- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bende enerji sıfır nedenseCuma rehafeti çökmüş topiğime
çok iyi gidiyorsun maşallahVeee tum topik ahalisiii tam gaz devammmm yeni bir haftaya merhaba diyelim yilbasina iddaya giren varmi kacar kilo verelimmm
patates tostu ne olaki öğlen yokkkkmuuuMutlu aksamlar,
Yediklerimi yazayim hemen..:)
SABAH:bir kare patates tostu,4 ceriy domates,peynir,zeytin,biraz badem,3 dilim ananas.
AKSAM: 3 adet köfte,1 servis kasigi zeytinyagli pirasa,1 bardak ayran,yesil salata.
Aralarda: Kahve+limonlu yeşil cay+sekersiz cay.
kasımpatıcım bu güzel listeleri yapalı 3 gün oldu dimii yada sen 3 gündür yazıyorsun ama çok iyiler baravo bu listelerle sonuç alınır kesinMutlu aksamlar,
Yediklerimi yazayim hemen..:)
SABAH:bir kare patates tostu,4 ceriy domates,peynir,zeytin,biraz badem,3 dilim ananas.
AKSAM: 3 adet köfte,1 servis kasigi zeytinyagli pirasa,1 bardak ayran,yesil salata.
Aralarda: Kahve+limonlu yeşil cay+sekersiz cay.
Veee tum topik ahalisiii tam gaz devammmm yeni bir haftaya merhaba diyelim yilbasina iddaya giren varmi kacar kilo verelimmm
adaş havalar serinledikçe yazın içtiğimiz suları içemiyoruz doğrusuuİyi akşamlar
Ben bugün güya çok su içecektim ama nerdeyse hiç içmedim
5 hafta var yani 5 te 5 kilo vermeye varmiyiz
adaş havalar serinledikçe yazın içtiğimiz suları içemiyoruz doğrusuuİyi akşamlar
Ben bugün güya çok su içecektim ama nerdeyse hiç içmedim
patates tostu ne olaki öğlen yokkkkmuuu
kasımpatıcım bu güzel listeleri yapalı 3 gün oldu dimii yada sen 3 gündür yazıyorsun ama çok iyiler baravo bu listelerle sonuç alınır kesin
Adaş sen de umut var gibi yarın için
Nursena Kasımpatı sen listenin başlarında olursunuz herhalde
Yena ne durumda bilmiyorum ama o da eksi bildirir diye düşünüyorum
Asuman abla ne diyosun 5 haftada 5 kilo vermeye?Adaş sen de umut var gibi yarın için
Nursena Kasımpatı sen listenin başlarında olursunuz herhalde
Yena ne durumda bilmiyorum ama o da eksi bildirir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?