Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Trafigin tam ortasında kalmiş,açliktan bitap düşmüş kasımpatından selam olsun hepinize..:)

Arabanin arka koltugunda teyzemin yaptıgı mis gibi kokan ıspanaklı börek ile dakikalardır imtian içindeyim,çok açimm,yolda mahsur kaldım...

Ama yememeliyim,yenik düşmemeliyim bir böreğe..size yazarak dikkatimi dagıtmaya çalişiyorum,offf açilsin şu trafik..

Canım benim sen çok iradelisin ama gerçekten mahsur kaldıysan aclığını bastırmak için küçük bi parça yemelisin bence çünkü sonra daha çok acıkınca daha çok yeme isteği hissedersin

Ah kıyamam ben sana
Ne yaptın bilmiyorum ama bence de küçük bir parça hem açlığını bastırır hem de nefsini köreltir canım

Dikkat ettim benim arkadaşım genelde beni perşembeleri kahvaltıya çağırıyor bayağı bir şüpelendim bilinçli yapıyor sanki ama tabi bana sökmedi kahvaltıda bulunan kekin tadına bile bakmadım
Adaş öğreneceğiz tadımlık yemeyi mecburen:))
Kahvaltıda irade konuşturulmuş maşallah
Benim bugünüm perşembeye yakışır geçmedi azıcık dengesizdi maalesef

Bu gün yediklerimi yazayım bakalım 2 günlük liste yarın eksi çıkmamı sağlıyacak mı

Kahvaltı : 3 kaşık melemen, 2 haşlanmış yumurta
Bir kiwi, az peynir ,salatalık, roka

ara: bir elma +avuç içi kadar bağdem

akşam : bir tabak (dolu dolu ) mantar sote
Yarım kase yoğurt

Yemekten sonra 1 bardak beyaz çay bir tutam kabak çekirdeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…