8 li rakamlara yelken acarmiyim bilmem de bi 90 olmuşumdur garantiiiZannetmem ama hepimiz için yıkım olur
Bekliyorum senden 8 li bişey :) bensiz tadı olmaz ama8 li rakamlara yelken acarmiyim bilmem de bi 90 olmuşumdur garantiii
adaş kasımpatıın dediği gibii bir motivasyon ve çabalama ayı gibii ( böyle demişti dimiiiiOlsa süper olur ama olur mu bilmem
İsterim ama yapabilir miyim onu da bilmem
Ama adaşıma protein günlerinde mutlaka eşlik ederim
Ruh halimdeki gel gitler yazdıklarıma da yansıyor kusura kalmayın :)
Başlayalım inşallah artık ne verirsek kar kalır yanımıza
Kıskanıyoruz galiba sendeki azmi hem gezmeye gidiyon hem de yemeden dönebiliyon
Lan okadar lafa arti çikiomuşum
İnşallah canımAsuman ablacim,istersek hepimiz başarabiliriz..Hele ki sizin gibi basariyi daha önce yakalamis,istikrari yakalamaya calisanlar için bizler kadar zor değildir..
Hadi hep beraber niyet edelim,kaybedecek hiçbir sey'imiz yok nasilsa dimi..:)
Tek sey olabilir kaybedeceğimiz kilolarimizi vermek,veremesek bile saglikli beslenmiş abur cubur sagliksiz onca sey den uzak kalmis oluruz bir süre..
Kiz asuuu hâdi bakalim falan diyip sallama olayiiiii valla bu haftaya deilde önümüzdeki cunaya kadar açarim arayı yakalayaman haberin olaaaİnşallah canım
O sağlıksızlardan bir kurtulsak kilo vermek kolay da
Hadi bakalım hafifleyelim birlikte inşallah
İnşallah canım
O sağlıksızlardan bir kurtulsak kilo vermek kolay da
Hadi bakalım hafifleyelim birlikte inşallah
diyet arkadaşı olmak istermisiniyi geceler herkese...sanırım 2 yıl öncesi yazmıştım gruba...aradan geçen zamana rağmen takip ediyordum grubu fakat cesaret edip yazmadım bir türlü çünkü sağlıklı beslenmeyi bir türlü beceremiyordum...ha bugün ha yarın derken sanırım tek başıma bunu çözemeyeceğim ve desteğinizle birlikte tekrar aranıza katılmak istiyorum izninizle..en son 98 kg idim 100 kg ile hamile kalıp 24 kg aldım...ardından bir bebeğim daha oldu ve şuan 110 kg yum...16 aylık oldu fakat emziriyorum hala ve işe başladım ekimde tekrardan..boyum 1 69 cm..hedef belirledim kendimce 1 kg bile versem kardır aslında çünkü sağlık problemleri yaşamaya başlıyorum yaş da ilerliyor çünkü..20li yaşlar gibi olmuyor 30 lu yaşlar...36 yaşındayım ...umarım 40lı yaşlara da bu kilolarla başlamam..listenize iki hafta bildirimden sonra ekleyebilirseniz çok mutlu olurum ve birlikte bu yolu yürümüş oluruz...hepinize iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?