- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun canımAksam kalan bulgur pilaviyla cacik yedim oluyorum topuk dikeni icin verilen ilacla 3 uç taneiu birden içtim bulaniyorum nefes alamiyom karnim garil gurul yurucek mecalim yok çarpıldim birdaha içmem dun cok durdum ayakta topuk agriyinca kalan ilaclari iceyim dediydim mahfetti beni keyfim yok esimde gorevde off sikildim iyiki 80 ler var tv de ona takiliom
herkes mantı yerken yüzüne bile bakmamanı canı gönülden tebrik ediyoruummmm
sağol nursenacım.elmayı akşam muzu sabah yiyeydin bariiii:))) ustam
korkun bendennnnnnnn vallllaaaa liste paylaşmıyanın topuklarına sıkacammmmmm heeee bonussss kendine gell bebişimmmmm tartına kavuşmakla başla hayata
oyyy izmir gevreği hee süppperrr
boyozda yemişindir sennn zaten muğlada geri aldığım bu kilolarımın geri dönüşümünde az etkisi yok kendilerinin:)) hain boyozlar
bende 73 le evlendim hayal gibi geliyo bana ama inş başarıcam bu
sefer sonrada görümceye bi koca bulamda bende giyeyim kızzz :))
yarım limonda varr
genede iyi düşün boşverr üç günlük dünyada küsme
2 li rakamlara düşmesine da belli etmesende kızdınmıki kendine bn kıskanç deilimdir çok ama bir işi beraber başladığımız yolda başaramazham hırsımdan ağlarımmm üzülürüm piskoloğum bozlur anlıcan
bak bu ara öğünde serbest canım cımm
bayılıom bu kıza yaw
nasıda biliyiiii takipcim bak bonuss
şimdikiler çok fena annesinin yakışıklısı takılsınlar bakalım gençler
hoşgeldin dafi açıklamış zaten bol bol paylaşımda bulunuyoruz
geçmişolsunn dafiiallah şifa versin
gözüne söyle önündeki tabağa baksınAkşam yemeginde bi kase şehriye çorbası ve haşlanmış karnıbahar yedim sarmısaklı yogurtlu tabi :)
Ama gözüm eşimin tabagında ki kıymalı patatesli fırında karnıbahar yemegindeydi
geçmiş olsun canım ayakta çok kalmamaya çalış . çok kalacaksanda en azından ayağının altına yumşak birşey koy.Aksam kalan bulgur pilaviyla cacik yedim oluyorum topuk dikeni icin verilen ilacla 3 uç taneiu birden içtim bulaniyorum nefes alamiyom karnim garil gurul yurucek mecalim yok çarpıldim birdaha içmem dun cok durdum ayakta topuk agriyinca kalan ilaclari iceyim dediydim mahfetti beni keyfim yok esimde gorevde off sikildim iyiki 80 ler var tv de ona takiliom
canım kızlarda söylemiş bu saatlerde en iyisi tarçınlı süt veya pul biberli yoğurtAllah şifa versin geçmiş olsun....
Bende yemek için aklıma gelen her fikri kovalamakla meşgulum sanırım acıktıım
tebrikler frıdacım azmin daim olsuniyi geceler geçmiş çok birikmiş telefondan okumuştum ama aklımdan cevap vermek istediklerimi tekrar arayım bakayım bulabilecekmiyim :) şeytan kulağına kurşun genel anlamda toparlandık gibi ümit edelimde böyle devam etsin :)
bugün beslenmem gayet güzeldi her sabah elmalı limonlu .....vs. suyumu içiyorum ,gün içinde yeşil çayda içseydim iyi olurdu ama içemedim halaa dişimin çekilen yerinden dolayı rahat su ve çay içemiyorum ...
sabah kahvaltıda ekmek yedim klasik kahvaltı oldu ekmek az biraz fazla kaçtıı
sonra bir arada bir mandalina
daha sonraki bir arada bir lokma simir ve küçük çeri domates
dha sonraki bir arada bir adet cenet hurmasıı
akşam yemeğindede 2 kasee yoğurt terbiyeli tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım limonlu onu içtim severim ben o çorbayı canım istedi kendime yaptım :)
evdekiler mantı yedi ama ben yüzüne bile bakmadım :))
sağol canım. ak ciğerde iltihap var inşallah o yüzden ertelenmez ertelenirse yandık. sağolsun oldukca huysuz bu konulardanaptın canım gittinmi arkadaşlarınla buluşmaya aslında bayağı erken haber vermişler senin içinde değişiklik olurdu tamam geç haber verseler di haklıydın gerçi tabi tarzda biraz yanlışlık var merak ettim sen bu iki arkadaşınlaa teker teker olduğu zamanlarda görüşüyormusun ?
benimde var iki arkadaşım benle birlikte üçlü oluyoruz işte ama çok nedensiz ve fındık kabuğunu doldurmayacak konulardan birbirlerine kırılıyorlar aralarını çok yapmaya çalışıyordum ama yoruldum kendi halerine bıraktım artık :) bende teker teker görüşüyorum artık biri yazlıktayken diğeriyle biz kursa yazılınca yazlıktan gelen bize alındıı gerçi ben gönlünü alırım sorun olmaz :))
geçmiş olsun dafi önümüzdeki hafta bayağı işiniz var desene yaşlılarımız çocuklaştığı için zor oluyorlar birde ilgiyi bu şekilde topluyorlar yaa bağzen bizim yaşlılığımızda böylemi olcak diyorum :)
arkadaşlarınla geçen olaylarını daha önceden de anlatmıştın hatırlıyorum bayağı sizir bozucu davranmışlar anlıyorum seni mesafe koymaya karar vermekle iyi yapmışsınız sıkma canını bence kaybeden onlar olurlar :)
Adaş kuruyemisciye uğramadım akşam yemek yemedim sayılabilir ama çayın yanında bisküvi fıstık atıştırdım yine bonusun dediği gibi toparlananlara ne mutluadaş naptın tuğba kuru yemiş olayını ? aslında bu akşam bende kabak çekirdeği alıcaktım tuğba olmasada bizim kuruyemişçide taze ve güzel ürün satıyor ama markete gittim çantalarım ağırdı birde unutum sonra çayın yanına fındık yerim dedim onuda yemedim iyi oldu.....filan filan :)
ben en iyisi bir bardak su alıp içeyim :))
Daficim kayinpederin çabuk iyileşir sizi hiç Üzmez inşallah
sağolun kızlar inşallah kolay atlatırız.bakalım yarın belli olur ameliyat olup olamıyacağı. şu anda kapris son saf ada.Dafi ablacım,kayınbabana çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum,inşallah sorunsuz atlatırsiniz bu süreci..
Bonus hacamat şifa vesilen olsun.
Uhibbuke,aramıza hoşgeldiniz.Azminiz daimi olsun.
Canm 22 ocakta karne dağıtılıyo.8 şubatta 2.dönem başlıyor.okullar gec açıldığı icin haziranda gec bitirmeyi düşünüyolar.1.döneme degisiklik yapmadilar.ders islenmeyen haftaları hazirana attlartopikteki öğretmen arkideşler uçak bileti alıcamda aceba 15 tatil ne zaman olcek okul geç açıldı ya bi deişiklik varmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?