Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dün menüm
sabah: 3yk karabuğday 3yk ev yoğurdu
öğlen 1 saatte yavaş yavaş 1e yakın peynirli pide yedim. köşelerini yemedim.
ara yarım mandalina
ve akşammmm.
nursenaya papuç gibi dille cevap ver. dilini boğazını tutama. her türlü cezayı hak ediyorum.
1dilim sıcak pide. 1 danone puding. 1 yk kuşburnu marmelatı. brokoli salatası. sütlü kahve
yorumları alayım kızlarr

Süpersin benim karnımın dar olması lazım popom yok ziraaaa
Maşallahhh menuye gelll :)))) sebze yemeğinin olmadığını fark ettinmiii
yazdıklarımı hesapladım. diyetisyene göre 1800 cal almam gerek. menümü hesapladım. 1288 kal çıktı. dün hala alabileceğim 500 cal varmış. üzüntüm azcıkta olsa geçti :)
Bakale bak bakk nasıde kendine hafifletici hesaplar yapmış
Üzgünüm bizula deilsin kuş öldü beybi:)))
Hayirli sabahlar :)
Nursena idolumsun:)
opucuk opucuk :))

Yav saka gibi ama valla daha tarti alamadim. Bana acil tarti alinda diyemedim ne acelesi var demesin diye. Aaa olurmu kilo veriyorum diyemiycegime gore...
Ayarliycam ins yarin tartilicam kasimpati listeyi yapma ben tartilana kadar. Beni bu topikten baskasida tasiyamaz zaten

Derin'cim zor bir durum,Allah doğrunun yanindadir bu dünyada olmasa bile ahirette kazanacak olan sensin..Kendini cok üzme olur mu?bu günlerde geçer inşallah.Allah yardimcin olsun.

selamun aleyküm güzeller
bugün bizim kapının önünde giysi pazarı var çıktım biraz dolaştım sonrada gidip ablama ev hediyesi aldım. biraz yürüyüş yaptım geldim.
bugün yine geç kalktım. sabah 1 muz 1 trabzon hurması yedim. 1 süre sonrada mantarlı peynirli omlet yaptım 1 dilim ekmekle yedim. ve bir fincan kahve içtim.
yazdıklarımı hesapladım. diyetisyene göre 1800 cal almam gerek. menümü hesapladım. 1288 kal çıktı. dün hala alabileceğim 500 cal varmış. üzüntüm azcıkta olsa geçti :)
bencede çok değil yediklerin

seni sevdiğimi söylemişmiydim

Hayırlı akşamlar gūzeller
Bu akşam köye gidip geldim. Yolda giderken 1 dürüm 1 ayran götürdūm.
Biraz erken yedim biraz sonra tarçınlı süt icebilirim
İyi akşamlar
Ben bugün güya çok su içecektim ama nerdeyse hiç içmedim
Al bendende o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…