- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Agzin bal yisin asuman ablam :) sadece tadimlik :)Bonus şifa olsun hacamat inşallah
Bence çok da abartmamışsındır bugün
Ben yarın için hepinizden umutluyum
Nursena da yok bugün hayırdır inşallah
Yena senden naber
Adaş yap tecrübelerini bizimle de paylaşdiyet yarışması formunu takibe aldım
büsürü tarif öğrencem
benim annem iradelidir aslında bayağıda vermişti ama geri almış herhalde bizim kilolarımızda kaç kilo olduğunu sormadım öğrenirim sonra ben yapabiliyorsam o hayli hayli yapar diye düşünüyorumAdaş yap tecrübelerini bizimle de paylaş
Annen de verir inşallah aldığı kiloları çok mu kilolu
Benim annem de vermek istiyor ama zor ya
Benim annem de 105-110 arası bişey boyu benden kısa en azından 100 ün altına inmesi şartbenim annem iradelidir aslında bayağıda vermişti ama geri almış herhalde bizim kilolarımızda kaç kilo olduğunu sormadım öğrenirim sonra ben yapabiliyorsam o hayli hayli yapar diye düşünüyorum
senin annenin kilo durumu nasıl ?
dh önce sende ynı diyetisyene gitmiştin dimiii eee zten herşeyi biliyoruz gerek vr mııı sence?Benimkide vericek ins :) sali gunu gidicek benim ablamin gittigi dr a.
Daha once murat topogluna gitti annem 10 kilo verdi akapunktur asiri terlemesinede iyi gelsin diye dusundu ama bence ve herkesce yanlis bir beslenme oldu annem cok vitaminsiz kaldi b vitamini d vitamini kullandi gecen sene hep. Zaten yas gidiyo eksiklikler var bi de asiri kisinca herseyi boyle olmustu.
İyi geceler canımben yatıyorum arkadaşlar yarın kızın okuluna gidicem maçları var okuldan almam lazım onu veli olmadan izin vermiyorlar pek Allah rahatlık versin
İyi gecelerBende yatiyorum hayirli geceler olsun ins uykumuzda eriyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?