Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim annem de 105-110 arası bişey boyu benden kısa en azından 100 ün altına inmesi şart
Dizleri de çok kötü korkuyor ameliyat da olmuyor iradesi de iyi sayılmaz
Maşallah senin annen iradeliymiş
benim nnemde ynı işte bende kıs olduğu için kilolrı dh fzl beli oluyor fkt benimki çok irdelidir bklım nnelerimizi nsıl inceltcez ...

dh önce sende ynı diyetisyene gitmiştin dimiii eee zten herşeyi biliyoruz gerek vr mııı sence?
Ilk bi yag su olcumu yapiliyo basit tahlil falan o yuzden gitsin bencede. Komsumuza farkli ablama farkli halam gitti halama farkli verdi listeleri azda olsa degisiklik oluyo yasina hastaligina gore falan.

Her hafta gidip kontrol olmakta iyi iki ay gitsin gerisini goturur ins. Ablam 2 au duzenli gitti sonra ara verdi 3 ay ama arada bir gidip sadece yag su olcturdu.

Canım benim sen çok iradelisin ama gerçekten mahsur kaldıysan aclığını bastırmak için küçük bi parça yemelisin bence çünkü sonra daha çok acıkınca daha çok yeme isteği hissedersin

Ahh nur'cum hüsnü zannın gibi iradeli olabilsem keşke,iradeli değilim ama olmak için elimden geldiğince gayret ediyorum:) Bahsettigin konuda cok hâklisin uzun süre kendini bastırınca insan sonrasinda negatif bir patlama yasiyor ve şuursuzca yemek yiyebiliyor,sekil A ben..

Ah kıyamam ben sana
Ne yaptın bilmiyorum ama bence de küçük bir parça hem açlığını bastırır hem de nefsini köreltir canım

Asuman ablacim,cansin..

Sabah erken kalkinca ögle cok yağmur yagiyordu ki aklima teyzem geldi hemen,bir gün öncesi konuşmuştuk bu sabah erken saatte doktor randevusu vardi..
Kiyamadim erken kalicak,yagmurda islanacak diye:) Esimle birlikte acele ciktim evden teyzem cikmadan yetişeyim diye,ararsam bin tane söz söyler evden cikarmazdi beni çünkü..:)
Hal böyle olunca teyzeme yetişeyim derken kahvaltı edemedim,1 mandalin ve avuç ici kadar ceviz aldim elime araba da yedim..
Börek'den yemedim,size yazdigim anda acildi birden yol:)

Fridacim,azimli hatunnn cok tatlisin ama sen..:)
Börekleri yemedim,yol acildi sükür.Maalesef benim de senin gibi yemek konusunda ya hep ya hic durumum söz konusu,ya tadina bakmamaliyim ya da doyana kadar yemeliyim,ortam ve dengem yoktur:)

Biz uyuyoz kasimpatisi zzzzzzzzzz

Iyi geceler öyle ise:)

Bende yediklerimi yazar,topigi siler süpürür kapiyi kapatir yatarim.:)
Bu ara da tok karnina tarti tabisi + olucak sabaha - 1.5 der merak etme.

Yediklerim,

Sabah:1 mandalin,avuç ici kadar ceviz.

Eve girer girmez yemek öncesi 1 elma,2 kuru incir:)

Aksam: 2 karniyarik,1 servis kasigi börülce salatasi,4 kasik pilav,1 bardak ayran.

Aralarda: 2 kahve.

Gunayydinn hayirli cumalarrr 2 gundur basagrisi bel agrisi kursa gidip eve gelip yatiyorum evdede halden anlayan yokk malesef ahh anacığım olcaktıki amman gurbett tten nefret ettim
Neyse diygusala baglam
miyim agladim aglicak zati

Gelelum yeni kiloma

89.500 merhaba 8 ler birdaha gormem inşallah 90 ları

Spor 30 dk cik

Gecmis olsun nursena git gel bi evde durmadinki yoruldun demek aman zorlama dikkat et kendinden hayir var herkes sana bakiyo. Grip gibimisin?

8 ler icinde tebrikler bir daha 9 gormiyceksin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…