ben yemek yopmoyo koçor korkulorım çok fozloo verdiğimi koruyup oşoğı çekmem lozıım zorlonıyorumAdaş az kaldı üçlü rakamlardan kurtulmana yılbaşına kadar göndereceksin küsüratı
Nursena ben 100 gr verdim kaldı 4900 bakalım ne kadar gidecek 3 haftada bu kadar gitmez menopozlu halimle ama 8 lere demir atsam sevinirim
Beni güldürdün Allah da seni güldürsün adaşyrışmcı orkdşlro boşorılor dilerim
oslındo tom bono göresiniz boyoooon
iwwwiiit sinir oluyom yoooo
kızzz biz senle bulusalı 5 yılmı olduuu annaaa ben seni hala 79 luk asu olarak haturlıyorummm bebeğimmmTanıtayım kendimi
41 yasında 1.70 boyunda 18ve 16 yaşlarında iki kız annesiyim
113 kilo ile başlayıp 79 a kadar indim 5 sene önce şimdilerde 91 kilo civarlarındayım
gider hele sen bi adet olda bak nası gidicekAdaş az kaldı üçlü rakamlardan kurtulmana yılbaşına kadar göndereceksin küsüratı
Nursena ben 100 gr verdim kaldı 4900 bakalım ne kadar gidecek 3 haftada bu kadar gitmez menopozlu halimle ama 8 lere demir atsam sevinirim
hay gadasını aldığımmm bayuluyrum sağaFridabincidi çik sivimlisin
69 falan hatirliyorum seni demi
Gitme burdan gideni kurtlar yer:))
Hosgeldin
Eki Görüntüle 1707729
Ahada resim tarcini hic sevmeyen bir arkadasima gondermistim (adi lazim degil bas harfi nur) sizede gonderim didim. Bi cay kasigi koysam daha tatli olur ben yarim koyuyorum oylede deniycem.
Nur'cum lütfen kusura bakma,ben aslinda geçenlerde mesajini gördüğümde seni listeye eklemiştim ama yazmayi unutmuşum.:)
Bizimlesin yane:)
maşallah tekrar aynıTanıtayım kendimi
41 yasında 1.70 boyunda 18ve 16 yaşlarında iki kız annesiyim
113 kilo ile başlayıp 79 a kadar indim 5 sene önce şimdilerde 91 kilo civarlarındayım
ay şu ayak Üstü yemeler yokmu benimde vazgeçilmezm ne yazikkiBen de çay demliyorum şimdi canım çekti hem ısınırım azıcık
Adaş ne var yemekte
Ben bugün makarna salatası barbunya köfte yaptım ayaküstü yedim yine o kötü oldu
neden laslie 3 mil yapmıyosunnnkızlar bugün 30dakika açtım oyun havası döktürdüm durdum 2yaşında oğlum var beni öyle görünce otur anne deyip durdune yapayım çocukla yürüyüşe çıkamıyorum evde bir şeyler yapmaya çalışayım artık.
Ben de istemem o kadar zayıf olmak 70-75 olsam yeterşimdi tv de çağla şıkel var olmak istermiydiniz öyle zayıfff ayy ben istemezdim yaaa çok zayıf kadın
ellerine sağlık arkadaşım listeninde diyetinde hakkını vermişin tebriklerrHAFTANIN 1.si......................................... -1,6 kg...................................KASMPATI
HAFTANIN 2.si.......................................- 1 kg...................................MAVPATIKLER
HAFTANIN 3.sü.......................................-0.9 kg......................:...............74FRIDAA
şimdi baktım çok iyiymisneden laslie 3 mil yapmıyosunnn
acayip şekle sokuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?