Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizde bugün akşam balık yaptık, ben hamile kafayla unutmuşum balık yiyeceğimizi yemeğe az kala süt içip peynir yedim: )))
Midem rahatsız diye sut içip peynir attım ağzıma: )
Nasipten çıkmış artık balık bugün benden: )
Herkes balık yedi ben salata: ))) canım çekmedi ama.

Herkese hayirli gecelerrrr..... Masallah hepinize cok iyi gidiyosunuz:)
Meyracim onemli bisey olmamasina cok sevindim.. Dinlen biraz canim. Insallah kalmaz agrilarimiz...
Bengisu norm fazlasi mi oldun? O da sinir bozucu bi durum ya. Onca ogrenci varken norm fazlasi olmussun... Insallah hayirli bi yer olur senin icin...
Herkes balik yapmis ben de yarin balik alayim bari :)
Bu arada bizim okulun orda da cok guzel kar yagdi bugun.. Kar yagisini izlemek insanin icini temizliyo sanki...

Merhaba hatunlar ilk defa bi foruma üye oldum. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Sadece çok fazla olan kilolarimdan kurtulmak istiyorum. Bunu belki buradaki arkadaşlardan destekle basarabilirim diye düşündüm. Bu grup aktiftir inşaallah ve ben forumu kullana kullana öğrenebilirim :)

Bende bayılırım kar yağışını izlemeye.

Sağol canım, inş.

İlahi: ))))) : ***
Geçende eşim bana içerdeki göz damlalarını bi getirsen dedi, bende göz lambası anlamışım, göz lambasıda ne diyorum: )))
Benimkide ayrı bir panel konusu: P

Selamun aleykum :)
Bu sabah itibariyla 100ü gordum.. 7 kilo aldim simdiye kadar.. Son aylarda daha da cok alacagim dusunulurse ben bittim demektir...
Haftasonu seker yuklemem var. Onda bisey cikmasa bari...

Çıkmaz inş takma kafana canım.

Sağol canım yokmuş şükür.
Ama ağrılar devam.

Hoşgeldiniz
Zamanla foruma alışırsınız
Oldukça aktif samimi bir grubuz kilolarınızı sağlıklı bir şekilde verirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…