Dur ha oraya bakalım listeyi yikaman sen hastasin yeni haftaya ezik basladinAlinirsin listeye ayy ben varya sanirim 7 yil olmustur buraya baslayali aldim verdim dogurdum ohh burasi bana cok iyi geliyo en dusuk 78 lere inmistim en yuksekte 96 oldum dikjat wtmedigim icin aldim gerisini
Evet bak kapisma arkadasi cikti bize asumm haftaya listeyi yikalimmi
Iyi geceler canlar :) ugrayamadik bugun biride demiyoki bonusa noldi
Aksamdan haberlestik sabah erken gidip sonuncu hacamati yaptirdim ins son olur...
Vejeteryan beslenme olmaliydi unutup tavuk yidim 1-2 parca. Evden ciktigim icin ve henuz bunyem alisik olmadigi icin bugun actim biraz ekmegide yemegide cok yedim anca doydum.
Insaniz sonucta napalim 4 gun pespese gayet iyiydim bugunluk olabilir. Onceden cok bozuluyodum hep bozuyorum diye bugun hic moralimi bozmadim allah baska keder vermesin.
Yarin duzenli yerim nolucak moral bozup iyice sismektense kendimi anliyorum. 1 degil 3 dilim belki fazlasiyla anca doydum ama rahatsizda oldum yani alisiyorum aslinda ama gozum ac napayim
Gunayydinn hayirli cumalarrr 2 gundur basagrisi bel agrisi kursa gidip eve gelip yatiyorum evdede halden anlayan yokk malesef ahh anacığım olcaktıki amman gurbett tten nefret ettim
Neyse diygusala baglam
miyim agladim aglicak zati
Gelelum yeni kiloma
89.500 merhaba 8 ler birdaha gormem inşallah 90 ları
Spor 30 dk cik
Hayırlı cumalar 79.5 hastayım onun için verdim muhtemelen inş. Almam
Dur ha oraya bakalım listeyi yikaman sen hastasin yeni haftaya ezik basladin
7 senedir burda oldugumuzu her firsatta soylemesen olmaz dimibelki ben gecmisi unutmak istiyorum
Frida siradaki kahve sana gelsin :) kasigin ucuyla piserken katiyorum. Diyete basliyorum sayfasinda gormustum hem.aciligini aliyo
Eki Görüntüle 1707729
Ahada resim tarcini hic sevmeyen bir arkadasima gondermistim (adi lazim degil bas harfi nur) sizede gonderim didim. Bi cay kasigi koysam daha tatli olur ben yarim koyuyorum oylede deniycem.
herkese günaydın
Listeye tekrar alınmayı umut ederek yazıyorum kilomu 72.3ayrılmıycam bi daha burdan kimse ayıramaz
Gunayydinn hayirli cumalarrr 2 gundur basagrisi bel agrisi kursa gidip eve gelip yatiyorum evdede halden anlayan yokk malesef ahh anacığım olcaktıki amman gurbett tten nefret ettim
Neyse diygusala baglam
miyim agladim aglicak zati
Gelelum yeni kiloma
89.500 merhaba 8 ler birdaha gormem inşallah 90 ları
Spor 30 dk cik
odoş ben ne zomon 100 lü rkmlordon kurtulocm bende 90 lı bir rokom olsom yoHayırlı cumalar
Nursena bir daha 90 görme inşallah
Kasımpatı börekten yememişsin aferin sana sen Allah Rıza'sı için koşturmuşsun Allah yardım etmiş
Nurcum çok da bişey almamışsın senin boyun kaçtı
Hayırlı cumalar 79.5 hastayım onun için verdim muhtemelen inş. Almam
Dafi abla ve yst38 henüz bildirim de bulunmamislar,listeyi yayinlamak için biraz daha bekleyeyim en iyisi.:)
Fridaaaaa,maşallah sanagizliden bir protein günü patlatmissin zarr..
Hay klavyesine kurban oldugum yinemi takildi /ivit ivitben unlu ve totlı bişey yemeyince proteğin günü diyorumyo cnım ondon işte :) sende tortı durumlorı nosıl ?
nurseno su için diyor ben mutfğo yemek yopmyo geçiyorum ordon suyumudo içeyim
Tanıtayım kendimi
41 yasında 1.70 boyunda 18ve 16 yaşlarında iki kız annesiyim
113 kilo ile başlayıp 79 a kadar indim 5 sene önce şimdilerde 91 kilo civarlarındayım
Hay klavyesine kurban oldugum yinemi takildi /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?