Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrik ediyorum.yememekte cok iyi yapmissin.yemiyecem deyip yemeyince insan daha mutlu oluyo özgüveni artıyor cevremizdeki kisilere karsi da tutarli davranmış oluyoruz.bak ben bisey yemek isteyince farzet ki oruclusun derdim kendi kendime.hatta istedigin kadar su ic sebze tüket yari serbest oruc derdim:)

Nursena maşallah iradene
Adaşımla sen bu hafta kapışacak gibisiniz listede
Ben de koltukların taksidini vermeye gittim dönüşte yürüdüm yokuş aşağıydı ama olsun :)
Şimdi acıktım ben de yoğurtla galeta ya da meyve yiyeyim ben de
Benim kahvaltı ballı tereyağlı patates kızartmalıydı maalesef

Dün akşam mantıya pas vermeyip çorba ile yetinmiş azimli hatun fridaaaaa,ayakta alkışlıyorum seniii
Sağol canım arada sağdan sağdan geliyorlar :))) sen bide beni perşembeleri gör geçen perşembe arkadaş çağırdı şunu yaptık bunu yaptık diye yazmıyım şimdiii gitmedim yaaa bi yürüyün gidin yaa dedim ben o hazırladıklarınızı yimem

Yok bacım nerdeee benimde kahvaltıya misafirim vardı aynı senin yediklerini yedim bariii akşamı hafif atlatsam yanii planım öylee dün akşamki irade bu sabah yoktu kahvaltıyıda çok geç yaptık şimdi eşimle kahve içiyoruuum

Nursenanın maşallahı var bravooo vallahi :)

Adaş afiyet olsun ben çıkmadan kahvemi içmiştim
Şimdi birkaç kaşık yoğurt yarım Trabzon hurması 2 de galeta yedim
Akşam yemek yemiycem doydum
Elim çekirdek alabilir alırsa azıcık çıtlarım kolayla :)

Nursena menü güzel afiyet olsun
Ben de bugün kuru fasulye bulgur pilavı yaptım yemedim ama kızım yedi şimdi turşuyla pek bi güzel koktu :)
Susuz yediriyo yemekleri diyetisyen asuuuu
Almadim sofrad turşu vardida göz göze gelirsek tursuyla dayanammam die bakmadim bile

bence kola içeceğine nursenanınki gibi bir tabak hazırla daha iyi kenarınada sarma yerine turşu koyarsın güzel olur

Susuz yediriyo yemekleri diyetisyen asuuuu
Almadim sofrad turşu vardida göz göze gelirsek tursuyla dayanammam die bakmadim bile

nursena bende sofraya su koymuyorum ama yemekten yarım saat sonra su için diyorlarya o yarım saati bekliyemiyorum işte geçenlerde konuşulmuştu herhalde mide küçülsün diye yemekte su içilmiyordu
az tuzlu lahana turşusunun ne zararı varkiii ? benim bildiğim bağzı diyetisyenler özelikle laha turşusu veriyor du

diyetisyen yemekten once 1 bardak su iceceksin sonra yemege basla dedi
Lahana tursusunu deilde suyunu icemmi dedim hic bir etkisi yok sadece tokluk hissi veriyo lahana suyu gecici süre dedi

İtiraf ediyorum 2 yaprak daha yedim:))))
Bu arada hamileler hakkinizi helal edin ya topik motive olsun canlansin diye paylasiyorum caniniz cekmesin
Canm daha önce de söylemistim hic canım çekmiyor.rahat olun lütfen.kac gündür sumaklı sarma yiyorum zaten.bi haftada 3 kez yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…