Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnn... Hayirli cumalarrr...
Kar koy yollarini kapatti okula yuruyerek geldik.. Giderken de oyle olacak.. Hala da epey yagiyor. Dunkunun neredeyse 3 katina cikmis. Bizim evin orda yoktu kar. Koyde cokmus ama :)
Kilo veren ve vermek icin ugrasan herkesi tebrik ederim azminiz daim olsun :)
4 ay sonra ben de araniza bomba gibi donecegim insallah.. Sizi boyle gorunce gaza geliyorum da pek bi etki etmiyo gaz bana :)))

Tebrik ederiiiiimmmm:) ben dogurana kadar citir olursun kesin :))

gunaydin herkeze...
topigin yüz karası geldi hiç dikkat etmedim bu hafta hemen+1
126.5
toparlanmak gerek ...nerden başlasam napsam bilemiyorum...diyetisyenemi gitsem verdiği listelerinde ezbere biliyorum..ayagim ağrıyor leslie yapamiyirum hiç olmadı spor yaptığım zaman m etabolizmam çalışıyor daha dikkatli oluyorum çok üzüldüm 126 görünce iki ay önce 119 düşmüştüm...
frida o gece erkenden uyudum görmedim yazdıklarını canım...ama ben dün yine tatlının ekmeğin dibine vurdum su strese girdikçe yemekten vazgecsem herşey düzelecek...
bak şimdi yine evi toplayıp nazi okulda yedirmek için gidicem ördan gel nisayi uyut tam evi toplamaya başlıyorum nazı almaya gidiyorum sürekli kosturmaca...bu arada annemlerle surekli iciceyiz onlarin sorunlarida ekleniyir üzerine. neyse saat geldi başlayayım kosturmaya aslında benim gibi hareketli biri 50 kilo olması lazım ama yersen olmuyor iste

nursena seninle aynı kilodayiz birbirimizi bu yönden motive edebiliriz

İyi günler kızlar dün ilk gündü ondan pek dikkat edemedim biraz da düzensiz yedim. Ama salmak yok devam
40 dk yürüyüş yaptım
Bu ara kalmış oruclarimi tutuyorum. Benim diyet Türkiye saatiyle 14.15 te başlıyor ondan :)
Orucu açtıktan sonra tuz ve bir bardak ılık su ile 1 portakal yedim
1 saat sonra 2 tabak ekmeksiz şehriye çorbası içtim
1 saat sonra 4 yemek kaşığı pilav 1 kepçe tavuklu nohut ve bol mor lahana havuç salatası
Bundan sonra biraz kötü oldu işte oglan pasta diye tutturunca esimde poğaça isteyince işler zorlaştı 2 poğaça ve 2 dilim pasta yedim
Ama son başka kaçamak yok
Kolay gele kızlar
Sahurda 1 poğaça 3 su bardağı su
Gün içi 2 litre su icildi

Bu kadar:)

Gecmis olsun nursena git gel bi evde durmadinki yoruldun demek aman zorlama dikkat et kendinden hayir var herkes sana bakiyo. Grip gibimisin?

8 ler icinde tebrikler bir daha 9 gormiyceksin ins.
ayyyyy evet ya her is bana bakiyo arkasini toplayan yok hepten dağinik bi aileyiz hoş duzenli bi evdede olmayinca cocukler ne yapsin 2 yila birnev deisiyo
Aminn artik gormek istemiyorumm90 lari
Ve yas ilerledikce daha zor verdigimin farkindayim yoksa bu yememe 2 kilo veririm s
Diyodum adette olamamanin. Etkiside vardir sanirim

herkese günaydın

Listeye tekrar alınmayı umut ederek yazıyorum kilomu 72.3 ayrılmıycam bi daha burdan kimse ayıramaz
69 falan hatirliyorum seni demi
Gitme burdan gideni kurtlar yer:))
Hosgeldin
Aminnnn insallah bekliorum 8 li raknmlara yetisirsi. Sen eminim
Tebrik ederiiiiimmmm:) ben dogurana kadar citir olursun kesin :))
Olsun sende emzirirken bol suyla çitir olursun kalmaz kilon hjcc belli olmaz kimisi dogumdan sonra veriyo hemen burdada kalip takip edersek kilo almad . Yirtariz
aynen derin sadece hamur isi yemesen verecen aslinda gezmede salata varsa sade salata ye bir kase inan hic sporum yok hamur isi yemiyorum her gun aksamli gunduzlu hemen hemen gezme vardi genede gidiyo kilolar bence senin sorjnun gezme ve hamur isi yemeklerdede 2 ser dlm ekmek tahilli yesen verirsin

kilom 89.8 hergün kilo takibi yapınca 1 gün beklediğim gibi çıkmayınca moralim bozuldu biraz gevsedim. ilk haftam doldu 92ile başlamıştım
Oluyo oyle ama artida olsak ekside olsak devam bi buraktinmi gidiyo çorap söküğü gibi
nursena seninle aynı kilodayiz birbirimizi bu yönden motive edebiliriz
ne den olmasin kapisalim haftaya cuma bakacaz artik kim geçecek

ay tatlı kapışma bizi bekliyor valla şimdiden heyecan sardı beni.bide haftaya 2.haftam oluyo listeye dahil edilirm demi artık

Selamün aleykümm...

hayırlı cumalar...

dimi elifcim bende aynı duyguları paylaşıyorum senle ama biz katılana kadar bunlar çıtır olurlar he...neyse öyle olsunlar yeterki neticede bizi bırakıp gitmezler nasılsa...:))

ay tatlı kapışma bizi bekliyor valla şimdiden heyecan sardı beni.bide haftaya 2.haftam oluyo listeye dahil edilirm demi artık
Alinirsin listeye ayy ben varya sanirim 7 yil olmustur buraya baslayali aldim verdim dogurdum ohh burasi bana cok iyi geliyo en dusuk 78 lere inmistim en yuksekte 96 oldum dikjat wtmedigim icin aldim gerisini
Ne güzel sizin gibi yeni ve azimli arkadaşlar bize de iyi geliyor
Biraz kendinizden bahsedermisiniz
Yaş boy vs
Evet bak kapisma arkadasi cikti bize asumm haftaya listeyi yikalimmi

İnşallah canım sizin arkanızdan koşarım ben de

Ne güzel sizin gibi yeni ve azimli arkadaşlar bize de iyi geliyor
Biraz kendinizden bahsedermisiniz
Yaş boy vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…