Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi aksamlar herkese:)

Yediklerim,

Sabah:2 haslanmis yumurta,zeytin,peynir,biraz salatalik ve domates,5 ceviz.

Aksam:2 servis kasigi fasulye kavurmasi,1 tabak yeşil salata,1 kase yoğurt,1 haslanmis patates.

Ara:kahve+limonlu yeşil cay.
öğlenii atladınmııı keşke fasulyenin 1 tabağını öğlen yeseydin

Kasımpatı bazı sahnelerindeki izlenmesi zor olsa da dizi güzel seversen zombili neyim filmleri izle :)
Bir de blacklist var o da güzel dizi
Ankara hala bahar havası yaşıyor
Geçen hafta biraz soğudu yine ısındı

Aaaa rastgele bir bölümün fragmanini izlemiştim sadece,gayet normaldi ama zombili falansa ben hic izlemeyeyim en iyisi:)Blacklist'i netten bakiyim bir ara..

Gecmis olsun bonus,Allah sifa versin.dikkat et kendine,taze zencefil varsa ic bol limonlu..

öğlenii atladınmııı keşke fasulyenin 1 tabağını öğlen yeseydin

Karatay üsülü beslenmeye calisiyorum nursena'cim,ögle yemiyorum.Aksam yemeğini de erken yiyince sorun olmuyor..fasulyeyi 2 servis kasigi yemiştim cok mu olmuş acaba:) gerçi cok sevdiğimden dolu dolu koymus olabilirim..

Senin menülerde,fotolar da harika..

dafiii nasıl oldu kayın baban
bugün bütün gün uğraştık canım
iyiki inegöle gitmişiz burda olsa 10 günde halledemezdik. sabah muayene oldu. tahliller, ultroson, rotgen 1 saatte hallettik. sonuçlar 2 de çıkar dediler ikiye kadar kardeşimin işyerine götürdük yemekti namazdı derken vakit geldi. sonuçları aldık dr. çıktık. anastesi ye gnderdi, anastezi birde göğüs hastalıkları görsün dedi. göğüs hastalıkları nefes testine gönderdi. nefes testi birde kardiyolaji görsün dedi. sonra tekrar anastezi gördü, sonra dr. a çıktık. çok dayanılmaz bir ağrı olmadıkca ameliyat a alamayız dedi 10 günlük bir tedavi verdi. aslında birkaçgün yatıralım rahatlatalım dedi ama kp. ben hastahanede yatmam deyince yatış yapmadılar

tamam uğrarım inş canım sanada çok geçmiş olsun tikkat et kendune....benim yoğun ve yorucu geçti günüm akşamım...halimi görünce erken kalktılar misafirlerim..ama zaten iş işten geçmişti çok pahalıya patladı bugun bana yaklaşık 4 saattir kendime gelmeye çalışıyorumne yatabildim ne doğru düzgün oturabiliyorum elimde olmaksızın ağladım durdum can acısından...yatmaya gidicemde bi bakayım dedim dua edin biraz uyuyabileyim....

kimsecikler yok gibi ama cümleten hayırlı geceler...

canım senin hamileliğin zor geçiyor bence misafir kabul etme. mecbur kalırsanda bırak gelen sana hizmet etsin

Off zeynebum ya bende oyle cok agladigimi bilirim caresiz hissediyo insan kendini. Bu son olsun daha misafir alma. Kimseye ayip olmaz 4 ay gelmesinler bisey olmaz gercekten laf edecek olanda hic durmasin etsin canim benim kendini dusun. Bak zor zamanlara geldin iyice herkes yiyip icip gidip uyuycak yaticak rahat rahat sendeki siziyi bilirim yatip dinlenemezsinde. Bosuna yoruldugunla agladiginla kalicaksin. Karnin buyuycek gunden gune. O yorgunlugun agrisiyla insan ne kotu hissediyo iki kat daha yipraniyosun degmez.
Zaten o gelmek isteyenin aklina sasarim ne meraklilar ille gelip yemeye.

Hayırlı sabahlar herkese :)
Bi slm verip kaybolmuş gibi oldum 2 gündür ama maalesef 2 gündür elektirikten yana fena muzdaribiz
Üstüne sular da bi ara gidince herşey iki kat zor oldu haftasonu...

Neyse şükür ikisine de kavustuk ama elektirik hala git gel yapıyo
Pazar ev sıradan bi gün geçirdim dün ise hem dışardaki işleri halletmen hemde minige biraz alışveriş yapmak için dışardadyım...

Ve maalesef koşuşturma da yemek düzeni şaştı ve öglen dışarda bi dürüm yedim
ama akşam bişey yemedim inşaAllah tartıda görmem o dürümü :)

Bugünse güne erken başladım ziraaa akşama misafir var ve elektriksiz susuz iki günden sonra benim eve ve hazırlıklara yardımcı bi ekip bile gerekebilir

Bi bardak süt içerek güne başlasam fena olmıcak

Bu arada bütün ögretmenlerin ögretmenler günü kutlu olsuuunn

aslında mantıyı pek sevmiyorum ben :))))
yinede ilk kaşığı salasaydım devamı gelirdii

Mantı sevilmez miiiii
Şaka bi yana damak zevki tabiiii ama şanslısın :)
Ben olsam tadınlık bi tabak yerdimm

Uhibbuke,aramıza hoşgeldiniz.Azminiz daimi olsun.

Hoşbuldum teşekkür ederiiiim :)
İnşaAllah hepimizin daim olsunnn eksiler bol olsuuun

MaşaAllah yaa iradene tebrik ederimmm

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllah çabucak atlatırsın

Rabbim şifa versin....hasta büyüklerle ugraşmak sabır istiyodu....inşaAllah Rabbimden mükafatın çok olur

Spor salonu gibi sansin varmi?
vaktim yok canım evin yakınında özel bi yer var ama. sabah 7.30 da evden çıkıyorum. akşam 6 da eve geliyorum. cumartesi sabah 8de kahvaltı filan hazırlayıp 10 gibi küçüğü fiziğe götürüyoruz. saat 1 de bitiyor. pazarda evle ilgileniyorum. çamaşır ve mutfak dolduruyor tüm pazarımı. bide araya 2 çocuğu sıkıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…