Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HEPıNıZE HAYIRLI GECELER CANLARIM, BEN iSTANBUL'DAN DÖNDÜM ÇOK ŞÜKÜR, ÇOCUKLARIMI YERLEŞTıRDıM, EVLERıNE BıR DÜZEN VERDıM,ÜZERıNıZDEN UZAK OLSUN BıR GRıP OLDUM ANLATAMAM.aNADOLU YAKASINA GEÇECEKTıM, GEÇEMEDıM GRıBıM YÜZÜNDEN.
BEYZUS'umu,
Secil00'imi gördüm çok mutlu oldum.
Sizleride özledim valla.
Hepinizi öpüyorum canlarım, görüşmek üzere,

evet canım o dediğinden olması gerek leslie adında bi apla yapıyor programıda biz henüz o apla ilen tanışamadık maselef :umursamaz:

Şeniz
hoşgeldin aramıza aplammm Şeniz ben seni göremedim yaa beyzus aplamın yanına gittim seçille beraber orda olduğunuz gün ama ben malesef geç kaldım birazcık mafoldumben bidaha kimbilir ne zaman görüşme imkanımız olur bilmem :gitme: bu arada beyzus aplam diyorki ( bu konuda seçille görüşme fırsatımız olmadı)yurdusum neresine rejim yapıyor diyor zaten zayıfcacık hatun diyor valla özenmedim desem yalan olur :lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeçmiş olsun bu arada aplam salgın var zaten heryerde. bu havada da gripmi olunur diye benlen dalga geçenlerin bile hepsi hasta oldu kaydirigubbakcemile3

seninde lafını etmedik değil, hatta orada olduğumuzda tursaride çıkıp gelse diye düşündük.
ınşallah başka bir zaman geldiğimde hepinizle tanışmak ve görüşmek istiyorum.Valla bu topik insana bağımlılık yapıyor.
Kızım ve oğlum anne ne kadınsın yahu diyorlar,KK'dan tanıştığın hatunlarla burada buluştun öyle mi diyorlar,
Bende onlarda benim gibi insanlar sonuçta ne var yani dedim, bana çok güldüler.
BEYZUS'um çok tatlı(Ben ona DR.TEYZE) lakabını taktım valla.
SECıL00'im de yüzü çok tatlı, maşallah oda azimle kilo vermiş inşallah daha güzel verip süper olacağına inanıyorum.
Ben orada olduğum müddetçe leslie abla yürüyüşlerimi yaptım, ayrıca
Kurtuluş, Osmanbey, taksim yürüyüşleri yaptım valla.ınişli, yokuşlu yollar, benim içinde iyi oldu.opuyorumnanaktan

off ya sormaaaa ablası göçtük bu hafta resmen bu izinler mahfetti bizi bu gün annemler gidiyo birileri evde olunca olmuyo ya rejim alllah hım hayırlısıyla vermek nasip etsin ikimiziede inşallah
nursena'm günaydın canım
günaydınnnnnn sabah sabah kızm delirtiyo saat b6 da ayakta vallahi anne kalk oynayalım babada görevden geldi kalktık uyandırmayalım onu diyeee aman tek göznen bakıyom vallahi kk ne sen nasılsın

Bende iyiyim ablam ya.Ne olsun.Dün İstanbul'dan döndüm.
Tabii ki çocuklarım yine üzüldüler anne bizi alıştırıyorsun tekrar gidince seni arıyoruz diyorlar.Darısı senin kızına olsun inşallah.
Biri saat 8.00De yollara düşüyor işe gitmek için,
Biri okula koşturuyor.Akşam ancak onlarla görüşebiliyorum.
Şimdi en güzel günlerin canım, çocuğun yanında, yarın yanından gidince insan daha farklı oluyor.
Kızın okula alışabildi mi? seni üzmeye devam ediyor mu?opuyorumnanaktan

iyi alışmıştı bu hafta anane dedeye naz yaptı amma genelde iyi yemek yemiyo okadar onada alışır sanırım çokta zorlamıyom sonuçta ev hanımıyım yaşıda 5 ya seneye sıkmasın diye hayırlısı bakalım desene çok çocuk çok dert:))
annem ler 1 hafta anca kalabildi sıkılıyolar damadın eviymiş rahatsız ediyomuş amamn bendeanne olunca ölemi olcam acep kızının evine tedirgin geliyo hoş oğlunada gitmez hanım rahatsızlık verirmiş bizde gurbette sıkılıyoz işte bunalım takılırım büyük ihtimal bende öğleden sonra:gitme:

Canım nedense anneler babalar hep öyle düşünüyorlar, Rahatsızlık vermeyelim diye.
Bende henüz damat ve gelin sahibi olmadım ama herhalde başımıza gelince bizde öyle düşünürüz.Allah onlara hayırlı uzun ömürler versin kalmasınlar.Ne yaparsın hayat bu.
Kızını da fazla sıkma valla, çocukların hayatı hep okumakla geçiyor zavallıcıklar,Ana sınıfı, baba sınıfı derken yazık kuzucuklara.
Her şeyin hayırlısı olsun canım.:sm_cool:

heyooo Bonus yapım çook teşekkürler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kilo veren vermeyen herkesi çabalarımızdan dolayı kutlarım bende...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Nevra73 bir haftada 2,5 kiloyu nasıl verdin tebrik ederim.Nasıl bir diyet uyguluyorsun paylaşırsan sevinirim.
selam canım ben 1 ayda 10 kilo diyeti yapıyorum listeyi yazıyorum;
herhalde 2.5 kilo olmasının sebebi ilk hafta olması su filan kaybı da var bence...
sen neler yapmaktasın diyet olarak?
KAHVALTI

• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• veya 2 adet galeta

AKŞAM

5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.

senin kızı sorcaktım
benden öönce sormuşlar cvbı da aldım:d
türkiyenin nereine gidersen git bu böyle
bende öle düşünürüm
yarın birgün damak ewinde 4 günden fazla kalamıcakmıyım diye

bugunlerde erkek kardeşim yanımda
annem hergün telde
aman ew bulsun iş bulşsun yanınızdan gitsin der
eşiminde hayatta homurdanmıca tek kişi o yani

benim ailemde uzakta
annem ayda bir 3 ayda bir gelir
2-3 gün kalır gider
duramazz sıkılırr

babanda sene bir gelir
annem gidelim derr babammm gitmez istemez
annemde damat bıkar der
babamdaa umrum olmazz
ben kızımı görmeye geldim
sıkılan gitsin derr kaydirigubbakcemile3
deli adam
ama allahtan eşim aileme bişi demezz demedi hiç yani
ama dede ye halaya tayzeye yani 2. kuşaka alerjisi varr:1closedeyes:

ooo kıss sen nerelerdesinn
demek 78 düşütn haa
şaka gibii
offooff
iyi gözün aydın
nasıl oldu anlat hele

günaYDIN KIZLAR nasılsınız kızım heç uyumadı öksüre öksüre sarhoş gibiyim gideyimde kahvaltımı hazırlayayım barii

benimkide bişey demez amma çokk fark oluyo onun ailesi geldimi bi neşeli eve geldimi kahkahalar espiriler benim ailem geldimi sakin konuşmaz doğrudürüst zorla uyandırırım yataktan ya insan kendi ailesine daha farklı oluyo amma ben ikisinede aynıyım bu huyumu hiç sevmiyom az resmiyet koysam iyi olacak amma bende o kapasite yok illa yüz göz olacam laf yiyip oturucam kime yaranacaksam kalp kırmayayım 2 gün geliiyolar diye:tomato:

GÜNAYDIN canlarım, nasılsınız.Bugün işbaşı yaptım allahın izni ile.Odada bayağı değişiklik yapılmış.Yeni bilgisayarlar alınmış LCD ekran, yeni amirimiz bayağı oda da değişiklik yapmış, düzen, tertip adamı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…