- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Bu güzel sarki benden sizlere gelsin..
keşkem ekmek, makarna ve badem hakkını akşamki mamalara saklasaydı. ekmek ve badem yerine 1 tane kurabiye makarna yerine yarım börek yerdin
valla kız pikoloğum bozuldu:))) insafsızlarYalniz var ya nursena iyi dikkat ediyo diye acimamiz yok niye tuz doktun niye makarna yidin
Süpersinvalla kız pikoloğum bozuldu:))) insafsızlar
Cok ısraar etti bayan ne olur ye diee darilmasın die 1 çatal cik ağkayan pasta kramasız aldım cay ve 1 armut yedim
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK
sabahki kahvaltiyi iyi dengelemişsin aferimmmmmmSüpersin
Ben evde kendim kendime bile daha çok yedim
Eşim yoktu geç geldi dirilişi izlerken çayın yanına Allah ne verdiyse affetmedim
Aman hiç sorma benden adam olmazsabahki kahvaltiyi iyi dengelemişsin aferimmmmmm
inşallah sağol canımGecmis olsun dafi ablacim,bundan sonrasinda daha iyi olur inşallah halacigin..
Nursena saclarini güle güle kullan.:)
iyi dir iyiii seni geceyim sen yemeye devam et şiiş otur öleeeAman hiç sorma benden adam olmaz
cümlemizi canım :)
gebiş nasılsın. bebiş nasıl? umarım heşey yolundadır. mutlu gebeler mutlu bebeler sloganımız...
He iste kadin butun gun geziyo bide zayifliyo desinler kiz dost var düşman varHayırlı sabahlar
Nursena ne çok geziyorsun maşallah
Sen bugünü de atlatırsın güveniyorum ben sana
Maşallah sende hep evdesin üzülüyom sana :)))))) bacım arkadaşina kahvaltiya neyim git kremsantili kurabiye yapHayırlı sabahlar
Nursena ne çok geziyorsun maşallah
Sen bugünü de atlatırsın güveniyorum ben sana
yok olurmu ben yediklerinin keyfini çıkarabilmesi için demiştim. çok dikkat edince ufak kaçamaklar büyük vicdan azabı yapıyor.Yalniz var ya nursena iyi dikkat ediyo diye acimamiz yok niye tuz doktun niye makarna yidin
maşallah çok iyi kontrol etmişin kendini. ben olsam ağlayan pastada bi çatal kalmamıştı :)valla kız pikoloğum bozuldu:))) insafsızlar
Cok ısraar etti bayan ne olur ye diee darilmasın die 1 çatal cik ağkayan pasta kramasız aldım cay ve 1 armut yedim
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK
eminim sen uygun bir şekilde diyetine uydurursun menüleriYarin zorlu sunav var tamda tarti öncesi dolmusla gezmeeye gidicem aksam 7 kkocam alacak öğle yemeği yiyemem sanirim artik orda ne yersek aksamada ggec kalcak yemek saati of ki ne off bana inşallah atLatirim uzaktan geliorum diyede ev sahibesi dökturur
görüntü çok güzel minişlerde :)Eki Görüntüle 1700648 Gunaydin kizimn minişlarinide çek cekmisim hep kendi mamalarimi çekiyormusim
fesatlık iyi bir zayıflama yöntemi. arada bende deniyorum. karnı dar derler ya ordan geliyor sanırım :)Maşallah sende hep evdesin üzülüyom sana :)))))) bacım arkadaşina kahvaltiya neyim git kremsantili kurabiye yap
Annene git kahvaltiya sıkılma bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?