- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bencede asu yaa ödem oldunu düşünüyorum bu kadar dikkat etmeye bi iki kilo bekliodumm hafta içi 8 leri gorduydumm ziraHayırlı cumalar
Nursena Tebrikler dediğin gibi ödem de vardır haftaya 80 lere demir atarsın inşallah
maşallahKizlar gezmedeyim size yazayim dedi.m öğlen yemek yemedim gezmede 3 kasik nohutlu tavuklu
Yuğirtlu patlican salata 2 kasik
4 yaprak
Yarim dilm cizkekve cayy cayyyy
Hamur işlerine haşhaslilara kurabiyelere hiç takilmadim zira kedilerinden hichaslanmam
ayy geçtiğimz yıllarda yapardık sanki böle yılbaşına 2 ay kala filanVeee tum topik ahalisiii tam gaz devammmm yeni bir haftaya merhaba diyelim yilbasina iddaya giren varmi kacar kilo verelimmm
güzel menü patatest tostonu merak etmiştim bendeMutlu aksamlar,
Yediklerimi yazayim hemen..:)
SABAH:bir kare patates tostu,4 ceriy domates,peynir,zeytin,biraz badem,3 dilim ananas.
AKSAM: 3 adet köfte,1 servis kasigi zeytinyagli pirasa,1 bardak ayran,yesil salata.
Aralarda: Kahve+limonlu yeşil cay+sekersiz cay.
ben 79 görmek istiyorum yeni yılda ama 5 de olsa fena olmaz :)5 hafta var yani 5 te 5 kilo vermeye varmiyiz
amaninnn ne kaldı şurdagezme nursena yeme nursena tuz atma nursena ölekmi ne ne ölekmii üzerime gelmeyin kendime bugün bir çatal yediğim çiz kekten yaparım verdiğim kiloları intihar eşiğine getiririmm
topiğe yeni bi gebişmi geliyor :)Topiği hareketli görmek süper
Mutlaka etkileniriz birbirimizden yeni yıla hafif girelim birlikte
Nursena benim reglden ses yok yine
İlaç al çok Ağrın varsa
hoşgeldiniyi geceler herkese...sanırım 2 yıl öncesi yazmıştım gruba...aradan geçen zamana rağmen takip ediyordum grubu fakat cesaret edip yazmadım bir türlü çünkü sağlıklı beslenmeyi bir türlü beceremiyordum...ha bugün ha yarın derken sanırım tek başıma bunu çözemeyeceğim ve desteğinizle birlikte tekrar aranıza katılmak istiyorum izninizle..en son 98 kg idim 100 kg ile hamile kalıp 24 kg aldım...ardından bir bebeğim daha oldu ve şuan 110 kg yum...16 aylık oldu fakat emziriyorum hala ve işe başladım ekimde tekrardan..boyum 1 69 cm..hedef belirledim kendimce 1 kg bile versem kardır aslında çünkü sağlık problemleri yaşamaya başlıyorum yaş da ilerliyor çünkü..20li yaşlar gibi olmuyor 30 lu yaşlar...36 yaşındayım ...umarım 40lı yaşlara da bu kilolarla başlamam..listenize iki hafta bildirimden sonra ekleyebilirseniz çok mutlu olurum ve birlikte bu yolu yürümüş oluruz...hepinize iyi geceler...
hoşgeldinSelam kızlar uzun uğrastan sonra bana yardım edecek kişiler bulma umudu ile yazıyorum. 82kg ile hamile kaldım geçirdiğim rahatsızlık nedeni ile hamilelik boyunca kilo verdim doğum sonrası 75 kilo idim ama suan ne yazikki 92kiloya çıktım diyet arkadaşı arıyorum lütfen motive olmak için partner arıyorum
hep o çiz kekten oldu. 100gr daha gideydi :)Veee tam istediğim olmasada bunada şükür adetin şisliğide var olamadim bi türlü
Spor olmayinca yavaş veriyo insan su topuk dikeni bitsin baslicam onada
Yeni kilom 90
asucum ziyaretine gitmedim bir iki gün geçsin istedim. sülale çok kalabalık şimdi herkes hastahaneye akıyor o kadar bunaltmamak lazım diye düşünüyorum. enfeksiyon kapması daha kötü.Halan Nasıl daficim
Yaz la beni gaz hissediyorum icimdeyazarkende epey guldum kuzum diyoki anne niye guluyosun
teşekkür ederim hosbuldukmaşallah
ayy geçtiğimz yıllarda yapardık sanki böle yılbaşına 2 ay kala filan
güzel menü patatest tostonu merak etmiştim bende
ben 79 görmek istiyorum yeni yılda ama 5 de olsa fena olmaz :)
amaninnn ne kaldı şurda
topiğe yeni bi gebişmi geliyor :)
hoşgeldin
hoşgeldin
hep o çiz kekten oldu. 100gr daha gideydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?