Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnnn

Gununuz aydin olsun hayirli olsun bol kazancli bereketli olsun ins..

Gunes guzel ulkemizin uzerine hep en guzel yonden dogsun

Calisanlara kolaylik versin allahim... Ogrencilere basarilar... Annelere sabirlar...
Zayiflara istah....kilolulara her daim tokluk hissi versin ins....

Yolcum allah kolaylik versin gelmeyince merak ediyoruz olsun dinleriz derdini asçilirsin kuzum zor gunler gececek ins hayirlisiyla sağlikli doğsunda inş

Bu nasil guzel bi gunayyydınnn vve dualarına çok amiiiiinnn diorumm

Zeynepcim Allah yardımcın olsun
Biz her zaman dinleriz hep gel olur mu

Geçen senin baykusu da gördüm izmir caddesinde
baykusu anneme biri ev hediyesi getirmiş annemi nn tepkisi kadına bak ben ona borcam götürdüydüm bana getire getire kuş getirmiş anne dedim kız borcamdan pahalı diyom aman napcam 60 şından sonra kuşu:)))
he doğru dedim sana bu yaştan sonra kuş muş lazım deil ver bana ben kullanam:)))
dedim ve çöktüm hediyeye

Ocak görünümlü bir kasim sabahından hepinize tünaydinlar,huzurlu günler olsun efenim.:)

Buralar beyaza büründü,yilin ilk kar'i dün aksam yagdi,kartopu bile oynayamadan eridi ama olsun kisa sürede dahi olsa o bembeyaz manzarayi görmek güzeldi.:)
Oysa ki sabah kar'in resmini çekip görmeniz için siteye yükleyecektim ama başka sefere artik.:)

Ayrica karatayimsi kahvaltimi yaptım,bu hafta aldigim kilolari geri vermeliyim inşallah..

Not:haftasonu menü paylasimina firsat bulamasam da abartmis değilim.

Derken geldi ama üzüldüm yemeyecektim
Walking dead izleyememiştik geçen hafta onu izleyeceğiz birazdan

Asuman ablacim yena ile film hakkında ki yazilarinizi okuyunca baya merak ettim filmi,netten baktim uzun sezondur devam eden bir dizi sanirim,oldukça güzele benziyor:)izlenecekler arasina kaydettim:)
Biz de esimle yabanci film ve dizileri seviyoruz,bir dönem fringe'ye takmistik her bölümünü izledik diyebilirim,hala da devam ediyoruz ara ara gerçi..:)

Topramm lütfen üzme kendini olur mu,kiyamam sana..
Yasadigin durumun benzerlerini yasamayan kadin yoktur sanirim,erkekler fitratlari itibari ile maalesef bizim kadar hassas düşünemiyorlar..Onlardan fitratlarinin üstünde bir hassiyet bekledikçe en cok kendimizi yipratiyor ve üzüyoruz,olan her durumda yine kadinlara oluyor yani..

Fedekarlik ve özveri konusunda sonuna kadar hâklisin,sadece es konusunda değil genel manada da fazla fedakârlık ve özveri suistimal edilip kiymet bilinmiyor..
Yine de insan fitratinin disina da cikamiyor,degistiremiyor kendini iste eger fitratinda varsa fedakârlık,özveri,hassasiyet,vefa karsiliginda bencillik,nankörlük görsede aynisi ile mukabele edemiyor..

Herseye rağmen fedakârlık bencillikten,vefa vefasizliktan daha iyi ve güzeldir..Tipki sen de olduğu gibi güzel insan vasfidir vesselam..

Hosgeldin yolcu,merak etmiştik seni..Dertler ve üzüntüler paylaştıkça azalirmis biz seni dinler,elimizden geldiğince sana destek oluruz bu süreçte uzak kalma bizden olur mu?
Allah yardimcin olsun,bu süreci kolaylastirsin sana..

Yolcum allah kolaylik versin gelmeyince merak ediyoruz olsun dinleriz derdini asçilirsin kuzum zor gunler gececek ins hayirlisiyla sağlikli doğsunda inş

sağol nursenacım geçicek inş...arada gelirim inş gene..ne yatmaya ne oturmaya çok dayanamadığım için pc başına pek oturmuyom...

Zeynepcim Allah yardımcın olsun
Biz her zaman dinleriz hep gel olur mu

sağol ablacım Allah razı olsun...iyiki varsınız....

hoşbuldum canım...sağol düşündüğün için daha sık gelmeye çalışırım inş...

selam kızlar hafta sonu uğrayamadım. bu cumartesi çalıştım pazarda ev işi. eşim biriyle anlaş çocuklara zaman ayırmıyorsun dedi. doğru söylüyor valla. büyük neyse bi şekilde kendine bişeyler yapıyor ama küçük özel ilgi istiyor. heleki şimdi tekrardan hasta olmaya döndü bi çocuğun öksürüğü hiç bitmezmi arkdaş yaa.
bu hafta karabuğday yapmayı düşündüm ama pek başarılı olamadım. sabah 3 yk karabuğday, 3 yk ev yoğurdu yedim. öğlen 1 kase tavukçorbası. akşam yine karabuğday düşünüyorum.
bugün sabah 90 gördüm tartıda ve şok oldum. dünkü turşunun etkisi var tabi ama nerdeyse 1.5 kg çok geldi ödem bile olsa. bu aralar durdu kilo vermem sanırım vucudum kendini toplamaya çalışıyor. etler sarktı

Kasimpati taht oyunlarini bitirirsem onumuzdeki yillarda bende o diziye bakicim merak ediyodum bunlarda izliyomus iyice ettim :)

Zeynep seni gormedim sanma kuzum arada ugra boyle. Asuman ablanin dedigi gibi anlat ne geliyosa icinden biz dinlerik

Nursena seni uyuz kesin vericen o iki kiloyu bende bakicam oyle baykus kimin

Spor salonu gibi sansin varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…