benim nnemde ynı işte bende kıs olduğu için kilolrı dh fzl beli oluyor fkt benimki çok irdelidir bklım nnelerimizi nsıl inceltcez ...Benim annem de 105-110 arası bişey boyu benden kısa en azından 100 ün altına inmesi şart
Dizleri de çok kötü korkuyor ameliyat da olmuyor iradesi de iyi sayılmaz
Maşallah senin annen iradeliymiş
Ilk bi yag su olcumu yapiliyo basit tahlil falan o yuzden gitsin bencede. Komsumuza farkli ablama farkli halam gitti halama farkli verdi listeleri azda olsa degisiklik oluyo yasina hastaligina gore falan.dh önce sende ynı diyetisyene gitmiştin dimiii eee zten herşeyi biliyoruz gerek vr mııı sence?
annem beni görünce bir gaza geliyor da etkisi fazla sürmüyor :)benim nnemde ynı işte bende kıs olduğu için kilolrı dh fzl beli oluyor fkt benimki çok irdelidir bklım nnelerimizi nsıl inceltcez ...
Allah kabul etsinAnnem azim etti kefaret tuttu yeni bitti kefareti allah kabul etsin. Hazir ac durmaya alisigim atistirma falan boyleyken gidim hemen dedi.
Biz uyuyoz kasimpatisi zzzzzzzzzzSelamlar ,sevgiler herkese
Canım benim sen çok iradelisin ama gerçekten mahsur kaldıysan aclığını bastırmak için küçük bi parça yemelisin bence çünkü sonra daha çok acıkınca daha çok yeme isteği hissedersin
Ah kıyamam ben sana
Ne yaptın bilmiyorum ama bence de küçük bir parça hem açlığını bastırır hem de nefsini köreltir canım
Kasımpatıcım çok da uzaksın yoksa bir koşu arabadan börekleri alır senide kurtarırdık :))
Naptın böreklerle bilmiyorum ama iradeli arkadaşlar tadımlık ye açlığını bastır demiş ama bence hiç tadına bakmaa diyoruuuum burdada kendimle ilgili bir alt mesaj var bul bakalım :)))
Biz uyuyoz kasimpatisi zzzzzzzzzz
Gecmis olsun nursena git gel bi evde durmadinki yoruldun demekGunayydinn hayirli cumalarrr 2 gundur basagrisi bel agrisi kursa gidip eve gelip yatiyorum evdede halden anlayan yokk malesef ahh anacığım olcaktıki amman gurbett tten nefret ettim
Neyse diygusala baglam
miyim agladim aglicak zati
Gelelum yeni kiloma
89.500 merhaba 8 ler birdaha gormem inşallah 90 ları
Spor 30 dk cik
Hayırlı cumalar
Nursena bir daha 90 görme inşallah
Kasımpatı börekten yememişsin aferin sana sen Allah Rıza'sı için koşturmuşsun Allah yardım etmiş
Nurcum çok da bişey almamışsın senin boyun kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?