Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagolasiniz... Hastalik zor allah beterinden korusun.

Elifcim 6 aylik hamile olarak gorunuyosun takvimde bebegin baskisi normal bir de kilo var. Bacak agrisi icin magnezyum aliyomuydun sen krampda oluyodu oyle yazmistin diye hatirliyorum.

Ayda 2 kilo iyi yinede iyi tarafindan bakalim :)

hayırlı akşamlar güzeller
ben bu günlerde hastahanelere abone oldum. Allah beterinden saklasın.
akşam üstü aradılar halam yarın ameliyata girecekmiş knn lazımmış gittim ama veremedim malesef implant yaptıran kimseler en az 1 yıl kimseye kan veremezmiş. neyseki eşimin kan grubuda aynıda eşim verdi. halamla ilgili düşüncemde doğru çıktı malesef yanılmak isterdim. mide ameliyatı olduğuna hiç inanasım gelmiyordu. Pankreas Kanseri
Rabbim şifalar versin inşallah
kıyamam ben sana hiç bir şey için üzme kendini bebişte etkilenir sonra

geçmiş olsun bonuscum dikkat et kendine küçück böcüklerin var senin

bizdemi içsek acaba ben geçen sene kurutmuştum. bu sene kurutmadım. geçen seneden kalan mısır püskülüyle kiraz saplarından kaynatsam faydası olurmuki

vüudumda aşırı ödem varmış onun için verdi dr
geçmiş olsun allah şifa versin

Kasımpatı güzel oldu kurabiyem ağızda dağılan un kurabiyesi gibi oldu
1 bardak sıvı yağ 1 paket kremsanti 2 kaşık pudra şekeri vanilya biraz da ceviz

Birkac yildir ben de yapıyorum kremsantili kurabiyeyi asuman ablacim,acil misafir haberlerinde ilk aklima gelen diyebilirim 15 dakika da hazir oluyor..
Ben içine pudra sekeri eklemiyorum,kremsantinin sekeri yetiyor..içine bazen dövülmüş ceviz,badem,findik ekliyor üstüne pudra sekeri ekiyorum pisince..
Bazen de en cok sevdiğim sekli fırından cikinca üzerine benmari erittiğim çikolataya bandirip,irice dövdüğüm antep fistigina veya Badem'e buluyorum inanilmaz güzel oluyor..:)

Bu arada arkadasinin firinda kasarli patatesi oldukça güzele benziyor,dikkatimi cekti.:)

sağol canım elin nasıl oldu.

Sagolasin canim,daha iyiyim cok sükür..senin pasa nasil oldu?

Meyra'cim hiçbir sey için üzme kendini olur mu?bu hassas dönemlerde gecicek inşallah..

DERUNE EN DERUNEEE
oyyy aklımda delü düşünceler

Herkese hayırlı geceler :)
Malum bu akşam misafirim vardı tatlının sadece tadını bakmak için bi çatal aldım ama bi dilim börek yedim
artık bu hafta kg vermekten vazgectim almamış olsam bari diyorum

Nursena sende ki iradeden istiyoruuuummm
(MaşaAllaaaah diyimde aman ben nazar etmim :) )

Allah şifa versin Bonus eşimin sinüziti var ve agrısı tuttumu tek istedigi yatıp dinlenmek
Zordur o agrı Allah yardımcın olsun

sabahtan berii netten tv sehba ve orta sehba siparişi verdiydim onu kurdukkk çok ahım şahım iyi olmasada yeni taine kadar idare eder bizi
nursenaa güle güle kullan birde fotosunu şettirseydinde bizde göreydik. sehpa bende alıcamda o renklilerden düşünüyorum

sağolun arkadaşlar sormuşsunuz düşündüğüm kadar zor olmadı federasyona gitmek interneten gitmek için 2 yol buldum sonra gideceğim yeri arayıp sordum 3. bir yol tarif ettiler ve tam binanın önünde indim inanılmaz kolay olduu neten bakınca kara kara düşünüyordum nasıl gidicem diyee kolay gittim yani ama halaa evraklarımda eksiklik varmış yarın hem özel hastaneye hemde aile hekimine gidip tekrar uğraşıcam buda ayrı bir konu 1 haftadır aile hekiminin inadı yüzünden evraklarım eksik çok zor bir insan tartıştık hatta değşim için şikayet dilekçesi verdim ama oda istediğim dr. vermiyorlar diye onuda durdurdum sabah kadınla tekrar yüzleşcez bakalım....

üzüntüm kardeşim yüzünden beni çok üzüyor insan değer verdiği kişinin gerçekleri görmesini istiyor fakat bu bağzende mümkün olmuyor konu şunu şöyle yap bunu böyle yap diyorum yok yine bildiğini okuyor yabancı olsa çekilmez bırakır uzak durursun ama kardeş olunca olmuyor atsan atılmaz satsan oda olmuyor bide bizde küslükte olmaz kızarız tartışırız bir saat sonra hiçbişey yokmuş gibi yine birbirimizin yanında oluruz.......

sağol canım.
geçmiş olsun tekrar sanada..

amin inş sağol canım.

sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…