- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Asuman abla biz kesin persembe stresinden sisiyoruz o zamanBonus düne göre ben de -500 deyim
Akşam da epey yedim bir de
Kasimpati -800 ya az degil5 kere tartildim anca ekmegin verdigi sislik indi demek.
yok benimki kalsın haftaya yatırım olaraktan :)Görmezden gelinmiş,- 800 gr listeye eklenmiş bil bonus.:)
Tebrikler..
Asuman ablacım,seni de - 500 yazıyım mı? :)
Meyros :) kahve sanada geldi he unuttuk sanma
HAFTANIN 1.si......................................... -1,6 kg...................................KASMPATI
HAFTANIN 2.si.......................................- 1 kg...................................MAVPATIKLER
HAFTANIN 3.sü.......................................-0.9 kg......................:...............74FRIDAA
AYIN 1.si................................................-3 kg.......................................... BENDENIZ :)
AYIN 2.si................................................ -2.5 kg......................................MAVPATKLER
AYIN 3.sü...............................................- 2.1 kg............................................ 74FRIDA
Haftanin spor 1.si
Bonus
Haftanin spor 2.si
Asumanzeynep
Haftanin 3.leri
YENA & nursena
Kusura bakmayıın kasvete boğmak istemedim topiği..
Yeni çamaşır makinası aldım ben. :) Mutluyum :)
Geçen yıldan beri bozuluyordu zırt pırt.. İyi oldu Bosch marka..
Elifcim dikkat et beslenmene düşer inşallahMutlu haftasonlarimiz olsunn:)
Seker yuklemem vardi bugun. Tabiki yuksek cikti zaten biliyodum boyle olacagini.. Pazartesi 100 grlik yapilacakmis. Diyetle hallolur diye düşünüyorum insallah. Dua edin :)
Bonus kasimpati ellerinize saglik :)
Hepinizi tebrik ederim...
Hasta arkadaslarim size de gecmis olsun..
Aynen öyle canm.cok torpil ve adaletsizlik dönüyor.okul müdürleri daha fazla okulda kalmamak için sabahci öglenci olmak istemiyorlar.bu yüzden de sınıflari kalabalik tutuyolar.ya da su ankiokulum gibi bos siniflar var okulda ama biz 40 kisilik siniflarda ders isliyoruz.bi de ayni gün ayni okulda calistigimiz arkadasma 6 hizmet puani vermisler bana 4 vermisler.iki gün önceki puanmi düşürmüşler.pazartesi milli egitimi arayp soracam sebebini.ha bi de il merkez ve ilce merkez kadrolari farkli gösteriyo.demek ki merkezi birileri icin saklıyolar.ki benim sıralamam kritik sınırdaym yani.dibek kahvesi bendede var ama çok tatlı oluyor kardeşim geldimi bize yapar hadi bize yap derim hem o sever hemde çok kalorili olduğu için ben tercih etmem kardeşim geldikçe beraber içeriz karıştırılarak pişiriliyor birde kahve ve şekeri bayağı bol atmak gerekiyor bendeki öyle üzerindeki tarifide öyle...
okul durumları canını çok sıkmış gönlünce sonuçlanır inşallah sanki bağzı insanların çok kolay haledebileceği ama hiçbişey yapmadıkları bir durum gibi görünüyor yanlışmı anlıyorum geçtiğimiz hafta ben çok yaşadım insanlar birbirine yardımcı olmak istemiyorlar bunu hisettim
doğumdan sonra en istikrarlı listeleri senin yazıp uyguluyacağına eminim ben hamileyken bile senin yediklerini beğeniyorumki doğumdan sonraki listelerini dört gözle bekliyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?