- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canm takma kafana dediğin gibi inş diyetle falan hallolur.bu arada kac cikti değerin merak ettim.Mutlu haftasonlarimiz olsunn:)
Seker yuklemem vardi bugun. Tabiki yuksek cikti zaten biliyodum boyle olacagini.. Pazartesi 100 grlik yapilacakmis. Diyetle hallolur diye düşünüyorum insallah. Dua edin :)
Bonus kasimpati ellerinize saglik :)
Hepinizi tebrik ederim...
Hasta arkadaslarim size de gecmis olsun..
aynen canım bir kg bile versem mutlu oluyorum ...aslında vermeye bir başlasam kendiliğinden gelicek bir hafta siksam disimi...olur canım neden olmasın bir kere yaptın bir daha yaparsın bende daha önce aynı hatayı yapmıştım 40 kilo verip geri almayı başarmıştım şu an çok üzülüyorsun biliyorum aynılarını yaşadım çünküüü kilo versen dahii ben bu kiloları vermiştim nasıl geri aldım tekrar diye üzülüyorsundur ama üzülme ve çabala en önemlisi 1 kilo versen mutlu mutlu olki moralin yüksek olsuun ....
Insallah ablacimElifcim dikkat et beslenmene düşer inşallah
190 cikti canim..Canm takma kafana dediğin gibi inş diyetle falan hallolur.bu arada kac cikti değerin merak ettim.
Bi ara biz de helvaya sarmistik sabah aksam yiyoduk:) cumaya kadar helva yemezsen tirmalamaz ya :)Bugün yediklerimi yazayım
Kahvaltı : 3 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir,5 adet zeytin,domates
Helva
Ara: avuç için bağdem, bir çenet hurması
Bir adet muz
Akşam: mantarlı omlet , peynir
Helva
ara: büyük bir bardak taze sıkılmış karışık meyva suyu
Avuç için kadar ceviz
Son olarak yediğim helvalar cuma günü beni tırmalar diyoruuuum :)
Hepsi gececek tadi kalacak insallah :) Allah olmayanlara da nasip etsin..Eki Görüntüle 1709015
Son olarak bu resmi gördüğümde hamişlerimiz aklıma geldi biliyorum birçok sıkıntı yaşıyorsunuz ama yarı yolu atlatınız doğumdan sonra bu çektiğiniz sıkıntıların hepsini unutacaksınız Allah sağlıcakla bebeklerini kucağınıza almayı nasip etsin her zaman aklımdasınız
Kasımpatı portakal tadı gelmiyor hiç
Bir portakalın suyuyla pisiriyorsun sadece
benn gellldiimmmm evet yeni kilom 89 çıktıı diyetisyen şok a girdi süper gidiyorsun ben bu kadar vereeğini tahmin etmiyodum dediiiyarınnn diyetisyenn günüüüm bakalım ne olcek sonuç
10,11,2015 92,400
21,11,2015 91,600
5,,12,2015???? yarınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?