Daha ne olsun missss afiyet olsun :) (daha çook şey olurda çaktirmiyorumBugunde boyle olsunmuuuu mis gibi patattes kizartmasi kokusu eşliğindecocuklarin beslenmesine
dün karabuğday diyeti yapmaya çalıştım çok başarılı olduğum söylenemez ama çok acıktım sebebini bilmiyorum
sabah 3yk karabuğday 3yk ev yoğurdu
öğlen 1 kase tavuk çorbası 3 halka turşu
ara 1 elma
akşam 1 kase cacık 1 kase sabahkinden
ara 3 pinpon topu kadar kabak tatlısı(az şekerli)
düne göre -600gr
gece sabaha kadar küçükle büyük yarışa öksürdü resmen
ağrı kesici ve ballı elma kompostosu verdim sıcak. öksürüğü kesildi allahtan
dün 90 olmuştum. ödem diye düşünüyordum daha fala eksi bekliyordum yaniDaha ne olsun missss afiyet olsun :) (daha çook şey olurda çaktirmiyorum)
Öyle bi tabakda ben istiyorum hazır bi şekilde önüme konmuşşş
-600 bence çok çok iyi maşaAllah sana daim olsun
Allah şifa versin ya çocuk hasta oldumu herşey iki kat zor insann içi gidiyo
geçmesine sevindim inşaAllah bi daha tekrarlamaz
Geçmiş olsungece sabaha kadar küçükle büyük yarışa öksürdü resmen
ağrı kesici ve ballı elma kompostosu verdim sıcak. öksürüğü kesildi allahtan
inşallah öyle olur valla moralim çok bozuk. ufaktan bunalım takılıyorumGeçmiş olsun
Çocuklar ne zor büyüyorlar küçükken ayrı büyüyünce ayrı sıkıntıları oluyor
Ben de cuma +2 çıkmıştım kilo almış olabilirdim ama o kadar da değil dün nerdeyse hepsi gitmişti
sağol canım. gerçekten sabır işi. bunca yardımcı olmaya çalıştığımız halde birde yanından ayrılır ayrılmaz arkamızdan konuşuyor. bize birşey demiyorda yanındakilere '' bana küçük oğlumla gelinim bakıyor en çokta onları seviyorum'' diyorRabbim şifa versin....hasta büyüklerle ugraşmak sabır istiyodu....inşaAllah Rabbimden mükafatın çok olur
nursena kahvaltıda yeşil çaymı içiyorsunBugunde boyle olsunmuuuu mis gibi patattes kizartmasi kokusu eşliğindecocuklarin beslenmesine
sana kolay gelsin canımMinigiin elde yıkanacak bazı kıyafetleri vardı onları hallettim (bu çocuk kıyafetleri zor iş vesselam :) )
ve salonu sildim süpürdüm vitrin sehpa toz aldım daha yolun başındayıııımmm
Neyse akşama çok var :)
Kahvalt için kısa bi mola vermişken size slm veriyim dedim :)
Görüşürz
hayırdın frıdacım kötü birşey yoktur inşallahmerhabalaar öğretmenlerimizin günü kutlu olsuuun
başım ağrıyor biraz canımda sıkkın benim kızın lisans işleri için zeytinburnuna federasyona gidicem ama gideceğim yere yakın toplu taşıma yok gibii belli bir yerden sonra taksiye binmek zorunda kalabilirim
asuu çok kaçırmaAdaş canın neden sıkkın işlerinde kolaylıklar dilerim
Hatice bayanların bunalımları hiç bitmiyor zaten
Ben de aynıyım da hiç çaktırmıyorum napıyım
Birazdan çıkarım yavaştan hazırlanayım kahvaltıya gideceğim Allah yardımcım olsun
Kurabiye yaptım hemen pratik kremşantili kurabıye kolay az malzemeli içine biraz da ceviz kattım un kurabıyesi gibi bişey işte
Ah ablacim ya aile icinde en cok ezilen insanlar en fedakar olanlardir malesef sen bazen yazinca bu geliyo aklima. Allah kolaylik versinselamun aleyküm güzeller
kahvaltımı yaptım biraz fazla oldu.
sabah 1 trabzon hurması bir küçük muz yedim. sonrada 1 dilim ekmek ,melemen, 1 küçük parça peynirle 2 dilim domates yedim.
sağol canım. gerçekten sabır işi. bunca yardımcı olmaya çalıştığımız halde birde yanından ayrılır ayrılmaz arkamızdan konuşuyor. bize birşey demiyorda yanındakilere '' bana küçük oğlumla gelinim bakıyor en çokta onları seviyorum'' diyorbaksalar doğru söylüyor diycem. daha 1 aspirin verdiklerini yada 1 mendil aldıklarını görmedim. artı bizim kp. nin evine götürdüğümüz yiyecekleri eşyayı alıyor. kp. nin evini temizlemeye giderken götürdüğüm deterjana kadar alıyor. ve biz bunlara babama baksınlar diye 1 daire verdik.
nursena kahvaltıda yeşil çaymı içiyorsun
sana kolay gelsin canım
hayırdın frıdacım kötü birşey yoktur inşallah
asuu çok kaçırma
bende kendimden şüphe etmeye başladım. acaba insülün direnci olabilirmi. eskiden bu kadar dikkat etmediğim halde veriyordum şimdi ne yapsam veremiyorum. oysa son bir yılda aldığımı kolayca verebileceğimi düşünüyordum.
asucum çok yağlı oluyor yapıyorum ben onuda ne bileyiim bilemedim.Kasımpatı güzel oldu kurabiyem ağızda dağılan un kurabiyesi gibi oldu
1 bardak sıvı yağ 1 paket kremsanti 2 kaşık pudra şekeri vanilya biraz da ceviz
Tunaydin... Bunalimin hasi geldi haaaniiimmm :)
Hatice nen var kuzum at artik sunu ustunden ya bak ne kadar cok kilo verdin iyi taraflarindan bakalim mecburuz buna ben calismiyorum ama ayni senin alattigin gibi cocuk ve ev isiyle bogulmus durumdayim.
Her daim bunalim
Frida sana noldu yolmu canini sıktı?
Uhibbuke girisin ve kedini anlatisin yakinligin guzel umarim devam edersin :)
Ben hic elde bebek kiyafeti yikamadim elde sıkınca kotu oluyo diye dusunuyorum. Narin ya da elde yikama programinda soguk su veya 20 derece yikiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?