Gozumuz yollarda kaldi nirdesin...?Pısstt
Zayıflayan hatun kısmısı selam size..
Bak bonus bulgur pilavı bile yememiş kadın haftada bir gece sucuk ekmek yemiş çok mu sen sonuca bak :))
Bonus şaka maka biz de bu hafta az çok dikkat ettik neden vermedik peki
Gozumuz yollarda kaldi nirdesin...?
SevgiliYENA 100 kilo üzeri topiğine arada bakın olur mu..
Orası ıssız kaldığı için, gelen üyeleri buraya yönlendirmek gerek ki kaybolmasınlar.
Göstereceğin ilgiye şimdiden teşekkürler..
Bugün misafirim vardı..işten geldim öğretmen ve 4 arkadaş ve onların uşakları yaklaşık 2-3 saatte evi talan edip gittiler..
güzel sohbet ettik erkek çocukların çiyuu çiyuu bağırışları altın da :)
Asla büyük konuşmayacağım .. ben asla çocuğuma silah oyuncak almam diyen hanımın oğlunun elli tane oyuncak tabancası,kılıcı,oku her bir şeyi var..Öylesine kızıyorum ki o kadar meraklı ki barış ayy mafya bozuntusu mu olucak acaba zaten ağır abi hareketli de var.. :)
Yena'cim geçmişe gitmeden mesajini okuyunca hemen cevap veriyim dedim:)
Öncelikle yaklaşıyorumBen de seni öpüyorum sappadanaktan
Liste konusununda evet birinci haftadan dördüncü haftayi cikariyorum,ayin ilk haftasi listeye giriş kilosunu baz aliyorum..yanlis mi yapıyorum acabakimse birsey demeyince olmasi gereken bu diye düşündüm,sen nasil yapıyordun?
Bende cok uyuz olurdum buyuyene kadar almadim ama sokakta poliscilik oynayinca mecbur kaldim milletten almasin diye napim :)
Yav versin de burda diyoki yok veremedim yok bugun ekmegi kacirdim protein yapim :)
Gerci yemedigi manti sutlacta oluyo allah icin
Banane veremiyorum derse topuguna sıkacagumvuuuu gozu donmus binis
Bi de nursena bu spor yapmamis hali
Ya kasimin patisina ne diyon oda spor yapmiyo( yenilgiyi hazmedemeyen bonus gazlari icinde kalan sisen bonus)
Zaten ben asiri gazdan veremedim yani baska nolabilir
Ecaba spor listesininde aylik olanini yapsakmi?
Hani belki hic yapmayanlar ulan be bir ay boyunca hic hareket etmemisim diye gaza gelirmiki?Fikir sadece
Yok ona yurek yangini derler kasimpati :))Beni beyenmiyor,ezikliyor musun bonus'cum:)
Ne var yani spor yapmıyorsam,frida'nin protein gunu patlattigi gibi persembe'den spor günü patlatirsam görürsün..
Bugün misafirim vardı..işten geldim öğretmen ve 4 arkadaş ve onların uşakları yaklaşık 2-3 saatte evi talan edip gittiler..
güzel sohbet ettik erkek çocukların çiyuu çiyuu bağırışları altın da :)
Asla büyük konuşmayacağım .. ben asla çocuğuma silah oyuncak almam diyen hanımın oğlunun elli tane oyuncak tabancası,kılıcı,oku her bir şeyi var..Öylesine kızıyorum ki o kadar meraklı ki barış ayy mafya bozuntusu mu olucak acaba zaten ağır abi hareketli de var.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?