Meyra süt içtikten sonra balık yememe meselesinin aslı yok diye duymuştum :)
Herkese hayirli gecelerrrr..... Masallah hepinize cok iyi gidiyosunuz:)
Meyracim onemli bisey olmamasina cok sevindim.. Dinlen biraz canim. Insallah kalmaz agrilarimiz...
Bengisu norm fazlasi mi oldun? O da sinir bozucu bi durum ya. Onca ogrenci varken norm fazlasi olmussun... Insallah hayirli bi yer olur senin icin...
Herkes balik yapmis ben de yarin balik alayim bari :)
Bu arada bizim okulun orda da cok guzel kar yagdi bugun.. Kar yagisini izlemek insanin icini temizliyo sanki...
Topramm ne güldüm,Allah'da seni güldürsün inşallah.
Yilmaz Erdogan style kim ben kim yahu,haddime mi düşmüş:) severim ama siirlerini:)
Aslinda günde 2 defa uğruyorum ama saat farkından zannımca kimse ile denk gelip muhabbet edemiyoruz,o sebepten mütevellit geçmişi okuyup cikiyorum ben de siteden.:)
Nasil gidiyor ben de bilmiyorum ama bildiğim tek sey iyi gitmesi için gayret ettiğim:)
Sen nasilsin? yeni yil için farkli aylik liste oluşturmayi düşündüm ben de ama nasil bir liste olmasi gerek bilemedim:)Sence nasil yapalim?
Elif'cim ve meyra'cim ikinize de geçmiş olsun,bu süreci kolaylık ile atlatirsiniz agrilariniz en kisa zamanda geçer inşallah.
Fridaaaa azimli hatun,tebrik ederim seni..100 ne demek yahu
Esimle konuşuyoruz az önce,gününün nasil geçtiğinden ve donau'dan bahsediyor,birseyler gösteriyor,derken bana dönüp cok güzel olmuş değil mi?
Ben:Evet cok güzel olmuş donauwelle,olsada yesek..
Esim:Anlamadim..
Dipnot:donau bir kitap yayinevi,donawelle meşhur alman pastasi..Allah cezami verecek aklim hep yemekte
Selamun aleykum :)
Bu sabah itibariyla 100ü gordum.. 7 kilo aldim simdiye kadar.. Son aylarda daha da cok alacagim dusunulurse ben bittim demektir...
Haftasonu seker yuklemem var. Onda bisey cikmasa bari...
Cok sagol yolcu. Gittim normal diyo doktor agrilarima. Onun disinda hersey yolunda sukur... Kilo haric..
Meyra gecmis olsun. Onemli bisey yoktur insallah canim.
Insallah hepimiz incecik olcaz. Hele siz bu yilbasina kadar 5 kiloya veda edersiniz :)
Geçmiş olsun barisa. Cocuklukta cikan alerjiler geciyo sanirim sonra. Insallah duzelir oglusun:)
Sagol asuman abla..
Insallah canim
Cok guzel olmuslar ellerinize saglik.
Nasil guzel bi gunaydin bu :) sana
gunaydin..
HoşgeldinizMerhaba hatunlar ilk defa bi foruma üye oldum. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Sadece çok fazla olan kilolarimdan kurtulmak istiyorum. Bunu belki buradaki arkadaşlardan destekle basarabilirim diye düşündüm. Bu grup aktiftir inşaallah ve ben forumu kullana kullana öğrenebilirim :)
Gunaydiiiinnnn
Okul yolumuz :)
Hayırlı sabahlar
Yarın tartı günü bugün hepimize bol irade diliyorum
Güne elmayla başladım ben
Saol cnm. İnşaallah cumalarimi yazıyorsunuz kilolariHoşgeldiniz
Zamanla foruma alışırsınız
Oldukça aktif samimi bir grubuz kilolarınızı sağlıklı bir şekilde verirsiniz inşallah
Gunaydiiiinnnn
Okul yolumuz :)[/QUOTE
Kartpostal gibi
Ankara da karlı tabii o kadar degil
Buranin yazi ayri guzel kisi ayri guzel :) sadece yol kapanirsa bizim icin skntı oluyor..ne kadar güzeeeel: )
Gecmis olsun canim... Grip mi oluyosun acabagünaydın kızlar dün akşamdan beri feci bir baş ağrısı var. bide üşüyorumki anlatamam. yatıp uyumakistiyorum. umarım herkes iyidir.
Kartpostal gibi
Ankara da karlı tabii o kadar degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?