Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derken geldi ama üzüldüm yemeyecektim
Walking dead izleyememiştik geçen hafta onu izleyeceğiz birazdan

seni bonusa havale ediyommmmm kızz şu asuya bi el attt bonusum arada kendinede kız arsın belki
yarınnn onu bunu anlamam pazartesiiii yeni bi başlangıççççççççç istiyorum beni yolda burakmıcanıza destek olcanıza yarışacanıza eminümmm

İyi akşamlar..

Daficiğim geçmiş olsun kayınpederine..
Umarım komplikasyonsuz bir şekil de atlatır ameliyatı..

---

Ahh asucum gadasını aldığım almadılarmı sana çiğdem.? Ahhh geleydin de yirdik beraber...

---

Dün buraya yazdıktan sonra bir kaç kez daha aradı benim kızlar..Kızın sınav haftası dedim başka sudan bahaneler bulmaya çalıştım..
Sonra eşim gelince bencilliğinden dolayı ufak münakaşa yaşadık..Kendi içim de aşırı üzüldüm.. Düşünüyorum da süper kahraman olarak görüyorlar beni, ne kötü etmişim herşeyin fazlası zarar deniyor ya.. fazla fedakarlık,özveri de çok zararlı..
Birden gitmeye karar verdim.. Geneli üniversite öğrencilerinin takıldığı hoş bir mekanda oturduk.. Cafe tarzı.. İyi oldu çok iyi oldu hem de... Mekanın enerjisi çok iyiydi lakin aramızda birşeyler eksilmiş bakış açılarımız gittikçe değişiyor ve çoğu konuda ters düşüyoruz.. Zaten sık görüşmüyordum sanırım sebep buymuş..
Arkadaşımın zayıflığı öylesine bariz belli ki, onun adına çok sevindim.. Beni motive etti görüntüsü. :)
Ben fazla takılmadım zaten.şu alengerli kahve çeşitlerinden birini içip ( macchiato ) az lak lak,az dedikodu,az kahkaha sonrasın da eve döndüm...
Bu sabah kahvaltıya gittik dönüşte aylık alışveriş yaptık. sonra alınanlar yerlerine yemek ütü derken bu saat oldu..
bir haftasonu daha uçup gitti...

Bunlar hiç destek olmuyor nursena .. :))

Son düzenleme:
Yenam iyi etmisin bazen bende kendimi köle gibi hissediyorum en basiti esim yer elmasi almiş bes gun oluyo bugun vay efendim ne eden getirmiyomusum soyup nasi ev hanomiymisim falan filan valla salter bi atti elin ayağin tutiyo ya bi meyve soyamiyonuzmu bide cocuklarin yaninda dio anan meyve getirmezki soylemesek sizede yedirmio falan saçmaladi valla lahavle cektim sustum yoksa panter gibi saldircaktim ya hersey beklenmezki ev hanimiyim die benden bu ara takik bana anlican her sey sorun evde yataği acmayi bile benden beklio alt ustü yatak ortusunu katla koy kenara yokk illa laf sokacak ammannn sanirim yil sonuna yaklastik yaa adamlarda bunalimami giriyo nedir bak simdi gicik oldum yine bulasmiom bu ara saldim vallla takamicam onu hee deyip geciyom

Hala kırgınım ..çok üzdü beni... Bir de hiçbirşey yokmuş gibi davranması çıldırtıyor beni..
Sabah gönlümü almaya çalışıyor.. Asla dedim söz konusu bile olamaz..

Genel de he he diyoruz zaten akıl sağlığımız için..

Nursena alıştınmı yeni eve... ? Komşuluk iyi galiba dimi.?
Aman lojman nasildir guruplasma dedikodu anam tapirlar loclar markalar kataloklar off iste anla artik gerisini son model takimlar halilar avam tarzi evler peehh peehhh hec bana gore deil doğal olmayan her seye karsiyim
En son bendeki muhabbet kiloydu tek kilolu bendim kari haber vermis gelmis tabak hazirladim lan madem yemicen onceden haber verip beni neden yoruyon ayy 58 kilo ollmusum 55 olmam lazim simitlerim cikti almayayim ben sonra esim kizio dio lan terliği tersiyle yapistircan ağzina
Aman kuran kursu var allahtan atiyom kendimi oraya oglene kadar sonrada temizlik yemek iste haftada 1 gun kahve gunu var hadi girem dedim kahve diye kahveden once 4 cesit pasta borek ikram ettiler sonra kahve ictik ayy sikiliyorum artik bana yeni bisey katmiyo bu tür oturmalar cocukta derslerinden kaliuo diye gitmek istemiyorum

Nursena hem pazartesi baslayacaz diyorsun hem bugün yediğime kızıyorsun
Bu hafta ben de kilo vermek istiyorum da yarın kaynanam çağırdı günü varmış dışarda yapıyorlar ona gitcem galiba
Salı da arkadaşın arkadaşı çağırdı ona gidilecek ilk kez gidecem evine
Diğer konuda ben de muzdaripim atıştırdım her şeyi önlerine sunmaya alıp yemez benimkiler de bir de yapmadın mı laf ederler

Desene bu hafta senle bol bol uğraşcamm madem disarda salata ye sende hem kaynana ota dunya para verdi n diye sinir olur hemde az kalorili haha ay ne fena oldum ben yaa valla bu diyetisyen beni elit yaptı sanırım :)))) bir taşta iki kuş he ne dersinn

iyi geceleeer ben geldiiim tam kalemim muhabetler dönmüş ama ucundan yakalıycam mı bakalım :)))
sabah altıda uyandık kızımı idmana yolladım kahvaltısını hazırladım eşimde uyandı baktım tv seyrediyor sordum bişeyler yermisin çay demliyim mi diye yok dedii bende kızımın yarım tostuyla yarım yumurtasını yiyip biraz derslere göz attım ve yatım sonrasında bir misafir aradı kahvaltıya geliyoruz diyee telefon çalınca bi sersemledim yat kalk yat kalk kafam bir dağıldı baktım eşim uyanık çay makinasına çayı hazırladım tekrar yatım yarım saat sonra çay hazır olur alıp içersin dedim eee kahvaltı yapmak için kızımızı bekliycez ne var yaniii kalkıp çayını alsan veyaa markete gidilcek gitmiyor kalk yaa sofrayı kur yada ekmek almaya git dedim bidee uyuduğum için surat mahkeme duvarı
baktım fena kızmış hemen sert çıkıştım bir pazarda sen kahvaltıyı hazırlasan jest yapsan filan diye çıkıştım sesini çıkartamadı dolaptan meyve alsa aynen klasik getirmiyorsun ki bu meyvaları yiyelim diyor bende buzdolabını sırtımdamı taşıyorum al yeee diyorum çok fena çok .........

Mesela bana hos geldine gelen bir bayana kahveye gidiolar yarin benide cagirdilar 2 gibi gidip yesil cayimi goturmeyi dusunuyorum az gec gidince cay faslini atlatirim gibi bak yersem yazarim biraya
yemesin sen bu sabah kahvaltıyı nasıl atlatıysan öyle geçer eminim hakkaten o oturmaları eskiden bende yapıyordum gün bilee yapmıştık bir iki tur bıktım ve bıraktım benimde vardır arkadaşlarım hazırlarım masa dolu olsun isterler ama yemezlerde öyle işte şimdilerde bir kaç çok samimi arkadaşımla buluştuğumuzda bir çeşit yaa salata türü birde kek veya simit filan alıp kahvaltı türüde hazırlıyoruz çayın yanınaa öyle geçiştiriyoruz en sevdiğim kahve içmek veya yeşil çay içip yanında biraz kuruyemiş atıştırmak ne öylee çeşit çeşit hazırlıyoruz yenmiyor kalıyorda üsteliik

Sanirim 80 öncesi doğan modellee r hep boyleee diye düşü nüyorummm benim de eşimin kahvaltı jesti bes parmaği doldurmaz olanda dolapta ne varsa koyu vermiştir en zor yaptiği iş domates salatalok doğramaktir

Bide bol bol eleştirir cani sağolasıca boşuna koca dememoşler kocatır adamı işte

En guzeli yaa valla ogun 6 bayan 10 cocuktu kafam kaldirmadi hic oturup konusmadim bile kah cocuklar kavga eder kah cay kah kahve oyy oyy giya taniscaz adlarini bile bolmiomm haaalaaa

En guzeli yaa valla ogun 6 bayan 10 cocuktu kafam kaldirmadi hic oturup konusmadim bile kah cocuklar kavga eder kah cay kah kahve oyy oyy giya taniscaz adlarini bile bolmiomm haaalaaa
çocuklar büyüdükten sonra benimde kafam kaldırmıyor gürültüyü komşularımı kahvaltıya alıyım diyorum ikisinin ufak çocuğu var diyee aklıma takılıyor son zamanlarda 2 veya 3 kişilik samimi kahve muhabetlerini daha çok seviyorum....

bu sabah gelen arkadaşımın 3 yaşında kızı var evdeki bütün sehbaları halının üzerine ters çevirdi koltuk minderlerini yerlere attı oyuncaklarıda attı öyle bırakıp gittiler bir şekilde bilinçli yapıyor 20 yılla yakındır arkadaşım benim kızımdan 3 yaş büyük kızı var ellimde büyüdü Allah var benim kızımıda o büyütmüştür ama küçüğüne hiç emek vermedim halaa benim için büyüğü değerlidir meselaaa .....

en azından dışarı çıkman değişiklik olmuş sanada iyi gelmiş sevindim... yukarıda anlatığım benim arkadaşımda öyle zamanla görüş farklılığı oldu artık onun düşünceleri bana ağır gelmeye başladı yoruldum ve geri adım attım eskiden aramızdan su sızmazdı birazda böyle olmasını kendi sağlardı gerçii o zamanlarda yorulurdum çok hareketli hırçın kavgacı bir insan özelikle ailesiyle ve kardeşleriyle tamam benimle kavga etmiyor ama bir insanın bir başka insan için bedua ettiğini ve kavga küslük yaptığını görünce soğuyorum gerek yok......aslında bu duruma üzülüyorumda 20 yıllık arkadaşım herhalde şimdi görüşmemizin tek sebebi aynı sokakta oturuyor olmamız tahminimce bir gün o veya ben başka yerlere taşınırsak daha da seyrek görüşecez.....

Selamün aleykümm..

saat çok oldu ama ben geldiimm..
son bikaç sayfaya göz attımda bu ara hepimiz aynı dertten muzdaripiz galiba...takmamak en iyisi sanırım ama ben şuan başaramıyorum...bizde eşimle bikaç gündür limoniyiz mecburiyetlerin dışında konuşmuyoruz işin ilginci bi kavga bile edemedik feci dövesim var...yorgun yorucu ağrılı günler devam bende yeni ve iyi bi haber pek yok gibi oyüzden gelipte can sıkıcı hayatımla sizi rahatsız etmek istemiyorum amacım niyetim şikayet etmek olmasada insan dertli olunca konuşabiliyo işte oyüzden uzak kalıyorum herşeyden herkesten...

yarın k.validemler yemeğe gelicekler..o bayadır gelmek istiyodu ama ben kötüyüm diye ses edemiyodu..bugunde eşim hamsi almış bolca dedim bari yarın çağıralım büyük bi tepsiyle hamsili pilav yapayım bahaneyle onlarında gönlü olsun...bi daha uzunca misafir alamam....geçenlerde kardeşim eşiyle kahvaltıya geliyodu duydular bozuldular bir ara laf edince bende dedim geldiler ama self servisti ben hiç bişeyle uğraşmadım diye...sonra eşim anne bir ara bekleriz deyince döndü bana bizedemi self servis dedi...sustum he desem bi dert demesem ayrı velhasıl genede kötü hissettim işte böyle atlatayım istedim....

bu arada bebişimin sağlığı gayet iyi çok hareketli maşallah zaten zoraki uyuduğum uykumdan bile uyandırıyo beni...şimdilik bundan başka iyi bi haberim yok...bolca dua istiyorum sizden akıl ve beden sağlığım için...kuzularım için...özellikle hamile hanımlardann....

bu arada nursenacım gene şenlendirmişsin ortalığı gibi görünüyo...bende şu doğumu bi atlatayım sonra dönüşüm muhteşem olcak diye umut ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…