dün gece hepiniz ayaktaymışınız bacımm geç yatıyon 3 çocukla bence uykunuda düzene skmaısın diyetle birlikteIyi geceler 3g cekmeyen bir evde olunca yazamadim haliyle.
Kahvaltimi yazmistim oglende iyi gecirdim ama sonra kayinvaldeme gittim bir kac dilim kekli bir tatli ve biseyler daha yedim dengeyi kuramadim.
Olsu haftada bir gun olur :)
Uyku diye öluyorum resssman
Yok gecikmiyorum normalde dun lafa daldik oyle bazi gunler kizlarinda duzeni kaciyo arada oluyo iste.dün gece hepiniz ayaktaymışınız bacımm geç yatıyon 3 çocukla bence uykunuda düzene skmaısın diyetle birlikte
Geçmiş olsun daficim
Amcaya şifa size de kolaylıklar dilerim
geçmiş olsun dafii bu süreci kolay atlatırsınız inşallah umut edelimde kayınpederinide daha çok sağlığına kavuşmuş bir şekilde eve getirirsin
Daficigim.. Allah sifa versine amcaya size de kolayliklar...
dafi ablacım geçmiş olsun...
geçmiş olsun ablacım, rabbim acil şifalar versin inş.
Dafi nerelerdwkiii kayinbabası hastanedeydi
Yenamida özledim gelsede hatun kişiler die bi selam verse
çok teşekkür edrim kızlar Allah razı olsunDafi naptı acaba hastane işini eve dönemedilermii ki
Hariyede kayıplarda umarım iyidir gelse iyi olur.
Bonus senin ufaklik nasil oldu buyumustur gorusmeyeliIyi geceler 3g cekmeyen bir evde olunca yazamadim haliyle.
Kahvaltimi yazmistim oglende iyi gecirdim ama sonra kayinvaldeme gittim bir kac dilim kekli bir tatli ve biseyler daha yedim dengeyi kuramadim.
Olsu haftada bir gun olur :)
Uyku diye öluyorum resssman
Dafi abla gecmis olsun Allah sifalar versinhayırlı geceler güzeller
bugün çıktık hastahaneden. kp. ameliyat oldu. 6 gündür hastahanedeydim. gelir gelmezde ev doldu taştı ancak fırsat bulup bakabildim. bir süre misafir ağırlarım herhalde ancak geceleri bakabilirim topiğe.
kaç kilo oldum bilmiyorum. 6 gündür ekmek arası yiyorum. sanırım yüz e merdiven dayamışımdır. ne düzenli uyku var ne gecem gündüzüm belli bir süre daha düzenim olmaz sanırım.
Iyi cok sukur cadilik diz boyu bi diller bi diller sorma bazen agzim acik kaliyo ☺ 2.5 yasinda olduHayırlı pazarlar
Daficim geçmiş olsun
Nursena Tebrikler maşallah
Hasibe hoşgeldin nasılsın emine büyümüştür
Ben bugün artıdayım kendimi biliyorum o nedenle listede oynatmadim kilomu
Maşallah hasibecimIyi cok sukur cadilik diz boyu bi diller bi diller sorma bazen agzim acik kaliyo ☺ 2.5 yasinda oldu
Allah nasip ederse kardesi gelecek yaklasik 5.5 ay sonra
140 i gecmemesi gerekiyormus canimFridacim helvalar afiyet,sifa olsun kilo olmasin inşallah.Hos senin gibi azimli hatun için sorun değil tabi,bir protein gününe bakar dimi.:)
Saka bir tarafa helva,ekmek ve cay üçlüsüne bayilirim ben,bir de tahin pekmez ikilisine.:)
Asuman ablacim kerevizi cok severim ben de,portakallisini hic yemedim ama:)tadini değiştirmiyor dimi?
Elif'cim,normal sartlarda olmasi gereken seker değerini bilmiyorum ama biraz dikkat edersen değerlerin normale döner inşallah.
Masallah nursena.. Sakin bozma :)benn gellldiimmmm evet yeni kilom 89 çıktıı diyetisyen şok a girdi süper gidiyorsun ben bu kadar vereeğini tahmin etmiyodum dediii
üstelik adetinizin 1, günü şişlikte var dedi
ock 20 de tatile giidcem dedim 79 kiloyla gidiceksin dedii bu sefr de ben şokk adi bakalım hayırlısııı
sabah dr onden sonra geldim kızların arkadaşının doğum günüsü 2 kaşık makarna salata 3 çiğ köfte yedim
sonra evegel evi sil süpür
akşama 2 aile misafir pasta börek yap
sonra ağırla meyveydi mısırdı derken yemek yemediğim için az cık azcık tattımm ama ödül düü bugün yarın diyete devamm
eşim hayırıdır yemiyodun ne oldu diyo aman yemiyakta ölekmi herüf dedimm adama off offf amma hazır cevabım hee
vel hasıl gelelim liste deişti nasıl olcak bilemiyorum klasik yumurta zeytinli kahvaltım var eğer zeytin yemazsen 1 tatlı kaşığı reçel bal yee amamaa 2 dlm ekmek bitecek kahvaltıda
öğlen işe zurnanın zırt ded iği yer nesfitle 5 kaşık
1 bardak süt
üzerine 1 kaşık yulaf kepeği
ayy ben doymam 1
2,si sıcak yemek çorba olacak
3,nesfit tatlı varya ağzıma tatlı sürdümmü akşama kadar tatlı ister canım bakalım denicem olmadı arıcam deiştircek
aralarda yeşil çay yok 6lı 7lı form çay içilecek
yeşil çaya ara verelim dedi
akşam aynı kiasik akşam yemeği işte
spora gelince normal bayanlara göre kaslıymısım kas kaybetmememiz lazım spor yokk belki 1 mil yapmalıymışım iileri safhalarda verecekmişş
işte bölyle kızlarrr
şimdilik iyi gidiyormuuyum neee
Gecmis olsun ablacim..hayırlı geceler güzeller
bugün çıktık hastahaneden. kp. ameliyat oldu. 6 gündür hastahanedeydim. gelir gelmezde ev doldu taştı ancak fırsat bulup bakabildim. bir süre misafir ağırlarım herhalde ancak geceleri bakabilirim topiğe.
kaç kilo oldum bilmiyorum. 6 gündür ekmek arası yiyorum. sanırım yüz e merdiven dayamışımdır. ne düzenli uyku var ne gecem gündüzüm belli bir süre daha düzenim olmaz sanırım.
Her gun yarim cay kasigi tarcin tuketmek kan sekerini %20 oraninda dusuruyomus.
Bonus tarcinli kahveni nasil yapiyosun?
Genelde sute tarcin karıştırıp icmeyi dusunuyorum da, bazen de kahve içerim:)
Anlamam mi :) basladim diyete zaten :) bi de burda menu paylasabilsem cok iyi olacak da bi turlu oturtamadim o duzeni... Beyaz ekmek pirinc makarnayi tamamen kesicem pilavi bulgurdan yaparim diyorum onu da cok yemem. Meyve de az yicem mecbur. Ve sanirim 100 grlik yuklemeyi yaptirmicam zaten diyet verecekler. Dikkat edeyim kendim. Bi de gun icinde kendim takip edeyim diyorum şeker olcum cihaziyla. Oyle aman aman da bisey yok yani. Dikkat ederim olur biter :)1 tatli kasigi tuketilrbiliyor diye biliyorum elifcim sorabilirsin yinede. Kahveyi icmesen daha iyi ama arada icim dersen guzel oldu ben sevdim. Sekersiz turk kahvesini hic sevmezdim evde tarcinla yaptim icebildim. Dun sadece sekersiz ictim ve cok aci geldi bi sefer tatli yedim bosuna. 1 tatli kasigi kahveye yarim cay kasigi koydum oyle pisirdim kahveyide az koydumki aci olmasin diye ve halada emziriyorum.
Sen suni sekerli hic bisey yeme dogal olan meyve sekerinide aksamlari almamaya calis sinirli ye. Beyaz ekmek pirinc cok cabuk sekere donusuyomus burdaki mesaji anladin herhal :)
Mutlu haftasonlarimiz olsunn:)
Seker yuklemem vardi bugun. Tabiki yuksek cikti zaten biliyodum boyle olacagini.. Pazartesi 100 grlik yapilacakmis. Diyetle hallolur diye düşünüyorum insallah. Dua edin :)
Bonus kasimpati ellerinize saglik :)
Hepinizi tebrik ederim...
Hasta arkadaslarim size de gecmis olsun..
Bencede yaptirsanda dikkat diycekler yaptirmasanda. Dediklerini yap bak mutlaka faydasi olucak hergun findik fistik ceviz yiyin mutlaka. Allah hayirli bol kazanc versinde istediklerimizi rahat rahat alalim ins.Anlamam mi :) basladim diyete zaten :) bi de burda menu paylasabilsem cok iyi olacak da bi turlu oturtamadim o duzeni... Beyaz ekmek pirinc makarnayi tamamen kesicem pilavi bulgurdan yaparim diyorum onu da cok yemem. Meyve de az yicem mecbur. Ve sanirim 100 grlik yuklemeyi yaptirmicam zaten diyet verecekler. Dikkat edeyim kendim. Bi de gun icinde kendim takip edeyim diyorum şeker olcum cihaziyla. Oyle aman aman da bisey yok yani. Dikkat ederim olur biter :)
O can istemesi var ya hamileyken fena oluyo gercekten aserme olmasada ya olursa niyetiylemidir nedir farkli bir yeme sekli oluyo gormemis gibi en cok sozum meclisten disari kendim icin diyorum :)Kahveyi de arada canim istiyo da oyle canim cok isterse sekersiz tarcinli denicem bende...
Canim ac bakilmadi. Tok 190 cikti. Senin de yuksek cikmisti dimi 100 grlik. Yaptirdin mi sengeçmiş olsun canım.
50rg yüklememi yapıldı? kaç çıktı değerlerin aç tok?
Sorma ya... Basindan beri hic tatli istemiyodu canim dunden beri visne receli yemek istiyorum simdi yasakya:)O can istemesi var ya hamileyken fena oluyo gercekten aserme olmasada ya olursa niyetiylemidir nedir farkli bir yeme sekli oluyo gormemis gibi en cok sozum meclisten disari kendim icin diyorum :)
Yasaksa hele zararliysa o iyice ulasilmaz bir istek oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?