Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler canlar :) ugrayamadik bugun biride demiyoki bonusa noldi

Aksamdan haberlestik sabah erken gidip sonuncu hacamati yaptirdim ins son olur...

Vejeteryan beslenme olmaliydi unutup tavuk yidim 1-2 parca. Evden ciktigim icin ve henuz bunyem alisik olmadigi icin bugun actim biraz ekmegide yemegide cok yedim anca doydum.

Insaniz sonucta napalim 4 gun pespese gayet iyiydim bugunluk olabilir. Onceden cok bozuluyodum hep bozuyorum diye bugun hic moralimi bozmadim allah baska keder vermesin.
Yarin duzenli yerim nolucak moral bozup iyice sismektense kendimi anliyorum. 1 degil 3 dilim belki fazlasiyla anca doydum ama rahatsizda oldum yani alisiyorum aslinda ama gozum ac napayim

Yaz bakim binis ne yedin ezgi serteli gectin bugun :)

Kavhalti...4-5 kasik soslu biber kizartmasi, 2 dilim patates, 4 zeytin, domat, 3 ince dilim beyaz ekmek, helva.

2 mandalina,

Oglen....2 tabak kirmizi mercinek, 1 tabak taze fasulye, 2 tane kofte gibi tavuk, 2 kasik bulgur

Tarcinli turk kahvesi, az dut ceviz

Aksam yumurtasiz yada yumurtasi cok az diyim menemen ve 3 dilim tam bugday ekmek belkide fazlasi

Cay bir kac adet dut.

Bonus şifa olsun hacamat inşallah
Bence çok da abartmamışsındır bugün
Ben yarın için hepinizden umutluyum
Nursena da yok bugün hayırdır inşallah
Yena senden naber
Agzin bal yisin asuman ablam :) sadece tadimlik :)
Bende oyle dusunuyorum azda olsa eksi olursak fayda bize ama onumuzdeki hafta asılalım yeni yila 100 un altinda girmek istiyorum ins.

Buradan derin arkadasimiza sesleniyorum :))) nasil motive olucam diyosun ya canim benim bu motivasyonun yuzde 60 i moral be guven geri kalan 40 da yediklerini yazip yuzlesmek diyorum. Aci tecrube...

Bi keresinde tv de bi dr hastanin birine yaptirdigi biseyi anlatmisti gun icinde yediklerinin aynisini masanin ustune koy demis aksam olunca ne kadar cok yedigini gormek icin. Yahut yediklerinin ictiklerinin aynisini bi posete koy demisti mide ne halde gormek icin....

bonus o film güzeldir bugün beslenme adına böyle geçmiş yarın daha iyi olur önemli değil keyifli ve moralli olmana sevindim :) şu tarçınlı kahve nasıl oluyor sen mi türk kahvesine tarçın katıyorsun ?

şu yeni açılan diyet yemekleri başlığı çok iyi olmuş işimize yarayabilir oradan hoşumuza giden tarif olursa bakar yaparız :)

nursenada gelmedi resimde paylaşmıyooor halbuki öğün resimleri çok hoşuma gidiyor du yav fikir veriyor insana nursena gelsiin resim paylaşsın lütfeeeen

annem aradı karatay diyeti yapıyım mı diyor kilo almış anne çokmu kilo aldın dedim 15 kilo vermiştim geri aldım dedii üzülmüş kardeşimde anne diyetisyene gidelim demiş ..
dedim anne karatay ekmeği ve meyvaya izin vermiyor yapabilirsen sağlıklı ama yapamıyacaksan diyetisyenede gitsen olur odaa 5,6 öğün beslenme verir gerçi bağzı diyetisyenler çok hırs yapıp ekmeği iyice kesiyorlar dedim yeşil çayı ihmal etme dedim işte böylee bakalım napıcak ....

Adaş yap tecrübelerini bizimle de paylaş
Annen de verir inşallah aldığı kiloları çok mu kilolu
Benim annem de vermek istiyor ama zor ya
benim annem iradelidir aslında bayağıda vermişti ama geri almış herhalde bizim kilolarımızda kaç kilo olduğunu sormadım öğrenirim sonra ben yapabiliyorsam o hayli hayli yapar diye düşünüyorum

senin annenin kilo durumu nasıl ?

Benimkide vericek ins :) sali gunu gidicek benim ablamin gittigi dr a.

Daha once murat topogluna gitti annem 10 kilo verdi akapunktur asiri terlemesinede iyi gelsin diye dusundu ama bence ve herkesce yanlis bir beslenme oldu annem cok vitaminsiz kaldi b vitamini d vitamini kullandi gecen sene hep. Zaten yas gidiyo eksiklikler var bi de asiri kisinca herseyi boyle olmustu.

Benim annem de 105-110 arası bişey boyu benden kısa en azından 100 ün altına inmesi şart
Dizleri de çok kötü korkuyor ameliyat da olmuyor iradesi de iyi sayılmaz
Maşallah senin annen iradeliymiş

dh önce sende ynı diyetisyene gitmiştin dimiii eee zten herşeyi biliyoruz gerek vr mııı sence?

ben yatıyorum arkadaşlar yarın kızın okuluna gidicem maçları var okuldan almam lazım onu veli olmadan izin vermiyorlar pek Allah rahatlık versin
İyi geceler canım
Ben de yatayım yarın benim de biraz temizlik yapmam lazım akşam misafirim olacak bikaç çeşit hazırlık yapmam lazım
Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…