Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım
Azıcık la havle çeksen bir de ya Şafi ya Allah
Ferahlar gönlün inşallah

adaş naptın tuğba kuru yemiş olayını ? aslında bu akşam bende kabak çekirdeği alıcaktım tuğba olmasada bizim kuruyemişçide taze ve güzel ürün satıyor ama markete gittim çantalarım ağırdı birde unutum sonra çayın yanına fındık yerim dedim onuda yemedim iyi oldu.....filan filan :)

ben en iyisi bir bardak su alıp içeyim :))

Nursenacım ınelim 70 lere gelinliklerimize girelim inş canım :)saka bi yana neden olmasın istesek azmetsek sabretsek yaparız beraber olduktan sonra
meyracım saol canım hepımız basarıcsz inşallah .
Ben hazırandan temmuzdan buyana kılo bıldırımı yapsamda koptum sizden girmiorum ve spor dıyettende kopuyorumboyle olunca ben sizinle once allahın sonra sızın sayenızdr verdım bu kıloları sızleyken haftada 2 kılo verıodum sımdı ayda 1 2 almazsam tabı inş azmimle geri geliyorummm once 80 hedefım sonra 75 iyki varsınız sizi seviyorummm

hayırlı geceler güzeller
misafirlerimi gönderdim mutfağı toplamadan buraya damladım.

sağol nursenacım.
ay gelin olduğumuz kiloya dönecek olursak benim yolum çok uzun demektir. ben iki katına dönsem yeter bana. gelin olduğum kiloyu bilmiyorum ama 4 yıllık evliyken 47 kiloydum.

Akşam yemeginde bi kase şehriye çorbası ve haşlanmış karnıbahar yedim sarmısaklı yogurtlu tabi :)

Ama gözüm eşimin tabagında ki kıymalı patatesli fırında karnıbahar yemegindeydi
gözüne söyle önündeki tabağa baksın

geçmiş olsun canım ayakta çok kalmamaya çalış . çok kalacaksanda en azından ayağının altına yumşak birşey koy.

Allah şifa versin geçmiş olsun....
Bende yemek için aklıma gelen her fikri kovalamakla meşgulum sanırım acıktıım
canım kızlarda söylemiş bu saatlerde en iyisi tarçınlı süt veya pul biberli yoğurt

tebrikler frıdacım azmin daim olsun

sağol canım. ak ciğerde iltihap var inşallah o yüzden ertelenmez ertelenirse yandık. sağolsun oldukca huysuz bu konularda

canım arkadaşlara ilk yaptıkları şeyde kızıp böyle bir karara varmadık. aynı filmi ikinciye izleyince mesafe iyi olacak diye düşündük. daha önce başka bir arkadaşımızla tanıştırdığımızda aynı şeyleri yaşadık. hatta bizden gizliyerek ortak iş kurdular. sonra sel gitti kum kaldı. biz hiç yüzlerine vurmadan devam ettik. ama ikinci versiyon ağır geldi.

Adaş kuruyemisciye uğramadım akşam yemek yemedim sayılabilir ama çayın yanında bisküvi fıstık atıştırdım yine bonusun dediği gibi toparlananlara ne mutlu

selamun aleyküm güzeller
lodostan havaya uçmak üzere olan bursadan selamlar.
bugün eşim pazar keyfi yapıyor henüz kalkmadı bende çayı demledim kalkmasını beklerken 1 trabzon hurması yedim.
Daficim kayinpederin çabuk iyileşir sizi hiç Üzmez inşallah

Dafi ablacım,kayınbabana çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum,inşallah sorunsuz atlatırsiniz bu süreci..

Bonus hacamat şifa vesilen olsun.

Uhibbuke,aramıza hoşgeldiniz.Azminiz daimi olsun.
sağolun kızlar inşallah kolay atlatırız.bakalım yarın belli olur ameliyat olup olamıyacağı. şu anda kapris son saf ada.
bonuscum sanada şifa olsun inşallah. ben tarama yaptırmaya kalkışmıştım beşinci bölgeden sonra bayılmışım. bir dahada yaptırmadım

slm mutlu günlerrr bugün kahvaltıda dışarıdaydık yeni geldik kahvaltı da gayet sağlıklı peynirim zeytinim maydonoz roka 1 yumurtamı yedim sonra kahve yanına self servis allahım brovniler üzeri birsürü çikolata soslu karamellii tatlılardan almadım kalktım bi alayım diye sonra hayır sen almıcaksın dedim geri oturdum su içtim bol bol sabahta gene kiraz sapıyla mısır püskülünü içtim gelincede kahvaltı geç olduğundan yeşil çay içtim 3 gibi şimdi ara öğün 1 mandalina ile galeta alıcam içim kıyıldı akşama kadar idare etsin beni

topikteki öğretmen arkideşler uçak bileti alıcamda aceba 15 tatil ne zaman olcek okul geç açıldı ya bi deişiklik varmıki
Canm 22 ocakta karne dağıtılıyo.8 şubatta 2.dönem başlıyor.okullar gec açıldığı icin haziranda gec bitirmeyi düşünüyolar.1.döneme degisiklik yapmadilar.ders islenmeyen haftaları hazirana attlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…