bu arada sizinle paylaşmak istediğim bir konu varr belkı bu kızcagız neden ugramıyor topık e diye merak falan etmışseniz biraz dindireyım merakınızı
2 gun önce eşim bir iş kazası geçirdi iş kazası ama trafıkte olmuş kaza şükür kendinde ve karşi tarafda birşey yok eşim düz yolda giderken ara yoldan cıkmış bayan ve görmemiş arabalarda biraz hasar varmışşş
yüzde 30 eşim yüzde 70karşı taraf hatalıymışş
şükür kü daha büyük bir şey olmamışş
ne intiharı kızz dur saçmalama, leslie ablaya değmezz :roflol: :roflol:ya ne olur biri bana şu yüryüşleri nerden indireceğimi söylesin intihar etcem bakkk:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
beni aynı yaz bonuscum gr oynamadı bu hafta vücut kendini kışa hazırlıyor yakacak depoluyor sanırım donmaktan mı korkuyor acepCADIARZU:roflol::roflol::roflol:
Ama Bonus ben kilo bildirimi yapmış hemde çizelgeye girmak istediğimi belirtmiştim.
Bende kilo bildirimi yapayım. Başlangıç kilom 95,5 bugünkü kilom 88,5 diyete başlayalı tam olarak 22 gün oldu. Bu arada Bonus arkadaşım bende çizelgeye girmek istiyorum hemde çok istiyorum, beni de yazarsan memnun olurum.
ne intiharı kızz dur saçmalama, leslie ablaya değmezz :roflol: :roflol:
eğer dediğin gibi sorunun winrardan çıkartamamaksa o zaman tekrardan atnı adresten indirmelisin...
sorun şu ki artık link çalışmıyoama bi çares ivardım inat ettim bulcam :lepi: :lepi: :lepi:
sorun şu ki artık link çalışmıyoama bi çares ivardım inat ettim bulcam :lepi: :lepi: :lepi:
canımcım sen merak etme citol kardeşi ankardana gelince bize yollucakmış asıl videoyu :lepi:
Bu haftanın dereceleri.... buyrunnnnnnnnn Bonus yapım iftiharla sunar buyrunnnnnnnnn
1 - Nevra73 a.s. :hooray: ( 2.5 kg )
2 - kediruhlu a.s. :hooray: ve Dream a.s. :hooray: ( 1.9.kg ve 1.3 kg )
3 - seçil00 a.s. :hooray: ve aşkito a.s. :hooray: ( 900 gr ve 800 gr )
Seçil00______________85_________________
Citol________________107.5_______________
xhüzünx_____________103_________________
nursena_____________86.5_________________
tursari_______________90__________________
Bonus_______________93.3________________
YENA_______________94__________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________84.1_________________
Dream_______________92.7________________
Okur________________90__________________
Yağmurgözlü_________112.4________________
Aşkito_______________69.6_________________
Kediruhlu_____________100.8________________
Sscuba_______________91.2________________
Glikoz________________88__________________
Suskunkız____________109_________________
Nevra73______________88.5________________
Hürmüz______________88.5________________
Yeni listemiz...buyrunnnnnnnnn Hepimize kolay gelsin....zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?