Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende kilo bildirimi yapayım. Başlangıç kilom 95,5 bugünkü kilom 88,5 diyete başlayalı tam olarak 22 gün oldu. Bu arada Bonus arkadaşım bende çizelgeye girmek istiyorum hemde çok istiyorum, beni de yazarsan memnun olurum.

Çok geçmiş olsun canım ya...Şükür canına bir zarar gelmemiş ama atlattığı stres yetmiştir canına.....
Allah bir daha göstermesin.Gelmiş geçmiş olsun.....

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrr hayırlı cumalarrrrrrrrrr herkeseeeeeeeopuyorumnanaktan BEYZUŞ,SEÇıL,YURDUŞUM hepiniz ayrı çıtırsınız maşallaah

geçmiş olsun çok çokkkkk​

geçmiş olsun Allah korusun cana bişey olmamış Rabbim cümlemizi ve tüm sevdiklerimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq:

istanbul kadrosu toplandığında bizide arayan soran olurmu acep:uhm::uhm:

ayyyyyyy çıldırıcam yaaaa 1 gr bile vermemişim neden ama yaaa ben nerde yanlış yapıyom

ay ablalarım buluşmanıza çok mutlu oldum yaaaaaa keşke bende oralarda olsammmmmmm kızlar var mı hataylı kimsecikler bi bizde buluşalımmmmmm sesim geliyomuuuuuuuuu arkideşlerrrrrrr:dance: -tatlicadiarzu-:1hug:

Alıntı:
okur kullanıcısından alıntı
bu arada sizinle paylaşmak istediğim bir konu varr belkı bu kızcagız neden ugramıyor topık e diye merak falan etmışseniz biraz dindireyım merakınızı
2 gun önce eşim bir iş kazası geçirdi iş kazası ama trafıkte olmuş kaza şükür kendinde ve karşi tarafda birşey yok eşim düz yolda giderken ara yoldan cıkmış bayan ve görmemiş arabalarda biraz hasar varmışşş
yüzde 30 eşim yüzde 70karşı taraf hatalıymışş
şükür kü daha büyük bir şey olmamışş

okur ablam bununla geçmiş olsunnnn allah canlarımızı esirgesinnnnn a.s.a.s.a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya...Şükür canına bir zarar gelmemiş ama atlattığı stres yetmiştir canına.....
Allah bir daha göstermesin.Gelmiş geçmiş olsun.....

geçmiş olsun çok çokkkkk​

geçmiş olsun Allah korusun cana bişey olmamış Rabbim cümlemizi ve tüm sevdiklerimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağolun canlarım rabbım kımseye vermesım herkezı kazalardan belalardan korun kımsenın canı yanmasın inş..:1hug:

merhabalar,
okur çok geçmiş olsun.Allah göstermesin birdaha.
bu arada kilo bildririm yapayım.
88.5 olmuşum yupppiiiiiiiiiiiisositososito

tünaydınlarrrrrr
sabahtan beri baskül ile akraba oldumm dün akşam tok karna 84,2 çıkmıştım offfff offfffffff

kilo bildirimimi yapayım 85 çıktım :):):) olsun ne edelimmm :)

ablacığım çok çok geçmiş olsunnnn
inşallah seninlede görüşürüz bir gün :)

kizlar lesli sansone videolarini nereden indirebilirim.. bana adres verebilirmisiniz..
youtube a baktim hep kisa kisa videolar.. böle tüm video nereden indirebilirim??

ortaaa yerimden çatlattınız valla resimler harikaaaaaa yaaa ama haksızlıkkkk tokat nireee istanbul nirreeee yaaaa tokatta heç şişko yok sanırım tek türünün son örneği benimzemuszemus
neyse inşallah benimde buluşacak bi arkideşim olurrr
okurum çok geçmiş olsunn allah sana kolaylık versinn canımmmmm allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin yuvamızı dağıtmasınnn

kilo 86.500 valla maşşallahım var bu hafta aldım gene aamma annemler gidiyo bu hafta sonu haftaya inşallah verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…