Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kasımpatıcım ümit edelimde emeklerimizin karşılığını yarın tartıda görürüz

evet kızımın evraklarını sonunda tamamladım umarım kabul olurda bir eksiklik çıkmaz yarın klübe teslim edicez artık :)

Adaş sen de umut var gibi yarın için
Nursena Kasımpatı sen listenin başlarında olursunuz herhalde
Yena ne durumda bilmiyorum ama o da eksi bildirir diye düşünüyorum

evet yena naptı uğramadıda

eeeee biz napcaz asuuu ne diyorsun beşte, beşee olarmıkiiii

Ümitvarim fridacim birgün hepimiz zayiflayacagiz,dilerim o günler cok yakindir..

Evrak islerinizin tamamlanmasina sevindim,umarim hersey gönlünüzce şekillenir.

5 de 5 diyeti nasildir bilgim yok ama bence yeni yila kadar 1 aylik kendi capimizda bir yaris güzel olur gibi..Hatta yaris demeyelim biz onada motivasyon ayi diyelim ki caydirici olmasin bizler için.Ne dersiniz?

evet evet motivasyon ayıı hele sende bu güzel listelerinle bizi yalnız bırakmasan çok iyi olur ben listelerini örnek alıyorum çünkü

beşte beş bir diyet değil ki nursena beş hafta var her hafta 1 er kilo verelim dedii

nursenada çok başarılı ama çok geziyor o ne öyle bir çatal O bir çatal bu ben o çataldan sonra kendimii durduramam sankii

Nursenayi diyet furdi ikidir kasimpatiya oglen yokmu diyo

Oda kibar insan ilkmis gibi cevapliyo iste
olsunnn topikin azminin yok olmadığını tartim yok nasil olsa diyipte diyeti burakanlara karatay gibi seceneğinde var bacımmm diye vurgulamak için sorduysam

5 de 5 diyeti nasildir bilgim yok ama bence yeni yila kadar 1 aylik kendi capimizda bir yaris güzel olur gibi..Hatta yaris demeyelim biz onada motivasyon ayi diyelim ki caydirici olmasin bizler için.Ne dersiniz?
kiz beş hafta varya yil başina 5 te 5 die ben uydurdum

gezme nursena yeme nursena tuz atma nursena ölekmi ne ne ölekmii üzerime gelmeyin kendime bugün bir çatal yediğim çiz kekten yaparım verdiğim kiloları intihar eşiğine getiririmm

Asuman abla ne diyosun 5 haftada 5 kilo vermeye?

ha ha haaaaa aynı anda yazmışış şimdi asu olmaz derse görürsün gününü

kızım biz var yaaa adaşla son iki gün bir proteğin günü patlatırız cuma tartı bildirimlerine aynen böylee bakarsın

Olsa süper olur ama olur mu bilmem
İsterim ama yapabilir miyim onu da bilmem
Ama adaşıma protein günlerinde mutlaka eşlik ederim
Ruh halimdeki gel gitler yazdıklarıma da yansıyor kusura kalmayın :)
Başlayalım inşallah artık ne verirsek kar kalır yanımıza

Estagfirullah frida'cim,benim örnek alinacak bir durumum söz konusu bile olamaz ama sizlerden ögrenecegim ve örnek alacagim cok sey var..Elimden geldiğince yediklerimin düzenli olmasina ve karatay'in disina cikmamaya zorladım bu hafta kendimi,insallah tarti yüzümü güldürür..

Saglikli beslenmek ve üzerimde ki bu fazla kilolardan kurtulmak zorundayim,bunun için birçok sebebim var ..Umarim böyle devam ederim,hepimizin motivasyonu hic eksilmesin inşallah..

Son düzenleme:
Frida nasi ağzim sulaniyo bi bilsen Allah bi sabir veriyo anlatamam tam bitene yiyim diom sonra vaz geçiyorum yaaaa zayiflamakta bi sanat arkadaş

o zaten manyak bişey insana sağdan sağdan geliyor işte yukarda bir mesajda kardeşimin karşımda nasıl puaçalar börekler yediğini yazmıştım gördün müü bende karşısında çay içtim ama canım hiç istemedii
yinede bir çatal beni yoldan çıkartabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…