vüudumda aşırı ödem varmış onun için verdi dr
geçmiş olsun allah şifa versin
sağolun kızlar Allah razı olsunHayırlı sabahlar
Daficim halana şifalar dilerim.
Adaş gidişin umduğundan kolay olmuş sevindim kalan işlerin de kolay olur inşallah
Kardeşinle olan durum zor dediğin gibi yabancı olsa eyvallahın olmaz da kardeş olunca çekmek zorunda kalıyorsun sözünü dinler o da inşallah
Kasımpatı bana söylenen tarifte de şeker yoktu da nette bikaç yerde 2 kaşık pudra şekeri eklemişler ben de ekledim senin çikolatalı fikrin de süper benim de kurtarıcı tarifim olacak eşim de kızım da çok beğendi
Ben de bugün küçük kızı diş dr una götüreceğim onun okulu 2 gün tatil
Azı dişi kırılmış annemlere yakın bir hastaneden randevu aldım hastaneden annemlere geçer kahvaltı yaparız
Adaş kahvaltıyı dengelemek daha kolay oluyor ama akşam kızımın ortada bıraktığı yarımpaket bisküviyi yedim maalesef
Nursena sehpaları güzel günlerde kullan
Benim de zigonlara uygun orta sehpa yapılıyor bakalım Nasıl olacak epeydir orta sehpa kullanmıyordum
hayırlı yolculuklarGünaydın herkese
Maalesef bugün şehir dışına çıkıyorum ve 10 gün yokum
ve bu sabah tartıldım tam tahmin ettiğim gibi 1 kg almışım 92 kg olarak gidiyorum kaç kg dönerim bilmem
İnşaAllah herşey çok güzel olur...
Allaha emanet olun
Teşekkür ederim tartı bi kg aldın diyo umarım hemen toparlarımmmm
Günaydı afiyet olsuun :)
ve aleykümselamselamün aleyküm...
Hayırlı sabahlar
Daficim halana şifalar dilerim.
Adaş gidişin umduğundan kolay olmuş sevindim kalan işlerin de kolay olur inşallah
Kardeşinle olan durum zor dediğin gibi yabancı olsa eyvallahın olmaz da kardeş olunca çekmek zorunda kalıyorsun sözünü dinler o da inşallah
Kasımpatı bana söylenen tarifte de şeker yoktu da nette bikaç yerde 2 kaşık pudra şekeri eklemişler ben de ekledim senin çikolatalı fikrin de süper benim de kurtarıcı tarifim olacak eşim de kızım da çok beğendi
Ben de bugün küçük kızı diş dr una götüreceğim onun okulu 2 gün tatil
Azı dişi kırılmış annemlere yakın bir hastaneden randevu aldım hastaneden annemlere geçer kahvaltı yaparız
Adaş kahvaltıyı dengelemek daha kolay oluyor ama akşam kızımın ortada bıraktığı yarımpaket bisküviyi yedim maalesef
Nursena sehpaları güzel günlerde kullan
Benim de zigonlara uygun orta sehpa yapılıyor bakalım Nasıl olacak epeydir orta sehpa kullanmıyordum
Meyracım seni kimler üzdü canım
Kafana takma hiçbirşeyi ablanın ancak bu yaşta öğrendiğine kulak ver anı yaşa Mutlu ol
cümlemizi canım :)Frida'cim umarim bu sabah evraklarini tamamlamis,doktor ile ilgili sorunlarin çözülmüştür..
Kardes konusunda hâklisin,insan mesafe koyamıyor tatsız durumlarda,hos koyulmamasi da en güzeli gerçi.Aranizda küslük olmamasi cok güzel,herkes sizin gibi dengeyi kuramayabiliyor..lütfen kendini üzme olur mu?zamanla hersey düzelir inşallah.
Asuman ablacim ben ayni kurabiyeden birkaç farkli cesit daha yapıyorum ama hic anlatmayayim en iyisi,yoksa topikten kovulabilirim..:)
Kizina cok geçmiş olsun,dolgu yaparlar muhtemelen..
Hayirli yolculuklar uhibbuke,kilo almadan dönersin inşallah.
Yst,sesli güldümmAllah'da seni güldürsün inşallah..
Tamam taman tarif vermek falan yok bir daha.Elma suyu ve bal sifa olsun pasalarina.
gebiş nasılsın. bebiş nasıl? umarım heşey yolundadır. mutlu gebeler mutlu bebeler sloganımız...dafi ablam halacığın için çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar ihsan eylesin inş.
sağol meyracım ikibuçukta girdi ameliyata haber bekliyorum. 5 saat sürebilirmişdafi ablam halacığın için çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar ihsan eylesin inş.
Allah sifa versin kolaylik versin ablacim hem hastaya hem dr lara...sağol meyracım ikibuçukta girdi ameliyata haber bekliyorum. 5 saat sürebilirmiş
Hayırlı haberler alırsın Daficim inşallahsağol meyracım ikibuçukta girdi ameliyata haber bekliyorum. 5 saat sürebilirmiş
keşkem ekmek, makarna ve badem hakkını akşamki mamalara saklasaydı. ekmek ve badem yerine 1 tane kurabiye makarna yerine yarım börek yerdinAksama caya davetliyiz anam giüel mamalar var irademe sahip olmaliyim dayan nursenaaa hersey zayif güzel mutlu günler için zayiflamanin ne demek oldunu iyi biliyorum mağzalarda istediğin kiyafeti almak milletten iltifat duymak cok hoş
Allah sifa versin kolaylik versin ablacim hem hastaya hem dr lara...
Hayırlı haberler alırsın Daficim inşallah
Teşekkürler kızlar.Dafi gecmis olsu n hâyirlisiyla cikar inşallah
Oglen ani deen gelisen gezme vardi 1 tane galeta vardi 1, tanede firinda sigara boteği yedim sacma oldu ama naapalim saat 3 te meyve ve 1 bardak sut ictim
Sonra sacomi boyadim oluyom nasi gözüm yanio anlatamam simdide migdem bulaniuo napsamki
Teşekkürler kızlar.
şimdi haber aldım ameliyat bitmiş odaya almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?