Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pırasa gaz yapar bebeğem bugün yediysen sorun yok
mercimek çorbası da gaz yapar kurufasulyede......vs. nursena yemiş 10 - 9 kusurlu hareket bunlar
cumaya eksi çıkacam diye kafayı sıyırmış frida bildiriyor

Bakliyat evet gaz yapar..
Karnabahar,turp gaz yapar.. Tamam öyle diyosan öyledir sıyırıklarla uğraşamam gece gece :))

Kiyamam ya inan bir sorun olsa annemden yardim alsam falan ilk siz geliyosunuz aklima...

http://kadincatarifler.com/firinda-pirasa-tarifi

canım ben ufak doğrayıp elimle ovaladım pırasaları sonra diğer malzemelerle karıştırıp fırınladım... tarifin de haşlayın diyor ya o yüzden belirtmek istedim...

Sucuklu ekmegi hangi gece yiycem frida senin izinden gitmek istiyorum

iyi geyik yapıyorduk ki birden düz duvara tostlatın kadermiş diyelim insanız yoksaaa nasıl ferahlıycazkiii

Offff ki ne offf topramm,bu ve benzeri sebeplerden aglamalarin ve dökülen gözyaslarinin haddi hesabi yok..

Örnegin: bugun yakin arkadasim aradi,yeni tr den geldi..Iste annesinin yaptigi reçeller,salçalardan tr de gecirdigi güzel vakitlerden vs vs bahsediyor kahvaltıya davet ediyor,benim bogazim düğüm dügümm..kasitli bir davranis söz konusu bile değil ama o hassasiyet,eksiklik varya yürekte iste...

topram bu eksiklik,bu özlem,bu yanlizlik ve kimsesizlikle gecen her salisenin de bir karsiligi mukafati vardir elbet Allah indinde,öyle düşünerek teselli etmeye calisiyorum tesellisi zor yanlarimi..

Sağol canım.. İnşş uzun soluklu olur.. Bosch iyi deniyor .. sizin oraların markasi dimi.?
Manisa da fabrikası vardı ben manisa organize de çalıştığım dönem hala faaliyettemi bilmiyorum..

Sağol canım.. İnşş uzun soluklu olur.. Bosch iyi deniyor .. sizin oraların markasi dimi.?
Manisa da fabrikası vardı ben manisa organize de çalıştığım dönem hala faaliyettemi bilmiyorum..

Evet alaman mali,hatta baya bir popüler marka ilk 3 girenler katogorisinde diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…