Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canm takma kafana dediğin gibi inş diyetle falan hallolur.bu arada kac cikti değerin merak ettim.

aynen canım bir kg bile versem mutlu oluyorum ...aslında vermeye bir başlasam kendiliğinden gelicek bir hafta siksam disimi...

bonus sağol canım desteğin için ..
ben ağır spor derken.leslie iki mille ucmille yapıyordum ...bazen de 4 daha fazla yapamam zaten...sizler olmasanız daha fazla kilo alırdım zaten iyiki varsınız...

yenacim insallah bu hafta eksi bildirim yapabilirim...

Merhabalaar hafta sonu keyifleriniz nasıl :)

Dört gözle nursenayı bekliyoruz ama gelmemiş

Adaş o portakalı kerevizi bende denemiştim ama damak tadı bize uymadı oğlum için birkaç kez yapmıştım sevemedik benim aklım hala barbunyada :)))

Son olarak bonusun eksi olduğunu idaa etmiştim haklı çıkmışım ben bu işin matematiğini bilirim tızım :)))

Bugün yediklerimi yazayım

Kahvaltı : 3 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir,5 adet zeytin,domates
Helva

Ara: avuç için bağdem, bir çenet hurması
Bir adet muz

Akşam: mantarlı omlet , peynir
Helva

ara: büyük bir bardak taze sıkılmış karışık meyva suyu
Avuç için kadar ceviz

Son olarak yediğim helvalar cuma günü beni tırmalar diyoruuuum :)

yenacim güle güle kullan makineni canım...
bende iki sene önce değiştirdim çamaşır makinemi benimkide bosch çok memnunum...nisan ayinda da buzdolabını değiştirdim onuda bosch aldim....

bugün nisayi anneanneye gönderdik naz ile günümüzü gün ettik...cok iyi geldi bize...kipaya götürdüm onu oyun salonunda oynadılar teyzemin torunu ile ordan burger kingde yemek yediler gezdik dolaştık...donustede teyzemin kızı bizde yiyelim dedi..şimdi eve geldik...yoksa hafta sonu ikiside birarada hiç anlasamiyolar ...ne büyüğün küçükten rahatı var nede küçüğün buyuk ten ikiside haklı....eskiler 4 yada 5 çocuk nasıl büyümüşler bilemiyorum...

Bi ara biz de helvaya sarmistik sabah aksam yiyoduk:) cumaya kadar helva yemezsen tirmalamaz ya :)

Son olarak bu resmi gördüğümde hamişlerimiz aklıma geldi biliyorum birçok sıkıntı yaşıyorsunuz ama yarı yolu atlatınız doğumdan sonra bu çektiğiniz sıkıntıların hepsini unutacaksınız Allah sağlıcakla bebeklerini kucağınıza almayı nasip etsin her zaman aklımdasınız

Nursena gelmemiş
Adaş ne kadar helva yedin bilmiyorum ama yediklerin bana iyi geldi
Ben sevdim portakallı kerevizi içine havuç ayva patates de doğradım güzel oldu ilk geçen gelen misafirlere yapmıştım tadı damağımda kalınca bugün arkadaşta yine yaptık Kendime getirdim sadece başka yiyen yok
Bu akşam da çayın yanında yedim bişeyler maalesef
Tam duygusal açlık yaşıyorum galiba sıkıldıkça yiyorum
Bugün son olsun inşallah

Hepsi gececek tadi kalacak insallah :) Allah olmayanlara da nasip etsin..

Fridacim helvalar afiyet,sifa olsun kilo olmasin inşallah.Hos senin gibi azimli hatun için sorun değil tabi,bir protein gününe bakar dimi.:)
Saka bir tarafa helva,ekmek ve cay üçlüsüne bayilirim ben,bir de tahin pekmez ikilisine.:)

Asuman ablacim kerevizi cok severim ben de,portakallisini hic yemedim ama:)tadini değiştirmiyor dimi?

Elif'cim,normal sartlarda olmasi gereken seker değerini bilmiyorum ama biraz dikkat edersen değerlerin normale döner inşallah.

yarınnn diyetisyenn günüüüm bakalım ne olcek sonuç
10,11,2015 92,400
21,11,2015 91,600
5,,12,2015???? yarınnnn
benn gellldiimmmm evet yeni kilom 89 çıktıı diyetisyen şok a girdi süper gidiyorsun ben bu kadar vereeğini tahmin etmiyodum dediii
üstelik adetinizin 1, günü şişlikte var dedi
ock 20 de tatile giidcem dedim 79 kiloyla gidiceksin dedii bu sefr de ben şokk adi bakalım hayırlısııı

sabah dr onden sonra geldim kızların arkadaşının doğum günüsü 2 kaşık makarna salata 3 çiğ köfte yedim
sonra evegel evi sil süpür
akşama 2 aile misafir pasta börek yap
sonra ağırla meyveydi mısırdı derken yemek yemediğim için az cık azcık tattımm ama ödül düü bugün yarın diyete devamm
eşim hayırıdır yemiyodun ne oldu diyo aman yemiyakta ölekmi herüf dedimm adama off offf amma hazır cevabım hee

vel hasıl gelelim liste deişti nasıl olcak bilemiyorum klasik yumurta zeytinli kahvaltım var eğer zeytin yemazsen 1 tatlı kaşığı reçel bal yee amamaa 2 dlm ekmek bitecek kahvaltıda

öğlen işe zurnanın zırt ded iği yer nesfitle 5 kaşık
1 bardak süt
üzerine 1 kaşık yulaf kepeği

ayy ben doymam 1
2,si sıcak yemek çorba olacak
3,nesfit tatlı varya ağzıma tatlı sürdümmü akşama kadar tatlı ister canım bakalım denicem olmadı arıcam deiştircek

aralarda yeşil çay yok 6lı 7lı form çay içilecek
yeşil çaya ara verelim dedi

akşam aynı kiasik akşam yemeği işte

spora gelince normal bayanlara göre kaslıymısım kas kaybetmememiz lazım spor yokk belki 1 mil yapmalıymışım iileri safhalarda verecekmişş

işte bölyle kızlarrr
şimdilik iyi gidiyormuuyum neee

Iyi geceler 3g cekmeyen bir evde olunca yazamadim haliyle.

Kahvaltimi yazmistim oglende iyi gecirdim ama sonra kayinvaldeme gittim bir kac dilim kekli bir tatli ve biseyler daha yedim dengeyi kuramadim.
Olsu haftada bir gun olur :)

Uyku diye öluyorum resssman

kız asuu bonuss ne fena sınız kız eksiye düşecez diye hasetinizden mi eksiye düştünüz bence frida kork kız bunlardan bu hafta gümbür gümbür geliyler vallahhaaa

yenamm gülel güle kullannnn makinenii bosh iydir
bulaşık makinesi ilk çıktığında annem nası imreniyo alacak durumda yok gezmeye gittik ev sahibesi karısına makine ladığını anlatıyo babama annemde bakışlar ben çalışıyorum daha makinem yok der gibi
babam durdu durdua dedi bizizm evde yıllardır var herkez durdu babamı dinliyoruz annemi gösterrerek ağır çelik marka demezmi kilolu ya annem hem espiri hemde laf soktu anama
haa sonuç nemi oldu eve gelinceye kadar annemde bi surat afra tafra sonraki haftaa arçelik makina:))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…