pırasa gaz yapar bebeğem bugün yediysen sorun yok
mercimek çorbası da gaz yapar kurufasulyede......vs. nursena yemiş 10 - 9 kusurlu hareket bunlar
cumaya eksi çıkacam diye kafayı sıyırmış frida bildiriyor
Kiyamam yaahhh topraamm o ağlamalar. Dün ameliyat olan sevdiğim komşumu ziyarete gittim..
Annesi gelmiş yanına memleketten nasıl etrafın da dönüyor yorganın düzeltiyor başını okşuyor gözünün içine bakıyor .. Eve geldim saatlerce ağladım.. Öyle işte...
Topramm pirasa tarifini merak ettim,musait aninda bizi bilgilendirirsin artik dimi:)
Suan değil ama,ise gideceksin sabah bir de tarifle falan ugrasma,zaten kalkıp yapacagimiz yok su saatte.:)
Bu arada hep yazacagim unutuyorum,hani brokoli köftesi için karnibaharli olur mu demiştin ya,ben karnibaharli da denedim onu baya önce oldukça güzel oldu..yapmak istersin diye yazayim dedim:)
pırasa gaz yapar bebeğem bugün yediysen sorun yok
mercimek çorbası da gaz yapar kurufasulyede......vs. nursena yemiş 10 - 9 kusurlu hareket bunlar
cumaya eksi çıkacam diye kafayı sıyırmış frida bildiriyor
bide bulgur pilavı var TABİİİ eyvah eyvah
Kiyamam yainan bir sorun olsa annemden yardim alsam falan ilk siz geliyosunuz aklima...
ahhh topraamm o ağlamalar. Dün ameliyat olan sevdiğim komşumu ziyarete gittim..
Annesi gelmiş yanına memleketten nasıl etrafın da dönüyor yorganın düzeltiyor başını okşuyor gözünün içine bakıyor .. Eve geldim saatlerce ağladım.. Öyle işte...
ahhh topraamm o ağlamalar. Dün ameliyat olan sevdiğim komşumu ziyarete gittim..
gece gece yima canım yersen yeminlen 2,3 gün onu tolero edemiyorsun pazar kahvaltısında ye olarSucuklu ekmegi hangi gece yiycem frida senin izinden gitmek istiyorum
Topram,fridacim,bonuscum lütfen kusura bakmayin sizleri üzdü isem..
Topram demek camasir makinesi aldin,güle güle kullan.Bizim ki de degistir beni diyor ama bakayim ne zaman kismet olacak..Bosch cok iyi oluyor genelde,güle güle kullan inşallah..
Sağol canım.. İnşş uzun soluklu olur.. Bosch iyi deniyor .. sizin oraların markasi dimi.?
Manisa da fabrikası vardı ben manisa organize de çalıştığım dönem hala faaliyettemi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?