sağol canım. gerçekten sabır işi. bunca yardımcı olmaya çalıştığımız halde birde yanından ayrılır ayrılmaz arkamızdan konuşuyor. bize birşey demiyorda yanındakilere '' bana küçük oğlumla gelinim bakıyor en çokta onları seviyorum'' diyorbaksalar doğru söylüyor diycem. daha 1 aspirin verdiklerini yada 1 mendil aldıklarını görmedim. artı bizim kp. nin evine götürdüğümüz yiyecekleri eşyayı alıyor. kp. nin evini temizlemeye giderken götürdüğüm deterjana kadar alıyor. ve biz bunlara babama baksınlar diye 1 daire verdik.
sağol canım elin nasıl oldu.YST38 cok geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum cocuklarina..
Asuman ablacim aynisimi bilmiyorum ama,ben de yapıyorum kremsantili kurabiye'den.Cok güzel ve pratik oluyor.:)
Bonus nasilsin?daha iyisindir umarim..
Frida azimli hatunn,hiçbir sey icin üzme kendini olur mu?seviyoruz seni..
Yolcu canim geçmiş olsun,dogum yapana kadar misafir agirlama mevzularina ara ver bence,cevrenin de hassasiyet göstermesi gerek bu konuda aslinda..Allah yardimcin olsun.
Toprammm,nerelerdesin?
Dafi ablacim,Allah yardimcin olsun..
Yaslari ilerledikçe büyükler ile ugrasmak,gönllerini yapmak zor oluyor..Varsin kayinpederin kiymet bilmesin,kul bilmez ise HALIK bilir demişler..
Valla sabah kursa yetisecem diye alal ade ekmek arasi yerdim nasi axikirdim boyle oyleye kadar acikmiyom hata ayak uzeri yemek te işte şimdilik üsenmeden hazirliyorumDaha ne olsun missss afiyet olsun :) (daha çook şey olurda çaktirmiyorum)
Öyle bi tabakda ben istiyorum hazır bi şekilde önüme konmuşşş
-600 bence çok çok iyi maşaAllah sana daim olsun
Allah şifa versin ya çocuk hasta oldumu herşey iki kat zor insann içi gidiyo
geçmesine sevindim inşaAllah bi daha tekrarlamaz
Dafi aslinda yemekten once misisr puskulu ve kiraz sapi verdo dr ama ben kuran kursuna yetisecem diye yarisini yemekten once uarisini yemekten sonra iciommselamun aleyküm güzeller
kahvaltımı yaptım biraz fazla oldu.
sabah 1 trabzon hurması bir küçük muz yedim. sonrada 1 dilim ekmek ,melemen, 1 küçük parça peynirle 2 dilim domates yedim.
sağol canım. gerçekten sabır işi. bunca yardımcı olmaya çalıştığımız halde birde yanından ayrılır ayrılmaz arkamızdan konuşuyor. bize birşey demiyorda yanındakilere '' bana küçük oğlumla gelinim bakıyor en çokta onları seviyorum'' diyorbaksalar doğru söylüyor diycem. daha 1 aspirin verdiklerini yada 1 mendil aldıklarını görmedim. artı bizim kp. nin evine götürdüğümüz yiyecekleri eşyayı alıyor. kp. nin evini temizlemeye giderken götürdüğüm deterjana kadar alıyor. ve biz bunlara babama baksınlar diye 1 daire verdik.
nursena kahvaltıda yeşil çaymı içiyorsun
sana kolay gelsin canım
hayırdın frıdacım kötü birşey yoktur inşallah
asuu çok kaçırma
bende kendimden şüphe etmeye başladım. acaba insülün direnci olabilirmi. eskiden bu kadar dikkat etmediğim halde veriyordum şimdi ne yapsam veremiyorum. oysa son bir yılda aldığımı kolayca verebileceğimi düşünüyordum.
amanda nasil takip edermişAh ablacim ya aile icinde en cok ezilen insanlar en fedakar olanlardir malesef sen bazen yazinca bu geliyo aklima. Allah kolaylik versin
Nursena sabahlari misir puskulu iciyo odem icin dr dedi sanirim ya da kedimi iciyo onu biliyorum :)
wayyy umarim yememisindir kalorie bakkkKasımpatı güzel oldu kurabiyem ağızda dağılan un kurabiyesi gibi oldu
1 bardak sıvı yağ 1 paket kremsanti 2 kaşık pudra şekeri vanilya biraz da ceviz
bende merak ettiydim aksamlari muhabbete gelmion dieee Allah sağlicakla kaviştirsun inş gecer bu gunler cocuklarin derdiyle zamanin nasi geçtiğini anlamiyo insan
Kız benim arkadaş yapıyor ona benzer bişey haşlanmış patatesi top yapıp ortasına kaşar koyuyor sonra galeta ununa bulayıp fırına atıyor o da çok güzel oluyor hem seninkinden daha hafifEvet yaa cokta lezzetliii
Patatesi haşladim kabuğuni soyup az suyla
Sonra ezdim baharat kattim tuz karabiber kimyon tozbiber yuvarlayıp sonra yumurtaua sonra tel şehriyeye bulayip kizarttimmm süper bisey oldu buraksan hepsini yicemm heee :)))
Yokk yemek fasli bitti tabağimdakileri yedimmmm bu satten sonraaa meyve var
Selamun aleykum... Telefonum bozuldukac gundur telefonum yoktu... Zaten hep tel.den giriyodum buraya. Evde internet yok. Gecmisin bi kismini okudum cok birikmis.. Genel anlamda masallahiniz var kizlar :) boyle devam edin...
Ben ışık hiziyla kilo aliyorum.son 4 haftada 2 kilo almisimhayir bana kalsa yemiyorum da cok ama anlamadim. Bakalim doktor ne dicek...
Amaaaannn.... Neyse.... Cok agrilarim var belim ve bacaklarimda. Anca yatiyorum eve gelince. Haftasonu gelsin de temizlik yapayim diye bekliyorum. Esim sagolsun o ugrasiyo herseyle..
Bende durumlar budur :)
Artık bebis büyüyor haliyle taşımak da zorlaşıyor tabiiHepinize hayirli geceleerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?