Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence uygundur... sana zor olmazsa elimi okey diye kaldırıyorum :))

Ben hic hatirlamiyorum ustunden 2 sezeryan gecirdim beynim narkoz aldi normaldir :))

Tabloda oynamalari nasil yapcam onu bilmiyorum. Baktim cok zor oluyo yapmamda sanmiyorum oyle zor olacagin kac kisiki allasen :)
Topigin kalabalik olmasini hicccc istemiyorum...piskuut duymasin :) seabaharda duymasin

Anladim,olmasi gerekeni cok fazla bilmediğim den kendimce uygun gördüğüm yöntemin bu olduğunu düşünerek böyle yapıyordum:) Ama siz nasil isterseniz ben öyle yaparim..Bu konuda uygun bulmayan,diger yöntemi isteyen arkadaşlar varsa yazabilir:)

Aga mi?sesli güldümm:)

Ben ve kavga,hele ki asuman abla gibi naif bir insanla asla yapmayacagim birsey,zaten hayatim da kavga etmeyi hic becerememişimdir :)
Demem o ki toprammm,birbirinizle konuştuğunuz gibi benimle rahat konuşabilirsiniz,alinmam,kirilmam,kavga hic etmem,son derece usluyumdur:)

Offf bilgisayar oyunları çok fena . Erkek oyunları hep güce dayalı vurdulu kırdılı. kız oyunları hep süs püs alışveriş makyaj.. hani nasıl yozlaşabilir daha nasıl dejenere edeceğiz,nasıl bilinçsiz,acımasız nesil yaratacağız diye ellerinden geleni ardalarına koymuyorlar...

hahaha kafam güzel diyosun :) tablo yapma alt alta yazman kafi..
duymaz duymaz ikisi de merak etme :) bizbizeyiz burada. :)

kasımpatı alasen bu hafta tabloya dokunma kırk yılın başı haftalık ve aylık derceye girmişim haftaya yaparsın artık yeni düzenlemeni gerçi ben pek anlamadım ama

Misir ekmegini pirasayi seven herkes sevebilir bence. Kis sebzeleri kimine gore lezzet kimine gore nefret :)

Deniycem ins. Bana bi sarki gonderin daa ne diyniycem sasirdim. Bi laf vardi disim reina icim turkubar diye aynen o

Böyle uygundur canım emeğine sağlık her hafta uğraşıyorsun teşekkür ediyoruz sana..
Lİste bence önemli ya orada ismini görmek verdiğin kiloyu görmek,kilo vermeyenlerin gözüne sokmak :)))

bu arada senin parmağın nasıl oldu fizik tedavin devam ediyormu.? umarım daha iyisindir..

Ben de kavgacı değilimdir..kinci değilimdir. Ama çok damarıma basılınca kalitemi fena bozabiliyorum..
Allah kötülerle karşılaştırmasın hiç birimizi..

kasımpatı alasen bu hafta tabloya dokunma kırk yılın başı haftalık ve aylık derceye girmişim haftaya yaparsın artık yeni düzenlemeni gerçi ben pek anlamadım ama

Ben lehime çevirmeye çalışıyorum .. Bizans oyunları :))

YENA sabah işe gitmiycen miii ?

ufak ufak yatayım bende uykumda yokta yatağa uzanıp birazda telefonla devam ederim sabah 6:15 de uyanmam lazım kızı idmana gönderecem öğlen saat 12 de de okul toplantısı var

Gideceğim maalesef... Çıkışta arkadaşın oğluna doğum günü hediyesi bakmam gerek hızlı bir şekil de...

Sana iyi geceler...

Estagfirullah topramm,zevke yapıyorum..faydam dokunuyor ise ne mutlu..

Parmagim daha iyi sükür,fizik tedaviye hafta'da 3 gün devam ediyorum.bana kalsa gitmeyeceğim aslinda ama 4 hafta'yi tamamlamam gerekiyor,sonrasinda doktor da randevu var.

Ben de ne kavgaci,ne de kinciyimdir.Sadece aglarim cok üzüldüğümde zir zir,başka da yapabildiğim birsey yok:)
Amin,Allah iyi insanlar ile karsilastirsin her daim.

perşembe günü pırasa yenmez şişkinlik yapar pazartesi salı uygun olabilir

bilir kişi bildiriyooor

Pırasa bol su içeren bir sebze değilmi.?
Tek başına pişince sakıncalı değil de benim yaptığım mısırunlu fırın da börekvari birşey oldu yeni üretim arge aşamasında idi, test edildi bugün tarafımdan :))

pırasa gaz yapar bebeğem bugün yediysen sorun yok
mercimek çorbası da gaz yapar kurufasulyede......vs. nursena yemiş 10 - 9 kusurlu hareket bunlar
cumaya eksi çıkacam diye kafayı sıyırmış frida bildiriyor

bide bulgur pilavı var TABİİİ eyvah eyvah

ahhh topraamm o ağlamalar. Dün ameliyat olan sevdiğim komşumu ziyarete gittim..
Annesi gelmiş yanına memleketten nasıl etrafın da dönüyor yorganın düzeltiyor başını okşuyor gözünün içine bakıyor .. Eve geldim saatlerce ağladım.. Öyle işte...

Topramm pirasa tarifini merak ettim,musait aninda bizi bilgilendirirsin artik dimi:)

Suan değil ama,ise gideceksin sabah bir de tarifle falan ugrasma,zaten kalkıp yapacagimiz yok su saatte.:)

Bu arada hep yazacagim unutuyorum,hani brokoli köftesi için karnibaharli olur mu demiştin ya,ben karnibaharli da denedim onu baya önce oldukça güzel oldu..yapmak istersin diye yazayim dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…