Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

okur'cum,çok geçmiş olsun..Allah beterinden korusun..

Günaydın güzel hanımlar.........

Kiloveren ve gayret eden herkesi yürekten kutluyorum.a.s.a.s.a.s.a.s.Ben Antakya hezimetinden sonra aldıklarımı vermeden kilo bildirmeyeceğim biliyorsunuz....

NURSENACIĞIM:Kilo alma konusundaki tebrikleri birlikte kabul edelim istersen paylaşırız.Kardeş kardeş.
Anacım veremesek razıyım bir de üzerine aldık.Allah bizim iyiyliğimizi versin inşallah....

İki gündür pek paylaşım yapamıyorum sizlerle arkadaşım izne çıktı tek çalışıyorum.Bu nedenle pc kk da sabitlenmiş açık ama ben çalışıyorum.Beyzuş neden yazmıyor demeyin.Arada bakıp gidiyorum ama kapatmaya elim varmıyor.....

Şişmandaş kardeşlerim hepinize mutlu hafta sonları:)))

Ben bugün mutluyum,o yüzden hiiiç iş yapasım yok..Çoook uzaklardan yeğenim gelicek çok severim kendisini..
O bakımdan, pek bir sevindirik durumum söz konusu..

Tralalalalala..:))

ya ne olur biri bana şu yüryüşleri nerden indireceğimi söylesin intihar etcem bakkk:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bayanlarrr ben geldimm.
nasılsınız neler yapıyorsunuz?? ben uyuyorum hem de ayakta olanını öğrendim bu işin lülülülülülü
kızım ateşlendi dün gece. sabaha kadar başını bekledim mırmır mır mır uyudu hep ağlayarak uyandı. canım kızım benim şimdi daha iyi ama ben mal gibiyim :))))
beynim uyuyor aynı zamanda da çalışmaya çalışıyor. malum bize hafta sonu tatili de yok ((
neysee akşama daha iyi olurum sanırım.
sizler nasılsınız??? neler oldu neler bitti haberim yok hala bakamadım geçmişe sanırım bakamam da :kedi:

ya ne olur biri bana şu yüryüşleri nerden indireceğimi söylesin intihar etcem bakkk:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ne intiharı kızz dur saçmalama, leslie ablaya değmezz :roflol: :roflol:
eğer dediğin gibi sorunun winrardan çıkartamamaksa o zaman tekrardan atnı adresten indirmelisin...

selam hanımlar
herkese kolay gelsin diet konusunda
bende 78 e indim durdum rahatsızlığımdan dolayı dieti bıraktım simdi tekrar devam etmek istiyorum biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım eskiden bu topicteydim bende ama ara vermiştim umarım yine faydası olur bana hoşcakalın

beni aynı yaz bonuscum gr oynamadı bu hafta vücut kendini kışa hazırlıyor yakacak depoluyor sanırım donmaktan mı korkuyor acepCADIARZU:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

Ama Bonus ben kilo bildirimi yapmış hemde çizelgeye girmak istediğimi belirtmiştim.

Çok afedersin hürmücüm gözümden kaçmıştır bakıyorum hemen mesajlarına

Son düzenleme:

Hürmüzcüm kilo bildirimi yapmışsın bu hafta ama geçen hafta cuma günü kaç olduğunu yazmamışsın.
Şimdi seni 88.5 olarak yeni listeye ekliycem.
Haftaya sende yeni kilonu yazıcan vereliniortak

Listeyi yapmadan bi daha tartılayım dedim şiş hissediyorum kendimi 93.3 çıktım akannehir

Bu haftanın dereceleri.... buyrunnnnnnnnn Bonus yapım iftiharla sunar buyrunnnnnnnnn

1 - Nevra73 a.s. :hooray: ( 2.5 kg )

2 - kediruhlu a.s. :hooray: ve Dream a.s. :hooray: ( 1.9.kg ve 1.3 kg )

3 - seçil00 a.s. :hooray: ve aşkito a.s. :hooray: ( 900 gr ve 800 gr )​

Seçil00______________85_________________
Citol________________107.5_______________
xhüzünx_____________103_________________
nursena_____________86.5_________________
tursari_______________90__________________
Bonus_______________93.3________________
YENA_______________94__________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________84.1_________________
Dream_______________92.7________________
Okur________________90__________________
Yağmurgözlü_________112.4________________
Aşkito_______________69.6_________________
Kediruhlu_____________100.8________________
Sscuba_______________91.2________________
Glikoz________________88__________________
Suskunkız____________109_________________
Nevra73______________88.5________________
Hürmüz______________88.5________________

Yeni listemiz...buyrunnnnnnnnn Hepimize kolay gelsin....zemuszemus

ne intiharı kızz dur saçmalama, leslie ablaya değmezz :roflol: :roflol:
eğer dediğin gibi sorunun winrardan çıkartamamaksa o zaman tekrardan atnı adresten indirmelisin...

sorun şu ki artık link çalışmıyo ama bi çares ivardım inat ettim bulcam :lepi: :lepi: :lepi:

selam kıslarr okurcum geçmiş olsun canımm allah korumuş.:Saruboceq: bu arada annem geldi kıslarr sonnunda özselmişim keratayı :))))sositososito:lepi::lepi: artık eve dönüyorum inşallah.:sm_cool: buarada yurdusum aplamı topikte görmeyi özledim yahuu beysuz aplamda az paylaşım yapıyor diyordum acaba bi kusurumuzmu olduda:çok üzgünüm: (kıslar kendi adıma konuşuyorum sakın alınmayın)az giriyor topike diye ama izinli olan biri varmış valla rahatladımm :sm_cool::sm_cool: aplamm ösletme kendini çok ŞenizŞenizŞeniz

sorun şu ki artık link çalışmıyo ama bi çares ivardım inat ettim bulcam :lepi: :lepi: :lepi:

canımcım sen merak etme citol kardeşi ankardana gelince bize yollucakmış asıl videoyu :lepi:

hanımlar sanırım walk at home dan bahsediyorsunuz. Tabiki çitol sizlere daha yardımcı olur ama ben de bilgimi paylaşmak istedim, eğer farklı bi şeyden bahsedilmiyorsa ben part 1 ve part 2 olarak youtube dan bulabildim ve oradan realplayer oynatıcı programıyla yükledim. Her ikiside 14 dakikalık videolar ve cidden çok etkili...

Sadece 300 gram olsada dereceye giremesemde benimde kilo verişim devam etmekte... Bu hafta dercedekiler gerçekten çok başarılı, bu uğurda canını dişine takan tüm hanımlara tebrikler, bonus ellerin koların dert görmesin...

İyi akşamlar canlar...a.s.

Herkeşler dinleniyo sanırım :hulya: nursena naptın misafirleri merak ettim :)))

YENA sende inşallah güzel vakit geçiriyosundur zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…