öğlenii atladınmııı keşke fasulyenin 1 tabağını öğlen yeseydinIyi aksamlar herkese:)
Yediklerim,
Sabah:2 haslanmis yumurta,zeytin,peynir,biraz salatalik ve domates,5 ceviz.
Aksam:2 servis kasigi fasulye kavurmasi,1 tabak yeşil salata,1 kase yoğurt,1 haslanmis patates.
Ara:kahve+limonlu yeşil cay.
Kasımpatı bazı sahnelerindeki izlenmesi zor olsa da dizi güzel seversen zombili neyim filmleri izle :)
Bir de blacklist var o da güzel dizi
Ankara hala bahar havası yaşıyor
Geçen hafta biraz soğudu yine ısındı
Hasta yatagimdan balli zencefilli limonlu suyumdan herkese selam eder gozlerinden igrenc bi sekilde operim
6 dan sonra hasta oldumzaten agrim sizim vardi hacamata bagliyodum. Agsama bi baktim bogazim bi taraftan zonkluyo usuyorum titriyorum igneler batiyo noluyo lan dedim
Donuyorum su an mesaji yazarken ellerim dondu herhal
öğlenii atladınmııı keşke fasulyenin 1 tabağını öğlen yeseydin
bugün bütün gün uğraştık canımdafiii nasıl oldu kayın baban
Kasimpati taht oyunlarini bitirirsem onumuzdeki yillardabende o diziye bakicim merak ediyodum bunlarda izliyomus iyice ettim :)
Zeynep seni gormedim sanma kuzum arada ugra boyle. Asuman ablanin dedigi gibi anlat ne geliyosa icinden biz dinlerik
Nursena seni uyuz kesin vericen o iki kiloyubende bakicam oyle baykus kimin
canım senin hamileliğin zor geçiyor bence misafir kabul etme. mecbur kalırsanda bırak gelen sana hizmet etsintamam uğrarım inş canım sanada çok geçmiş olsun tikkat et kendune....benim yoğun ve yorucu geçti günüm akşamım...halimi görünce erken kalktılar misafirlerim..ama zaten iş işten geçmişti çok pahalıya patladı bugun bana yaklaşık 4 saattir kendime gelmeye çalışıyorumne yatabildim ne doğru düzgün oturabiliyorum elimde olmaksızın ağladım durdum can acısından...yatmaya gidicemde bi bakayım dedim dua edin biraz uyuyabileyim....
kimsecikler yok gibi ama cümleten hayırlı geceler...
Off zeynebum ya bende oyle cok agladigimi bilirim caresiz hissediyo insan kendini. Bu son olsun daha misafir alma. Kimseye ayip olmaz 4 ay gelmesinler bisey olmaz gercekten laf edecek olanda hic durmasin etsin canim benim kendini dusun. Bak zor zamanlara geldin iyice herkes yiyip icip gidip uyuycak yaticak rahat rahat sendeki siziyi bilirim yatip dinlenemezsinde. Bosuna yoruldugunla agladiginla kalicaksin. Karnin buyuycek gunden gune. O yorgunlugun agrisiyla insan ne kotu hissediyo iki kat daha yipraniyosun degmez.tamam uğrarım inş canım sanada çok geçmiş olsun tikkat et kendune....benim yoğun ve yorucu geçti günüm akşamım...halimi görünce erken kalktılar misafirlerim..ama zaten iş işten geçmişti çok pahalıya patladı bugun bana yaklaşık 4 saattir kendime gelmeye çalışıyorumne yatabildim ne doğru düzgün oturabiliyorum elimde olmaksızın ağladım durdum can acısından...yatmaya gidicemde bi bakayım dedim dua edin biraz uyuyabileyim....
kimsecikler yok gibi ama cümleten hayırlı geceler...
aslında mantıyı pek sevmiyorum ben :))))
yinede ilk kaşığı salasaydım devamı gelirdii
Uhibbuke,aramıza hoşgeldiniz.Azminiz daimi olsun.
slm mutlu günlerrr bugün kahvaltıda dışarıdaydık yeni geldik kahvaltı da gayet sağlıklı peynirim zeytinim maydonoz roka 1 yumurtamı yedim sonra kahve yanına self servis allahım brovniler üzeri birsürü çikolata soslu karamellii tatlılardan almadım kalktım bi alayım diye sonra hayır sen almıcaksın dedim geri oturdum su içtim bol bol sabahta gene kiraz sapıyla mısır püskülünü içtim gelincede kahvaltı geç olduğundan yeşil çay içtim 3 gibi şimdi ara öğün 1 mandalina ile galeta alıcam içim kıyıldı akşama kadar idare etsin beni
Hasta yatagimdan balli zencefilli limonlu suyumdan herkese selam eder gozlerinden igrenc bi sekilde operim
6 dan sonra hasta oldumzaten agrim sizim vardi hacamata bagliyodum. Agsama bi baktim bogazim bi taraftan zonkluyo usuyorum titriyorum igneler batiyo noluyo lan dedim
Donuyorum su an mesaji yazarken ellerim dondu herhal
bugün bütün gün uğraştık canım
iyiki inegöle gitmişiz burda olsa 10 günde halledemezdik. sabah muayene oldu. tahliller, ultroson, rotgen 1 saatte hallettik. sonuçlar 2 de çıkar dediler ikiye kadar kardeşimin işyerine götürdük yemekti namazdı derken vakit geldi. sonuçları aldık dr. çıktık. anastesi ye gnderdi, anastezi birde göğüs hastalıkları görsün dedi. göğüs hastalıkları nefes testine gönderdi. nefes testi birde kardiyolaji görsün dedi. sonra tekrar anastezi gördü, sonra dr. a çıktık. çok dayanılmaz bir ağrı olmadıkca ameliyat a alamayız dedi 10 günlük bir tedavi verdi. aslında birkaçgün yatıralım rahatlatalım dedi ama kp. ben hastahanede yatmam deyince yatış yapmadılar
vaktim yok canım evin yakınında özel bi yer var ama. sabah 7.30 da evden çıkıyorum. akşam 6 da eve geliyorum. cumartesi sabah 8de kahvaltı filan hazırlayıp 10 gibi küçüğü fiziğe götürüyoruz. saat 1 de bitiyor. pazarda evle ilgileniyorum. çamaşır ve mutfak dolduruyor tüm pazarımı. bide araya 2 çocuğu sıkıştırıyorum.Spor salonu gibi sansin varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?