Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bak bonus bulgur pilavı bile yememiş kadın haftada bir gece sucuk ekmek yemiş çok mu sen sonuca bak :))
Bonus şaka maka biz de bu hafta az çok dikkat ettik neden vermedik peki

bonus vermiştir tartıda çıkan rakam son günn yediklerinin şişkinliği
yaaaws bir de arkadaş insan gece vakti tartılırmı yaav dün gecemiydi o tartıldı vallaha sabahları karnım şişkin olsa ben tarılmıyorum tabii cumalardan kaçış yok gerçide

Lİsteyi yapan güzel narin hanımlar emeğinize sağlık.. yaklaşın öpücem sizi.. :)

Kilo verenleri basta dereceye girenleri de ayrıyetten tebrik ediyorum..
Ben bu hafta hep artıydım guruldayan bir mideyle yatağa girip kilo verememek üzdü beni..
Naapalım vardır metabolizmamın bir bildiği..

nursena harikasın ya 8 leri gördün asuyu geçtin artık 9 ları görmeyesin inşş.

Frida çok istikrarlısın tebrik ediyor devamını bekliyorum..

Topraam hele sen iki hafta 1,6 vermek işte karatay diyorum hakikaten mucize...

Nur hoşgeldin seni görmek çok güzel.. bonusa sormuştum seni.. iyisin dimi.?

Bengisu inşallah okul işin hayırlı bir şekil de sonuçlanır..Sene ortası yapılanlar özellikle senin durumun da hiç şık değil ama tr de dönen bürokrasi ben öldürecek..

Elifçim,öğrencine çok üzüldüm.. Allah şifa versin,yardımcıları olsun... Dikkat et soğuklar da ..

Derinciğim, buradayım ben canım.. telefon beni hasta ediyor inan .. işyerin de siteye giremiyorum.. eve gelince koşuşturma özetle hayatı yakalamaya çalışıyorum .. sen de haftaya eksi bildir artık kuzum.. :)

asumanımzeynebim,kızına geçmiş olsun diş olayları çok fena.. kızımın da yapılan dolgusu yenilenmesi lazım ama hiç vakti yok...

Bonusçum, nosolson oyomoson nasıl güldüm anlatamam.. espri yeteneğin süper..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..

Kasımpatı birşey sormak istiyorum aylık sonuçları nasıl hesaplıyorsun.? birinci haftadan dördüncü haftayı çıkarıyorsun dimi..O zaman 3 haftalık oluyor sanırım.. Sadece merak şekerim.. :)

Selamlar olsun topik ahalisine:)

Yediklerim,

Sabah: 2 tereyagli yimirta:) bir avuç badem,roka,2 adet mini monzerella,3 ceriy domates,1 mandalina.

Aksam: 1 adet tavuk incik,1 küçük patates,1 servis kasigi meksika fasulyesi salatasi,1 bardak ayran.

Ara:kahve+1 latte.

Son düzenleme:
Gozumuz yollarda kaldi nirdesin...?

Bugün misafirim vardı..işten geldim öğretmen ve 4 arkadaş ve onların uşakları yaklaşık 2-3 saatte evi talan edip gittiler..
güzel sohbet ettik erkek çocukların çiyuu çiyuu bağırışları altın da :)

Asla büyük konuşmayacağım .. ben asla çocuğuma silah oyuncak almam diyen hanımın oğlunun elli tane oyuncak tabancası,kılıcı,oku her bir şeyi var..Öylesine kızıyorum ki o kadar meraklı ki barış ayy mafya bozuntusu mu olucak acaba zaten ağır abi hareketli de var.. :)

Sevgili YENA 100 kilo üzeri topiğine arada bakın olur mu..
Orası ıssız kaldığı için, gelen üyeleri buraya yönlendirmek gerek ki kaybolmasınlar.
Göstereceğin ilgiye şimdiden teşekkürler..

seabahar,
hatırlatman iyi oldu ben ve arkadaşlarım sık sık takip ederiz 100 kilo ve üzeri topiğini..

Sevgilerimle

Yena'cim geçmişe gitmeden mesajini okuyunca hemen cevap veriyim dedim:)

Öncelikle yaklaşıyorum Ben de seni öpüyorum sappadanaktan

Liste konusununda evet birinci haftadan dördüncü haftayi cikariyorum,ayin ilk haftasi listeye giriş kilosunu baz aliyorum..yanlis mi yapıyorum acabakimse birsey demeyince olmasi gereken bu diye düşündüm,sen nasil yapıyordun?

Bende cok uyuz olurdum buyuyene kadar almadim ama sokakta poliscilik oynayinca mecbur kaldim milletten almasin diye napim :)

Ben iki türlü de yapmıştım ilk başta senin yaptığın gibi yapıyordum sonra bazıları karşı çıkmıştı 3 haftalıkta kesin sonuç değil de falan filan.. sonra da verilen kiloları toplayıp eğer aldığı kilo varsa onlarıda çıkarıp sonucu yazıyordum o zaman 4 haftalık oluyor :) eskiden çok kalabalıktı herkes çok eleştiriyordu sen nasıl biliyorsan öyle yap..Ağanın eli bükülmez :) öylemiydi o laf :))

Temsili misal asuman sana börekten az ye dedi ya.. girebilseydim topiğe akıllanmadınmı sen diyecektim asuya :) ye lafından ne kavgalar çıkmştı topikte bilsen :))

Bonus sen nasıl hesaplıyordun hatırlıyomusun kuzum..

Bende cok uyuz olurdum buyuyene kadar almadim ama sokakta poliscilik oynayinca mecbur kaldim milletten almasin diye napim :)

bize de hediye geliyor hep.. Bir iki de babası aldı..

Beni beyenmiyor,ezikliyor musun bonus'cum:)

Ne var yani spor yapmıyorsam,frida'nin protein gunu patlattigi gibi persembe'den spor günü patlatirsam görürsün..

çocuklarla oturmak zor insan ne oturduğundan ne konuştuğundan bişey anlamıyor :) nilüş geçen benim yiğenler gelmişti yaa büyüğüyle oyuncakçıdayız bizimki lafı eveledi geveledi hala aslında bana bomba alsan dedii tabi bendeki durum aynen bu

şok oldum dorukçum o nerden çıktı hem öyle bir oyuncak alsak annenle baban hiç hoş karşılamazlar dimiii dedim oda evet aslında ben su tabancası demek istemştim havuzda oynarız diye dedi o aklıyla beni kandırıyor yaa o kadar çok şaşırıyorumki kreşten arkadaşlarından öğreniyor işte yada çizgifilimlerden birde bilgisayar oyunlarıda var tabiii ...

Bonus,

Pırasayı yaptım.. Şimdi nasıl diyorlar :) Ben uslanmaz arlanmaz bir obur olduğum için,sebze çok sevdiğim için beğendim..
Ama soğduktan sonra daha bir güzel oluyor sıcakken mısır unu ve yumurta kokusunu çok hissettim.. soğuduktan sonra daha bir yenilebilir oldu hem de çok doyuruc ki dilimle ben doydum düşün..
Fakat ev ahalisi benimle hemfikir değil :) özetle şahane birşey değil ama ben arada yaparım kendime ve denemeni tavsiye ederim bakalım sen nasıl bulacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…