Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli aksamlar...

Nursena canim benim allah senin ne muradin varsa versin kqc gundur ugrastin hem dikkat ettin hem bize gosterdin ins guzel bir sonuc alirsin tartida.

Benimde yeniden istegimi getirdin diyebilirim. Icimde bir enerji var biliyorum ama icimde artik nerdeyse cikaramiyorum bunun uzerine calisicam.

iyi geceleer kızlaaar bir cuma günü öncesiden daha merhabalaar :) yarın tartı herkesin yüzünü güldürür inşallah bendeki durumlar aynen bu
çarşamba ve perşembe ekmek ve tatlı yemedim ama dün akşam bulgur pilavı bu akşamda biraz kestane yedim
cumartesi pazar kendimi o kadar iyi hissediyordum kii tartılmadımda fakat bir incelik vardı sankii pazartesi ,salı fazla kaçtı özelikle ekmek... son 2 günde dikkat ettim ama şişkinlik pek gitmedii gibii
çarşamba sabahı halk ekmek satan dükkana girdim poşeti ellime aldım tam ekmeğe uzanıcam vazgeçtim adamcağızda başımda ben vazgeçtim ekmek almıycam dedim kim bilir adam manyakmıdır nedir diye düşünmüştür ...
bugün kardeşimle börekçide oturduk ben çay içtim kendileri 3 puaça ve bir porsiyon börek bir büyük bardakta süt içip yedii normalde oda yemezde çok çok yesede 34 bedenden 36 bedene çıkmadan durdurur kendini herhalde :))

bayağı karışık anlatım herhâlde tartı yarın akı karayı gösterir

Veee tum topik ahalisiii tam gaz devammmm yeni bir haftaya merhaba diyelim yilbasina iddaya giren varmi kacar kilo verelimmm
çok iyi gidiyorsun maşallah
yarınki tartı bildiriminden sonra hedefmi belirlesek iyi olur aslında gerçi idalaşmak bende pek işe yaramıyor ama

patates tostu ne olaki öğlen yokkkkmuuu

kasımpatıcım bu güzel listeleri yapalı 3 gün oldu dimii yada sen 3 gündür yazıyorsun ama çok iyiler baravo bu listelerle sonuç alınır kesin

Veee tum topik ahalisiii tam gaz devammmm yeni bir haftaya merhaba diyelim yilbasina iddaya giren varmi kacar kilo verelimmm

Gecmise gitmeden senin mesajin gözüme ilişti nursena..

Ne güzel olur,bir aylik bir yaris yapariz hep birlikte..ödül koyariz isterseniz,farkli opsiyonlarda olabilir üzerine düşünmek gerek,belki arkadaslarin daha güzel fikirleri olur...hasili:ben varim..:)

İyi akşamlar
Ben bugün güya çok su içecektim ama nerdeyse hiç içmedim
adaş havalar serinledikçe yazın içtiğimiz suları içemiyoruz doğrusuu

yazında yeşil çay içemiyordum 2 gündür yeşil çayımı içtim devam ettiririm inş. birazda ekmeği frenleyip az yiyebilsem bir başladım mı kendimi tutamıyoruum

iki gündür ekmek yemedim bugünkü yemediğim börekler hatrınada yarın eksi çıkarım inşallah

İyi akşamlar
Ben bugün güya çok su içecektim ama nerdeyse hiç içmedim
adaş havalar serinledikçe yazın içtiğimiz suları içemiyoruz doğrusuu

yazında yeşil çay içemiyordum 2 gündür yeşil çayımı içtim devam ettiririm inş. birazda ekmeği frenleyip az yiyebilsem bir başladım mı kendimi tutamıyoruum

iki gündür ekmek yemedim bugünkü yemediğim börekler hatrınada yarın eksi çıkarım inşallah

patates tostu ne olaki öğlen yokkkkmuuu

Nursena'cim karatay yapmaya calistigimdan öğlen yemiyorum ben,günde 2 öğün besleniyorum.:)

Patates tostu uydurmasyon bir tost:) 1 patatesi rendeleyip suyunu sIktiktan sonra baharat ekliyorum,tost makinesine yagli kagit koyup patatesin bir kismini koyup,düzleyerek bastırıyorum.Arasina biraz kasar koyup,üzerine de kalan pataesi koyup tekrar bastırıp yagli kagidi kapatip pişiriyorum,oldukca pratik ve güzel oluyor..

kasımpatıcım bu güzel listeleri yapalı 3 gün oldu dimii yada sen 3 gündür yazıyorsun ama çok iyiler baravo bu listelerle sonuç alınır kesin

Frida hosgeldin,ne güzel seni görmek..

Kizinin islerini halledebildin mi?Sorunsuz atlatmissindir umarim..
Ben bu hafta dikkat etmeye calistim,kaçamak yapmamaya özen gösterdim ama bakalim ayni özeni yârin tarti bana gösterecekmi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…