Bence uygundur... sana zor olmazsa elimi okey diye kaldırıyorum :))
Ben iki türlü de yapmıştım ilk başta senin yaptığın gibi yapıyordum sonra bazıları karşı çıkmıştı 3 haftalıkta kesin sonuç değil de falan filan.. sonra da verilen kiloları toplayıp eğer aldığı kilo varsa onlarıda çıkarıp sonucu yazıyordum o zaman 4 haftalık oluyor :) eskiden çok kalabalıktı herkes çok eleştiriyordu sen nasıl biliyorsan öyle yap..Ağanın eli bükülmez :) öylemiydi o laf :))
Temsili misal asuman sana börekten az ye dedi ya.. girebilseydim topiğe akıllanmadınmı sen diyecektim asuya :) ye lafından ne kavgalar çıkmştı topikte bilsen :))
Bonus sen nasıl hesaplıyordun hatırlıyomusun kuzum..
bize de hediye geliyor hep.. Bir iki de babası aldı..
çocuklarla oturmak zor insan ne oturduğundan ne konuştuğundan bişey anlamıyor :) nilüş geçen benim yiğenler gelmişti yaa büyüğüyle oyuncakçıdayız bizimki lafı eveledi geveledi hala aslında bana bomba alsan dedii tabi bendeki durum aynen bu
şok oldum dorukçum o nerden çıktı hem öyle bir oyuncak alsak annenle baban hiç hoş karşılamazlar dimiii dedim oda evet aslında ben su tabancası demek istemştim havuzda oynarız diye dedi o aklıyla beni kandırıyor yaa o kadar çok şaşırıyorumki kreşten arkadaşlarından öğreniyor işte yada çizgifilimlerden birde bilgisayar oyunlarıda var tabiii ...
Ben hic hatirlamiyorum ustunden 2 sezeryan gecirdim beynim narkoz aldi normaldir :))
Tabloda oynamalari nasil yapcam onu bilmiyorum. Baktim cok zor oluyo yapmamda sanmiyorum oyle zor olacagin kac kisiki allasen :)
Topigin kalabalik olmasini hicccc istemiyorum...piskuut duymasin :) seabaharda duymasin
kasımpatı alasen bu hafta tabloya dokunma kırk yılın başı haftalık ve aylık derceye girmişim haftaya yaparsın artık yeni düzenlemeni gerçi ben pek anlamadım amaAnladim,olmasi gerekeni cok fazla bilmediğim den kendimce uygun gördüğüm yöntemin bu olduğunu düşünerek böyle yapıyordum:) Ama siz nasil isterseniz ben öyle yaparim..Bu konuda uygun bulmayan,diger yöntemi isteyen arkadaşlar varsa yazabilir:)
Aga mi?sesli güldümm:)
Ben ve kavga,hele ki asuman abla gibi naif bir insanla asla yapmayacagim birsey,zaten hayatim da kavga etmeyi hic becerememişimdir :)
Demem o ki toprammm,birbirinizle konuştuğunuz gibi benimle rahat konuşabilirsiniz,alinmam,kirilmam,kavga hic etmem,son derece usluyumdur:)
Misir ekmegini pirasayi seven herkes sevebilir bence. Kis sebzeleri kimine gore lezzet kimine gore nefret :)Bonus,
Pırasayı yaptım.. Şimdi nasıl diyorlar :) Ben uslanmaz arlanmaz bir obur olduğum için,sebze çok sevdiğim için beğendim..
Ama soğduktan sonra daha bir güzel oluyor sıcakken mısır unu ve yumurta kokusunu çok hissettim.. soğuduktan sonra daha bir yenilebilir oldu hem de çok doyuruc ki dilimle ben doydum düşün..
Fakat ev ahalisi benimle hemfikir değil :) özetle şahane birşey değil ama ben arada yaparım kendime ve denemeni tavsiye ederim bakalım sen nasıl bulacaksın...
Anladim,olmasi gerekeni cok fazla bilmediğim den kendimce uygun gördüğüm yöntemin bu olduğunu düşünerek böyle yapıyordum:) Ama siz nasil isterseniz ben öyle yaparim..Bu konuda uygun bulmayan,diger yöntemi isteyen arkadaşlar varsa yazabilir:)
Aga mi?sesli güldümm:)
Ben ve kavga,hele ki asuman abla gibi naif bir insanla asla yapmayacagim birsey,zaten hayatim da kavga etmeyi hic becerememişimdir :)
Demem o ki toprammm,birbirinizle konuştuğunuz gibi benimle rahat konuşabilirsiniz,alinmam,kirilmam,kavga hic etmem,son derece usluyumdur:)
kasımpatı alasen bu hafta tabloya dokunma kırk yılın başı haftalık ve aylık derceye girmişim haftaya yaparsın artık yeni düzenlemeni gerçi ben pek anlamadım ama
kasımpatı alasen bu hafta tabloya dokunma kırk yılın başı haftalık ve aylık derceye girmişim haftaya yaparsın artık yeni düzenlemeni gerçi ben pek anlamadım ama
YENA sabah işe gitmiycen miii ?
ufak ufak yatayım bende uykumda yokta yatağa uzanıp birazda telefonla devam ederim sabah 6:15 de uyanmam lazım kızı idmana gönderecem öğlen saat 12 de de okul toplantısı var
ne demek sana iyi geceler bak yarın işe gidiyorsun yatalım hepimiz işte gideyimde aklım burdamı kalsıınGideceğim maalesef... Çıkışta arkadaşın oğluna doğum günü hediyesi bakmam gerek hızlı bir şekil de...
Sana iyi geceler...
Böyle uygundur canım emeğine sağlık her hafta uğraşıyorsun teşekkür ediyoruz sana..
Lİste bence önemli ya orada ismini görmek verdiğin kiloyu görmek,kilo vermeyenlerin gözüne sokmak :)))
bu arada senin parmağın nasıl oldu fizik tedavin devam ediyormu.? umarım daha iyisindir..
Ben de kavgacı değilimdir..kinci değilimdir. Ama çok damarıma basılınca kalitemi fena bozabiliyorum..
Allah kötülerle karşılaştırmasın hiç birimizi..
perşembe günü pırasa yenmez şişkinlik yapar pazartesi salı uygun olabilir
bilir kişi bildiriyooor
pırasa gaz yapar bebeğem bugün yediysen sorun yokPırasa bol su içeren bir sebze değilmi.?
Tek başına pişince sakıncalı değil de benim yaptığım mısırunlu fırın da börekvari birşey oldu yeni üretim arge aşamasında idi, test edildi bugün tarafımdan :))
Estagfirullah topramm,zevke yapıyorum..faydam dokunuyor ise ne mutlu..
Parmagim daha iyi sükür,fizik tedaviye hafta'da 3 gün devam ediyorum.bana kalsa gitmeyeceğim aslinda ama 4 hafta'yi tamamlamam gerekiyor,sonrasinda doktor da randevu var.
Ben de ne kavgaci,ne de kinciyimdir.Sadece aglarim cok üzüldüğümde zir zir,başka da yapabildiğim birsey yok:)
Amin,Allah iyi insanlar ile karsilastirsin her daim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?