Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seçill akşam bende daha az çıkmıştım tübe tübe sabah sabah neden şiştim acep şakkıdı

Akşam 90.7 şimdi 91 -tatlicadiarzu-

Siz yazın yavru kupşlarım ben kaydediyorum :jeyyar:

Aşkitom bulunca bağada bi göndertin onu seçilin gçnderttiğini açamıyorum -tatlicadiarzu-

Bu arada resimler süper Yurduşum ablam tam tahmin ettiğim gibisin beyzus ablam seçil sizde çok tatlısınız opuyorumnanaktan seçil gerçekten maşallahın var hiç kilolu görünmüyosun

bugün yediklerimi yazmadım
sabah tiroid ilacı ve su içtim yola çıktım yanıma 3 kuru kayısı 3 kuru erik aldım yolda yedim
işyerinde kahvaltı
1 dilim dil peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
5 tuzsuz zeytin
şekersiz çay
ara
1 türk kahvesi(çok oldu içmeyeli)
yarım elma
öğle
köfte salata
ara
kalan elmayı yerim
yeşil çay içmeyi düşünüyorum

akşama belli değil

kilom 100.800 çıktı:1shok::1shok::1shok:
bir haftada ne yaptım ki ben yav reglimde yakın bi yanlışlık olmasın :uhm:

yanlışlık yoksa ben bunaaaa süperrr derim beeeesositosositosositososito:sm_cool:

Nerdesiniz kızlar listeyi yapmaya geldim ama eksik var fisfisfis

Kafam bozuk yemek yedim karnım ağrıyo mafoldumben

Bu arada okur geçmiş olsun
Sen kilo bildirimi yapmıyonmu yoksa benim kör gözüm mü görmüyo kafamçokkarıştı

merhabalar,
okur çok geçmiş olsun.Allah göstermesin birdaha.
bu arada kilo bildririm yapayım.
88.5 olmuşum yupppiiiiiiiiiiiisositososito

çok saol tatlımm

ablacığım çok çok geçmiş olsunnnn
inşallah seninlede görüşürüz bir gün :)

inş. seçil gerçekten çokk isterımmm çok saol

bonuss benı bu hafta 90 yaz tatlımm şu bakam bakamm hırslanayımm birazz
gerçekten 90 kg yımm

Seçil00______________85.9_______________85
Citol________________106.5______________107.5
xhüzünx_____________103________________
nursena______________85_________________86.5
tursari______________90__________________
Bonus_______________92.3________________91
YENA_______________94_________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________84.1_________________
Dream_______________94__________________
Okur________________87.5_________________
Yağmurgözlü__________112.4________________
Aşkito_______________70.7_________________69.6
Kediruhlu_____________102.7_______________100.8
Sscuba_______________91.5________________
Glikoz________________88__________________
Suskunkız_____________109_________________
Nevra73______________91__________________88.5

fisfisfis fisfisfis fisfisfis

bak nası utandım bi ben barıyom listede tebrik ler nerde kızlar rekor benimmm kilo almada üstüme yok maşşallah rejimde tatil benim neyime 1 haftada göçtüm adette yakın sayılır amma bu kadar fark etmemesi lazım 23 ünde oldum adet daha 1 hafta var ama karnım ağrıyo inşallah şiştir haftaya belli olur bakalım

cnm bnm çok geçmiş olsun.Rabbim bi daha yaşatmasın.Çok şükür eşine bişi olmamış.

cnmcımmm bnmde kilomm 92.70 :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2
bi kaç hafta sora kilo verdiğimi görmek beni çok mutlu etti.eklersen sevinirim cnmmopuyorumnanaktan

kızlar yardımmmm yarın misafir geliyo akşam oturmasına ilk kez geliyo vede ağır misolar ne ikram edecem aklım durdu yaaa sadece aklıma çakma tramisu varya bim den alınan keke nescafe falan döküyolar ondan yapam dedim yanınada bana kalsa dayarım çeşitli salata amma napcamı şaşırdım

Geçen haftaki detokstan sonra bu hafta malesef çok bi değişiklik olmadı bende. Kilom 91,200, tüm verebilen arkadaşları tebrik ederim...alkisalkisalkis

beni aynı yaz bonuscum gr oynamadı bu hafta vücut kendini kışa hazırlıyor yakacak depoluyor sanırım donmaktan mı korkuyor acepCADIARZU:roflol::roflol::roflol:

selamlar kıslarr ben bugün bildirim yapamadım çünkü daha eve gidemedim inşallah gidince belirticem her hafta.bu ara bonusum kusura bakma bu haftada yapamadım bildirim özellikle senden özür diliyorum emeğine sağlık

bende beyzus ablaya uğradım ama yurduşumla seçili kaçırdım geç gittim biraz malesef ( çok sevinecektim bende yurduşum aplamı görcektim ama olmadı. mersinde oturduğu için görebileceğimi sanmam birdaha (

Benim kilomda aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…