Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar kizlar... bugun mahkemem vardi. ilk defa hayatımda duruşmaya katıldım... çok kötüydü hala elim ayagim titriyor... hakim bana bir bağırdı hem konuş dedi anlatırken de çok sinirlendi mahalle karısı gibi dedikodulardan dolayı şiddet gördüğüm için... sussssss sussss yaaa diye bir bağırdı bana hiçbirşey diyemedim... ben hem haksızlığa uğradım hemde çocuğumun yanında saldırıya uğradım yüzümü gözümü parcaladilar birde bana bagiriyormusunuz diyemedim... esimde vardı hiç sesini çıkaramadı... karşı taraf avukat tutmuş kendi gelmedi... haksızlığa uğradığım arkadaşlarla mahkemedeydi yalancı şahitlik için çok zoruma gitti çok... hemen bir avukat ayarliycam...
derdimi anlattım ışte ben bu psikolojiyle nasıl diyet yapabilirim.... ama kendime gelmem lazım biran önce...

keşkem ekmek, makarna ve badem hakkını akşamki mamalara saklasaydı. ekmek ve badem yerine 1 tane kurabiye makarna yerine yarım börek yerdin

Yalniz var ya nursena iyi dikkat ediyo diye acimamiz yok niye tuz doktun niye makarna yidin
valla kız pikoloğum bozuldu:))) insafsızlar
Cok ısraar etti bayan ne olur ye diee darilmasın die 1 çatal cik ağkayan pasta kramasız aldım cay ve 1 armut yedim
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK

Cok ısraar etti bayan ne olur ye diee darilmasın die 1 çatal cik ağkayan pasta kramasız aldım cay ve 1 armut yedim
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK
Süpersin
Ben evde kendim kendime bile daha çok yedim
Eşim yoktu geç geldi dirilişi izlerken çayın yanına Allah ne verdiyse affetmedim

Yalniz var ya nursena iyi dikkat ediyo diye acimamiz yok niye tuz doktun niye makarna yidin
yok olurmu ben yediklerinin keyfini çıkarabilmesi için demiştim. çok dikkat edince ufak kaçamaklar büyük vicdan azabı yapıyor.
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK
maşallah çok iyi kontrol etmişin kendini. ben olsam ağlayan pastada bi çatal kalmamıştı :)
eminim sen uygun bir şekilde diyetine uydurursun menüleri
Eki Görüntüle 1700648 Gunaydin kizimn minişlarinide çek cekmisim hep kendi mamalarimi çekiyormusim
görüntü çok güzel minişlerde :)
Maşallah sende hep evdesin üzülüyom sana :)))))) bacım arkadaşina kahvaltiya neyim git kremsantili kurabiye yap
Annene git kahvaltiya sıkılma bacım
fesatlık iyi bir zayıflama yöntemi. arada bende deniyorum. karnı dar derler ya ordan geliyor sanırım :)
poposu ufak diyede bi söz varmıacaba benim popo başka türlü gitmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…