Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller

bugün ufak tefek işler için yeğen gelmişti. bayaa toparlandı çok şükür ama antre için dekoratif ayna almıştım takarken birisini çatlatmış gidip başka alıcaz sanırım. birde yatak odanın kulplar değişecek . başka tadilat kalmadı.
tam işleri hallettik bir tatil yapalım diye düşünüyorduk. şimdide kp. rahatsızlandı . bir süredir karnım ağrıyor diyordu eşim dr. a götürüyor verilen ilaçlarda alerji yapıyor en çokta ağrı kesiciler. neyse problem bulundu. safra kesesi. tabiki ameliyat. işin zor tarafı çok sabırsız ve tahammülsüz bir insan. asla beklemez. onunla bir işlem yaptırmak krize girmek demektir.
onun için pazartesi inegöle götürüp ameliyatı orda yaptırsak diye düşünüyoruz. hastahanede tanıdık çok beklemeyiz en azından ve özel odada yatarız. yanındaki insana rahat vermez zaten.
önümüzdeki hafta giremezsem bilinki inegöldeyim.
belkide yolları ayırma zamanı gelmiştir yenacım.
benimde var öyle bir durumum. son zamanlarda beni eziklemeye çalışır bir hali var diye bahsetmiştim bir arkadaşımdan.
son yurt dışından gelen misafirlerimi benim misafir etmeme fırsat bırakmadan sahiplendiler. ve bizide birlikte bir çay içelim diye davet bile etmediler. biz misafirleri mudanyaya balık yemeye götürdük arayıp onlarıda davet ettik. bahane üretip gelmediler. sabah kahvaltı hazırlamak için kalktığımda baktım benim misafirler hazırlanmışlar. nereye dedim o arkadaşım kahvaltıya davet etmiş. ve bizi etmedi. sadece iki kişiyiz biz. bir dahada misafirleri bize bırakmadılar. işi tuaf tarafıda ne biliyormusun ? onları biz tanıştırdık. her ikiside bizim çok eski arkadaşlarımız ama birbirleriyle yeni tanıştılar.
bizde her ikisinede mesafe koymaya karar verdik.

hoşbuldum teşekkür ederim :)
topikle ilgili bilmem gereken bişey ya da uymam gereken bi kural var mı geçmiş sayfalara biraz baktım ama yine de sorim dedm :)
aramıza hoş geldin canım. Azmin daim olsun
bizim belli bir listemiz yok herkes istediği gibi sağlıklı beslenmeye çalışıyor. biz birbirimize destek veriyor birbirimizden güç alıyoruz. diyet grubundan ziyade bir aile gibi birbirimizin derdiyle dertleniyor , mutluluğuyla mutlu oluyoruz.
mümkün olduğunca topiğe girip paylaşımda bulunuyoruz. birçok arkadaşımız menü paylaşıyor gerektiğinde birbirimizi uyarıyoruz. cuma günleri bildirim günü. herkes öğleye kadar bildirim yapıyor ve listeler hazırlanıyor . sanırım arkadaşlar daha açıklayıcı cevaplar yazacaktır

Bana da yasak mı :)))
Gece gece aklımdan neler geçti de yemedim sen yine dedin diye yoksa kek poğaça doluydu :)
elmayı akşam muzu sabah yiyeydin bariiii:))) ustam
korkun bendennnnnnnn vallllaaaa liste paylaşmıyanın topuklarına sıkacammmmmm heeee bonussss kendine gell bebişimmmmm tartına kavuşmakla başla hayata

oyyy izmir gevreği hee süppperrr
boyozda yemişindir sennn zaten muğlada geri aldığım bu kilolarımın geri dönüşümünde az etkisi yok kendilerinin:)) hain boyozlar

bende 73 le evlendim hayal gibi geliyo bana ama inş başarıcam bu
sefer sonrada görümceye bi koca bulamda bende giyeyim kızzz :))

Evet onu unutmusum kaynarkende cok hos kokar :)
yarım limonda varr
genede iyi düşün boşverr üç günlük dünyada küsme
2 li rakamlara düşmesine da belli etmesende kızdınmıki kendine bn kıskanç deilimdir çok ama bir işi beraber başladığımız yolda başaramazham hırsımdan ağlarımmm üzülürüm piskoloğum bozlur anlıcan
Millet yesil cay icer bende sutlu kahve bol bol kahveli

Yena kisisinin akli kalmasin bizde kutlama yapalim aksama da neyi kutlasak
bak bu ara öğünde serbest canım cımm

bayılıom bu kıza yaw
Yogurdun ustunde ne var la gizli biseymi doktun

Bonus Nursena yulaf kepeği döküyor yoğurduna benden duymuş olma
Ben yürüdüm bugün hava da çok güzeldi bu hafta bolca yürüyüş yaparım inşallah
nasıda biliyiiii takipcim bak bonuss

şimdikiler çok fena annesinin yakışıklısı takılsınlar bakalım gençler

hoşbuldum teşekkür ederim :)
topikle ilgili bilmem gereken bişey ya da uymam gereken bi kural var mı geçmiş sayfalara biraz baktım ama yine de sorim dedm :)
hoşgeldin dafi açıklamış zaten bol bol paylaşımda bulunuyoruz

geçmişolsunn dafiiallah şifa versin

şeker ilacıı bugün çok bulandırdı miğdemi nedense başım döndüü bir tuhaf oldumm nedense
uyumuşum kanepede kızlarda uyumuş halada uyuyolar akşam yemeği hazırlıcam kendime şimcik hiçte aç dilim

Hoşbuldum teşekkür ederim hepimizin azmi daim olsun inşaAllaah....
Tam da aradıgım ortam umarım birbirimize çok faydalı oluruz :)

Aksam kalan bulgur pilaviyla cacik yedim oluyorum topuk dikeni icin verilen ilacla 3 uç taneiu birden içtim bulaniyorum nefes alamiyom karnim garil gurul yurucek mecalim yok çarpıldim birdaha içmem dun cok durdum ayakta topuk agriyinca kalan ilaclari iceyim dediydim mahfetti beni keyfim yok esimde gorevde off sikildim iyiki 80 ler var tv de ona takiliom

Allah şifa versin geçmiş olsun....
Bende yemek için aklıma gelen her fikri kovalamakla meşgulum sanırım acıktıım

iyi geceler geçmiş çok birikmiş telefondan okumuştum ama aklımdan cevap vermek istediklerimi tekrar arayım bakayım bulabilecekmiyim :) şeytan kulağına kurşun genel anlamda toparlandık gibi ümit edelimde böyle devam etsin :)
bugün beslenmem gayet güzeldi her sabah elmalı limonlu .....vs. suyumu içiyorum ,gün içinde yeşil çayda içseydim iyi olurdu ama içemedim halaa dişimin çekilen yerinden dolayı rahat su ve çay içemiyorum ...
sabah kahvaltıda ekmek yedim klasik kahvaltı oldu ekmek az biraz fazla kaçtıı
sonra bir arada bir mandalina
daha sonraki bir arada bir lokma simir ve küçük çeri domates
dha sonraki bir arada bir adet cenet hurmasıı
akşam yemeğindede 2 kasee yoğurt terbiyeli tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım limonlu onu içtim severim ben o çorbayı canım istedi kendime yaptım :)
evdekiler mantı yedi ama ben yüzüne bile bakmadım :))

Hahha ne cok bilioz herseyi heee ayni seyi yazmisiz ahh ahhh guzelde bi uygulasakta gidiverse ya kilolar
herhalde bu sefer doğru rüzgarı yakaladık nursena gidecek bu kilolar sendeki gelişmelerde çok güzel ne zaman konturolün ?mısır büskülü çayın 10 numara 5 yıldız

herhalde bu sefer doğru rüzgarı yakaladık nursena gidecek bu kilolar sendeki gelişmelerde çok güzel ne zaman konturolün ?mısır büskülü çayın 10 numara 5 yıldız
inşallahhh valla bıktım yaaa kilolu olmaktan nefes alamıyom artık yaza süper giricez inşallahhhh bide sporumu yaparsam dahada gidicek inş 20 gün sonra gidicem diyetisyene benden 2 kilo vermemi bekliomuş öyle dedi

hoşgeldin :) bir bardak süte biraz tarçın karıştırıp içebilirsin özel bir beslenme şekline veya listeye uyuyormusun yada diyetisyen konturolündemisin ?

Hoşbuldum :)
Diyetisyen kontrolunde degilim daha dogrusu 6 aylık bi kızım var ve zayıflama sürecine başlayalı 15 gün falan oldu...
bi hafta sonra şehir dışına çıkacagım

Hemen bir bardak süt içebilirsin üzerine azcık tarçın dökersen daha iyi olur yada ayran ile e azcik leblebi yiyoruz bu saatte

Süt degilde 2 kasık yogurt denicem :)
iyi ki burdayım ya bu saatte aklıma en son gelecek şeyler bile olamazdı süt yogurt :)
ekmegin ucundan koparmak varken :)))

naptın canım gittinmi arkadaşlarınla buluşmaya aslında bayağı erken haber vermişler senin içinde değişiklik olurdu tamam geç haber verseler di haklıydın gerçi tabi tarzda biraz yanlışlık var merak ettim sen bu iki arkadaşınlaa teker teker olduğu zamanlarda görüşüyormusun ?
benimde var iki arkadaşım benle birlikte üçlü oluyoruz işte ama çok nedensiz ve fındık kabuğunu doldurmayacak konulardan birbirlerine kırılıyorlar aralarını çok yapmaya çalışıyordum ama yoruldum kendi halerine bıraktım artık :) bende teker teker görüşüyorum artık biri yazlıktayken diğeriyle biz kursa yazılınca yazlıktan gelen bize alındıı gerçi ben gönlünü alırım sorun olmaz :))

geçmiş olsun dafi önümüzdeki hafta bayağı işiniz var desene yaşlılarımız çocuklaştığı için zor oluyorlar birde ilgiyi bu şekilde topluyorlar yaa bağzen bizim yaşlılığımızda böylemi olcak diyorum :)

arkadaşlarınla geçen olaylarını daha önceden de anlatmıştın hatırlıyorum bayağı sizir bozucu davranmışlar anlıyorum seni mesafe koymaya karar vermekle iyi yapmışsınız sıkma canını bence kaybeden onlar olurlar :)

herkes mantı yerken yüzüne bile bakmamanı canı gönülden tebrik ediyoruummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…