Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maşallah cok iyi gidiyorsun.azmin elinden hiçbirsey kurtulamaz.inaniyorum sana istedigin kiloya ulaşrsın.hatta dersin ki bu kadar kolaydi da niye bu kadar bekledim de hayati kendime zehir ettim:)

Geçmis olsun dafi abla.Allah sana kolaylik versin.

Canm bende de son günlerde kramp oluyo.süt ictigim gün daha iyiyim.psikolojik mi bilmem ama..dün balık yedigim icin süt icmedim ama bugün 2 bardak icerim ins.

Canim ac bakilmadi. Tok 190 cikti. Senin de yuksek cikmisti dimi 100 grlik. Yaptirdin mi sen

Sorma ya... Basindan beri hic tatli istemiyodu canim dunden beri visne receli yemek istiyorum simdi yasakya:)
Ay hic sorma ben de senin gibiyim.normalde de tatlı sevmem.gebelikte de iyice azalmıştı tatlı ihtiyacm.benim de iki hafta sonra seker yüklemesi var.o zamana kadar dikkat edeyim de cıkmasn diye düşünüyordm.ama dün aynen canm vişne reçeli çekti.kendim yazn yapmıştm dün çıkarttm kahvaltıy.hatta şekerlenmisti de sicak suda beklettim yedim birazck.bugün incir reçeli yedim.zaten canm hep deli gibi hurma cekiyo onu da hic söylemeyeyim.günde 2 tane yiyorumdur.ama birini gündüz yiyorum mandalinayla beraber.aksam da elma ve hurma ya da muz falan ne bulduysam artk

Hakikaten kizlarr yaa cok deil bir ayda sıktim 3 bucuk gitti sporsuz kasmadan oysa ben aylardir bu topikte ve 90 kilolardayim ne kisaldim ne uzadim yaa aslinda cokta deil demekki 30,kilo icin kocaa omurden 10 ayini diyete ayirsak mutlu huzurlu yasicağiz sonrasi dikkat ederek tabi yaza süper olucaz inaniyorum kizlar

Masallah kizinin tam sevilecek zamani.emekliyo demi?

senin gibi kararlı Kapisma arkadaşım olduğuna sevindim

Daficim bidenem, hadi gözünüz aydın çıkmışsınız hastaneden.. Sendemi kalıcak amca.? Kolay gelsin tekrar...

Iyi cok sukur cadilik diz boyu bi diller bi diller sorma bazen agzim acik kaliyo ☺ 2.5 yasinda oldu
Allah nasip ederse kardesi gelecek yaklasik 5.5 ay sonra

Hasibecim hoşgeldin.. Sağlıkla kavuşursun bebeğine inş.. Cinsiyeti bellimi.?

Bugün dışarıdaydık.. Bursa çıkışlı İzmir de yeni açılan bir mekana gittik.. epey büyük ve leziz bir yer :))
Acaip kalabalıktı rezervasyonlu gitmemize rağmen bekledik..
Biz de kalabalıktık tanımadğım bir kaç kişi vardı grubumuz da ben gergindim açıkçası nasıl geçer diye ama güzeldi muhabbet..
Ortam ne kadar samimi olsa da bir iki kılçık çıkıyor tabii o ayrı ..:)
Benim için tokalaşma çok önemli gülümseyeceksin ve sana uzatılan eli sıkıca kavrayıp sıkacaksın gerekirse diğer elini de üzerine koyacaksın ki alçakgönüllülüğün ve içtenliğin yansıtılsın...
Hanım uzatmış elini parmak uçlarıyla ellerime dokunuyor mirabaaa diye bir sesle :)))
Dedim yav he he :))

Eyüü ağsamlar :)

Bugun koyden peynir falan geldi bana hunharca yedim ogle ve aksam dahil. Ekmek yemedim ama peynir az tuzlu su iciyorum telafi edim diye. Ekmek yemesem ne atistirma seklinde hep bi peynirle mucadele icindeydim :)

Tabiki de yarin boyle olmayacak... Bonus zayiflayacak ins...

Alisveris yaptim bugun yesil cay aldim...roka maydanoz kisnis aldim hersey zayiflamak icün :))

Bengisu kizi sormussun emekleme isini 3 aydir yapiyo sukur simdi en sevdigi sey ayakta durmak 10-15 sn :))

Face de gordum guldum he demek sizde kapildiniz kofteci yufus ruzgarina :))

Kardesim burdan gider oraya sirf yemeye :) dafi ablama ve nur hanima sormak lazim nasil bilirsiniz

Fridaaa fridaa seni dinledim makyaj yaptım. saçlarım uzuyor yavaş yavaş topladım siyah pantolun bana çok yakışan ve en sevdiğim renk olan mavi bir üst giydim..
Kızım anne çok güzel oldun gözlerin çok güzel oldu diye diye benim ego level atlamış bir şekil de çıktık evden :)

Ayaktaydilar kadinlar....ikiside tedirgindi...nasil olicakti tanismadan kofte yiyceklerdi....

Birinin saci kivircikti adeta bonus kafa gibi ve uzatti elini kadina sonunda cesaretini topladi dik durdu hafif buzdu agzini ve sesinin butun tizligi ile salakca gulerek mirabaaaaa dedi :)))))

Diger kadin şok iptal :)))

asumanzeynep ocakta Ankara ve İstanbul a üniversite gezisi düzenliyormuş okul..
Ankara da sen ilgilenirsin istanbul da artık frida,bonus baska kim vardı ilgilenirsiniz artık kızımla.. :)

Valla seve seve ilgilenirdimde kucuk cocuklarla biraz zor olur aci gercek Berfin gelip yimeeni yesin kivrilsin bi koseye benden ona bir de sutlu kahve calisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…