Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın dafi annem hep bakan kıymet görmez der
diyorum yaa sabır işi Allah yardımcın olsun

sağol canım elin nasıl oldu.

Dr a gittim gecen seferki hastaligimdan gozum korktu daha fena olurum diye.

Sikayetlerime gore sinuzit dedi birden ilerleyebilir dedi ilac verdi kafami kaldiramiyorum. Falaket bir bas ve yuz agrisi cekiyorum. Hele kalkip yeniden yatiyosam off....
Bir tavsiyesi olan varsa alim lutfen.

Meyracim canim benim sendemi kotu oldun kiyamam hassas gebeler sizi allahin izniyle bu gunler gecicek uzme sende kendini. Biriken isler yapilir olur yeterki sen iyi ol.

Valla sabah kursa yetisecem diye alal ade ekmek arasi yerdim nasi axikirdim boyle oyleye kadar acikmiyom hata ayak uzeri yemek te işte şimdilik üsenmeden hazirliyorum
Dafi aslinda yemekten once misisr puskulu ve kiraz sapi verdo dr ama ben kuran kursuna yetisecem diye yarisini yemekten once uarisini yemekten sonra iciomm
Ah ablacim ya aile icinde en cok ezilen insanlar en fedakar olanlardir malesef sen bazen yazinca bu geliyo aklima. Allah kolaylik versin

Nursena sabahlari misir puskulu iciyo odem icin dr dedi sanirim ya da kedimi iciyo onu biliyorum :)
amanda nasil takip edermiş

Kasımpatı güzel oldu kurabiyem ağızda dağılan un kurabiyesi gibi oldu
1 bardak sıvı yağ 1 paket kremsanti 2 kaşık pudra şekeri vanilya biraz da ceviz
wayyy umarim yememisindir kalorie bakkk

bende merak ettiydim aksamlari muhabbete gelmion dieee Allah sağlicakla kaviştirsun inş gecer bu gunler cocuklarin derdiyle zamanin nasi geçtiğini anlamiyo insan

Bu gun öğlen menüm 1 küçük kase kısır gezme vardi sabahtan kursta Ögretmen ler günü die Mamalar havalarda uçuştu sadece yeşil çay ictimmm
Gezmede desen pastalar gırlaydı ordada kısır yedim dim aksamada Allah kerim bakalım yemeği kpydum pişiyo
Size yeni kalorilo bi mama fotolıcam yeni öğrendim bir tene yicem çocukları olanlar yaapabilir beni takip edin anacım bayyy

Nursena maşallah topiğin irade abidesisin
Kurabiyeden sadece 1 ısırık aldım ilk yaptığım için tadına baktım
Ben de sabah1 Trabzon hurması ve 1 ısırık tost yedim
Öğlen sayılır gezmede fellah köfte ve zeytinyağlı kereviz ile sütlü tatlı yedim
Akşam pırasa pişirdim ama daha yemedim yoğurtla yerim herhalde
Bu arada kurabıye Güzeldi çok da basit

Kız benim arkadaş yapıyor ona benzer bişey haşlanmış patatesi top yapıp ortasına kaşar koyuyor sonra galeta ununa bulayıp fırına atıyor o da çok güzel oluyor hem seninkinden daha hafif
O kadar şeye dayandın patatese yenilme iradeli Nursena :))

Selamun aleykum... Telefonum bozuldu kac gundur telefonum yoktu... Zaten hep tel.den giriyodum buraya. Evde internet yok. Gecmisin bi kismini okudum cok birikmis.. Genel anlamda masallahiniz var kizlar :) boyle devam edin...
Ben ışık hiziyla kilo aliyorum.son 4 haftada 2 kilo almisim hayir bana kalsa yemiyorum da cok ama anlamadim. Bakalim doktor ne dicek...

Amaaaannn.... Neyse.... Cok agrilarim var belim ve bacaklarimda. Anca yatiyorum eve gelince. Haftasonu gelsin de temizlik yapayim diye bekliyorum. Esim sagolsun o ugrasiyo herseyle..

Bende durumlar budur :)

Hepinize hayirli geceleerr...
Artık bebis büyüyor haliyle taşımak da zorlaşıyor tabii
Kendini yorma dinlen işler bekler
Hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…