- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canm benim dedigim menengic ve türk kahvesi karışk.bikac yıldr cikan ve cok tutulan bi kahve.cok ağır da olmuyo.benim pek kahve alışkanlığm yok.ben arada içiyorum.kahvenin her türlüsünü seviyorum ama doğuda daha çok çeşit ve batıya nazaran ucuz burda hele menengiç kahvesine bayılıyorum ama diyetisyen haftada 1 dedi yağlı bi kahve olduğu için hakkaten kavanozun üzeri yağ dolu ama çok ta leziz
olurmu öyle şeyy başımız ağrımıyo dök içni rahatla herşey kısmet meselesiii her şeyde vardır bi hayır kalbini ferah tut annemde öğretmendi bilirim yani en rahamış gibi görünen ama en zor meslekler arasında allah kolaylık versin
Listeye giriceksen yaptigin sporlari not al bi yere cuma gunu hepsini yaz. 90dk 150 dk gibi.Bugun de dune benzer
Gün boyu
1,5 poğaça
Bir domates
Az peynir
6 zeytin
2 tabak şehriye çorbası
4 yemek kaşığı pilav
1 kepçe nohut
1 tabak salata
1 fincan nescafe
1 fincan mineralli su
1/2 portakal 1/2 elma
1 incecik dilim pasta :)
40 yürüyüş
2 litre su
Ama yarın esim evde inşaallah abartmam :)
Tmm dır :) onları da haftalık yazıyoruz yanı.Listeye giriceksen yaptigin sporlari not al bi yere cuma gunu hepsini yaz. 90dk 150 dk gibi.
Frida eger bi daha bu topikte kilo veremediginden yakinirsan seni vururum
Kiz bonuss bi frida yı napsakkiii haftaya gömelim onu listeye sikalim bu hafta gecelim kız yoksa şiştim yeminlen :)))
Yav versin de burda diyoki yok veremedim yok bugun ekmegi kacirdim protein yapim :)
Gerci yemedigi manti sutlacta oluyo allah icin
Banane veremiyorum derse topuguna sıkacagumvuuuu gozu donmus binis
Bi de nursena bu spor yapmamis hali
Ya kasimin patisina ne diyon oda spor yapmiyo( yenilgiyi hazmedemeyen bonus gazlari icinde kalan sisen bonus)
Zaten ben asiri gazdan veremedim yani baska nolabilir
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nursena [/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]35 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
olur canım neden olmasın bir kere yaptın bir daha yaparsın bende daha önce aynı hatayı yapmıştım 40 kilo verip geri almayı başarmıştım şu an çok üzülüyorsun biliyorum aynılarını yaşadım çünküüü kilo versen dahii ben bu kiloları vermiştim nasıl geri aldım tekrar diye üzülüyorsundur ama üzülme ve çabala en önemlisi 1 kilo versen mutlu mutlu olki moralin yüksek olsuun ....frida bende 8 sene önce 103 görmüştüm asiri sporla beraber .en büyük hayalim ikili rakamlara düşmek insallah olur birgün...
Fridia biliyosun biz şişkoların en gıcık olduğu şey yiyip yiyip kilo almamamalrı
Bak bide sucuk ekmek diyoo Allahım kız bonıs derune en derune havale edek mi :)))
Saka bir yana ( kilo vermene ayar olduğum deiltabi çok pis hırs yaptı . )
Demekki metobolizman hızlı calisiyo bide spor eklesen liste basisin yanee
Canm bu dibek kahvesi sanrm bizim kahve oluyo(adyamann kendi kahvesi)ben de kervansaray diye biliyorum.ondan alıyorum.simdik reklam olmasn ama.cok güzel bi kahve özellikle sütlü muhtesem tavsiye ediyorum.menengicli ve keciboynuzlu karisik bi kahve.
İyi geceler
Ailecek film izledik şimdi herkes yattı ben de mutfağı son kez topladım azıcık oturmak istedim bir mutfak hiç düzgün durmaz mı yaa
Adaşıma laf yok bak sporunu da yapmış hem bikaç gün de dikkat etmiş vermiş kiloyu
Laf aramızda ben bugün fena dağıttım çok kızdım kendime ama telafi ederim haftaya bu haftadan daha iyi olur hepimiz için inşallah
Nursenayla aramızın fazla açılmaması lazım
Menengiç kahvesi istiyorum ben de bulurum herhalde Ankara'da vardır bir yerlerse dur bi bakınayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?