Biliyimusun bu topikte 15 kilo verdiğimde pantolonlarimi daraltimiştim terziye nasi bi zevkleBonus kasımpatı ellerinize saglıkkk
60 kilolar vardı eskiden listede ? Listenin en zayıfıyım bu aradahala 80 olduguma inanamıyorum98 deyken bidaha hiç zayıflayamıycam sanıyodum 102 yi de gordugum olmustu cok sukur rabbımeeee
yüzüklerim kıyaferlerim alyansım hetsyım buyuk banaama hala cok birsey alamıyorum yuzuklerı daralttıramıyorum ımkansızdıya bu kılo ruya gıbı gecıcek sankı
ah tatlım inşallah bizde bu sevinci yaşarız tebrik ediyorum seni.ne kadar zamanda kaç kilo verdinBonus kasımpatı ellerinize saglıkkk
60 kilolar vardı eskiden listede ? Listenin en zayıfıyım bu aradahala 80 olduguma inanamıyorum98 deyken bidaha hiç zayıflayamıycam sanıyodum 102 yi de gordugum olmustu cok sukur rabbımeeee
yüzüklerim kıyaferlerim alyansım hetsyım buyuk banaama hala cok birsey alamıyorum yuzuklerı daralttıramıyorum ımkansızdıya bu kılo ruya gıbı gecıcek sankı
canım diyeti bırakınca tekrar kiloları geri almak en korktuğum şey benimde bu zamana kadar hiç kilo vermeye kalkişmadm bende 2oldu dikkat etmeye başlayalı ama diyet adı altında yapmıyorum.yanlış mı yapıyorum bilmiyorumBiliyimusun bu topikte 15 kilo verdiğimde pantolonlarimi daraltimiştim terziye nasi bi zevkle
Sonra alişverise ciktim larc beden bile bol geliuodu kendim bile o kadar zayifmiyim ben ya diee genede gidip xl almıştım yeni vucuduna alişmak gercek zor oluyo dana tavsiyem mumkunse en darini alki tekrar alma kilo dahada sığayim diye uğraş ben bu konuda hata ettim pantolon giydikcede bolardiği icin kilo alsamda aman nasil olsa oluyo diye takmaya takmaya geri15 kilo yu aldimmmm
aynen öyle yapıyom zaten canım şuan diyet düşünmüyorum ama aldığım kilolar çektiğim sıkıntıları katmerlediği için çok rahatsızım....ondan yanii....
iyide kuzum ben senle yarışamamki aynı kilodada olsak ben gelene kadar sen en az 90 na inersin inş....
tşört işi cesaret ister ben bi zayıflıyayım bi daha hiç biyerde bu halimi görmek istemiyom resim bilem çekilmiyom o derece...
Ve aleyküm selam canım...
sağol canım...yok karnımda değil ağrılarım kalça eklemlerim ve belimde..ayriyetende vajinada varis varmış çok ağrılarım sancılarım oluyo bunlar sebebiyle...hareketlerimi büyük ölçüde kısıtlıyo..yatmakta iyi gelmiyo oturmakta gezmekte..bende hepsinden birazcık takılıyorum işte...bu ara tekrar mide bulantılarım ve midede yanma ekşime falan başladı zaten ülser gastrit vardı onlarda atağa geçti sanırsam...böyle işte bir sordun bin ah işittin gibi oldu...ama güzel olan bebişimin keyfi yerinde ben sıkıntılıda olsam o iyi biproblemi yok çok şükür...senin karın ağrısı dediğin kasılmalar kramplar falansa magnezyum iyi geliyo doktoruna bahsedersen verir mutlaka....benim kramplara iyi geldi ama ağrılara pek yaramadı.. zaten bende kas romatizması ve eklemlerde normaldede sıkıntı vardı hamilelik ve kilo bu durumu daha ağırlaştırdı ondan çok sıkıntı çekiyorum diye düşünüyorum e bide 3.gebelik durum accuk daha zor yani sizler yaşamazsınız inş bunları....ama herşeye rağmen bir süreç ve biticek çoğu gitti azı kaldı Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş...
HAFTANIN 1.si................................... -1.9 kg......................................... YST38
HAFTANIN 2.si.....................................-1.6 kg......................................KASIMPATI
HAFTANIN 3.sü................................-1.5 kg.....................................MAVIPATIKLER
Haftanin spor birincileri:
Asumanzeynep & Bengisu
Ikincileri:
Yts38 & dafi
Üçüncüsü:
YENA
ve aleykümselamSelamün aleyküm...
ay bugün hava feci kapalı ve yağışlı içim daraldıı..
Topikin adi icinmi tsk :)Mutlu haftalar diliyorum fikrimin ince gulleri..
----
Seabahar,duyarliligina cok tesekkur ediyoruz..muckss
Bonus anlat bakalım neler yaptın
Ben dün kayınvalidemdeydim çok fena yedim bugün dünle aynı kiloda çıkınca sevindim :)
Sabah da simitle kahvaltı yaptım bundan sonra bol sıvı ve hafif mamalarla günü bitireceğim inşallah
Dün Nursena cadısı beni yakaladı kayınvalidemde mamalara gömülürken
Onu yakalayamasam da bu hafta eksi olmam şart
Anlatsana cok pis tahrikte bulundumm goturmus su boreklerini topik yok rejim yapmialim dedim he ya ben borek yiyorum topik acilinca yapariz dedi aman nasida hazirmis sonra sana zarf attiydim kontrol amacli ben yapiom dedimm sakin soyleme dedi :)))))Bonus anlat bakalım neler yaptın
Ben dün kayınvalidemdeydim çok fena yedim bugün dünle aynı kiloda çıkınca sevindim :)
Sabah da simitle kahvaltı yaptım bundan sonra bol sıvı ve hafif mamalarla günü bitireceğim inşallah
Dün Nursena cadısı beni yakaladı kayınvalidemde mamalara gömülürken
Onu yakalayamasam da bu hafta eksi olmam şart
aslani. Kralicem yolun acik olsunnnn azmin daim olsun bende seviyom sizi:) napim ablacim cumartesi disarda zararli bir kahvalti yaptik cocuklarla. Tabi icime oturdu yediklerim vicdan azabi oldu zaten bir haftadir gaza gelmistim kendimi hazirlamistim tartiyi bekliyodum.
Bunda birakmayan yenanin kasimpatinin haticenin ve sonradan baslayan nursenanin cok payi var. Meger bisey yapmasamda surekli burda sizi gormek beni motive ediyomus.
Donerken tarti almaya bi markete gidiyoduk dedim beni dinleyin bisey diycem :) yeniden listeye uymaya calisicam bana destek olucakmisiniz dedim oglum cok kilo aldi esiminde bir kac kilo fazlasi var ve yeme aliskanliklari ve seker problemi...onlara dondum dedim sizinde ihtiyaciniz var benimde. Ben hic olmadigim kilolardayim moralim cok bozuluyo biseyler yapmam lazim. Her dk disari cikip kafa dagitma gibi bi sansimda yok benim icin daha zor dedim.
Hem bana destek olun hem sizde duzgun beslenmis olursunuz dedim. Tamam dediler gidip tartiyi aldim. Bir spor magazasi gordum decathlon :) girdim kendime ayakkabi ve yoga tayti aldim ehe :) yoga degilde lesliyi rahat yapmak icin herseyden oncede motivasyon icin.
Ve o dk dan itibaren bitti sanki biseyler ve yenisi basladi gibi hissettim. Eve geldim lesli yaptim zorlansamda. Uzun zamandr yapmiyorum normal zorlanmak.
Oglanla tartilip yazdik astik dolabin ustune haftaya kadar ikimizde vermeye calisicaz. Oglen ve aksam yemekleri ve ara ogunler yaptim saglikli ve evde oldugu kadar.
Allah kolaylik versin guc versin bana ben birakirsam bu sefer oda birakir ve yapamaz. Birakmiycaz ins. Once asiri fazla olan kilomdan kurtulucam sonrada ideal kilo ins.
Dun lesli yaptim bugun yapmiycam ilk haftalarda spor onerilmiyo zaten ben hareket etmek enerji verdigi icin yaptim sonra sıkı tutucam. Zaten bu hafta temizligimde var o yeter bana.
Beyleyken beyle :)))
Evet :) topigimizin adi onemli bizim icin :)Topikin adi icinmi tsk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?