hanımlar sanırım walk at home dan bahsediyorsunuz. Tabiki çitol sizlere daha yardımcı olur ama ben de bilgimi paylaşmak istedim, eğer farklı bi şeyden bahsedilmiyorsa ben part 1 ve part 2 olarak youtube dan bulabildim ve oradan realplayer oynatıcı programıyla yükledim. Her ikiside 14 dakikalık videolar ve cidden çok etkili...
HEPİNİZE HAYIRLI GECELER CANLARIM, BEN iSTANBUL'DAN DÖNDÜM ÇOK ŞÜKÜR, ÇOCUKLARIMI YERLEŞTİRDİM, EVLERİNE BİR DÜZEN VERDİM,ÜZERİNİZDEN UZAK OLSUN BİR GRİP OLDUM ANLATAMAM.aNADOLU YAKASINA GEÇECEKTİM, GEÇEMEDİM GRİBİM YÜZÜNDEN.
BEYZUS'umu,
Secil00'imi gördüm çok mutlu oldum.
Sizleride özledim valla.
Hepinizi öpüyorum canlarım, görüşmek üzere,
Şeniz
hoşgeldin aramıza aplammm Şeniz ben seni göremedim yaa beyzus aplamın yanına gittim seçille beraber orda olduğunuz gün ama ben malesef geç kaldım birazcık mafoldumben bidaha kimbilir ne zaman görüşme imkanımız olur bilmem :gitme: bu arada beyzus aplam diyorki ( bu konuda seçille görüşme fırsatımız olmadı)yurdusum neresine rejim yapıyor diyor zaten zayıfcacık hatun diyor valla özenmedim desem yalan olur :lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeçmiş olsun bu arada aplam salgın var zaten heryerde. bu havada da gripmi olunur diye benlen dalga geçenlerin bile hepsi hasta oldu kaydirigubbakcemile3
off ya sormaaaa ablası göçtük bu hafta resmen bu izinler mahfetti bizi bu gün annemler gidiyo birileri evde olunca olmuyo ya rejim alllah hım hayırlısıyla vermek nasip etsin ikimiziede inşallahGünaydın güzel hanımlar.........
Kiloveren ve gayret eden herkesi yürekten kutluyorum.a.s.a.s.a.s.a.s.Ben Antakya hezimetinden sonra aldıklarımı vermeden kilo bildirmeyeceğim biliyorsunuz....
NURSENACIĞIM:Kilo alma konusundaki tebrikleri birlikte kabul edelim istersen paylaşırız.Kardeş kardeş.
Anacım veremesek razıyım bir de üzerine aldık.Allah bizim iyiyliğimizi versin inşallah....
İki gündür pek paylaşım yapamıyorum sizlerle arkadaşım izne çıktı tek çalışıyorum.Bu nedenle pc kk da sabitlenmiş açık ama ben çalışıyorum.Beyzuş neden yazmıyor demeyin.Arada bakıp gidiyorum ama kapatmaya elim varmıyor.....
günaydınnnnnn sabah sabah kızm delirtiyo saat b6 da ayakta vallahi anne kalk oynayalım babada görevden geldi kalktık uyandırmayalım onu diyeee aman tek göznen bakıyom vallahi kk ne sen nasılsınnursena'm günaydın canım
off ya sormaaaa ablası göçtük bu hafta resmen bu izinler mahfetti bizi bu gün annemler gidiyo birileri evde olunca olmuyo ya rejim alllah hım hayırlısıyla vermek nasip etsin ikimiziede inşallah
günaydınnnnnn sabah sabah kızm delirtiyo saat b6 da ayakta vallahi anne kalk oynayalım babada görevden geldi kalktık uyandırmayalım onu diyeee aman tek göznen bakıyom vallahi kk ne sen nasılsın
Bende iyiyim ablam ya.Ne olsun.Dün İstanbul'dan döndüm.
Tabii ki çocuklarım yine üzüldüler anne bizi alıştırıyorsun tekrar gidince seni arıyoruz diyorlar.Darısı senin kızına olsun inşallah.
Biri saat 8.00De yollara düşüyor işe gitmek için,
Biri okula koşturuyor.Akşam ancak onlarla görüşebiliyorum.
Şimdi en güzel günlerin canım, çocuğun yanında, yarın yanından gidince insan daha farklı oluyor.
Kızın okula alışabildi mi? seni üzmeye devam ediyor mu?opuyorumnanaktan
iyi alışmıştı bu hafta anane dedeye naz yaptı amma genelde iyi yemek yemiyo okadar onada alışır sanırım çokta zorlamıyom sonuçta ev hanımıyım yaşıda 5 ya seneye sıkmasın diye hayırlısı bakalım desene çok çocuk çok dert:))
annem ler 1 hafta anca kalabildi sıkılıyolar damadın eviymiş rahatsız ediyomuş amamn bendeanne olunca ölemi olcam acep kızının evine tedirgin geliyo hoş oğlunada gitmez hanım rahatsızlık verirmiş bizde gurbette sıkılıyoz işte bunalım takılırım büyük ihtimal bende öğleden sonra:gitme:
öle ablası ya gidemde kahvaltı hazırlayım yavaştan öptüm seniii
heyooo Bonus yapım çook teşekkürler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBu haftanın dereceleri.... buyrunnnnnnnnn Bonus yapım iftiharla sunar buyrunnnnnnnnn
1 - Nevra73 a.s. :hooray: ( 2.5 kg )
2 - kediruhlu a.s. :hooray: ve Dream a.s. :hooray: ( 1.9.kg ve 1.3 kg )
3 - seçil00 a.s. :hooray: ve aşkito a.s. :hooray: ( 900 gr ve 800 gr )
selam canım ben 1 ayda 10 kilo diyeti yapıyorum listeyi yazıyorum;Nevra73 bir haftada 2,5 kiloyu nasıl verdin tebrik ederim.Nasıl bir diyet uyguluyorsun paylaşırsan sevinirim.
off ya sormaaaa ablası göçtük bu hafta resmen bu izinler mahfetti bizi bu gün annemler gidiyo birileri evde olunca olmuyo ya rejim alllah hım hayırlısıyla vermek nasip etsin ikimiziede inşallah
günaydınnnnnn sabah sabah kızm delirtiyo saat b6 da ayakta vallahi anne kalk oynayalım babada görevden geldi kalktık uyandırmayalım onu diyeee aman tek göznen bakıyom vallahi kk ne sen nasılsın
iyi alışmıştı bu hafta anane dedeye naz yaptı amma genelde iyi yemek yemiyo okadar onada alışır sanırım çokta zorlamıyom sonuçta ev hanımıyım yaşıda 5 ya seneye sıkmasın diye hayırlısı bakalım desene çok çocuk çok dert:))
annem ler 1 hafta anca kalabildi sıkılıyolar damadın eviymiş rahatsız ediyomuş amamn bendeanne olunca ölemi olcam acep kızının evine tedirgin geliyo hoş oğlunada gitmez hanım rahatsızlık verirmiş bizde gurbette sıkılıyoz işte bunalım takılırım büyük ihtimal bende öğleden sonra:gitme:
selam hanımlar
herkese kolay gelsin diet konusunda
bende 78 e indim durdum rahatsızlığımdan dolayı dieti bıraktım simdi tekrar devam etmek istiyorum biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım eskiden bu topicteydim bende ama ara vermiştim umarım yine faydası olur bana hoşcakalın
benimkide bişey demez amma çokk fark oluyo onun ailesi geldimi bi neşeli eve geldimi kahkahalar espiriler benim ailem geldimi sakin konuşmaz doğrudürüst zorla uyandırırım yataktan ya insan kendi ailesine daha farklı oluyo amma ben ikisinede aynıyım bu huyumu hiç sevmiyom az resmiyet koysam iyi olacak amma bende o kapasite yok illa yüz göz olacam laf yiyip oturucam kime yaranacaksam kalp kırmayayım 2 gün geliiyolar diye:tomato:senin kızı sorcaktım
benden öönce sormuşlar cvbı da aldım:d
türkiyenin nereine gidersen git bu böyle
bende öle düşünürüm
yarın birgün damak ewinde 4 günden fazla kalamıcakmıyım diye
bugunlerde erkek kardeşim yanımda
annem hergün telde
aman ew bulsun iş bulşsun yanınızdan gitsin der
eşiminde hayatta homurdanmıca tek kişi o yani
benim ailemde uzakta
annem ayda bir 3 ayda bir gelir
2-3 gün kalır gider
duramazz sıkılırr
babanda sene bir gelir
annem gidelim derr babammm gitmez istemez
annemde damat bıkar der
babamdaa umrum olmazz
ben kızımı görmeye geldim
sıkılan gitsin derr kaydirigubbakcemile3
deli adam
ama allahtan eşim aileme bişi demezz demedi hiç yani
ama dede ye halaya tayzeye yani 2. kuşaka alerjisi varr:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?