Adaş hastaya meyve olur en iyi sanki
Benim e kabanım yok geçen sene idare ettim bu sene napsam bilmiyorum zayıfken aldığım kabanım çok oturuyor üstüme inat ettim geçen sene almadım 5 kiloyu versem rahat giyerim ama resmen kısır döngüye girmişim :)
Ne kilo veriyorum ne yenisini alıyorum
selam arkadaşlar nasılsınız
Nursena hem miden küçülüyo hem de iraden artıyor emin ol.yani ben de öyle oldu.su anda diyet yapmiyorum ama porsiyonlarmn küçüldüğünü farkediyorum.bi de bi öğün fazla yediysem diger ögünü az yiyerek dengeliyorum..sanırım bu kilo sorununu beslenme tarzını degistererek yasam tarzina cevirerek yenecegiz.Listemde 8 de meyve
10 da 1 hurma 6 badem yesil cay var
Sanirim ekmek yedigimden canim hic istemiyo tok hissediyorum galiba miğdem kuculuyo yavas yavas yada nefsime hakim olmayi oğreniyimuyum neyim okadar gezmelerde ne pastalar borekler agzimin suyu aktikca caya dayaniyom sonra wc ye zir yetisiyom eve:))))
Selam kızlar...herkes iyidir umarm.ben de iyiyim cok sükür.bu ara atama varokulum degisecek .tercih yapacam ama köy yolu görünüyo gibi.kısmet artk.
İyi akşamlar
Günüm epey hareketli geçti
2 teyze 3 oldu bir de benim kankaları çağırdım 6 kişiydik sonradan 1 misafirim daha geldi
Kendimle gurur duyuyorum sadece bir minik haşhaşlı yedim hamur işi olarak kurabiye felan yemedim sütlü tatlıdan tadımlık aldım
Börülcesi salatası karnıbahar brokoli salatası yoğurtlu
Bir de portakalı kereviz yedim
Yeşilçayımı içtim su da eh biraz içtim daha içerim
Birazdan kahve ve incir keyfi yaparım
Spor yine yok tabii bugün Ankara tam kış yaşadı kar tipi akşam kadar aralıklarla devam etti
Yarın sabah küçük kızı dişe götüreceğim inşallah doğru dürüst yaparlar
Bu arada 97 kilo olmusum93le hamile kalmistim. 4 kilo almisim 20 haftada. Benim de doktorum dikkat et dedi. Insallah biraz dikkat edebilirim...
Asumanabla sana da kolay gelsin.bence karniyark yapabilirsin.
Bu arada bugünlerde pek istahm yok.dengesiz yiyorum sanki.canm hicbisey cekmiyo.yemek yapasm gelmiyo.ama yine de kilo almışmdr sanırm.kendimi şiş hissediyorum.hatta hamile gibin hissediyorum:)
hakkında hayırlısı olsun inş.
hayırlısı olur inş canım....
Nur hoşgeldin kilo mu aldın yoksa
Bengisu hakkında hayırlısı olsun inşallah sana zor olmayacak bir okula atanırsın
Bonus menün iyi maşallah
Tesekkurler kızlar.su anda görevlendirmeyle gittigim okulda ihtiyac var aslinda.sinifim 38 kisilik diger siniflarn bi kismi da kalabalik.okulda bos derslik de var ama müdür kisisi 3 kisilik kadro göstermis.istese 6 gösterirdi belki daha fazla ama beyefendinin keyfi istememis.düsün bos sınıf duruyorken biz 38 kisiyle ders isliyoruz.yazik hem bu cocuklara hem ögretmenlere.ve sayıyı fazla gösterseydi merkezde kalma ihtimalim artacaktı.kasımpatı ve bonus listeleriniz çok güzelbonus listeni istediğin kadar uzun yazabilirsin okumak keyifli
hayırlısı olsun gönlüne göre bir okul olur inşallah
Adaş kaban kalıp gibi oturuyor üstüme öyle rahat edemem keçe bir pardesüm var onla idare ederim bir süreadaş kabanın seni idare edicekse kendine geniş kaban alma idare et bende aynı senin dediğinden kilo vericem diye almak istemiyorum ama benim evde bulunan 2 kabanımda bana bol o yüzden biraz mecbur kaldım almamak içinde bayağı salayıp durdum zaten bugün bir kabanda beğenemedim 48 beden kabanları deneyip durdum beden olarak iyiydide içime sinmedi yarısının koluda bana kısa geldi bende boyda var yaa eşim ve kendime şapkada bulamadım kış geldi ay
bişey almadım yani dolandım dolandım balık aldım eve geldim hee birde hırka aldım kendime
iyiyiz canım hoş geldin sen nasılsın :)
Çok etkileyiciDerin sen bide beni perşembeleri gör bana sütlaç ikram edenin kafasından aşağı dökerim
Elif ve meyra gecenlerde benim de sancm olmustu hatta ayaktayken adm atamamıştm.doktora sordum senin pozisyonuna göre olan ağrılar gecici ağrılar önemli fegil dedi.ağrın oluyorsa ve dinlensen uzansan ayaga kalksan da hic gecmiyorsa o ağrılardan kork dedi.baska bi doktor da bebek büyüdükce agrilarn sancilarn olmasi normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?