Yolcum allah kolaylik versin gelmeyince merak ediyoruz olsun dinleriz derdini asçilirsin kuzum zor gunler gececek ins hayirlisiyla sağlikli doğsunda inşSelamün aleykümm..
saat çok oldu ama ben geldiimm..
son bikaç sayfaya göz attımda bu ara hepimiz aynı dertten muzdaripiz galiba...takmamak en iyisi sanırım ama ben şuan başaramıyorum...bizde eşimle bikaç gündür limoniyiz mecburiyetlerin dışında konuşmuyoruz işin ilginci bi kavga bile edemedik feci dövesim var...yorgun yorucu ağrılı günler devam bende yeni ve iyi bi haber pek yok gibi oyüzden gelipte can sıkıcı hayatımla sizi rahatsız etmek istemiyorum amacım niyetim şikayet etmek olmasada insan dertli olunca konuşabiliyo işte oyüzden uzak kalıyorum herşeyden herkesten...
yarın k.validemler yemeğe gelicekler..o bayadır gelmek istiyodu ama ben kötüyüm diye ses edemiyodu..bugunde eşim hamsi almış bolca dedim bari yarın çağıralım büyük bi tepsiyle hamsili pilav yapayım bahaneyle onlarında gönlü olsun...bi daha uzunca misafir alamam....geçenlerde kardeşim eşiyle kahvaltıya geliyodu duydular bozuldular bir ara laf edince bende dedim geldiler ama self servisti ben hiç bişeyle uğraşmadım diye...sonra eşim anne bir ara bekleriz deyince döndü bana bizedemi self servis dedi...sustum he desem bi dert demesem ayrı velhasıl genede kötü hissettim işte böyle atlatayım istedim....
bu arada bebişimin sağlığı gayet iyi çok hareketli maşallah zaten zoraki uyuduğum uykumdan bile uyandırıyo beni...şimdilik bundan başka iyi bi haberim yok...bolca dua istiyorum sizden akıl ve beden sağlığım için...kuzularım için...özellikle hamile hanımlardann....
bu arada nursenacım gene şenlendirmişsin ortalığı gibi görünüyo...bende şu doğumu bi atlatayım sonra dönüşüm muhteşem olcak diye umut ediyorum....
Bu nasil guzel bi gunayyydınnn vve dualarına çok amiiiiinnn diorummGunaydinnnnn
Gununuz aydin olsun hayirli olsun bol kazancli bereketli olsun ins..
Gunes guzel ulkemizin uzerine hep en guzel yonden dogsun
Calisanlara kolaylik versin allahim... Ogrencilere basarilar... Annelere sabirlar...
Zayiflara istah....kilolulara her daim tokluk hissi versin ins....
Eki Görüntüle 1697478
Zeynepcim Allah yardımcın olsunSelamün aleykümm..
son bikaç sayfaya göz attımda bu ara hepimiz aynı dertten muzdaripiz galiba...takmamak en iyisi sanırım ama ben şuan başaramıyorum...bizde eşimle bikaç gündür limoniyiz mecburiyetlerin dışında konuşmuyoruz işin ilginci bi kavga bile edemedik feci dövesim var...yorgun yorucu ağrılı günler devam bende yeni ve iyi bi haber pek yok gibi oyüzden gelipte can sıkıcı hayatımla sizi rahatsız etmek istemiyorum amacım niyetim şikayet etmek olmasada insan dertli olunca konuşabiliyo işte oyüzden uzak kalıyorum herşeyden herkesten...
yarın k.validemler yemeğe gelicekler..o bayadır gelmek istiyodu ama ben kötüyüm diye ses edemiyodu..bugunde eşim hamsi almış bolca dedim bari yarın çağıralım büyük bi tepsiyle hamsili pilav yapayım bahaneyle onlarında gönlü olsun...bi daha uzunca misafir alamam....geçenlerde kardeşim eşiyle kahvaltıya geliyodu duydular bozuldular bir ara laf edince bende dedim geldiler ama self servisti ben hiç bişeyle uğraşmadım diye...sonra eşim anne bir ara bekleriz deyince döndü bana bizedemi self servis dedi...sustum he desem bi dert demesem ayrı velhasıl genede kötü hissettim işte böyle atlatayım istedim....
bu arada bebişimin sağlığı gayet iyi çok hareketli maşallah zaten zoraki uyuduğum uykumdan bile uyandırıyo beni...şimdilik bundan başka iyi bi haberim yok...bolca dua istiyorum sizden akıl ve beden sağlığım için...kuzularım için...özellikle hamile hanımlardann....
bu arada nursenacım gene şenlendirmişsin ortalığı gibi görünüyo...bende şu doğumu bi atlatayım sonra dönüşüm muhteşem olcak diye umut ediyorum....
Napalim ödem çaylarıni cazipleştirmeye çalisiyorum :))Nursena baykuşdan sonra kuğulu havluluk da çok göz alıcı
Zevkli hatunsun vesselam
Geçen senin baykusu da gördüm izmir caddesindeNapalim ödem çaylarıni cazipleştirmeye çalisiyorum :))
Yabanci deil kuğu abkaradan almiştım
baykusu anneme biri ev hediyesi getirmiş annemi nn tepkisi kadına bak ben ona borcam götürdüydüm bana getire getire kuş getirmiş anne dedim kız borcamdan pahalı diyom aman napcam 60 şından sonra kuşu:)))Geçen senin baykusu da gördüm izmir caddesinde
Derken geldi ama üzüldüm yemeyecektim
Walking dead izleyememiştik geçen hafta onu izleyeceğiz birazdan
İyi akşamlar..
Daficiğim geçmiş olsun kayınpederine..
Umarım komplikasyonsuz bir şekil de atlatır ameliyatı..
---
Ahh asucum gadasını aldığım almadılarmı sana çiğdem.? Ahhh geleydin de yirdik beraber...
---
Dün buraya yazdıktan sonra bir kaç kez daha aradı benim kızlar..Kızın sınav haftası dedim başka sudan bahaneler bulmaya çalıştım..
Sonra eşim gelince bencilliğinden dolayı ufak münakaşa yaşadık..Kendi içim de aşırı üzüldüm.. Düşünüyorum da süper kahraman olarak görüyorlar beni, ne kötü etmişim herşeyin fazlası zarar deniyor ya.. fazla fedakarlık,özveri de çok zararlı..
Birden gitmeye karar verdim.. Geneli üniversite öğrencilerinin takıldığı hoş bir mekanda oturduk.. Cafe tarzı.. İyi oldu çok iyi oldu hem de... Mekanın enerjisi çok iyiydi lakin aramızda birşeyler eksilmiş bakış açılarımız gittikçe değişiyor ve çoğu konuda ters düşüyoruz.. Zaten sık görüşmüyordum sanırım sebep buymuş..
Arkadaşımın zayıflığı öylesine bariz belli ki, onun adına çok sevindim.. Beni motive etti görüntüsü. :)
Ben fazla takılmadım zaten.şu alengerli kahve çeşitlerinden birini içip ( macchiato ) az lak lak,az dedikodu,az kahkaha sonrasın da eve döndüm...
Bu sabah kahvaltıya gittik dönüşte aylık alışveriş yaptık. sonra alınanlar yerlerine yemek ütü derken bu saat oldu..
bir haftasonu daha uçup gitti...
Selamün aleykümm..
Yolcum allah kolaylik versin gelmeyince merak ediyoruz olsun dinleriz derdini asçilirsin kuzum zor gunler gececek ins hayirlisiyla sağlikli doğsunda inş
Zeynepcim Allah yardımcın olsun
Biz her zaman dinleriz hep gel olur mu
Asuman ablacim yena ile film hakkında ki yazilarinizi okuyunca baya merak ettim filmi,netten baktim uzun sezondur devam eden bir dizi sanirim,oldukça güzele benziyor:)izlenecekler arasina kaydettim:)
Biz de esimle yabanci film ve dizileri seviyoruz,bir dönem fringe'ye takmistik her bölümünü izledik diyebilirim,hala da devam ediyoruz ara ara gerçi..:)
Topramm lütfen üzme kendini olur mu,kiyamam sana..
Yasadigin durumun benzerlerini yasamayan kadin yoktur sanirim,erkekler fitratlari itibari ile maalesef bizim kadar hassas düşünemiyorlar..Onlardan fitratlarinin üstünde bir hassiyet bekledikçe en cok kendimizi yipratiyor ve üzüyoruz,olan her durumda yine kadinlara oluyor yani..
Fedekarlik ve özveri konusunda sonuna kadar hâklisin,sadece es konusunda değil genel manada da fazla fedakârlık ve özveri suistimal edilip kiymet bilinmiyor..
Yine de insan fitratinin disina da cikamiyor,degistiremiyor kendini iste eger fitratinda varsa fedakârlık,özveri,hassasiyet,vefa karsiliginda bencillik,nankörlük görsede aynisi ile mukabele edemiyor..
Herseye rağmen fedakârlık bencillikten,vefa vefasizliktan daha iyi ve güzeldir..Tipki sen de olduğu gibi güzel insan vasfidir vesselam..
Hosgeldin yolcu,merak etmiştik seni..Dertler ve üzünütler paylaştıkça azalirmis biz seni dinler,elimizden geldiğince sana destek oluruz bu süreçte uzak kalma bizden olur mu?
Allah yardimcin olsun,bu süreci kolaylastirsin sana..
Spor salonu gibi sansin varmi?selam kızlar hafta sonu uğrayamadım. bu cumartesi çalıştım pazarda ev işi. eşim biriyle anlaş çocuklara zaman ayırmıyorsun dedi. doğru söylüyor valla. büyük neyse bi şekilde kendine bişeyler yapıyor ama küçük özel ilgi istiyor. heleki şimdi tekrardan hasta olmaya döndübi çocuğun öksürüğü hiç bitmezmi arkdaş yaa.
bu hafta karabuğday yapmayı düşündüm ama pek başarılı olamadım. sabah 3 yk karabuğday, 3 yk ev yoğurdu yedim. öğlen 1 kase tavukçorbası. akşam yine karabuğday düşünüyorum.
bugün sabah 90 gördüm tartıda ve şok oldum. dünkü turşunun etkisi var tabi ama nerdeyse 1.5 kg çok geldi ödem bile olsa. bu aralar durdu kilo vermem sanırım vucudum kendini toplamaya çalışıyor. etler sarktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?