Derken geldi ama üzüldüm yemeyecektim
Walking dead izleyememiştik geçen hafta onu izleyeceğiz birazdan
Derken geldi ama üzüldüm yemeyecektim
Walking dead izleyememiştik geçen hafta onu izleyeceğiz birazdan
seni bonusa havale ediyommmmm kızz şu asuya bi el attt bonusum arada kendinede kız arsın belki
yarınnn onu bunu anlamam pazartesiiii yeni bi başlangıççççççççç istiyorum beni yolda burakmıcanıza destek olcanıza yarışacanıza eminümmm
Yenam iyi etmisin bazen bende kendimi köle gibi hissediyorum en basiti esim yer elmasi almiş bes gun oluyo bugun vay efendim ne eden getirmiyomusum soyup nasi ev hanomiymisim falan filan valla salter bi atti elin ayağin tutiyo ya bi meyve soyamiyonuzmu bide cocuklarin yaninda dio anan meyve getirmezki soylemesek sizede yedirmio falan saçmaladi valla lahavle cektim sustum yoksa panter gibi saldircaktim ya hersey beklenmezki ev hanimiyim die benden bu ara takik bana anlican her sey sorun evde yataği acmayi bile benden beklio alt ustü yatak ortusunu katla koy kenara yokk illa laf sokacak ammannn sanirim yil sonuna yaklastik yaa adamlarda bunalimami giriyo nedir bak simdi gicik oldum yine bulasmiom bu ara saldim vallla takamicam onu hee deyip geciyom
Aman lojman nasildir guruplasma dedikodu anam tapirlar loclar markalar kataloklar off iste anla artik gerisini son model takimlar halilar avam tarzi evler peehh peehhh hec bana gore deil doğal olmayan her seye karsiyimNursena alıştınmı yeni eve... ? Komşuluk iyi galiba dimi.?
Desene bu hafta senle bol bol uğraşcamm madem disarda salata ye sende hem kaynana ota dunya para verdi n diye sinir olur hemde az kalorili haha ay ne fena oldum ben yaa valla bu diyetisyen beni elit yaptı sanırım :)))) bir taşta iki kuş he ne dersinnNursena hem pazartesi baslayacaz diyorsun hem bugün yediğime kızıyorsun
Bu hafta ben de kilo vermek istiyorum da yarın kaynanam çağırdı günü varmış dışarda yapıyorlar ona gitcem galiba
Salı da arkadaşın arkadaşı çağırdı ona gidilecek ilk kez gidecem evine
Diğer konuda ben de muzdaripim atıştırdım her şeyi önlerine sunmaya alıp yemez benimkiler de bir de yapmadın mı laf ederler
yemesin sen bu sabah kahvaltıyı nasıl atlatıysan öyle geçer eminim hakkaten o oturmaları eskiden bende yapıyordum gün bilee yapmıştık bir iki tur bıktım ve bıraktım benimde vardır arkadaşlarım hazırlarım masa dolu olsun isterler ama yemezlerde öyle işte şimdilerde bir kaç çok samimi arkadaşımla buluştuğumuzda bir çeşit yaa salata türü birde kek veya simit filan alıp kahvaltı türüde hazırlıyoruz çayın yanınaa öyle geçiştiriyoruz en sevdiğim kahve içmek veya yeşil çay içip yanında biraz kuruyemiş atıştırmak ne öylee çeşit çeşit hazırlıyoruz yenmiyor kalıyorda üsteliikMesela bana hos geldine gelen bir bayana kahveye gidiolar yarin benide cagirdilar 2 gibi gidip yesil cayimi goturmeyi dusunuyorum az gec gidince cay faslini atlatirim gibi bak yersem yazarim biraya
En guzeli yaa valla ogun 6 bayan 10 cocuktu kafam kaldirmadi hic oturup konusmadim bile kah cocuklar kavga eder kah cay kah kahve oyy oyy giya taniscaz adlarini bile bolmiomm haaalaaayemesin sen bu sabah kahvaltıyı nasıl atlatıysan öyle geçer eminim hakkaten o oturmaları eskiden bende yapıyordum gün bilee yapmıştık bir iki tur bıktım ve bıraktım benimde vardır arkadaşlarım hazırlarım masa dolu olsun isterler ama yemezlerde öyle işte şimdilerde bir kaç çok samimi arkadaşımla buluştuğumuzda bir çeşit yaa salata türü birde kek veya simit filan alıp kahvaltı türüde hazırlıyoruz çayın yanınaa öyle geçiştiriyoruz en sevdiğim kahve içmek veya yeşil çay içip yanında biraz kuruyemiş atıştırmak ne öylee çeşit çeşit hazırlıyoruz yenmiyor kalıyorda üsteliik
çocuklar büyüdükten sonra benimde kafam kaldırmıyor gürültüyü komşularımı kahvaltıya alıyım diyorum ikisinin ufak çocuğu var diyee aklıma takılıyor son zamanlarda 2 veya 3 kişilik samimi kahve muhabetlerini daha çok seviyorum....En guzeli yaa valla ogun 6 bayan 10 cocuktu kafam kaldirmadi hic oturup konusmadim bile kah cocuklar kavga eder kah cay kah kahve oyy oyy giya taniscaz adlarini bile bolmiomm haaalaaa
İyi akşamlar..
Daficiğim geçmiş olsun kayınpederine..
Umarım komplikasyonsuz bir şekil de atlatır ameliyatı..
---
Ahh asucum gadasını aldığım almadılarmı sana çiğdem.? Ahhh geleydin de yirdik beraber...
---
Dün buraya yazdıktan sonra bir kaç kez daha aradı benim kızlar..Kızın sınav haftası dedim başka sudan bahaneler bulmaya çalıştım..
Sonra eşim gelince bencilliğinden dolayı ufak münakaşa yaşadık..Kendi içim de aşırı üzüldüm.. Düşünüyorum da süper kahraman olarak görüyorlar beni, ne kötü etmişim herşeyin fazlası zarar deniyor ya.. fazla fedakarlık,özveri de çok zararlı..
Birden gitmeye karar verdim.. Geneli üniversite öğrencilerinin takıldığı hoş bir mekanda oturduk.. Cafe tarzı.. İyi oldu çok iyi oldu hem de... Mekanın enerjisi çok iyiydi lakin aramızda birşeyler eksilmiş bakış açılarımız gittikçe değişiyor ve çoğu konuda ters düşüyoruz.. Zaten sık görüşmüyordum sanırım sebep buymuş..
Arkadaşımın zayıflığı öylesine bariz belli ki, onun adına çok sevindim.. Beni motive etti görüntüsü. :)
Ben fazla takılmadım zaten.şu alengerli kahve çeşitlerinden birini içip ( macchiato ) az lak lak,az dedikodu,az kahkaha sonrasın da eve döndüm...
Bu sabah kahvaltıya gittik dönüşte aylık alışveriş yaptık. sonra alınanlar yerlerine yemek ütü derken bu saat oldu..
bir haftasonu daha uçup gitti...
bu sabah gelen arkadaşımın 3 yaşında kızı var evdeki bütün sehbaları halının üzerine ters çevirdi koltuk minderlerini yerlere attı oyuncaklarıda attı öyle bırakıp gittiler bir şekilde bilinçli yapıyor 20 yılla yakındır arkadaşım benim kızımdan 3 yaş büyük kızı var ellimde büyüdü Allah var benim kızımıda o büyütmüştür ama küçüğüne hiç emek vermedim halaa benim için büyüğü değerlidir meselaaa .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?