Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar bende 92 kiloyum doğum kilolarimdan bir yıldır kurtulamadim en çok da doğum sonrası kilo alimim fazla oldu . bende grubumuza katılmak istiyorum grup kuralları neler? Artık bu halimden çok sikildim (

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.

Her cuma kilomuzu ve sporumuzu bildirip,haftalik listeler seklinde ilk 3'e girenleri seçiyoruz..Dilerseniz 2 haftalik düzenli paslasim ve bildirimden sonra listeye dahil olabilirsiniz..

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.

Her cuma kilomuzu ve sporumuzu bildirip,haftalik listeler seklinde ilk 3'e girenleri seçiyoruz..Dilerseniz 2 haftalik düzenli paslasim ve bildirimden sonra listeye dahil olabilirsiniz..
çok teşekkür ederim yeni üye olduğum için kuralları etkinliklerden haberim yok.bilgilendirme olursa çok memnun olurum

sağol canım...
Zeyno allah gazdan baska dert vermesin. Bak su an ayni kilodayiz sen yuklusun ben ney

Simdiden sadece dogumu dusun birak verecegin kiloyu merak etme kilomuzu veripte sizi terketmiyecez nursenayla oncesi sonrasi halimi tsortlere neyin bastiracam ibretlik

Yuzumun çenemin seklini unuttum etli gormekten

geçmiş olsun canım.
doğum ücretine bizde hiç bakmadık
ağrılarım derken karnındamı ağrıların var?
benimde 1aydır falan ara ara karın ağrılarım oluyor çok büyük boylu olmasada, bazen korkuyorum neden acaba bu ağrılarım diye.

Rahim buyudukce oluyodur meyracim karin gerilmeye basliyo krem suruyonuzmu catlak icin surmuyosaniz hemen baslayin son ay catlaklari fena olur.

çok teşekkür ederim yeni üye olduğum için kuralları etkinliklerden haberim yok.bilgilendirme olursa çok memnun olurum

Topikte kati kurallarimiz yok,herbir arkadasimiz kendince uygun gördüğü sekilde saglikli beslenmeye gayret ediyor..Ayrica Isteyen günlük menü paylasimi yapip bilgi alisverisi yapabiliyor.
Hasili bir yaris platformundan ziyade,gayet sicak bir ortam..:)

haftalik verilen kilolar mı hesaplanıyor tatlı yarış anlamında

aynen öyle yapıyom zaten canım şuan diyet düşünmüyorum ama aldığım kilolar çektiğim sıkıntıları katmerlediği için çok rahatsızım....ondan yanii....

iyide kuzum ben senle yarışamamki aynı kilodada olsak ben gelene kadar sen en az 90 na inersin inş....

tşört işi cesaret ister ben bi zayıflıyayım bi daha hiç biyerde bu halimi görmek istemiyom resim bilem çekilmiyom o derece...

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam canım...

sağol canım...yok karnımda değil ağrılarım kalça eklemlerim ve belimde..ayriyetende vajinada varis varmış çok ağrılarım sancılarım oluyo bunlar sebebiyle...hareketlerimi büyük ölçüde kısıtlıyo..yatmakta iyi gelmiyo oturmakta gezmekte..bende hepsinden birazcık takılıyorum işte...bu ara tekrar mide bulantılarım ve midede yanma ekşime falan başladı zaten ülser gastrit vardı onlarda atağa geçti sanırsam...böyle işte bir sordun bin ah işittin gibi oldu...ama güzel olan bebişimin keyfi yerinde ben sıkıntılıda olsam o iyi biproblemi yok çok şükür...senin karın ağrısı dediğin kasılmalar kramplar falansa magnezyum iyi geliyo doktoruna bahsedersen verir mutlaka....benim kramplara iyi geldi ama ağrılara pek yaramadı.. zaten bende kas romatizması ve eklemlerde normaldede sıkıntı vardı hamilelik ve kilo bu durumu daha ağırlaştırdı ondan çok sıkıntı çekiyorum diye düşünüyorum e bide 3.gebelik durum accuk daha zor yani sizler yaşamazsınız inş bunları....ama herşeye rağmen bir süreç ve biticek çoğu gitti azı kaldı Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş...

Sana dedimki zeynep yapma 3.cuyu :) tutturdun yapacam bebek kokusu diye :) saka tabiki allah onundeki zamani kolay gecirmeyi nasip etsin. Saglam rahatsizliklarin var cok dikkat et kendine kuzum. Sirf senin icin yavas vercem soz len

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…