GÜNAYDIN canlarım, nasılsınız.Bugün işbaşı yaptım allahın izni ile.Odada bayağı değişiklik yapılmış.Yeni bilgisayarlar alınmış LCD ekran, yeni amirimiz bayağı oda da değişiklik yapmış, düzen, tertip adamı valla.
Günaydın herkese...Kız nursena yolucam seni merak ettik sorduk insan bi cevap verir uleynn :umursamaz: Kahvaltındaki otlarında ne olduğunu çözmüş değilim -tatlicadiarzu-
Belkim bende çekerim oğlum rahatsız öksürüyo bi dr a götürim diyorum gitmiycem diyo ne cins çocuk ya anasına mı benzediki -tatlicadiarzu-
Günaydın herkese...Kız nursena yolucam seni merak ettik sorduk insan bi cevap verir uleynn :umursamaz: Kahvaltındaki otlarında ne olduğunu çözmüş değilim -tatlicadiarzu-
Belkim bende çekerim oğlum rahatsız öksürüyo bi dr a götürim diyorum gitmiycem diyo ne cins çocuk ya anasına mı benzediki -tatlicadiarzu-
herkese günaydınn, iyi haftalar...
ne zaman sordun leen görmedim o tabaktaki otlar tokat yöresinde olurmuş daha çok zati bende ilk burda yedimmm kuzukulağı diyolar ekşi bi otttt sabah sabah bayılırım otlanmayaaaaa:)))a.s.
Merhabalar ...
bonusum bak beklerim ama .. ay bi kulagından tutup götürmedigim kaldı len ....:roflol::roflol:
arkadaşlar bunusumla beraber .6. takıma girmek isteyen olursa buyursun bi kaç kişilik yerimiz var ..... ayrıca takıma girmeniz buraya yazmanızada engel deyil...
davetim açıktır . şartımız ise paylaşımda bulunmak vede cuma sabahları kilo bildirimi yapmak . inanın budaki arkadaşlılarınızda süper ama takıma mucburi ifade vermek ınsanı dahada bi motive diyor . gitsin kilolar.........opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN canlarım, nasılsınız.Bugün işbaşı yaptım allahın izni ile.Odada bayağı değişiklik yapılmış.Yeni bilgisayarlar alınmış LCD ekran, yeni amirimiz bayağı oda da değişiklik yapmış, düzen, tertip adamı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?