Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hani boyle iki disinin arasin da cit cit yaparsin. Cicekten elde edilir ,tuzludur :))

Haftanın birincisi.....

yst38

Ve ikincisi

YENA

tebrikler kızlar...
eline sağlık bonuscum..

abla sen diğer günleri napıcan, 1gün 1gündür: )))) yazsaydın ya 75dknı.

tebrikler kızlar...
kasımpatı seninde ellerine sağlık canım.

VE GUNAYDIN BUYURUN MISIR PÜSKÜLLÜ KKİRAZ SAPLI ÖDEM ÇAYINAEki Görüntüle 1696062

afiyet olsun, çaydan çok baykuş dikkatimi çekti: )))))

maşaallah azimli kadınsın...

Sagol canım desttğin için

Öyle canım da kendimi ilaçlara vermek istemiyorum. Tansiyonu içiyorum ama depresyn hapını üç gün kullandm sadece şimdilik iiyim ams bilmiyorum napcm

Evt kuruda dediler ama istemedim yanlızda gitmiyorum ailecek ama üç ay geçmesini bekliycekler daha sonra yönlendircekler.kaynağını ben bilmiyorum ama psikologum dediki kısa bi sürede bana gelmene ya gerek kalmıycak yada uzun süre devam edicez dedi ortası yok galiba nedenini sormadım. bilmiyorum ya artık düşünmek istemiyorum hayırlısı.

Püsküüt'e söyleyelim de topiğin adı yine 90 kilo ve üzeri olsun...
100 kilo ve üzeri topiği tedavülden kalktı sanırım...
eski ismi olsun ki yeni şişmanlar gelecek bir kapı bulsun bizler de daha fazla motive olalım. ..

--

Attım mesaj..

Son düzenleme:
Eve geldim kızım çıktı hemen dersaneye..
Çamaşırları attım makinaya,mutfak dağınık bırakılmış.
Toparlayıp yemeğe girişeyim haftasonu özel yemek yapmaya çalışıyorum..
Mevsimi değil ama patlıcan aldım gelirken kıymayla birlikte islim kebabı yapayım..

OĞlanı çıkardım azıcık bisiklet sürdü sokakta.. Sonra iki arkadaşı da indi bana anne bisikletimi götür sen de git istersen biz mustiyle serbest takılırız.. deli yaa.. :) mustinin annesi çıkınca ben de eve geldim akşam ezanı okununca hemen gelin dedim ok diyo bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…