Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dur ha oraya bakalım listeyi yikaman sen hastasin yeni haftaya ezik basladin

7 senedir burda oldugumuzu her firsatta soylemesen olmaz dimi belki ben gecmisi unutmak istiyorum

Frida siradaki kahve sana gelsin :) kasigin ucuyla piserken katiyorum. Diyete basliyorum sayfasinda gormustum hem.aciligini aliyo

Ahada resim tarcini hic sevmeyen bir arkadasima gondermistim (adi lazim degil bas harfi nur) sizede gonderim didim. Bi cay kasigi koysam daha tatli olur ben yarim koyuyorum oylede deniycem.

hayırlı cumalar ..iki gündür ufaklık hasta olunca hepten işler karıştı çok şükür iyiyiz bugün sabah okul vardı şimdi evdeyim...kilom aynı 110 inş yılbaşına 5 kg yarışmasına benide katarsınız...bonus ben de hemen hemen amir ve shah rukh khanın tüm filmlerini izledim ve hala sıkı takipçisiyim hint filmlerinin...kafa dağıtmaya birebir...şimdi kaçıyorum ufaklık heryeri karıştırmaya başladı yine..herkesi tebrik ediyorum grşmek dileği ile....

şifa olsun inş.

geçmiş olsun.

Hayırlı cumalar 79.5 hastayım onun için verdim muhtemelen inş. Almam

sanada geçmiş olsun.

Eki Görüntüle 1707729

Ahada resim tarcini hic sevmeyen bir arkadasima gondermistim (adi lazim degil bas harfi nur) sizede gonderim didim. Bi cay kasigi koysam daha tatli olur ben yarim koyuyorum oylede deniycem.

sğol beybii deniyim bi bklım tdını sevecekmiyiiim bu günkü khvemi orkodoşto içtim gerçi ellerine soğlık

nursencım tebrikler cnım 80li rkmlr geçmişsin

odoş ben ne zomon 100 lü rkmlordon kurtulocm bende 90 lı bir rokom olsom yo

Hayırlı cumalar 79.5 hastayım onun için verdim muhtemelen inş. Almam

mviptikler sende 80lerden kurtulmuşsun inş. koruybilirsin benimde bugünkü kilomu koruyup oşoğı çekmem lozıım

Dafi abla ve yst38 henüz bildirim de bulunmamislar,listeyi yayinlamak için biraz daha bekleyeyim en iyisi.:)

Fridaaaaa,maşallah sana gizliden bir protein günü patlatmissin zarr..

ivit ivit ben unlu ve totlı bişey yemeyince proteğin günü diyorumyo cnım ondon işte :) sende tortı durumlorı nosıl ?

nurseno su için diyor ben mutfğo yemek yopmyo geçiyorum ordon suyumudo içeyim

Adaş az kaldı üçlü rakamlardan kurtulmana yılbaşına kadar göndereceksin küsüratı
Nursena ben 100 gr verdim kaldı 4900 bakalım ne kadar gidecek 3 haftada bu kadar gitmez menopozlu halimle ama 8 lere demir atsam sevinirim

Tanıtayım kendimi
41 yasında 1.70 boyunda 18ve 16 yaşlarında iki kız annesiyim
113 kilo ile başlayıp 79 a kadar indim 5 sene önce şimdilerde 91 kilo civarlarındayım

yrışmcı orkdşlro boşorılor dilerim

oslındo tom bono göresiniz boyoooon

Hay klavyesine kurban oldugum yinemi takildi /

iwwwiiit sinir oluyom yoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…