- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Sana dedimki zeynep yapma 3.cuyu :) tutturdun yapacam bebek kokusu diye :) saka tabiki allah onundeki zamani kolay gecirmeyi nasip etsin. Saglam rahatsizliklarin var cok dikkat et kendine kuzum. Sirf senin icin yavas vercem soz len
HAFTANIN 1.si................................... -1.9 kg......................................... YST38
HAFTANIN 2.si.....................................-1.6 kg......................................KASIMPATI
HAFTANIN 3.sü................................-1.5 kg...............................MAVIPATIKLER
Corba kaynatiyodum len mis gibi tarhana :) utuden gacmah baga yakismaz hemde gebe kadin istediysekasımpatıı eline sağlık canım...
görüyonmu bak ütü dedim kaçtı bonus kafa...
Corba kaynatiyodum len mis gibi tarhana :) utuden gacmah baga yakismaz hemde gebe kadin istediyseama once kendiminkileri yapim olarmi
Selam azimli hatunlar..hepinizi tek tek tebrik ediyorum.aferin ya o ne öyle gebeleri listeye alıyordunuz.neyse hersey normale dönmüş.tek kirmizi yanan benim.neyse bebis iyi olsun da ben sizi yakalarm.özellikle mavipatikler seni kendime rakip sectim(diyete baslangic kilomuz ve boyumuz ayni old. için.)tabi dogumdan sonra.
Dafi abla hana acil şifalar diliyorum.
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.kilo vermek icin dogru yerdesiniz.
Yolcu senin hamileligin pek meşakketli geciyor.Alllah yar ve yardımcn olsun canm.bu arada hala ütü demene de şaşrdm.ne aşk arkadaş ya.ben hic sevmem ütü yapmayi.mecbur kalmadkca eşimin gömleklerini bilem ütülemem kendisi ütüler sagolsun.
Nursena seni de ayrica tebrik ediyorum.hem gezmelerde olup hem 1 kilo vermek her yiğidin harcı degildir.maşallah
Bende de sanirim biraz ödem var.haftasonu tekrar tartilacam belki farkeder.o kadar yediklerimin etkisi uok sanki
sağol yenacım. şimdiye kadar söylemiyorlardı. kan vermeye gidince kızı söyledi pankreas olduğunu. daha birinci evredeymiş dedi. ameliyatla temizlediğini söylemiş dr. kızıyla son konuşmamızda öyle söyledi.Daficim halana gecmis olsun..
Pankreas kanseri teshisi kondumu.?
Ameliyat neden oldu peki..
En sinsi kanser turlerinden biri yanilmiyirsam.. Nerde varsa Allah hayirli sifalar versin.
geçmiş olsun zeynepcim Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallahSelamün aleykümm...
hayırlı cumalar...nasılsınız...daha geçmiş yapamadım önce selam vereyim dedim...okul iki gün tatildi anneme gittm bu arada sağolsun hem benle hem kızlarla ilgilendi...dilendim sayesinde ama ağrılarım tam gaz devam...bide salı günü kan vermiştim sonuçları eşim aldı bugun ve doktor beğenmemiş sonuçları kolestrolüm çok yüksekmiş alerji değerlerim yüksek çıkmış kanım düşükmüş vs vs bişeyler daha anlattı eşim telefonda cildiyeye gidin demiş ilaç falan vermemiş...cildiye ne alaka anlamadım ama yakındaki tüm devlet hastanelerine baktım randevu alamıyorum cildiyeden şimdilik napcaz bilmiyorum...doğum içinde başka hastane arayışına girdik fiyatlar çok yüksek inş iyi bir yer buluruz...neyse ne çok konuştum gene bi geçmişe göz atayım..
sağol canım.ohh maşallah nursenanın gelişi azmi herkesi gaza getirmiş azminiz daim olsun inş...yaza kadar hepini(mi)z hedef kilomuza ulaşırız inş..kendi adıma hiç inancım yok ama olur bişeyler inş.an itibari ile 105 oldum bunu yazarken bile su böreği lüpletiyom he ne yüzsüzüm...
geçmiş çokk birikmiş hepsine bakamadım ama gördüğüm kadarıyla dafi ablanın halasıydı sanırım ameliyat olucakmış...Rabbim şifalar versin inş..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
başka ne vardı hatırlayamadım şimdi...
gebe arkadaşlar pek aktif değiller sanırım inş hepiniz iyisinizdir....
kız bonusss ne kadaaa güldüm hee çok piss uğraşasım var senle ama neyseee...
nursenaa sen bu hevesini bu sene hiç kaçırma olurmu bak bikaç ay sonra bende gelcem banada geçsin bulaşsın azmin tamammmııı....ben gelene kadar bu bonus kişiside içindeki o gazla sana eşlik eder heralde artıkın falan filan.....
sağol canım teşekkürler.Selam azimli hatunlar..hepinizi tek tek tebrik ediyorum.aferin ya o ne öyle gebeleri listeye alıyordunuz.neyse hersey normale dönmüş.tek kirmizi yanan benim.neyse bebis iyi olsun da ben sizi yakalarm.özellikle mavipatikler seni kendime rakip sectim(diyete baslangic kilomuz ve boyumuz ayni old. için.)tabi dogumdan sonra.
Yolcu senin hamileligin pek meşakketli geciyor.Alllah yar ve yardımcn olsun canm.bu arada hala ütü demene de şaşrdm.ne aşk arkadaş ya.ben hic sevmem ütü yapmayi.mecbur kalmadkca eşimin gömleklerini bilem ütülemem kendisi ütüler sagolsun.
Nursena seni de ayrica tebrik ediyorum.hem gezmelerde olup hem 1 kilo vermek her yiğidin harcı degildir.maşallah
Bende de sanirim biraz ödem var.haftasonu tekrar tartilacam belki farkeder.o kadar yediklerimin etkisi uok sanki
Haftanin spor birincileri:
Asumanzeynep & Bengisu
Ikincileri:
Yts38 & dafi
Üçüncüsü:
YENA
tebrikkkk ederrrimmmm azmimiz daim olsunnnHAFTANIN 1.si................................... -1.9 kg......................................... YST38
HAFTANIN 2.si.....................................-1.6 kg......................................KASIMPATI
HAFTANIN 3.sü................................-1.5 kg.....................................MAVIPATIKLER
Bide spor yapsam yikilirdi liste teşekkürSelam azimli hatunlar..hepinizi tek tek tebrik ediyorum.aferin ya o ne öyle gebeleri listeye alıyordunuz.neyse hersey normale dönmüş.tek kirmizi yanan benim.neyse bebis iyi olsun da ben sizi yakalarm.özellikle mavipatikler seni kendime rakip sectim(diyete baslangic kilomuz ve boyumuz ayni old. için.)tabi dogumdan sonra.
sporcular maşallahHaftanin spor birincileri:
Asumanzeynep & Bengisu
Ikincileri:
Yts38 & dafi
Üçüncüsü:
YENA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?