Tebrik ederiiiiimmmm:) ben dogurana kadar citir olursun kesin :))Gunayydinn hayirli cumalarrr 2 gundur basagrisi bel agrisi kursa gidip eve gelip yatiyorum evdede halden anlayan yokk malesef ahh anacığım olcaktıki amman gurbett tten nefret ettim
Neyse diygusala baglam
miyim agladim aglicak zati
Gelelum yeni kiloma
89.500 merhaba 8 ler birdaha gormem inşallah 90 ları
Spor 30 dk cik
Canım işte ve yoğunmuş telefondan girmekte zorlanmış bir sorun yokAsumsn abla niye seninle haber gondermis :)
Bi sorun yoktur ins.
nursena seninle aynı kilodayiz birbirimizi bu yönden motive edebilirizGunayydinn hayirli cumalarrr 2 gundur basagrisi bel agrisi kursa gidip eve gelip yatiyorum evdede halden anlayan yokk malesef ahh anacığım olcaktıki amman gurbett tten nefret ettim
Neyse diygusala baglam
miyim agladim aglicak zati
Gelelum yeni kiloma
89.500 merhaba 8 ler birdaha gormem inşallah 90 ları
Spor 30 dk cik
ayyyyy evet ya her is bana bakiyo arkasini toplayan yok hepten dağinik bi aileyiz hoş duzenli bi evdede olmayinca cocukler ne yapsin 2 yila birnev deisiyoGecmis olsun nursena git gel bi evde durmadinki yoruldun demekaman zorlama dikkat et kendinden hayir var herkes sana bakiyo. Grip gibimisin?
8 ler icinde tebrikler bir daha 9 gormiyceksin ins.
69 falan hatirliyorum seni demiherkese günaydın
Listeye tekrar alınmayı umut ederek yazıyorum kilomu 72.3ayrılmıycam bi daha burdan kimse ayıramaz
Aminnnn insallah bekliorum 8 li raknmlara yetisirsi. Sen eminimHayırlı cumalar
Nursena bir daha 90 görme inşallah
Kasımpatı börekten yememişsin aferin sana sen Allah Rıza'sı için koşturmuşsun Allah yardım etmiş
Nurcum çok da bişey almamışsın senin boyun kaçtı
Olsun sende emzirirken bol suyla çitir olursun kalmaz kilon hjcc belli olmaz kimisi dogumdan sonra veriyo hemen burdada kalip takip edersek kilo almad . YirtarizTebrik ederiiiiimmmm:) ben dogurana kadar citir olursun kesin :))
aynen derin sadece hamur isi yemesen verecen aslinda gezmede salata varsa sade salata ye bir kase inan hic sporum yok hamur isi yemiyorum her gun aksamli gunduzlu hemen hemen gezme vardi genede gidiyo kilolar bence senin sorjnun gezme ve hamur isi yemeklerdede 2 ser dlm ekmek tahilli yesen verirsingunaydin herkeze...
topigin yüz karası geldi hiç dikkat etmedim bu hafta hemen+1
126.5
toparlanmak gerek ...nerden başlasam napsam bilemiyorum...diyetisyenemi gitsem verdiği listelerinde ezbere biliyorum..ayagim ağrıyor leslie yapamiyirum hiç olmadı spor yaptığım zaman m etabolizmam çalışıyor daha dikkatli oluyorum çok üzüldüm 126 görünce iki ay önce 119 düşmüştüm...
frida o gece erkenden uyudum görmedim yazdıklarını canım...ama ben dün yine tatlının ekmeğin dibine vurdum su strese girdikçe yemekten vazgecsem herşey düzelecek...
bak şimdi yine evi toplayıp nazi okulda yedirmek için gidicem ördan gel nisayi uyut tam evi toplamaya başlıyorum nazı almaya gidiyorum sürekli kosturmaca...bu arada annemlerle surekli iciceyiz onlarin sorunlarida ekleniyir üzerine. neyse saat geldi başlayayım kosturmaya aslında benim gibi hareketli biri 50 kilo olması lazım ama yersen olmuyor iste
Oluyo oyle ama artida olsak ekside olsak devam bi buraktinmi gidiyo çorap söküğü gibikilom 89.8 hergün kilo takibi yapınca 1 gün beklediğim gibi çıkmayınca moralim bozuldu biraz gevsedim. ilk haftam doldu 92ile başlamıştım
ne den olmasin kapisalim haftaya cuma bakacaz artik kim geçeceknursena seninle aynı kilodayiz birbirimizi bu yönden motive edebiliriz
ay tatlı kapışma bizi bekliyor valla şimdiden heyecan sardı beni.bide haftaya 2.haftam oluyo listeye dahil edilirm demi artıkayyyyy evet ya her is bana bakiyo arkasini toplayan yok hepten dağinik bi aileyiz hoş duzenli bi evdede olmayinca cocukler ne yapsin 2 yila birnev deisiyo
Aminn artik gormek istemiyorumm90 lari
Ve yas ilerledikce daha zor verdigimin farkindayim yoksa bu yememe 2 kilo veririm s
Diyodum adette olamamanin. Etkiside vardir sanirim
69 falan hatirliyorum seni demi
Gitme burdan gideni kurtlar yer:))
Hosgeldin
Aminnnn insallah bekliorum 8 li raknmlara yetisirsi. Sen eminim
Olsun sende emzirirken bol suyla çitir olursun kalmaz kilon hjcc belli olmaz kimisi dogumdan sonra veriyo hemen burdada kalip takip edersek kilo almad . Yirtariz
aynen derin sadece hamur isi yemesen verecen aslinda gezmede salata varsa sade salata ye bir kase inan hic sporum yok hamur isi yemiyorum her gun aksamli gunduzlu hemen hemen gezme vardi genede gidiyo kilolar bence senin sorjnun gezme ve hamur isi yemeklerdede 2 ser dlm ekmek tahilli yesen verirsin
Oluyo oyle ama artida olsak ekside olsak devam bi buraktinmi gidiyo çorap söküğü gibi
ne den olmasin kapisalim haftaya cuma bakacaz artik kim geçecek
Gunaydinnn... Hayirli cumalarrr...
Kar koy yollarini kapatti okula yuruyerek geldik.. Giderken de oyle olacak.. Hala da epey yagiyor. Dunkunun neredeyse 3 katina cikmis. Bizim evin orda yoktu kar. Koyde cokmus ama :)
Kilo veren ve vermek icin ugrasan herkesi tebrik ederim azminiz daim olsun :)
4 ay sonra ben de araniza bomba gibi donecegim insallah.. Sizi boyle gorunce gaza geliyorum da pek bi etki etmiyo gaz bana :)))
5 senedir burdayiz bırakıp gitmeyiz:))Selamün aleykümm...
hayırlı cumalar...
dimi elifcim bende aynı duyguları paylaşıyorum senle ama biz katılana kadar bunlar çıtır olurlar he...neyse öyle olsunlar yeterki neticede bizi bırakıp gitmezler nasılsa...:))
Ne güzel sizin gibi yeni ve azimli arkadaşlar bize de iyi geliyoray tatlı kapışma bizi bekliyor valla şimdiden heyecan sardı beni.bide haftaya 2.haftam oluyo listeye dahil edilirm demi artık
Alinirsin listeye ayy ben varya sanirim 7 yil olmustur buraya baslayali aldim verdim dogurdum ohh burasi bana cok iyi geliyo en dusuk 78 lere inmistim en yuksekte 96 oldum dikjat wtmedigim icin aldim gerisiniay tatlı kapışma bizi bekliyor valla şimdiden heyecan sardı beni.bide haftaya 2.haftam oluyo listeye dahil edilirm demi artık
Evet bak kapisma arkadasi cikti bize asumm haftaya listeyi yikalimmiNe güzel sizin gibi yeni ve azimli arkadaşlar bize de iyi geliyor
Biraz kendinizden bahsedermisiniz
Yaş boy vs
İnşallah canım sizin arkanızdan koşarım ben deAlinirsin listeye ayy ben varya sanirim 7 yil olmustur buraya baslayali aldim verdim dogurdum ohh burasi bana cok iyi geliyo en dusuk 78 lere inmistim en yuksekte 96 oldum dikjat wtmedigim icin aldim gerisini
Evet bak kapisma arkadasi cikti bize asumm haftaya listeyi yikalimmi
Alinirsin listeye ayy ben varya sanirim 7 yil olmustur buraya baslayali aldim verdim dogurdum ohh burasi bana cok iyi geliyo en dusuk 78 lere inmistim en yuksekte 96 oldum dikjat wtmedigim icin aldim gerisini
Evet bak kapisma arkadasi cikti bize asumm haftaya listeyi yikalimmi
Ne güzel sizin gibi yeni ve azimli arkadaşlar bize de iyi geliyor
Yaş boy vs
Ne güzel sizin gibi yeni ve azimli arkadaşlar bize de iyi geliyor
1.60boyum 20gün sonra 29yaşına giriyorum.hamilelik süresinde zayıfladim 82ile hamile kaldım doğum yaptım 75kilo idim ama 2sene içinde 92ye kadar çıktım çok şükür burayı keşfettim 1hafta oldu artık dikkat etmeye başladım 2 kilo verdim inşallah bırakmam istemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?