Süpersin benim karnımın dar olması lazım popom yok ziraaaayok olurmu ben yediklerinin keyfini çıkarabilmesi için demiştim. çok dikkat edince ufak kaçamaklar büyük vicdan azabı yapıyor.
maşallah çok iyi kontrol etmişin kendini. ben olsam ağlayan pastada bi çatal kalmamıştı :)
eminim sen uygun bir şekilde diyetine uydurursun menüleri
görüntü çok güzel minişlerde :)
fesatlık iyi bir zayıflama yöntemi. arada bende deniyorum. karnı dar derler ya ordan geliyor sanırım :)
poposu ufak diyede bi söz varmıacaba benim popo başka türlü gitmeyecek
Maşallahhh menuye gelll :)))) sebze yemeğinin olmadığını fark ettinmiiidün menüm
sabah: 3yk karabuğday 3yk ev yoğurdu
öğlen 1 saatte yavaş yavaş 1e yakın peynirli pide yedim. köşelerini yemedim.
ara yarım mandalina
ve akşammmm.
nursenaya papuç gibi dille cevap ver. dilini boğazını tutama. her türlü cezayı hak ediyorum.
1dilim sıcak pide. 1 danone puding. 1 yk kuşburnu marmelatı. brokoli salatası. sütlü kahve
yorumları alayım kızlarr
Bakale bak bakk nasıde kendine hafifletici hesaplar yapmışyazdıklarımı hesapladım. diyetisyene göre 1800 cal almam gerek. menümü hesapladım. 1288 kal çıktı. dün hala alabileceğim 500 cal varmış. üzüntüm azcıkta olsa geçti :)
opucuk opucuk :))Hayirli sabahlar :)
Nursena idolumsun:)
iyi aksamlar kizlar... bugun mahkemem vardi. ilk defa hayatımda duruşmaya katıldım... çok kötüydü hala elim ayagim titriyor... hakim bana bir bağırdı hem konuş dedi anlatırken de çok sinirlendi mahalle karısı gibi dedikodulardan dolayı şiddet gördüğüm için... sussssss sussss yaaa diye bir bağırdı bana hiçbirşey diyemedim... ben hem haksızlığa uğradım hemde çocuğumun yanında saldırıya uğradım yüzümü gözümü parcaladilar birde bana bagiriyormusunuz diyemedim... esimde vardı hiç sesini çıkaramadı... karşı taraf avukat tutmuş kendi gelmedi... haksızlığa uğradığım arkadaşlarla mahkemedeydi yalancı şahitlik için çok zoruma gitti çok... hemen bir avukat ayarliycam...
derdimi anlattım ışte ben bu psikolojiyle nasıl diyet yapabilirim.... ama kendime gelmem lazım biran önce...
bencede çok değil yediklerinyazdıklarımı hesapladım. diyetisyene göre 1800 cal almam gerek. menümü hesapladım. 1288 kal çıktı. dün hala alabileceğim 500 cal varmış. üzüntüm azcıkta olsa geçti :)
seni sevdiğimi söylemişmiydimselamun aleyküm güzeller
bugün bizim kapının önünde giysi pazarı var çıktım biraz dolaştım sonrada gidip ablama ev hediyesi aldım. biraz yürüyüş yaptım geldim.
bugün yine geç kalktım. sabah 1 muz 1 trabzon hurması yedim. 1 süre sonrada mantarlı peynirli omlet yaptım 1 dilim ekmekle yedim. ve bir fincan kahve içtim.
bencede çok değil yediklerin
Al bendende o kadarİyi akşamlar
Ben bugün güya çok su içecektim ama nerdeyse hiç içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?