- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Tebrik ediyorum.yememekte cok iyi yapmissin.yemiyecem deyip yemeyince insan daha mutlu oluyo özgüveni artıyor cevremizdeki kisilere karsi da tutarli davranmış oluyoruz.bak ben bisey yemek isteyince farzet ki oruclusun derdim kendi kendime.hatta istedigin kadar su ic sebze tüket yari serbest oruc derdim:)slm mutlu günlerrr bugün kahvaltıda dışarıdaydık yeni geldik kahvaltı da gayet sağlıklı peynirim zeytinim maydonoz roka 1 yumurtamı yedim sonra kahve yanına self servis allahım brovniler üzeri birsürü çikolata soslu karamellii tatlılardan almadım kalktım bi alayım diye sonra hayır sen almıcaksın dedim geri oturdum su içtim bol bol sabahta gene kiraz sapıyla mısır püskülünü içtim gelincede kahvaltı geç olduğundan yeşil çay içtim 3 gibi şimdi ara öğün 1 mandalina ile galeta alıcam içim kıyıldı akşama kadar idare etsin beni
Sağol canım arada sağdan sağdan geliyorlar :))) sen bide beni perşembeleri gör geçen perşembe arkadaş çağırdı şunu yaptık bunu yaptık diye yazmıyım şimdiii gitmedim yaaa bi yürüyün gidin yaa dedim ben o hazırladıklarınızı yimemDün akşam mantıya pas vermeyip çorba ile yetinmiş azimli hatun fridaaaaa,ayakta alkışlıyorum seniii
Yok bacım nerdeee benimde kahvaltıya misafirim vardı aynı senin yediklerini yedim bariii akşamı hafif atlatsam yanii planım öylee dün akşamki irade bu sabah yoktu kahvaltıyıda çok geç yaptık şimdi eşimle kahve içiyoruuumNursena maşallah iradene
Adaşımla sen bu hafta kapışacak gibisiniz listede
Ben de koltukların taksidini vermeye gittim dönüşte yürüdüm yokuş aşağıydı ama olsun :)
Şimdi acıktım ben de yoğurtla galeta ya da meyve yiyeyim ben de
Benim kahvaltı ballı tereyağlı patates kızartmalıydı maalesef
Susuz yediriyo yemekleri diyetisyen asuuuuNursena menü güzel afiyet olsun
Ben de bugün kuru fasulye bulgur pilavı yaptım yemedim ama kızım yedi şimdi turşuyla pek bi güzel koktu :)
Adaş afiyet olsun ben çıkmadan kahvemi içmiştim
Şimdi birkaç kaşık yoğurt yarım Trabzon hurması 2 de galeta yedim
Akşam yemek yemiycem doydum
Elim çekirdek alabilir alırsa azıcık çıtlarım kolayla :)
Susuz yediriyo yemekleri diyetisyen asuuuu
Almadim sofrad turşu vardida göz göze gelirsek tursuyla dayanammam die bakmadim bile
diyetisyen yemekten once 1 bardak su iceceksin sonra yemege basla dedibence kola içeceğine nursenanınki gibi bir tabak hazırla daha iyi kenarınada sarma yerine turşu koyarsın güzel olur
nursena bende sofraya su koymuyorum ama yemekten yarım saat sonra su için diyorlarya o yarım saati bekliyemiyorum işte geçenlerde konuşulmuştu herhalde mide küçülsün diye yemekte su içilmiyordu
az tuzlu lahana turşusunun ne zararı varkiii ? benim bildiğim bağzı diyetisyenler özelikle laha turşusu veriyor du
Sen bu aksam atistircaklarini kafana koymusin ne desem bos sanirim 1 kase cekirdek yiceksin korkarimAdaş haklısın yemek yesem daha iyi ama ben şimdi yemek yerim sonrasında yine atıştırırım kendimi biliyorum
Daha çekirdek gelmedi :) gelir mi bilmemSen bu aksam atistircaklarini kafana koymusin ne desem bos sanirim 1 kase cekirdek yiceksin korkarim
Tubaysa gelir eşim yanomda çit çit. Zaten bende kuru kuri cay a devam ediomDaha çekirdek gelmedi :) gelir mi bilmem
Canm daha önce de söylemistim hic canım çekmiyor.rahat olun lütfen.kac gündür sumaklı sarma yiyorum zaten.bi haftada 3 kez yedim.İtiraf ediyorum 2 yaprak daha yedim:))))
Bu arada hamileler hakkinizi helal edin ya topik motive olsun canlansin diye paylasiyorum caniniz cekmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?