Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AYIN 1.si................................................-3 kg.......................................... BENDENIZ :)

AYIN 2.si................................................ -2.5 kg......................................MAVPATKLER

AYIN 3.sü...............................................- 2.1 kg............................................ 74FRIDA

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nursena [/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]35 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Kiz bonuss bi frida yı napsakkiii haftaya gömelim onu listeye sikalim bu hafta gecelim kız yoksa şiştim yeminlen :)))
Yav versin de burda diyoki yok veremedim yok bugun ekmegi kacirdim protein yapim :)
Gerci yemedigi manti sutlacta oluyo allah icin
Banane veremiyorum derse topuguna sıkacagum vuuuu gozu donmus binis

Bi de nursena bu spor yapmamis hali

Ya kasimin patisina ne diyon oda spor yapmiyo ( yenilgiyi hazmedemeyen bonus gazlari icinde kalan sisen bonus)

Zaten ben asiri gazdan veremedim yani baska nolabilir

kızım okuldan geldii ben bu gün bütün günn oturdummmm şimdide annem bi kahve yapta içem dedim valla maşşallah allah olmayana da versin kız evlat dibek kahvesi içecez buyurun
Canm bu dibek kahvesi sanrm bizim kahve oluyo(adyamann kendi kahvesi)ben de kervansaray diye biliyorum.ondan alıyorum.simdik reklam olmasn ama.cok güzel bi kahve özellikle sütlü muhtesem tavsiye ediyorum.menengicli ve keciboynuzlu karisik bi kahve.

Valla kızlar kac gündür bu atama icin ugrasiyorum basm catliyo artk.her taraftan bi dalavere dönüyo.merkez milliegtm kadrosunu 3 gonderdigi okulu bizim ilce 1 gostermis.merkezi aradm öyle sacmalk olmaz dediler neyse ki venim aramamla haberleri oldu düzeltecekler.bakalm cok kritik puanm var.sınırdaym ya köy ya merkez olacak.hayırlisi artıkn.başınızı da agrttm

Bugun de dune benzer
Gün boyu
1,5 poğaça
Bir domates
Az peynir
6 zeytin
2 tabak şehriye çorbası
4 yemek kaşığı pilav
1 kepçe nohut
1 tabak salata
1 fincan nescafe
1 fincan mineralli su
1/2 portakal 1/2 elma
1 incecik dilim pasta :)
40 yürüyüş
2 litre su

Ama yarın esim evde inşaallah abartmam :)

kahvenin her türlüsünü seviyorum ama doğuda daha çok çeşit ve batıya nazaran ucuz burda hele menengiç kahvesine bayılıyorum ama diyetisyen haftada 1 dedi yağlı bi kahve olduğu için hakkaten kavanozun üzeri yağ dolu ama çok ta leziz

olurmu öyle şeyy başımız ağrımıyo dök içni rahatla herşey kısmet meselesiii her şeyde vardır bi hayır kalbini ferah tut annemde öğretmendi bilirim yani en rahamış gibi görünen ama en zor meslekler arasında allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…