Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yemek yopmoyo koçor korkulorım çok fozloo verdiğimi koruyup oşoğı çekmem lozıım zorlonıyorum

Tanıtayım kendimi
41 yasında 1.70 boyunda 18ve 16 yaşlarında iki kız annesiyim
113 kilo ile başlayıp 79 a kadar indim 5 sene önce şimdilerde 91 kilo civarlarındayım
kızzz biz senle bulusalı 5 yılmı olduuu annaaa ben seni hala 79 luk asu olarak haturlıyorummm bebeğimmm
anam buluşakk kız 80 lere ienelimde
gider hele sen bi adet olda bak nası gidicek

Tesekkürederim meyracım
inşallah fridacım 70 i gormeyeli 6 yıl oluyo yerlesırde 80 i gormem inş darısı hepimize inşallah
eski yıllarda burda 10 20 kılo verip alanları duyuyorum gruba girdiğimden beri korkuyorum inş almayız hiç birimiz

69 falan hatirliyorum seni demi
Gitme burdan gideni kurtlar yer:))
Hosgeldin

Evet öyleydim nursena ama baktım sizdn ayrı kurtlar takılmış peşime hemen koştum geldi buraya :)

Eki Görüntüle 1707729

Ahada resim tarcini hic sevmeyen bir arkadasima gondermistim (adi lazim degil bas harfi nur) sizede gonderim didim. Bi cay kasigi koysam daha tatli olur ben yarim koyuyorum oylede deniycem.

Ben bayılırım darçına bi kerem sen yanlış biliyosan ben napim

Nur'cum lütfen kusura bakma,ben aslinda geçenlerde mesajini gördüğümde seni listeye eklemiştim ama yazmayi unutmuşum.:)

Bizimlesin yane:)

Tesekkür ederim kasımpatı

Tanıtayım kendimi
41 yasında 1.70 boyunda 18ve 16 yaşlarında iki kız annesiyim
113 kilo ile başlayıp 79 a kadar indim 5 sene önce şimdilerde 91 kilo civarlarındayım
maşallah tekrar aynı
Ben de çay demliyorum şimdi canım çekti hem ısınırım azıcık
Adaş ne var yemekte
Ben bugün makarna salatası barbunya köfte yaptım ayaküstü yedim yine o kötü oldu
ay şu ayak Üstü yemeler yokmu benimde vazgeçilmezm ne yazikki

HAFTANIN 1.si......................................... -1,6 kg...................................KASMPATI

HAFTANIN 2.si.......................................- 1 kg...................................MAVPATIKLER

HAFTANIN 3.sü.......................................-0.9 kg......................:...............74FRIDAA

ellerine sağlık arkadaşım listeninde diyetinde hakkını vermişin tebriklerr

kilo veren arkadaşlarım kutluyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…