Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah
Veee tum topik ahalisiii tam gaz devammmm yeni bir haftaya merhaba diyelim yilbasina iddaya giren varmi kacar kilo verelimmm
ayy geçtiğimz yıllarda yapardık sanki böle yılbaşına 2 ay kala filan
güzel menü patatest tostonu merak etmiştim bende
5 hafta var yani 5 te 5 kilo vermeye varmiyiz
ben 79 görmek istiyorum yeni yılda ama 5 de olsa fena olmaz :)
gezme nursena yeme nursena tuz atma nursena ölekmi ne ne ölekmii üzerime gelmeyin kendime bugün bir çatal yediğim çiz kekten yaparım verdiğim kiloları intihar eşiğine getiririmm
amaninnn ne kaldı şurda
Topiği hareketli görmek süper
Mutlaka etkileniriz birbirimizden yeni yıla hafif girelim birlikte
Nursena benim reglden ses yok yine
İlaç al çok Ağrın varsa
topiğe yeni bi gebişmi geliyor :)
hoşgeldin
hoşgeldin
Veee tam istediğim olmasada bunada şükür adetin şisliğide var olamadim bi türlü
Spor olmayinca yavaş veriyo insan su topuk dikeni bitsin baslicam onada

Yeni kilom 90
hep o çiz kekten oldu. 100gr daha gideydi :)

Hatice benimki artık menopozdan düzensiz bu sıralar
Ama sanki olacakmışım gibi belim felan ağrıyor bugün
Dün göz doktorunun yazdığı reçete hatalı galiba eczaneden alamadım ilaçları bugün tekrar hastaneye gidip gelmem lazım öğleden önce çayımı içip çıkarım
Akşama yemek yok misafir de var çayın yanına bir iki bişey yapsam iyi olur misafir yemekten sonra gelecek
Evi de elden geçirmem lazım kim yapacak bunları

selamun aleyküm güzeller
kilo : 95.4
spor : 70 dk.
kızlar ben insülün direncime baktırsam iyi olacak galiba. onca dikkat ettim insan 1 gr. bile veremezmi hiç vermemişim. yanlış hatırlamıyorsam geçen haftada aynı bildirimi yapmıştım. hafta içi biraz eksiydi. dün dürüm yedim ama çok erken saatti. hem öğle hem akşam yerineydi.
yaşla ilgili olabilir ama insan azıcıkta olsa verir değilmi.

Halan Nasıl daficim
asucum ziyaretine gitmedim bir iki gün geçsin istedim. sülale çok kalabalık şimdi herkes hastahaneye akıyor o kadar bunaltmamak lazım diye düşünüyorum. enfeksiyon kapması daha kötü.

Daficim halana gecmis olsun..
Pankreas kanseri teshisi kondumu.?
Ameliyat neden oldu peki..
En sinsi kanser turlerinden biri yanilmiyirsam.. Nerde varsa Allah hayirli sifalar versin.

Selamün aleykümm...

hayırlı cumalar...nasılsınız...daha geçmiş yapamadım önce selam vereyim dedim...okul iki gün tatildi anneme gittm bu arada sağolsun hem benle hem kızlarla ilgilendi...dilendim sayesinde ama ağrılarım tam gaz devam...bide salı günü kan vermiştim sonuçları eşim aldı bugun ve doktor beğenmemiş sonuçları kolestrolüm çok yüksekmiş alerji değerlerim yüksek çıkmış kanım düşükmüş vs vs bişeyler daha anlattı eşim telefonda cildiyeye gidin demiş ilaç falan vermemiş...cildiye ne alaka anlamadım ama yakındaki tüm devlet hastanelerine baktım randevu alamıyorum cildiyeden şimdilik napcaz bilmiyorum...doğum içinde başka hastane arayışına girdik fiyatlar çok yüksek inş iyi bir yer buluruz...neyse ne çok konuştum gene bi geçmişe göz atayım..

ohh maşallah nursenanın gelişi azmi herkesi gaza getirmiş azminiz daim olsun inş...yaza kadar hepini(mi)z hedef kilomuza ulaşırız inş..kendi adıma hiç inancım yok ama olur bişeyler inş.an itibari ile 105 oldum bunu yazarken bile su böreği lüpletiyom he ne yüzsüzüm...

geçmiş çokk birikmiş hepsine bakamadım ama gördüğüm kadarıyla dafi ablanın halasıydı sanırım ameliyat olucakmış...Rabbim şifalar versin inş..

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...

başka ne vardı hatırlayamadım şimdi...

gebe arkadaşlar pek aktif değiller sanırım inş hepiniz iyisinizdir....

Yaz la beni gaz hissediyorum icimde yazarkende epey guldum kuzum diyoki anne niye guluyosun

kız bonusss ne kadaaa güldüm hee çok piss uğraşasım var senle ama neyseee...

nursenaa sen bu hevesini bu sene hiç kaçırma olurmu bak bikaç ay sonra bende gelcem banada geçsin bulaşsın azmin tamammmııı....ben gelene kadar bu bonus kişiside içindeki o gazla sana eşlik eder heralde artıkın falan filan.....

teşekkür ederim hosbulduk

kızlar hiç bu kiloya çıkmamistim suan 92kiloyum diyete başlamadım ama o kadar çok atıştırma yapıyordum ki yemek zamanı Karnım tok oluyordu zaten atıştırmayi kestim tamamen yemekte az yiyorum artık uzun vadede kilo vermeyi düşünüyorum birden verip tekrar almaktan korktuğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…