inşallahh eksi görürümm spor yok topuktan dolayıı inş eksi çıkarNursena cumayi cok merak ediyorum o gunden once tartiya cikma supriz olsun. Dr hangi gundu?
Eksi çıkacaksın tabii kiinşallahh eksi görürümm spor yok topuktan dolayıı inş eksi çıkar
dr ayın 5 inde
kıyamam ben sana hiç bir şey için üzme kendini bebişte etkilenir sonraselamün aleyküm...
Bonus geçmiş olsun canım.
@y.o.l.c.u bu sabah kalktım, sonra oturdum bende biraz ağladım, herşey birikiyor bazen, heleki hamileysen tamam oluyo... üzülme...
bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun: ) iyiki varsınız...
geçmiş olsun bonuscum dikkat et kendine küçück böcüklerin var seninDr a gittim gecen seferki hastaligimdan gozum korktu daha fena olurum diye.
Sikayetlerime gore sinuzit dedi birden ilerleyebilir dedi ilac verdi kafami kaldiramiyorum. Falaket bir bas ve yuz agrisi cekiyorum. Hele kalkip yeniden yatiyosam off....
Bir tavsiyesi olan varsa alim lutfen.
Meyracim canim benim sendemi kotu oldun kiyamam hassas gebeler sizi allahin izniyle bu gunler gecicek uzme sende kendini. Biriken isler yapilir olur yeterki sen iyi ol.
bizdemi içsek acabaValla sabah kursa yetisecem diye alal ade ekmek arasi yerdim nasi axikirdim boyle oyleye kadar acikmiyom hata ayak uzeri yemek te işte şimdilik üsenmeden hazirliyorum
Dafi aslinda yemekten once misisr puskulu ve kiraz sapi verdo dr ama ben kuran kursuna yetisecem diye yarisini yemekten once uarisini yemekten sonra iciomm
amanda nasil takip edermiş
wayyy umarim yememisindir kalorie bakkk
bende merak ettiydim aksamlari muhabbete gelmion dieee Allah sağlicakla kaviştirsun inş gecer bu gunler cocuklarin derdiyle zamanin nasi geçtiğini anlamiyo insan
süperrr kapışcazz desene bu haftaIyi aksamlar,
Bugun ki yediklerim:)
Sabah:1 servis kasigi menemen,zeytin,peynir,1 biber ve salatalik,biraz badem.
Aksam:1 kase mantar corbasi,4 adet brokoli köftesi,1 kase yoğurt,yesil salata.
Aralarda: kahve+limonlu yeşil cay.
vüudumda aşırı ödem varmış onun için verdi drhayırlı akşamlar güzeller
ben bu günlerde hastahanelere abone oldum. Allah beterinden saklasın.
akşam üstü aradılar halam yarın ameliyata girecekmiş knn lazımmış gittim ama veremedim malesefip land yaptıran kimseler en az 1 yıl kimseye kan veremezmiş. neyseki eşimin kan grubuda aynıda eşim verdi. halamla ilgili düşüncemde doğru çıktı malesef yanılmak isterdim. mide ameliyatı olduğuna hiç inanasım gelmiyordu. Pankreas Kanseri
Rabbim şifalar versin inşallah
kıyamam ben sana hiç bir şey için üzme kendini bebişte etkilenir sonra
geçmiş olsun bonuscum dikkat et kendine küçück böcüklerin var senin
bizdemi içsek acababen geçen sene kurutmuştum. bu sene kurutmadım. geçen seneden kalan mısır püskülüyle kiraz saplarından kaynatsam faydası olurmuki
Kasımpatı güzel oldu kurabiyem ağızda dağılan un kurabiyesi gibi oldu
1 bardak sıvı yağ 1 paket kremsanti 2 kaşık pudra şekeri vanilya biraz da ceviz
sağol canım elin nasıl oldu.
DERUNE EN DERUNEEEBirkac yildir ben de yapıyorum kremsantili kurabiyeyi asuman ablacim,acil misafir haberlerinde ilk aklima gelen diyebilirim 15 dakika da hazir oluyor..
Ben içine pudra sekeri eklemiyorum,kremsantinin sekeri yetiyor..içine bazen dövülmüş ceviz,badem,findik ekliyor üstüne pudra sekeri ekiyorum pisince..
Bazen de en cok sevdiğim sekli fırından cikinca üzerine benmari erittiğim çikolataya bandirip,irice dövdüğüm antep fistigina veya Badem'e buluyorum inanilmaz güzel oluyor..:)
?
süperrr kapışcazz desene bu hafta
DERUNE EN DERUNEEE
oyyy aklımda delü düşünceler
Dr a gittim gecen seferki hastaligimdan gozum korktu daha fena olurum diye.
Sikayetlerime gore sinuzit dedi birden ilerleyebilir dedi ilac verdi kafami kaldiramiyorum. Falaket bir bas ve yuz agrisi cekiyorum. Hele kalkip yeniden yatiyosam off....
Meyracim canim benim sendemi kotu oldun kiyamam hassas gebeler sizi allahin izniyle bu gunler gecicek uzme sende kendini. Biriken isler yapilir olur yeterki sen iyi ol.
nursenaa güle güle kullan birde fotosunu şettirseydinde bizde göreydik. sehpa bende alıcamda o renklilerden düşünüyorumsabahtan berii netten tv sehba ve orta sehba siparişi verdiydim onu kurdukkk çok ahım şahım iyi olmasada yeni taine kadar idare eder bizi
Adaş canın neden sıkkın işlerinde kolaylıklar dilerim
Hatice bayanların bunalımları hiç bitmiyor zaten
Ben de aynıyım da hiç çaktırmıyorum napıyım
Birazdan çıkarım yavaştan hazırlanayım kahvaltıya gideceğim Allah yardımcım olsun
Kurabiye yaptım hemen pratik kremşantili kurabıye kolay az malzemeli içine biraz da ceviz kattım un kurabıyesi gibi bişey işte
selamun aleyküm güzeller
kahvaltımı yaptım biraz fazla oldu.
sabah 1 trabzon hurması bir küçük muz yedim. sonrada 1 dilim ekmek ,melemen, 1 küçük parça peynirle 2 dilim domates yedim.
sağol canım. gerçekten sabır işi. bunca yardımcı olmaya çalıştığımız halde birde yanından ayrılır ayrılmaz arkamızdan konuşuyor. bize birşey demiyorda yanındakilere '' bana küçük oğlumla gelinim bakıyor en çokta onları seviyorum'' diyorbaksalar doğru söylüyor diycem. daha 1 aspirin verdiklerini yada 1 mendil aldıklarını görmedim. artı bizim kp. nin evine götürdüğümüz yiyecekleri eşyayı alıyor. kp. nin evini temizlemeye giderken götürdüğüm deterjana kadar alıyor. ve biz bunlara babama baksınlar diye 1 daire verdik.
nursena kahvaltıda yeşil çaymı içiyorsun
sana kolay gelsin canım
hayırdın frıdacım kötü birşey yoktur inşallah
asuu çok kaçırma
bende kendimden şüphe etmeye başladım. acaba insülün direnci olabilirmi. eskiden bu kadar dikkat etmediğim halde veriyordum şimdi ne yapsam veremiyorum. oysa son bir yılda aldığımı kolayca verebileceğimi düşünüyordum.
Tunaydin... Bunalimin hasi geldi haaaniiimmm :)
Hatice nen var kuzum at artik sunu ustunden ya bak ne kadar cok kilo verdin iyi taraflarindan bakalim mecburuz buna ben calismiyorum ama ayni senin alattigin gibi cocuk ve ev isiyle bogulmus durumdayim.
Her daim bunalim
Frida sana noldu yolmu canini sıktı?
Uhibbuke girisin ve kedini anlatisin yakinligin guzel umarim devam edersin :)
Ben hic elde bebek kiyafeti yikamadim elde sıkınca kotu oluyo diye dusunuyorum. Narin ya da elde yikama programinda soguk su veya 20 derece yikiyorum.
Dr a gittim gecen seferki hastaligimdan gozum korktu daha fena olurum diye.
Valla sabah kursa yetisecem diye alal ade ekmek arasi yerdim nasi axikirdim boyle oyleye kadar acikmiyom hata ayak uzeri yemek te işte şimdilik üsenmeden hazirliyorum
Dafi aslinda yemekten once misisr puskulu ve kiraz sapi verdo dr ama ben kuran kursuna yetisecem diye yarisini yemekten once uarisini yemekten sonra iciomm
amanda nasil takip edermiş
wayyy umarim yememisindir kalorie bakkk
bende merak ettiydim aksamlari muhabbete gelmion dieee Allah sağlicakla kaviştirsun inş gecer bu gunler cocuklarin derdiyle zamanin nasi geçtiğini anlamiyo insan
hayırlı akşamlar güzeller
ben bu günlerde hastahanelere abone oldum. Allah beterinden saklasın.
akşam üstü aradılar halam yarın ameliyata girecekmiş knn lazımmış gittim ama veremedim malesefimplant yaptıran kimseler en az 1 yıl kimseye kan veremezmiş. neyseki eşimin kan grubuda aynıda eşim verdi. halamla ilgili düşüncemde doğru çıktı malesef yanılmak isterdim. mide ameliyatı olduğuna hiç inanasım gelmiyordu. Pankreas Kanseri
Rabbim şifalar versin inşallah
kıyamam ben sana hiç bir şey için üzme kendini bebişte etkilenir sonra
geçmiş olsun bonuscum dikkat et kendine küçück böcüklerin var senin
bizdemi içsek acababen geçen sene kurutmuştum. bu sene kurutmadım. geçen seneden kalan mısır püskülüyle kiraz saplarından kaynatsam faydası olurmuki
Birkac yildir ben de yapıyorum kremsantili kurabiyeyi asuman ablacim,acil misafir haberlerinde ilk aklima gelen diyebilirim 15 dakika da hazir oluyor..
Ben içine pudra sekeri eklemiyorum,kremsantinin sekeri yetiyor..içine bazen dövülmüş ceviz,badem,findik ekliyor üstüne pudra sekeri ekiyorum pisince..
Bazen de en cok sevdiğim sekli fırından cikinca üzerine benmari erittiğim çikolataya bandirip,irice dövdüğüm antep fistigina veya Badem'e buluyorum inanilmaz güzel oluyor..:)
Bu arada arkadasinin firinda kasarli patatesi oldukça güzele benziyor,dikkatimi cekti.:)
Sagolasin canim,daha iyiyim cok sükür..senin pasa nasil oldu?
Meyra'cim hiçbir sey için üzme kendini olur mu?bu hassas dönemlerde gecicek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?