Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun deişiklik güzel olur aradaa.s.
kahvaltı edelim sonra otur pc başına ablam pazartesi sendromu başlamıştır çalışanlara kolay gelsinnn

Son düzenleme:
ımageShack
sitesine yüklüyosan resmii
yükledikten sonra
reklam varya resim
onun altındak i
ilk linki kopyalıcan

Günaydın herkese...Kız nursena yolucam seni merak ettik sorduk insan bi cevap verir uleynn :umursamaz: Kahvaltındaki otlarında ne olduğunu çözmüş değilim -tatlicadiarzu-

Belkim bende çekerim oğlum rahatsız öksürüyo bi dr a götürim diyorum gitmiycem diyo ne cins çocuk ya anasına mı benzediki -tatlicadiarzu-

anladım şekerim citolcüğüm kızı okula bi koşu buraktım geldim çok sıcak hava yarım lt su içtim vallahi öldüm 1 nefeste şimdi de makinede baklayen çamasırlar var misolar gitti çamaşırlar bekliyo beni nevresimlerden nefret ederim yoryana takmayı üff

ne zaman sordun leen görmedim o tabaktaki otlar tokat yöresinde olurmuş daha çok zati bende ilk burda yedimmm kuzukulağı diyolar ekşi bi otttt sabah sabah bayılırım otlanmayaaaaa:)))a.s.

hee bu arada benimkide öksürük dr a gitsem aman sıra bekle bide hastaneye giidersen 8 milyon sağlık ocağı 2 milyon alıyomuş bide ilaç yüzdesi ne gereği var bi pedidus al bide öksürük şurubu tamam yazcağıda farklı deilki zati antibiyotik pahalı oluyo zaten pedidus3lira falan yani kim sıra beklicek

slm bende 60 kiloyum 10 kılo fazlam var bugun basladım spor ve dıet e 1 hafta duzenlı devam atcem bakalım kaç kilo verıcem yazarım

Merhabalar ...

bonusum bak beklerim ama .. ay bi kulagından tutup götürmedigim kaldı len ....:roflol::roflol:
arkadaşlar bunusumla beraber .6. takıma girmek isteyen olursa buyursun bi kaç kişilik yerimiz var ..... ayrıca takıma girmeniz buraya yazmanızada engel deyil...
davetim açıktır . şartımız ise paylaşımda bulunmak vede cuma sabahları kilo bildirimi yapmak . inanın budaki arkadaşlılarınızda süper ama takıma mucburi ifade vermek ınsanı dahada bi motive diyor . gitsin kilolar.........opuyorumnanaktan

ne zaman sordun leen görmedim o tabaktaki otlar tokat yöresinde olurmuş daha çok zati bende ilk burda yedimmm kuzukulağı diyolar ekşi bi otttt sabah sabah bayılırım otlanmayaaaaa:)))a.s.

fisfisfis kuzukulağı burdada var len ekşi ama şekli böyle değil ilginççç

Çok ince iki dilim ekmekle tost yaptım yarım domatesle yedim tostun içinde 2 tane sucuık vardı

Şeniz Şeniz

GÜNAYDIN kızlarrrrrrr nasılsınız

sabah
4 kuru kayısı 0,5 lt su
kahvaltı
1 dilim peynir
1 dilim tam buydağ ekmeği
1 fincan çay(şekersiz)
ara
1 türk kahvesi
veeeee yürüyüşe başladım sonunda dün sabah 45 dk bantta yürüdüm:lepi:
lesliyi inderemedim oğluma dedim internetcafeden indir diye pek oralı olmadılmaz:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hafta sonu kardeşim geldiiii çarşambaya kadar evde ay çok sevindirik oldum o yzden devamlı yedimm beni dövermisinizzz klava:

günaydın hoşgeldin kolay gelsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…