Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dün gece hepiniz ayaktaymışınız bacımm geç yatıyon 3 çocukla bence uykunuda düzene skmaısın diyetle birlikte

dün gece hepiniz ayaktaymışınız bacımm geç yatıyon 3 çocukla bence uykunuda düzene skmaısın diyetle birlikte
Yok gecikmiyorum normalde dun lafa daldik oyle bazi gunler kizlarinda duzeni kaciyo arada oluyo iste.

Lesliyi haftada 3 iyi o zamn banada dimi bak senin dr yaptirmiyo benim gittigimde yok demisti spor icin.

hayırlı geceler güzeller
bugün çıktık hastahaneden. kp. ameliyat oldu. 6 gündür hastahanedeydim. gelir gelmezde ev doldu taştı ancak fırsat bulup bakabildim. bir süre misafir ağırlarım herhalde ancak geceleri bakabilirim topiğe.
kaç kilo oldum bilmiyorum. 6 gündür ekmek arası yiyorum. sanırım yüz e merdiven dayamışımdır. ne düzenli uyku var ne gecem gündüzüm belli bir süre daha düzenim olmaz sanırım.

Geçmiş olsun daficim
Amcaya şifa size de kolaylıklar dilerim

geçmiş olsun dafii bu süreci kolay atlatırsınız inşallah umut edelimde kayınpederinide daha çok sağlığına kavuşmuş bir şekilde eve getirirsin

Daficigim.. Allah sifa versine amcaya size de kolayliklar...

dafi ablacım geçmiş olsun...

geçmiş olsun ablacım, rabbim acil şifalar versin inş.

Dafi nerelerdwkiii kayinbabası hastanedeydi
Yenamida özledim gelsede hatun kişiler die bi selam verse

Dafi naptı acaba hastane işini eve dönemedilermii ki

Hariyede kayıplarda umarım iyidir gelse iyi olur.
çok teşekkür edrim kızlar Allah razı olsun

Slm kizlar gunaydinnnn
Ben deniz kacak size bir bakayim dedim
Nobetten cikcam simdi arkadas gelirse
Sizler nasilsiniz nasil gidiyorsunuz
Cok sukur telefonumu yeniledim
Pc bagimliligindan kurtuldum
Emineyle pcden baglanmak zor oluyodu
Gerci telefonuda gostermiyorum bi ara bagimlisi olmustu evde sakliyorum telefonu arada kacak kacak bakiyorum. Emine yatinca esimde bende hemen telefonlari alip bakiyoruz ☺

Bonus senin ufaklik nasil oldu buyumustur gorusmeyeli

Dafi abla gecmis olsun Allah sifalar versin

Hayırlı pazarlar
Daficim geçmiş olsun
Nursena Tebrikler maşallah
Hasibe hoşgeldin nasılsın emine büyümüştür
Ben bugün artıdayım kendimi biliyorum o nedenle listede oynatmadim kilomu
Iyi cok sukur cadilik diz boyu bi diller bi diller sorma bazen agzim acik kaliyo ☺ 2.5 yasinda oldu
Allah nasip ederse kardesi gelecek yaklasik 5.5 ay sonra

Gunaydiiinn... Aslinda bana gun pek aymadi. 7de krampla uyandim. Gecen sefer doktor bunun icin ilac falan vermemisti yarin tekrar soyleyecegim. Kramp giren yer hala agriyo.
Ben de o saatte kalktim gardrobu döktüm tekrar duzenledim:)
140 i gecmemesi gerekiyormus canim
Masallah nursena.. Sakin bozma :)
Gecmis olsun ablacim..

Hayirli pazarlar....

Hasibe hosgeldin hayirli olsun 4 gebe arkadas daha var :) yolcu meyra bengisu ve elif 5-6 aylik gebe oldular yanilmiyosam.

Benim bebek 11 ayina girdi buyudu sukur ben hala dogumdan ciktigim kilodayim bombos bir yaz gecirdim ama basladim ins vericem.

Se naptin bi egitimin vardi diye hatirliyorum yanlis mi acaba?

Her gun yarim cay kasigi tarcin tuketmek kan sekerini %20 oraninda dusuruyomus.
Bonus tarcinli kahveni nasil yapiyosun?
Genelde sute tarcin karıştırıp icmeyi dusunuyorum da, bazen de kahve içerim:)

1 tatli kasigi tuketilrbiliyor diye biliyorum elifcim sorabilirsin yinede. Kahveyi icmesen daha iyi ama arada icim dersen guzel oldu ben sevdim. Sekersiz turk kahvesini hic sevmezdim evde tarcinla yaptim icebildim. Dun sadece sekersiz ictim ve cok aci geldi bi sefer tatli yedim bosuna. 1 tatli kasigi kahveye yarim cay kasigi koydum oyle pisirdim kahveyide az koydumki aci olmasin diye ve halada emziriyorum.

Sen suni sekerli hic bisey yeme dogal olan meyve sekerinide aksamlari almamaya calis sinirli ye. Beyaz ekmek pirinc cok cabuk sekere donusuyomus burdaki mesaji anladin herhal :)

Anlamam mi :) basladim diyete zaten :) bi de burda menu paylasabilsem cok iyi olacak da bi turlu oturtamadim o duzeni... Beyaz ekmek pirinc makarnayi tamamen kesicem pilavi bulgurdan yaparim diyorum onu da cok yemem. Meyve de az yicem mecbur. Ve sanirim 100 grlik yuklemeyi yaptirmicam zaten diyet verecekler. Dikkat edeyim kendim. Bi de gun icinde kendim takip edeyim diyorum şeker olcum cihaziyla. Oyle aman aman da bisey yok yani. Dikkat ederim olur biter :)

Dafi ablacim cok gecmis olsun. Hasta olmak kadar hasta bakmakta zor allah kolaylik versin ins. Bi ayagin hastanedeydi insulin direncini merak ediyodun yaptirsaydin keske.

Aslinda ekmegine dikkat etsen kosturmada verirsin belkide misafirin pilavi boregi bitmez :)

geçmiş olsun canım.
50rg yüklememi yapıldı? kaç çıktı değerlerin aç tok?

Bencede yaptirsanda dikkat diycekler yaptirmasanda. Dediklerini yap bak mutlaka faydasi olucak hergun findik fistik ceviz yiyin mutlaka. Allah hayirli bol kazanc versinde istediklerimizi rahat rahat alalim ins.

Kahveyi de arada canim istiyo da oyle canim cok isterse sekersiz tarcinli denicem bende...
O can istemesi var ya hamileyken fena oluyo gercekten aserme olmasada ya olursa niyetiylemidir nedir farkli bir yeme sekli oluyo gormemis gibi en cok sozum meclisten disari kendim icin diyorum :)
Yasaksa hele zararliysa o iyice ulasilmaz bir istek oluyo.

geçmiş olsun canım.
50rg yüklememi yapıldı? kaç çıktı değerlerin aç tok?
Canim ac bakilmadi. Tok 190 cikti. Senin de yuksek cikmisti dimi 100 grlik. Yaptirdin mi sen
Sorma ya... Basindan beri hic tatli istemiyodu canim dunden beri visne receli yemek istiyorum simdi yasakya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…