- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Maşallah cok iyi gidiyorsun.azmin elinden hiçbirsey kurtulamaz.inaniyorum sana istedigin kiloya ulaşrsın.hatta dersin ki bu kadar kolaydi da niye bu kadar bekledim de hayati kendime zehir ettim:)benn gellldiimmmm evet yeni kilom 89 çıktıı diyetisyen şok a girdi süper gidiyorsun ben bu kadar vereeğini tahmin etmiyodum dediii
üstelik adetinizin 1, günü şişlikte var dedi
ock 20 de tatile giidcem dedim 79 kiloyla gidiceksin dedii bu sefr de ben şokk adi bakalım hayırlısııı
sabah dr onden sonra geldim kızların arkadaşının doğum günüsü 2 kaşık makarna salata 3 çiğ köfte yedim
sonra evegel evi sil süpür
akşama 2 aile misafir pasta börek yap
sonra ağırla meyveydi mısırdı derken yemek yemediğim için az cık azcık tattımm ama ödül düü bugün yarın diyete devamm
eşim hayırıdır yemiyodun ne oldu diyo aman yemiyakta ölekmi herüf dedimm adama off offf amma hazır cevabım hee
vel hasıl gelelim liste deişti nasıl olcak bilemiyorum klasik yumurta zeytinli kahvaltım var eğer zeytin yemazsen 1 tatlı kaşığı reçel bal yee amamaa 2 dlm ekmek bitecek kahvaltıda
öğlen işe zurnanın zırt ded iği yer nesfitle 5 kaşık
1 bardak süt
üzerine 1 kaşık yulaf kepeği
ayy ben doymam 1
2,si sıcak yemek çorba olacak
3,nesfit tatlı varya ağzıma tatlı sürdümmü akşama kadar tatlı ister canım bakalım denicem olmadı arıcam deiştircek
aralarda yeşil çay yok 6lı 7lı form çay içilecek
yeşil çaya ara verelim dedi
akşam aynı kiasik akşam yemeği işte
spora gelince normal bayanlara göre kaslıymısım kas kaybetmememiz lazım spor yokk belki 1 mil yapmalıymışım iileri safhalarda verecekmişş
işte bölyle kızlarrr
şimdilik iyi gidiyormuuyum neee
Geçmis olsun dafi abla.Allah sana kolaylik versin.hayırlı geceler güzeller
bugün çıktık hastahaneden. kp. ameliyat oldu. 6 gündür hastahanedeydim. gelir gelmezde ev doldu taştı ancak fırsat bulup bakabildim. bir süre misafir ağırlarım herhalde ancak geceleri bakabilirim topiğe.
kaç kilo oldum bilmiyorum. 6 gündür ekmek arası yiyorum. sanırım yüz e merdiven dayamışımdır. ne düzenli uyku var ne gecem gündüzüm belli bir süre daha düzenim olmaz sanırım.
Aaa ne güzel...Hayrli olsun canm.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Iyi cok sukur cadilik diz boyu bi diller bi diller sorma bazen agzim acik kaliyo ☺ 2.5 yasinda oldu
Allah nasip ederse kardesi gelecek yaklasik 5.5 ay sonra
Canm bende de son günlerde kramp oluyo.süt ictigim gün daha iyiyim.psikolojik mi bilmem ama..dün balık yedigim icin süt icmedim ama bugün 2 bardak icerim ins.Gunaydiiinn... Aslinda bana gun pek aymadi. 7de krampla uyandim. Gecen sefer doktor bunun icin ilac falan vermemisti yarin tekrar soyleyecegim. Kramp giren yer hala agriyo.
Ben de o saatte kalktim gardrobu döktüm tekrar duzenledim:)
140 i gecmemesi gerekiyormus canim
Masallah nursena.. Sakin bozma :)
Gecmis olsun ablacim..
Ay hic sorma ben de senin gibiyim.normalde de tatlı sevmem.gebelikte de iyice azalmıştı tatlı ihtiyacm.benim de iki hafta sonra seker yüklemesi var.o zamana kadar dikkat edeyim de cıkmasn diye düşünüyordm.ama dün aynen canm vişne reçeli çekti.kendim yazn yapmıştm dün çıkarttm kahvaltıy.hatta şekerlenmisti de sicak suda beklettim yedim birazck.bugün incir reçeli yedim.zaten canm hep deli gibi hurma cekiyo onu da hic söylemeyeyim.günde 2 tane yiyorumdur.ama birini gündüz yiyorum mandalinayla beraber.aksam da elma ve hurma ya da muz falan ne bulduysam artkCanim ac bakilmadi. Tok 190 cikti. Senin de yuksek cikmisti dimi 100 grlik. Yaptirdin mi sen
Sorma ya... Basindan beri hic tatli istemiyodu canim dunden beri visne receli yemek istiyorum simdi yasakya:)
Masallah kizinin tam sevilecek zamani.emekliyo demi?Hayirli pazarlar....
Hasibe hosgeldin hayirli olsun 4 gebe arkadas daha var :) yolcu meyra bengisu ve elif 5-6 aylik gebe oldular yanilmiyosam.
Benim bebek 11 ayina girdi buyudu sukur ben hala dogumdan ciktigim kilodayim bombos bir yaz gecirdim ama basladim ins vericem.
Se naptin bi egitimin vardi diye hatirliyorum yanlis mi acaba?
senin gibi kararlı Kapisma arkadaşım olduğuna sevindimHakikaten kizlarr yaa cok deil bir ayda sıktim 3 bucuk gitti sporsuz kasmadan oysa ben aylardir bu topikte ve 90 kilolardayim ne kisaldim ne uzadim yaa aslinda cokta deil demekki 30,kilo icin kocaa omurden 10 ayini diyete ayirsak mutlu huzurlu yasicağiz sonrasi dikkat ederek tabi yaza süper olucaz inaniyorum kizlar
senin gibi kararlı Kapisma arkadaşım olduğuna sevindim
hayırlı geceler güzeller
bugün çıktık hastahaneden. kp. ameliyat oldu. 6 gündür hastahanedeydim. gelir gelmezde ev doldu taştı ancak fırsat bulup bakabildim. bir süre misafir ağırlarım herhalde ancak geceleri bakabilirim topiğe.
kaç kilo oldum bilmiyorum. 6 gündür ekmek arası yiyorum. sanırım yüz e merdiven dayamışımdır. ne düzenli uyku var ne gecem gündüzüm belli bir süre daha düzenim olmaz sanırım.
Iyi cok sukur cadilik diz boyu bi diller bi diller sorma bazen agzim acik kaliyo ☺ 2.5 yasinda oldu
Allah nasip ederse kardesi gelecek yaklasik 5.5 ay sonra
Face de gordum guldum he demek sizde kapildiniz kofteci yufus ruzgarina :))Bugün dışarıdaydık.. Bursa çıkışlı İzmir de yeni açılan bir mekana gittik.. epey büyük ve leziz bir yer :))
Acaip kalabalıktı rezervasyonlu gitmemize rağmen bekledik..
Biz de kalabalıktık tanımadğım bir kaç kişi vardı grubumuz da ben gergindim açıkçası nasıl geçer diye ama güzeldi muhabbet..
Ortam ne kadar samimi olsa da bir iki kılçık çıkıyor tabii o ayrı ..:)
Benim için tokalaşma çok önemli gülümseyeceksin ve sana uzatılan eli sıkıca kavrayıp sıkacaksın gerekirse diğer elini de üzerine koyacaksın ki alçakgönüllülüğün ve içtenliğin yansıtılsın...
Hanım uzatmış elini parmak uçlarıyla ellerime dokunuyor mirabaaa diye bir sesle :)))
Dedim yav he he :))
Face de gordum guldum he demek sizde kapildiniz kofteci yufus ruzgarina :))
Kardesim burdan gider oraya sirf yemeye :) dafi ablama ve nur hanima sormak lazim nasil bilirsiniz
Ayaktaydilar kadinlar....ikiside tedirgindi...nasil olicakti tanismadan kofte yiyceklerdi....Bugün dışarıdaydık.. Bursa çıkışlı İzmir de yeni açılan bir mekana gittik.. epey büyük ve leziz bir yer :))
Acaip kalabalıktı rezervasyonlu gitmemize rağmen bekledik..
Biz de kalabalıktık tanımadğım bir kaç kişi vardı grubumuz da ben gergindim açıkçası nasıl geçer diye ama güzeldi muhabbet..
Ortam ne kadar samimi olsa da bir iki kılçık çıkıyor tabii o ayrı ..:)
Benim için tokalaşma çok önemli gülümseyeceksin ve sana uzatılan eli sıkıca kavrayıp sıkacaksın gerekirse diğer elini de üzerine koyacaksın ki alçakgönüllülüğün ve içtenliğin yansıtılsın...
Hanım uzatmış elini parmak uçlarıyla ellerime dokunuyor mirabaaa diye bir sesle :)))
Dedim yav he he :))
asumanzeynep ocakta Ankara ve İstanbul a üniversite gezisi düzenliyormuş okul..
Ankara da sen ilgilenirsin istanbul da artık frida,bonus baska kim vardı ilgilenirsiniz artık kızımla.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?