Nursena'cim karatay yapmaya calistigimdan öğlen yemiyorum ben,günde 2 öğün besleniyorum.:)
Patates tostu uydurmasyon bir tost:) 1 patatesi rendeleyip suyunu sIktiktan sonra baharat ekliyorum,tost makinesine yagli kagit koyup patatesin bir kismini koyup,düzleyerek bastırıyorum.Arasina biraz kasar koyup,üzerine de kalan pataesi koyup tekrar bastırıp yagli kagidi kapatip pişiriyorum,oldukca pratik ve güzel oluyor..
Frida hosgeldin,ne güzel seni görmek..
Kizinin islerini halledebildin mi?Sorunsuz atlatmissindir umarim..
Ben bu hafta dikkat etmeye calistim,kaçamak yapmamaya özen gösterdim ama bakalim ayni özeni yârin tarti bana gösterecekmi..:)
Adaş sen de umut var gibi yarın için
Nursena Kasımpatı sen listenin başlarında olursunuz herhalde
Yena ne durumda bilmiyorum ama o da eksi bildirir diye düşünüyorum
Nursenayi diyet furdi ikidir kasimpatiya oglen yokmu diyo
Oda kibar insan ilkmis gibi cevapliyo iste
ha ha haaaaa aynı anda yazmışış şimdi asu olmaz derse görürsün gününüAsuman abla ne diyosun 5 haftada 5 kilo vermeye?
kasımpatıcım ümit edelimde emeklerimizin karşılığını yarın tartıda görürüz
evet kızımın evraklarını sonunda tamamladım umarım kabul olurda bir eksiklik çıkmaz yarın klübe teslim edicez artık :)
evet yena naptı uğramadıda
eeeee biz napcaz asuuu ne diyorsun beşte, beşee olarmıkiiii
Olmaz derse daha iyi rakip azalirha ha haaaaa aynı anda yazmışış şimdi asu olmaz derse görürsün gününü
kızım biz var yaaa adaşla son iki gün bir proteğin günü patlatırız cuma tartı bildirimlerine aynen böylee bakarsınOlmaz derse daha iyi rakip azalir
kızım biz var yaaa adaşla son iki gün bir proteğin günü patlatırız cuma tartı bildirimlerine aynen böylee bakarsın
5 de 5 diyeti nasildir bilgim yok ama bence yeni yila kadar 1 aylik kendi capimizda bir yaris güzel olur gibi..Hatta yaris demeyelim biz onada motivasyon ayi diyelim ki caydirici olmasin bizler için.Ne dersiniz?
olsunnn topikin azminin yok olmadığını tartim yok nasil olsa diyipte diyeti burakanlara karatay gibi seceneğinde var bacımmm diye vurgulamak için sorduysamNursenayi diyet furdi ikidir kasimpatiya oglen yokmu diyo
Oda kibar insan ilkmis gibi cevapliyo iste
kiz beş hafta varya yil başina 5 te 5 die ben uydurdum5 de 5 diyeti nasildir bilgim yok ama bence yeni yila kadar 1 aylik kendi capimizda bir yaris güzel olur gibi..Hatta yaris demeyelim biz onada motivasyon ayi diyelim ki caydirici olmasin bizler için.Ne dersiniz?
wuuuu,azimli hatun fridaa..Sesli güldümm..
Bonus sen kimlerle dans ediyorsun farkında misin
gezme nursena yeme nursena tuz atma nursena ölekmi ne ne ölekmii üzerime gelmeyin kendime bugün bir çatal yediğim çiz kekten yaparım verdiğim kiloları intihar eşiğine getiririmmevet evet motivasyon ayıı hele sende bu güzel listelerinle bizi yalnız bırakmasan çok iyi olur ben listelerini örnek alıyorum çünkü
beşte beş bir diyet değil ki nursena beş hafta var her hafta 1 er kilo verelim dedii
nursenada çok başarılı ama çok geziyor o ne öyle bir çatal O bir çatal bu ben o çataldan sonra kendimii durduramam sankii
Asuman abla ne diyosun 5 haftada 5 kilo vermeye?
kasımpatıcım ümit edelimde emeklerimizin karşılığını yarın tartıda görürüz
evet kızımın evraklarını sonunda tamamladım umarım kabul olurda bir eksiklik çıkmaz yarın klübe teslim edicez artık :)
evet yena naptı uğramadıda
eeeee biz napcaz asuuu ne diyorsun beşte, beşee olarmıkiiii
ha ha haaaaa aynı anda yazmışış şimdi asu olmaz derse görürsün gününü
Olsa süper olur ama olur mu bilmemkızım biz var yaaa adaşla son iki gün bir proteğin günü patlatırız cuma tartı bildirimlerine aynen böylee bakarsın
Kıskanıyoruz galiba sendeki azmi hem gezmeye gidiyon hem de yemeden dönebiliyongezme nursena yeme nursena tuz atma nursena ölekmi ne ne ölekmii üzerime gelmeyin kendime bugün bir çatal yediğim çiz kekten yaparım verdiğim kiloları intihar eşiğine getiririmm
tamam tamam sinirlenme ben iradeli olduğundan bahsetmiştiim sakiin sorun yok yaniiigezme nursena yeme nursena tuz atma nursena ölekmi ne ne ölekmii üzerime gelmeyin kendime bugün bir çatal yediğim çiz kekten yaparım verdiğim kiloları intihar eşiğine getiririmm
evet evet motivasyon ayıı hele sende bu güzel listelerinle bizi yalnız bırakmasan çok iyi olur ben listelerini örnek alıyorum çünkü
beşte beş bir diyet değil ki nursena beş hafta var her hafta 1 er kilo verelim dedii
nursenada çok başarılı ama çok geziyor o ne öyle bir çatal O bir çatal bu ben o çataldan sonra kendimii durduramam sankii
Frida nasi ağzim sulaniyo bi bilsen Allah bi sabir veriyo anlatamam tam bitene yiyim diom sonra vaz geçiyorum yaaaa zayiflamakta bi sanat arkadaş
Zannetmem ama hepimiz için yıkım olurLan okadar lafa arti çikiomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?