- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Aynen öyle de tazeyken balık yenebilir.biz babamn tuttugu baliklari ayranla yerdik.ben de simdi balikla yogurt ayran falan tüketemiyorum.Meyra süt içtikten sonra balık yememe meselesinin aslı yok diye duymuştum :)
Gunaydiiiinnnn
Okul yolumuz :)[/QUOTE
Aaa ne güzel bi manzara.kartpostal gibi.cok severim karı.
Evet her cuma tartılıp kilomuzu ve o hafta yaptığımız spor miktarını yazıyoruzSaol cnm. İnşaallah cumalarimi yazıyorsunuz kilolari
Hatice geçmiş olsun
Ankara da çok soğuk dünden beri aralıklı kar atıştırıyor
Kızıma kanal tedavisi yapıldı şimdi geldik eve dondum ben de
Sağol meyracımhemen bi çay yap istersen ısınırsın: )
geçmiş olsun ablacım.
Nur hoşgeldin kilo mu aldın yoksa
iyiyiz canım hoş geldin sen nasılsın :)
Tamamdır yarın ilk kez başlıyorum o zmn hadi hayırlısıEvet her cuma tartılıp kilomuzu ve o hafta yaptığımız spor miktarını yazıyoruz
Sen de kalıcı olursan iki hafta bildirim yaptıktan sonra listeye dahil olursun
Trafigin tam ortasında kalmiş,açliktan bitap düşmüş kasımpatından selam olsun hepinize..:)
Arabanin arka koltugunda teyzemin yaptıgı mis gibi kokan ıspanaklı börek ile dakikalardır imtian içindeyim,çok açimm,yolda mahsur kaldım...
Ama yememeliyim,yenik düşmemeliyim bir böreğe..size yazarak dikkatimi dagıtmaya çalişiyorum,offf açilsin şu trafik..
Ah kıyamam ben sanaTrafigin tam ortasında kalmiş,açliktan bitap düşmüş kasımpatından selam olsun hepinize..:)
Arabanin arka koltugunda teyzemin yaptıgı mis gibi kokan ıspanaklı börek ile dakikalardır imtian içindeyim,çok açimm,yolda mahsur kaldım...
Ama yememeliyim,yenik düşmemeliyim bir böreğe..size yazarak dikkatimi dagıtmaya çalişiyorum,offf açilsin şu trafik..
Kasımpatıcım çok da uzaksın yoksa bir koşu arabadan börekleri alır senide kurtarırdık :))
Naptın böreklerle bilmiyorum ama iradeli arkadaşlar tadımlık ye açlığını bastır demiş ama bence hiç tadına bakmaa diyoruuuum burdada kendimle ilgili bir alt mesaj var bul bakalım :)))
Adaş öğreneceğiz tadımlık yemeyi mecburen:))Dikkat ettim benim arkadaşım genelde beni perşembeleri kahvaltıya çağırıyor bayağı bir şüpelendim bilinçli yapıyor sanki ama tabi bana sökmedi kahvaltıda bulunan kekin tadına bile bakmadım
Canm hosgeldin.ben 3_4 ayda 10 kilo verdim.gebelik olunca bıraktm diyeti.simdi 5.5 aylik hamileyum ve diyete basladigim kiloma 5 kilo falan var hala:)Kızlar bu grupta kim kaç kilo verdi ve ne kadar zamanda ...
ben katılali 1hafta oldu ama tam diyet yapıyorum denmez 1buçuk kilo verdimKızlar bu grupta kim kaç kilo verdi ve ne kadar zamanda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?