Hoşgeldiniz..
belkide yolları ayırma zamanı gelmiştir yenacım.Daha once size iki arkadasimdan bahaetmistim hatirlarsaniz..
Birbirlerine kirginlardi ben onlar icin ugrasmistim falan..
Neyse biri ben gibi obezdi ciddi kilosu vardi zamanin da 140 civari.. Son iki yildir dikkat etti hep..
Demin mesaj geldi ikili rakamlara merhaba dememi kutluycaz icmeye gidecez hadi aksama geliyisun sen de..
Ben zaten icmem biliyorlar en zararli aliskanligim kola ve sigara ..
Konu o degil yine plan yapilmis bana sonra haber veriliyor..
Sanirim artik tamamen gorusmeyi kesecegim onlarla..
Kizdim ve uzuldum..
aramıza hoş geldin canım. Azmin daim olsunhoşbuldum teşekkür ederim :)
topikle ilgili bilmem gereken bişey ya da uymam gereken bi kural var mı geçmiş sayfalara biraz baktım ama yine de sorim dedm :)
elmayı akşam muzu sabah yiyeydin bariiii:))) ustamBana da yasak mı :)))
Gece gece aklımdan neler geçti de yemedim sen yine dedin diye yoksa kek poğaça doluydu :)
korkun bendennnnnnnn vallllaaaa liste paylaşmıyanın topuklarına sıkacammmmmm heeee bonussss kendine gell bebişimmmmm tartına kavuşmakla başla hayataBiz dr a gidiyoz sankimuzumuza bilem karisir artik. Kadin bi meyve yeme hakki vermis kendine onuda en kuvvetlisinden yemis nolmus sanki
Elma neyin alimde yapalim abla. Elma limon kabik tarcin tane karabiber degil mi?
Gidisatim iyi degil tartimda yok eziklige bak bir tarti alamadim dahains bu hafta sonu alabilirim.
oyyy izmir gevreği hee süppperrrMutlu haftasonlari diliyorum..
Topraam emegine saglik..
Biz de citir gevrekli kahvalti yaptik arkadaslarla cok guzeldi nursenanin tabagi kadar kiskirtici olmasa da isci tabagiydi iste :))
Tartisi olmayanlar tarti edinsin artik..
Sevgiler hurmetler opucukler
bende 73 le evlendim hayal gibi geliyo bana ama inş başarıcam buKızlarrr nişan kıyafetimi giydim bugun fermuarın ustu kapanmıyor ama cepkenden gozukmuyoo cok mutlu oldummmmmm bu hafta azmedicem inş cumaya 80 hedefi koydum bu arada 70 dim nişanda gorumcemin dugunune kadar 75 olursam nişan kıyafetimi giyebilirimmmm :)) hadi kızlar azmedelim verelimmm
Tane karabiber
Karanfil
Elma
Limon cubuk tarcin
Diye biliyorum ben..
Yesilcayin icine donusumlu tarcin karanfil eklenerekte icilebilir..
En kolayindan ben oyle yapiyorum :)
Bu tur iksirleri hazirlamak nasil zor geliyir bana.. Bir de yillarca her duydugum seyleru yapip ictigim yedigim icin sogudum healde :)
yarım limonda varrEvet onu unutmusum kaynarkende cok hos kokar :)
genede iyi düşün boşverr üç günlük dünyada küsmeDaha once size iki arkadasimdan bahaetmistim hatirlarsaniz..
Neyse biri ben gibi obezdi ciddi kilosu vardi zamanin da 140 civari.. Son iki yildir dikkat etti hep..
Demin mesaj geldi ikili rakamlara merhaba dememi kutluycaz icmeye gidecez hadi aksama geliyisun sen de..
Kizdim ve uzuldum..
bak bu ara öğünde serbest canım cımmMillet yesil cay icer bende sutlu kahve bol bol kahveli
Yena kisisinin akli kalmasin bizde kutlama yapalim aksama da neyi kutlasak
bayılıom bu kıza yaw
Yogurdun ustunde ne var la gizli biseymi doktun
nasıda biliyiiii takipcim bak bonussBonus Nursena yulaf kepeği döküyor yoğurduna benden duymuş olma
Ben yürüdüm bugün hava da çok güzeldi bu hafta bolca yürüyüş yaparım inşallah
şimdikiler çok fena annesinin yakışıklısı takılsınlar bakalım gençlerEve geldim kızım çıktı hemen dersaneye..
Çamaşırları attım makinaya,mutfak dağınık bırakılmış.
Toparlayıp yemeğe girişeyim haftasonu özel yemek yapmaya çalışıyorum..
Mevsimi değil ama patlıcan aldım gelirken kıymayla birlikte islim kebabı yapayım..
OĞlanı çıkardım azıcık bisiklet sürdü sokakta.. Sonra iki arkadaşı da indi bana anne bisikletimi götür sen de git istersen biz mustiyle serbest takılırız..deli yaa.. :) mustinin annesi çıkınca ben de eve geldim akşam ezanı okununca hemen gelin dedim ok diyo bana..
hoşgeldin dafi açıklamış zaten bol bol paylaşımda bulunuyoruzhoşbuldum teşekkür ederim :)
topikle ilgili bilmem gereken bişey ya da uymam gereken bi kural var mı geçmiş sayfalara biraz baktım ama yine de sorim dedm :)
geçmişolsunn dafiiallah şifa versinselamun aleyküm güzeller
bugün ufak tefek işler için yeğen gelmişti. bayaa toparlandı çok şükür ama antre için dekoratif ayna almıştım takarken birisini çatlatmış gidip başka alıcaz sanırım. birde yatak odanın kulplar değişecek . başka tadilat kalmadı.
tam işleri hallettik bir tatil yapalım diye düşünüyorduk. şimdide kp. rahatsızlandı . bir süredir karnım ağrıyor diyordu eşim dr. a götürüyor verilen ilaçlarda alerji yapıyor en çokta ağrı kesiciler. neyse problem bulundu. safra kesesi. tabiki ameliyat. işin zor tarafı çok sabırsız ve tahammülsüz bir insan. asla beklemez. onunla bir işlem yaptırmak krize girmek demektir.
onun için pazartesi inegöle götürüp ameliyatı orda yaptırsak diye düşünüyoruz. hastahanede tanıdık çok beklemeyiz en azından ve özel odada yatarız. yanındaki insana rahat vermez zaten.
önümüzdeki hafta giremezsem bilinki inegöldeyim.
belkide yolları ayırma zamanı gelmiştir yenacım.
benimde var öyle bir durumum. son zamanlarda beni eziklemeye çalışır bir hali var diye bahsetmiştim bir arkadaşımdan.
son yurt dışından gelen misafirlerimi benim misafir etmeme fırsat bırakmadan sahiplendiler. ve bizide birlikte bir çay içelim diye davet bile etmediler. biz misafirleri mudanyaya balık yemeye götürdük arayıp onlarıda davet ettik. bahane üretip gelmediler. sabah kahvaltı hazırlamak için kalktığımda baktım benim misafirler hazırlanmışlar. nereye dedim o arkadaşım kahvaltıya davet etmiş. ve bizi etmedi. sadece iki kişiyiz biz. bir dahada misafirleri bize bırakmadılar. işi tuaf tarafıda ne biliyormusun ? onları biz tanıştırdık. her ikiside bizim çok eski arkadaşlarımız ama birbirleriyle yeni tanıştılar.
bizde her ikisinede mesafe koymaya karar verdik.
aramıza hoş geldin canım. Azmin daim olsun
bizim belli bir listemiz yok herkes istediği gibi sağlıklı beslenmeye çalışıyor. biz birbirimize destek veriyor birbirimizden güç alıyoruz. diyet grubundan ziyade bir aile gibi birbirimizin derdiyle dertleniyor , mutluluğuyla mutlu oluyoruz.
mümkün olduğunca topiğe girip paylaşımda bulunuyoruz. birçok arkadaşımız menü paylaşıyor gerektiğinde birbirimizi uyarıyoruz. cuma günleri bildirim günü. herkes öğleye kadar bildirim yapıyor ve listeler hazırlanıyor . sanırım arkadaşlar daha açıklayıcı cevaplar yazacaktır
Hayirli aksamlar... Uhibbuke hosgeldin umarim daimi olursun.
Aksam kalan bulgur pilaviyla cacik yedim oluyorum topuk dikeni icin verilen ilacla 3 uç taneiu birden içtim bulaniyorum nefes alamiyom karnim garil gurul yurucek mecalim yok çarpıldim birdaha içmem dun cok durdum ayakta topuk agriyinca kalan ilaclari iceyim dediydim mahfetti beni keyfim yok esimde gorevde off sikildim iyiki 80 ler var tv de ona takiliom
hoşgeldin :) bir bardak süte biraz tarçın karıştırıp içebilirsin özel bir beslenme şekline veya listeye uyuyormusun yada diyetisyen konturolündemisin ?Allah şifa versin geçmiş olsun....
Bende yemek için aklıma gelen her fikri kovalamakla meşgulum sanırım acıktıım
Hemen bir bardak süt içebilirsin üzerine azcık tarçın dökersen daha iyi olur yada ayran ile e azcik leblebi yiyoruz bu saatteAllah şifa versin geçmiş olsun....
Bende yemek için aklıma gelen her fikri kovalamakla meşgulum sanırım acıktıım
Hahha ne cok bilioz herseyi heee ayni seyi yazmisiz ahh ahhh guzelde bi uygulasakta gidiverse ya kilolarhoşgeldin :) bir bardak süte biraz tarçın karıştırıp içebilirsin özel bir beslenme şekline veya listeye uyuyormusun yada diyetisyen konturolündemisin ?
herhalde bu sefer doğru rüzgarı yakaladık nursena gidecek bu kilolar sendeki gelişmelerde çok güzel ne zaman konturolün ?mısır büskülü çayın 10 numara 5 yıldızHahha ne cok bilioz herseyi heee ayni seyi yazmisiz ahh ahhh guzelde bi uygulasakta gidiverse ya kilolar
inşallahhh valla bıktım yaaa kilolu olmaktan nefes alamıyom artık yaza süper giricez inşallahhhh bide sporumu yaparsam dahada gidicek inş 20 gün sonra gidicem diyetisyene benden 2 kilo vermemi bekliomuş öyle dediherhalde bu sefer doğru rüzgarı yakaladık nursena gidecek bu kilolar sendeki gelişmelerde çok güzel ne zaman konturolün ?mısır büskülü çayın 10 numara 5 yıldız
hoşgeldin :) bir bardak süte biraz tarçın karıştırıp içebilirsin özel bir beslenme şekline veya listeye uyuyormusun yada diyetisyen konturolündemisin ?
Hemen bir bardak süt içebilirsin üzerine azcık tarçın dökersen daha iyi olur yada ayran ile e azcik leblebi yiyoruz bu saatte
Daha once size iki arkadasimdan bahaetmistim hatirlarsaniz..
Kizdim ve uzuldum..
Eve geldim kızım çıktı hemen dersaneye..
Çamaşırları attım makinaya,mutfak dağınık bırakılmış.
Toparlayıp yemeğe girişeyim haftasonu özel yemek yapmaya çalışıyorum..
Mevsimi değil ama patlıcan aldım gelirken kıymayla birlikte islim kebabı yapayım..
OĞlanı çıkardım azıcık bisiklet sürdü sokakta.. Sonra iki arkadaşı da indi bana anne bisikletimi götür sen de git istersen biz mustiyle serbest takılırız..deli yaa.. :) mustinin annesi çıkınca ben de eve geldim akşam ezanı okununca hemen gelin dedim ok diyo bana..
selamun aleyküm güzeller
bugün ufak tefek işler için yeğen gelmişti. bayaa toparlandı çok şükür ama antre için dekoratif ayna almıştım takarken birisini çatlatmış gidip başka alıcaz sanırım. birde yatak odanın kulplar değişecek . başka tadilat kalmadı.
tam işleri hallettik bir tatil yapalım diye düşünüyorduk. şimdide kp. rahatsızlandı . bir süredir karnım ağrıyor diyordu eşim dr. a götürüyor verilen ilaçlarda alerji yapıyor en çokta ağrı kesiciler. neyse problem bulundu. safra kesesi. tabiki ameliyat. işin zor tarafı çok sabırsız ve tahammülsüz bir insan. asla beklemez. onunla bir işlem yaptırmak krize girmek demektir.
onun için pazartesi inegöle götürüp ameliyatı orda yaptırsak diye düşünüyoruz. hastahanede tanıdık çok beklemeyiz en azından ve özel odada yatarız. yanındaki insana rahat vermez zaten.
önümüzdeki hafta giremezsem bilinki inegöldeyim.
belkide yolları ayırma zamanı gelmiştir yenacım.
benimde var öyle bir durumum. son zamanlarda beni eziklemeye çalışır bir hali var diye bahsetmiştim bir arkadaşımdan.
son yurt dışından gelen misafirlerimi benim misafir etmeme fırsat bırakmadan sahiplendiler. ve bizide birlikte bir çay içelim diye davet bile etmediler. biz misafirleri mudanyaya balık yemeye götürdük arayıp onlarıda davet ettik. bahane üretip gelmediler. sabah kahvaltı hazırlamak için kalktığımda baktım benim misafirler hazırlanmışlar. nereye dedim o arkadaşım kahvaltıya davet etmiş. ve bizi etmedi. sadece iki kişiyiz biz. bir dahada misafirleri bize bırakmadılar. işi tuaf tarafıda ne biliyormusun ? onları biz tanıştırdık. her ikiside bizim çok eski arkadaşlarımız ama birbirleriyle yeni tanıştılar.
bizde her ikisinede mesafe koymaya karar verdik.
iyi geceler geçmiş çok birikmiş telefondan okumuştum ama aklımdan cevap vermek istediklerimi tekrar arayım bakayım bulabilecekmiyim :) şeytan kulağına kurşun genel anlamda toparlandık gibi ümit edelimde böyle devam etsin :)
bugün beslenmem gayet güzeldi her sabah elmalı limonlu .....vs. suyumu içiyorum ,gün içinde yeşil çayda içseydim iyi olurdu ama içemedim halaa dişimin çekilen yerinden dolayı rahat su ve çay içemiyorum ...
sabah kahvaltıda ekmek yedim klasik kahvaltı oldu ekmek az biraz fazla kaçtıı
sonra bir arada bir mandalina
daha sonraki bir arada bir lokma simir ve küçük çeri domates
dha sonraki bir arada bir adet cenet hurmasıı
akşam yemeğindede 2 kasee yoğurt terbiyeli tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım limonlu onu içtim severim ben o çorbayı canım istedi kendime yaptım :)
evdekiler mantı yedi ama ben yüzüne bile bakmadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?