Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canm benim dedigim menengic ve türk kahvesi karışk.bikac yıldr cikan ve cok tutulan bi kahve.cok ağır da olmuyo.benim pek kahve alışkanlığm yok.ben arada içiyorum.

Listeye giriceksen yaptigin sporlari not al bi yere cuma gunu hepsini yaz. 90dk 150 dk gibi.

Frida eger bi daha bu topikte kilo veremediginden yakinirsan seni vururum

Kiz bonuss bi frida yı napsakkiii haftaya gömelim onu listeye sikalim bu hafta gecelim kız yoksa şiştim yeminlen :)))

ay harikasınız çok güldüm Allah da sizi güldürsün sağolun

ben kendimi anlatamıyorum herhalde cumadan sonra kaçamak oluyor cumaya yaklaşınca korkuyorum cumaya yaa artı çıkarsam diyee onları anlatıyorum mesela ben burda yazmadım ama geçen haftanın en büyük kaçamağı gece 11 de maçtan geldik kızımla eşimin gazına gelerek gece vakti sucuk ekmek yedim o kadarda yemiştimki mide ağrısından gece yatamadım bileee böyle şeylerde oluyor yazamıyorumda ....vs.

benim korkum aşağı çektiğim kilomu koruyamamak bu 3. dür 103lü kiloyu gördüm ama hep yeniden 105 lere 106lara çıktı birde yerleşmiş bir kilo ben 20yıldır 103 kiloyu görmedim tartıda ki 99 için uğraşıyorum

karışık oldu biraz kusura bakmayın sadece sizin desteğinize ihtiyacım var iyikide varsınız

tablolar için teşekkürler ellerinize emeğinize sağlık

bu hafta kilo veren ve vermek için çabalayan tüm arkadaşları tebrik ederim

nursena içim cız etti valla...leslie benim kilo verdiğim video 108e kadar düşmüştüm daha önce bu video ve diyet ile....
aynen ben hamurisi ve tatliyi kesebilsem ekmekle aram yoktur yoksa ...tam annemin karşısında fırın var yani bizim sokagimizda arada sıcak ekmek kaçamakları yapıyoruz tabii...
bugün biraz d ikkatliydim yeme konusunda sabah çok uzulünce....

fridaaaaaaaa naptin canım yaaaa ne hırslı h atunsun topige geldiğinde 130 lardaydin herhalde aklımda öyle kaldı...masallah sana ...ayyy ikili rakamlara ne kalmış surda...
biniss kişisi kahveye hiç dayanamam yarin t arcinli deniycem diyete başlıyorum sitesinden degilmi..birde dut kuruşu ali cam kabizliga iyi geliyormuş...
kasiminpatisi tebrik ediyorum canimmm....
yena nerelerde gören duyan varmı facedede yok en iyisi whatsapdan yazayim

Fridia biliyosun biz şişkoların en gıcık olduğu şey yiyip yiyip kilo almamamalrı
Bak bide sucuk ekmek diyoo Allahım kız bonıs derune en derune havale edek mi :)))

Saka bir yana ( kilo vermene ayar olduğum deiltabi çok pis hırs yaptı . )
Demekki metobolizman hızlı calisiyo bide spor eklesen liste basisin yanee

bugün yediklerimide yazayım idare eder eeehh işte dediğim bir gün

kahvaltı :yarım ekmek tost,domates, 4 adet biber,5 adet zeytin

ara: bir tutam dut kurusu ve ceviz

başka bir ara :yeşil çay eşliğinde bir dilim kek

akşam : bir büyük servis tabağına
2 kaşık mantar yemeği
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurtlu kabak kızartması
2 adet tavuk kanat

akşam çayın yanında dur kurusu

frida bende 8 sene önce 103 görmüştüm asiri sporla beraber .en büyük hayalim ikili rakamlara düşmek insallah olur birgün...
olur canım neden olmasın bir kere yaptın bir daha yaparsın bende daha önce aynı hatayı yapmıştım 40 kilo verip geri almayı başarmıştım şu an çok üzülüyorsun biliyorum aynılarını yaşadım çünküüü kilo versen dahii ben bu kiloları vermiştim nasıl geri aldım tekrar diye üzülüyorsundur ama üzülme ve çabala en önemlisi 1 kilo versen mutlu mutlu olki moralin yüksek olsuun ....

hayatım ben spor yapıyorum hemde her sabah hergün yazmıyorum ama arada size hatırlatıyorum sadece dk. tutmuyorum tibet egzersizleri yapıyorum ki zor yenaya sor istersen oda denemişti gerçi o çalıştığı için yapamamıştı sabahları uyanır uyanmaz yapılan bir spor birde en ufak yürüyüş fırsatını kaçırmıyorum geçen hafta 2 sefer sahil yürüyüşüm varkiii birinde gece 2 de eve geldim ve acayip yağmurda ıslanmıştım( insanın çatlak kardeşi olunca gece gece yollara düşüyor bağzeen)

dibek kahvesi bendede var ama çok tatlı oluyor kardeşim geldimi bize yapar hadi bize yap derim hem o sever hemde çok kalorili olduğu için ben tercih etmem kardeşim geldikçe beraber içeriz karıştırılarak pişiriliyor birde kahve ve şekeri bayağı bol atmak gerekiyor bendeki öyle üzerindeki tarifide öyle...

okul durumları canını çok sıkmış gönlünce sonuçlanır inşallah sanki bağzı insanların çok kolay haledebileceği ama hiçbişey yapmadıkları bir durum gibi görünüyor yanlışmı anlıyorum geçtiğimiz hafta ben çok yaşadım insanlar birbirine yardımcı olmak istemiyorlar bunu hisettim

doğumdan sonra en istikrarlı listeleri senin yazıp uyguluyacağına eminim ben hamileyken bile senin yediklerini beğeniyorumki doğumdan sonraki listelerini dört gözle bekliyoruum

İyi geceler
Ailecek film izledik şimdi herkes yattı ben de mutfağı son kez topladım azıcık oturmak istedim bir mutfak hiç düzgün durmaz mı yaa
Adaşıma laf yok bak sporunu da yapmış hem bikaç gün de dikkat etmiş vermiş kiloyu
Laf aramızda ben bugün fena dağıttım çok kızdım kendime ama telafi ederim haftaya bu haftadan daha iyi olur hepimiz için inşallah
Nursenayla aramızın fazla açılmaması lazım

akşam yemeğinden sonra atıştırmamı yaptın aslında benimde aklıma barbunyayı düşürdün yarın alır yaparım belki bilmiyorum canım baklagil çekiyor adaş bunlar bana çıkıştı ama ben şişkinlik olur diye bulgur pilavı bile yemiyorum görsen o kadar şevkate ihtiyacım varkiii

Menengiç kahvesi istiyorum ben de bulurum herhalde Ankara'da vardır bir yerlerse dur bi bakınayım :))

bende menengiç kahvesini sevmiyorum yaa

Frida :)) bisey demedik yav bi miktar fesatlik iste

Derin cok agir spor yapmak iyi degil buna leslide dahildir. Elifunda vardi ya hatirla bsk spor listesinde 500 dk falan yazardi o kadar spora ragmen veremiyorum derdi.

Simdi senin tek yapacagin az yemek degil fazla olani kesmek. Atistirmayip duzgun 3 ogun yiyince daha iyi kilo veriliyo bence. Biz napiyoruz hem atistir hem yemek ye

Yine karatayi tam olmasada yaparsin diye dusunuyorum. Lesliyide 1 mil hicmi olmaz dr hareket icin ne demisti? Uzgun olma lutfen birimizin morali bozuk olsa hepimiz uzuluyoruz.
Cokta yesen yaz nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…