeri topiği tedavülden kalktı sanırım...
eski ismi olsun ki yeni şişmanlar gelecek bir kapı bulsun bizler de daha fazla motive olalım. ..
--
Attım mesaj..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?