Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si................................... -1.9 kg......................................... YST38

HAFTANIN 2.si.....................................-1.6 kg......................................KASIMPATI

HAFTANIN 3.sü................................-1.5 kg.....................................MAVIPATIKLER

Sana dedimki zeynep yapma 3.cuyu :) tutturdun yapacam bebek kokusu diye :) saka tabiki allah onundeki zamani kolay gecirmeyi nasip etsin. Saglam rahatsizliklarin var cok dikkat et kendine kuzum. Sirf senin icin yavas vercem soz len

he dedin benim işim belli olmaz belki 4.yüde yaparım...
sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum...sağolsun eşim çok yardımcı ev ve çocuklar konusunda öyle olmasa üstesinden gelemezdim sanırım....

yok kız beni bekleme ben gelene kadar güzelll kilolar ver inş....seni gördükçe bende gaza gelem motive olam vs vs...

kızlarr tebrikler başarılarınızın devamını dilerim....

Selam azimli hatunlar..hepinizi tek tek tebrik ediyorum.aferin ya o ne öyle gebeleri listeye alıyordunuz.neyse hersey normale dönmüş.tek kirmizi yanan benim.neyse bebis iyi olsun da ben sizi yakalarm.özellikle mavipatikler seni kendime rakip sectim(diyete baslangic kilomuz ve boyumuz ayni old. için.)tabi dogumdan sonra.
Dafi abla hana acil şifalar diliyorum.

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.kilo vermek icin dogru yerdesiniz.

Yolcu senin hamileligin pek meşakketli geciyor.Alllah yar ve yardımcn olsun canm.bu arada hala ütü demene de şaşrdm.ne aşk arkadaş ya.ben hic sevmem ütü yapmayi.mecbur kalmadkca eşimin gömleklerini bilem ütülemem kendisi ütüler sagolsun.

Nursena seni de ayrica tebrik ediyorum.hem gezmelerde olup hem 1 kilo vermek her yiğidin harcı degildir.maşallah

Bende de sanirim biraz ödem var.haftasonu tekrar tartilacam belki farkeder.o kadar yediklerimin etkisi uok sanki

Corba kaynatiyodum len mis gibi tarhana :) utuden gacmah baga yakismaz hemde gebe kadin istediyse ama once kendiminkileri yapim olarmi

olar olar...
ohh misss afiyet olsun...bende spagetti yaptımm şimcik oturcam...başka bişeyle uğraşamadım kolaya gaçtım...

bende aynen paylaşıyom hislerini yenacım..niye böyle oldukki acep...

sağol canım Allah razı olsun...ay ne aşkı nefret ediyomda napam mecbur..ama şuan artık sadece kocamın takımları gömlekleri ütülüyom kızların hiç bişeyini ütülemiyom baya azaldı yani 15 günde bir yapıyom...annem falan denk gelirse o yapıyo...ne güzel keşke benim kocamda yapsa..evi siler süpürür ama ütü yapmaz malesef...neyse onada şükür hiç ilgilenmeyenler var....

bugün çalışkan bir hatundum.
çamaşır yıkadım kurutmadan çıktığı gibi ütüleyip, katlayıp yerleştirdim. karışık dolma, sarma yaptım. yemeklerimi yaptım. birde yeğen geldi dolapların kuplarını , menteşelerini değiştirdi. yük dolabımın işide bitti evde tadilat kalmadı çok şükür.
kasımpatı ellerine sağlık canım. dereceye giren azimli hatunları tebrik ederim. azimle dikkat etmeye çalışan güzelleride tebrik ederim.
Daficim halana gecmis olsun..
Pankreas kanseri teshisi kondumu.?
Ameliyat neden oldu peki..
En sinsi kanser turlerinden biri yanilmiyirsam.. Nerde varsa Allah hayirli sifalar versin.
sağol yenacım. şimdiye kadar söylemiyorlardı. kan vermeye gidince kızı söyledi pankreas olduğunu. daha birinci evredeymiş dedi. ameliyatla temizlediğini söylemiş dr. kızıyla son konuşmamızda öyle söyledi.

geçmiş olsun zeynepcim Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah

sağol canım.

sağol canım teşekkürler.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR][/TABLE]

Bonus kasımpatı ellerinize saglıkkk
60 kilolar vardı eskiden listede ? Listenin en zayıfıyım bu arada hala 80 olduguma inanamıyorum98 deyken bidaha hiç zayıflayamıycam sanıyodum 102 yi de gordugum olmustu cok sukur rabbımeeee
yüzüklerim kıyaferlerim alyansım hetsyım buyuk banaama hala cok birsey alamıyorum yuzuklerı daralttıramıyorum ımkansızdıya bu kılo ruya gıbı gecıcek sankı

hayırlı geceler güzeller
yemekleri boşuna yapmamışım akşam soframız fuldü. davet etsem bu kadar olmazdı herhalde. yeğenimin sınavları bitmiş birkaç günlüğüne bursaya gelecekti annesi işte diye belki bana gelir demiştim ama cümbür cemaat toplanacaklarını düşünmemiştim. neyseki yemeklerim çoktu yetip arttı. ama evin altını üstüne getirdi ufaklıklar. bende gençleri ele geçirmişken saçıma kına yaktırdım. şu anda bonus kafa geziyorum.

bonuscum ellerine sağlık. dereceye giren sporcu güzelleri tebrik ederim.

tebrikkkk ederrrimmmm azmimiz daim olsunnn

Bide spor yapsam yikilirdi liste teşekkür
Haftanin spor birincileri:
Asumanzeynep & Bengisu

Ikincileri:

Yts38 & dafi

Üçüncüsü:

YENA

sporcular maşallah
Listeyle uğrasan arkadaşlarimm ellrinize sağlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…