Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablama gittim kahvaltiya kizlar biraz dursun az temizlik yapim gec bile kaldim.

2 dilim t.b ekmek (halk ekmegin pakette tuzsuz olanindan bir tane ) beyaz ve tulum peynir, 4 zeytin, domat, roka reyhan kisnis karisik bir iki parca ot :)) bir cay kasigi tahin pekmez sekersiz cay biraz gec oldu diye ara ogun yok.

Nursenos diyetisyen gorusmen nasildi ?
Umarim basarili bulur seni ve istesigiin sonucu gorursun ..

---

Hic ekrana bakamiyorum bugun. Neden acaba :) gozlerimi acamiyorum kısık kısık bakiyorum.. Uyanigim ama alt beyin algilamadi zaar uyanik oldugumu..:)
Allahtan fazla is yok birbucuk gibi cikabilirsem iyi olacak...

Meyros :) kahve sanada geldi he unuttuk sanma

tebrikler kızlar: )
kasımpatı, iyi kalpli arkadaşım, ellerine sağlık...

Haftanin spor 1.si

Bonus

Haftanin spor 2.si

Asumanzeynep

Haftanin 3.leri

YENA & nursena

tebrikler kızlar...
kv hastalandığından bu yana spor yapamaz oldum yaa, spor düzenim ozaman bir şaştı pir şaştı, tekrar başlasam iyi olacak zannımca..
bonus ellerine sağlık bal..

Kusura bakmayıın kasvete boğmak istemedim topiği..

Yeni çamaşır makinası aldım ben. :) Mutluyum :)
Geçen yıldan beri bozuluyordu zırt pırt.. İyi oldu Bosch marka..

güle güle kullan ablacım.

Mutlu haftasonlarimiz olsunn:)
Seker yuklemem vardi bugun. Tabiki yuksek cikti zaten biliyodum boyle olacagini.. Pazartesi 100 grlik yapilacakmis. Diyetle hallolur diye düşünüyorum insallah. Dua edin :)
Bonus kasimpati ellerinize saglik :)
Hepinizi tebrik ederim...
Hasta arkadaslarim size de gecmis olsun..

Elifcim dikkat et beslenmene düşer inşallah

Aynen öyle canm.cok torpil ve adaletsizlik dönüyor.okul müdürleri daha fazla okulda kalmamak için sabahci öglenci olmak istemiyorlar.bu yüzden de sınıflari kalabalik tutuyolar.ya da su ankiokulum gibi bos siniflar var okulda ama biz 40 kisilik siniflarda ders isliyoruz.bi de ayni gün ayni okulda calistigimiz arkadasma 6 hizmet puani vermisler bana 4 vermisler.iki gün önceki puanmi düşürmüşler.pazartesi milli egitimi arayp soracam sebebini.ha bi de il merkez ve ilce merkez kadrolari farkli gösteriyo.demek ki merkezi birileri icin saklıyolar.ki benim sıralamam kritik sınırdaym yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…