hhee anam hee baya hafifletici sebepİyi akşamlar
Bugün de hem yedim hem yürüdüm :)
Çok yoruldum amahhee anam hee baya hafifletici sebep
Geçmiş olsunHasta yatagimdan balli zencefilli limonlu suyumdan herkese selam eder gozlerinden igrenc bi sekilde operim
6 dan sonra hasta oldumzaten agrim sizim vardi hacamata bagliyodum. Agsama bi baktim bogazim bi taraftan zonkluyo usuyorum titriyorum igneler batiyo noluyo lan dedim
Donuyorum su an mesaji yazarken ellerim dondu herhal
Olctumde yukselmemis 33-34 dereceyim yani gercekten usuyorum :)Geçmiş olsun
Ateşin mi yükseldi ölçtün mü
Gerçekten üşütmüşsün ısıtmak lazım seni :)Olctumde yukselmemis 33-34 dereceyim yani gercekten usuyorum :)
Nursena iki dilimde ekmek yemis ama yogurtla bana kalsa bende doymam efferim ona.
ama kızım akşam üzeri 4 gibi mısır patlatmştı ondan yediydim ye az tıkadı sanırımNursena 4 kaşık barbunya ile doydun mu kız
Bu arada akşam yemedim ben acıkmadım da zaten
Yarın kahvaltıya gideceğiz akşama da dengelerim
Gecen cuma 93 görmüştüm tartıda ödem olduğunu düşündüm 92 bildirdim gerçekten ödemmiş 92 den aşağı bile indim bugün
oyyy kuzusu hastamı oldun sen geçmiş olsunn hacamatta çokmu terleyip soğudun acepp kaptın şifayı taylor falan yokmu içsen uyusan ayalarınon altına vikss sürr istersenHasta yatagimdan balli zencefilli limonlu suyumdan herkese selam eder gozlerinden igrenc bi sekilde operim
6 dan sonra hasta oldumzaten agrim sizim vardi hacamata bagliyodum. Agsama bi baktim bogazim bi taraftan zonkluyo usuyorum titriyorum igneler batiyo noluyo lan dedim
Donuyorum su an mesaji yazarken ellerim dondu herhal
ama kızım akşam üzeri 4 gibi mısır patlatmştı ondan yediydim ye az tıkadı sanırım
sorma ya yarın kuran kursunda öğretmenler günüü var yaş pasta yaptırıoz
öğleden sonra oturma var atlatmam lazımmm bu günleri off yaaa her gün bişey çıkkıoo
evde şuan açmalar kokuyo miss gibiiiiii yarın kermes varmış arkadaş rica ettii derneğin mişş hadi yapayım dedimmm koktuda yemedim valllaa
oyyy kuzusu hastamı oldun sen geçmiş olsunn hacamatta çokmu terleyip soğudun acepp kaptın şifayı taylor falan yokmu içsen uyusan ayalarınon altına vikss sürr istersen
sen güçlü kadınsın paçalı donunu neyim giyde üşütmeLodostan kaptiysam diye dusunuyorum. Yok bende oyle tylol neyim hem onlar cok zararliymis hemde emzukluyum dahaminoset aldim iste yarin kotulesirsem ambulans cagiririm
Iyi geceler herkese
Pek severim ama yok maalesefkuru biber varsa kavur asuu üzeri yoğurtlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?