Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasımpatı bazı sahnelerindeki izlenmesi zor olsa da dizi güzel seversen zombili neyim filmleri izle :)
Bir de blacklist var o da güzel dizi
Ankara hala bahar havası yaşıyor
Geçen hafta biraz soğudu yine ısındı

Son düzenleme:
Nursena 4 kaşık barbunya ile doydun mu kız
Bu arada akşam yemedim ben acıkmadım da zaten
Yarın kahvaltıya gideceğiz akşama da dengelerim
Gecen cuma 93 görmüştüm tartıda ödem olduğunu düşündüm 92 bildirdim gerçekten ödemmiş 92 den aşağı bile indim bugün

Hasta yatagimdan balli zencefilli limonlu suyumdan herkese selam eder gozlerinden igrenc bi sekilde operim

6 dan sonra hasta oldum zaten agrim sizim vardi hacamata bagliyodum. Agsama bi baktim bogazim bi taraftan zonkluyo usuyorum titriyorum igneler batiyo noluyo lan dedim

Donuyorum su an mesaji yazarken ellerim dondu herhal

Geçmiş olsun
Ateşin mi yükseldi ölçtün mü

ama kızım akşam üzeri 4 gibi mısır patlatmştı ondan yediydim ye az tıkadı sanırım
sorma ya yarın kuran kursunda öğretmenler günüü var yaş pasta yaptırıoz
öğleden sonra oturma var atlatmam lazımmm bu günleri off yaaa her gün bişey çıkkıoo
evde şuan açmalar kokuyo miss gibiiiiii yarın kermes varmış arkadaş rica ettii derneğin mişş hadi yapayım dedimmm koktuda yemedim valllaa

oyyy kuzusu hastamı oldun sen geçmiş olsunn hacamatta çokmu terleyip soğudun acepp kaptın şifayı taylor falan yokmu içsen uyusan ayalarınon altına vikss sürr istersen

Lodostan kaptiysam diye dusunuyorum. Yok bende oyle tylol neyim hem onlar cok zararliymis hemde emzukluyum daha minoset aldim iste yarin kotulesirsem ambulans cagiririm

Iyi geceler herkese

Nursena sorma ben de bu hafta dikkat edeyim diye niyetlendim her güne bişey çıktı nerdeyse
Yarın giderken eli boş gitmek istemiyorum ilk gidişim ne yapsam karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…