Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasımpatı güzel oldu kurabiyem ağızda dağılan un kurabiyesi gibi oldu
1 bardak sıvı yağ 1 paket kremsanti 2 kaşık pudra şekeri vanilya biraz da ceviz

adaş güzel bir tarife benziyor önümüzdeki pazartesi kurs için lazım olcak gibiii yapabilrim aslında
notmu alıyım napıyıp lazım olursa sana sorarım yaa olmaz mı
bugün çok dengeli ve iradeli beslenmişsin gördüm liste son 3 gündür ben yine raydan çıktım göbeğim doğru yolda olmadığımın sinyalini veriyor şu iki günü iyi geçirmem lazıım

geçmiş olsun canım ilaçlar fayda eder inşallah da iyi olursun benimde başım ağrıyor herkez diyorkii 20 lik yaş dişi çekildikten sonra ağrı yapar sürekli ağrı kesici içiyorum dediğin gibii insanın yaşam kalitesi bozuluyor geçmese yine dr. gidecem yarın bir hafta olucak

nursene güzel bişeye benziyor bu yapalım ay ama geçen hafta sonu daha papates kızartım biraz ara vermem lazzım birde misafirde sofrada ana yemeklerin yanında güzel bir garnütür gibi olabilirde dimiii masada çeşit olur aayyy misafirim gelcek dediğim zaman hatırlatsanıza bana bunları unuturum ben

adaş buda güzel bir tarifmiş hıım denedin mi ? bide patates toplarını havuş rendesinde ve küçük doğranmış maydanoz gezdiriyorlar dimii gördüm ama hiç yapmadım

sabahtan berii netten tv sehba ve orta sehba siparişi verdiydim onu kurdukkk çok ahım şahım iyi olmasada yeni taine kadar idare eder bizi
güle güle kullanın :)

misfirin için kolay gelsin diyecektimde atlatın bilee :)
yediklerine takma yarın öbürgün dengelersin

Adaş naptı ki halletti mi işlerini acaba

bu günküler haloldu canım birde sabah gidip şu evrakları tamamlasaydım

Iyi aksamlar,

Bugun ki yediklerim:)

Sabah:1 servis kasigi menemen,zeytin,peynir,1 biber ve salatalik,biraz badem.

Aksam:1 kase mantar corbasi,4 adet brokoli köftesi,1 kase yoğurt,yesil salata.

Aralarda: kahve+limonlu yeşil cay.

sabah keyifsiz gibiydin ama dışarı çıkınca havan değişmiş evet bomba gibi bir gün geçirmişsin bende önümzdeki 2 günü böyle geçirmek isiyoruuuuuum

daficim halan için geçmiş olsun Allah şifa versin ...

Hayırlı sabahlar
Daficim halana şifalar dilerim.
Adaş gidişin umduğundan kolay olmuş sevindim kalan işlerin de kolay olur inşallah
Kardeşinle olan durum zor dediğin gibi yabancı olsa eyvallahın olmaz da kardeş olunca çekmek zorunda kalıyorsun sözünü dinler o da inşallah
Kasımpatı bana söylenen tarifte de şeker yoktu da nette bikaç yerde 2 kaşık pudra şekeri eklemişler ben de ekledim senin çikolatalı fikrin de süper benim de kurtarıcı tarifim olacak eşim de kızım da çok beğendi
Ben de bugün küçük kızı diş dr una götüreceğim onun okulu 2 gün tatil
Azı dişi kırılmış annemlere yakın bir hastaneden randevu aldım hastaneden annemlere geçer kahvaltı yaparız
Adaş kahvaltıyı dengelemek daha kolay oluyor ama akşam kızımın ortada bıraktığı yarımpaket bisküviyi yedim maalesef
Nursena sehpaları güzel günlerde kullan
Benim de zigonlara uygun orta sehpa yapılıyor bakalım Nasıl olacak epeydir orta sehpa kullanmıyordum

Günaydın herkese
Maalesef bugün şehir dışına çıkıyorum ve 10 gün yokum
ve bu sabah tartıldım tam tahmin ettiğim gibi 1 kg almışım 92 kg olarak gidiyorum kaç kg dönerim bilmem
İnşaAllah herşey çok güzel olur...
Allaha emanet olun

misfirin için kolay gelsin diyecektimde atlatın bilee :)
yediklerine takma yarın öbürgün dengelersin

Teşekkür ederim tartı bi kg aldın diyo umarım hemen toparlarımmmm

Eki Görüntüle 1699512 Gunayydiiinnnnn aceleden tuz diee karabiber atmisım salatama

Günaydı afiyet olsuun :)

İyi yolculuklar
Gittiğinden daha hafif dönersin inşallah

günaydın topiğin müdavimi güzel hatunlar. bugün küçük meleğimi babası yatağından alıp yanıma yatırmış. saçlarımın yolunmasıyla uyandım :) saçlarımı taramayı unutmuşum. uydurma bi topuz yaptım. tartıda eksi gördüm çok mutlu oldum

Iyi aksamlar,

Bugun ki yediklerim:)

Sabah:1 servis kasigi menemen,zeytin,peynir,1 biber ve salatalik,biraz badem.

Aksam:1 kase mantar corbasi,4 adet brokoli köftesi,1 kase yoğurt,yesil salata.

Aralarda: kahve+limonlu yeşil cay.
güzel menü
bilmiyorum asuu ya ben hala aynıyım gibi tartılmayı unutuyom zatennn
canım listen kaç kalorilik. öğlen bana biraz grip geldi. çorba 1 dilim ekmek yerine geçer der benim gittiğim bütün diyetisyenle. kepek ve ekmekte vermiş. anlayamadım tam. umarım olumlu sonuçlar alırsın. maydonoz. sapıda idrar yolu enf ve ödem sökmeye yardımcı. ama kan sulandırıcı filan kullanıyorsan pek tavsiye edilmez. bence güzel bir sonuç bekliyor seni. uyumuna hayran kaldım maşallah
allah acil şifa versin. beterinden korusun.
vüudumda aşırı ödem varmış onun için verdi dr
geçmiş olsun allah şifa versin
bende susuz kalıyorum çok enteresan :)
yapılırmı bu yaaa
paşaların işi bitermi canm. şükür iyiyiz. bu arada kaynamış elma suyu ve bal öksürüğe çok iyi geliyor. ikiside çok rahatladı. nerdeyse hiç öksürmüyor diyebilirim.
Oyyy bir anlik gaflette bulundum,diyet topiğinde olacak ismi yazdiklarim:)kendimi efesle kiniyorum..

dikkat et sarhoş olma :)
dediğin gibi kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz.
Eki Görüntüle 1699512 Gunayydiiinnnnn aceleden tuz diee karabiber atmisım salatama
çok iyi olmuş orda zeytin gördüm zaten tuz istemez.
Gunaydin.
Nursena sen misir puskulu iciyon odem icin bir de tuzmu dokuyon salatana
bidenede benden gelsin :)

dünkü menüm
sabah 3yk karabuğday 3 yk ev yoğurdu
öğlen etli biber dolması. et ağırlıklıydı 2 tane orta boy
arada 10 tane badem
2 si bir arada neskafe
akşam 1 derisiz tavuk pirzola tavada yağsız. 1 salatalık turşusu(1 tane salatalık olarak) brokoli salatası üst kısımlarından.
ara 2 si bir arada nescafe
2 bardak elma kompostosu şekersiz.
yaklaşık 1400 cal

Artık bebis büyüyor haliyle taşımak da zorlaşıyor tabii
Kendini yorma dinlen işler bekler
Hayırlı geceler
Oyle yapmaya calisiyorum ben de abla :)
6. Aya girdik cok sukur. Magnezyum kullanmiyorum haftaya gidince doktora bir sorayim. Kilo isini napcaz hic bilmiyorum :)
Cok gecmis olsun dafi abla. Allah sifa versin..
sabahtan berii netten tv sehba ve orta sehba siparişi verdiydim onu kurdukkk çok ahım şahım iyi olmasada yeni taine kadar idare eder bizi
Hayirli olsun :) gule gule kullanin..
Bu arada azmin daim olsun insallah. Cok iyi gidiyosun masallah diyeyim :)

Gunaydin.

yumurtayı tuzsuz yiyemiom mğdem bulanıyo aceleden karışırdım bide karabiber döktüm genede kahvaltım güzeldi

tuzu öyle aman aman çok kullanmıorum kızlarrrr

kepeği sanırım 2 dlm ekmek veriyo ya biir dilim ekmek bir dlm kepek diye verdi sanırım bilmiyorum ne olcak sonuçç bakıcaz daha cuma başladımm bir hafa olmadı ama inş bıkmadan devam ederimm

Günaydinn,

Bu sabah erken kalkıp alisverise araba ile gitmek yerine yürüyerek gidip geldim,öncesinde hava soğuk vs diye 40 tane mazaret bulsam da nefsime yenilmediğim için mutluyum.:)

Karatayimsi kahvaltimi yaptım.Ögle sonu arkadasim kahveye uğramak istediğini söyledi,bir kek cirpsam iyi olucak.:)

Biraz geçmişi okuyayım..

Frida'cim umarim bu sabah evraklarini tamamlamis,doktor ile ilgili sorunlarin çözülmüştür..
Kardes konusunda hâklisin,insan mesafe koyamıyor tatsız durumlarda,hos koyulmamasi da en güzeli gerçi.Aranizda küslük olmamasi cok güzel,herkes sizin gibi dengeyi kuramayabiliyor..lütfen kendini üzme olur mu?zamanla hersey düzelir inşallah.

Asuman ablacim ben ayni kurabiyeden birkaç farkli cesit daha yapıyorum ama hic anlatmayayim en iyisi,yoksa topikten kovulabilirim..:)
Kizina cok geçmiş olsun,dolgu yaparlar muhtemelen..

Hayirli yolculuklar uhibbuke,kilo almadan dönersin inşallah.

Yst,sesli güldümmAllah'da seni güldürsün inşallah..

Tamam taman tarif vermek falan yok bir daha.Elma suyu ve bal sifa olsun pasalarina.

selamun aleyküm güzeller
bugün biraz tembellik edip uyuyayım dedim. kapının tıklamasıyla uyandım. komşum kahveye gelmiş. neyse kahvaltı hazırlıyayım dedim. kahvaltı yapmış. bende 1 muz yedim kahve içtim. az önce gitti komşum bir trabzon hurması yedim. dahada hiç birşey yemedim.
sağol canım teşekkürler.
kardeş candır. ablalarda kardeşlere anadır. hem kızarlar hem severler. aynı işi yaptığın süğrece hep kızacaksın

Gunaydin.

amin canım çok sağol

amin çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…