Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tom güzel bir miroboooo diyecektimki benim horf yine tokıldııı :)))))
güzel geçmesine sevindim

Valla seve seve ilgilenirdimde kucuk cocuklarla biraz zor olur aci gercek Berfin gelip yimeeni yesin kivrilsin bi koseye benden ona bir de sutlu kahve calisir

Tamam gelir sen de köy peyniri yer sütlü kahvesini içer.. :)
frida teyzesi naapar bilmiyorum..

Vay arkadas frida demek boyle gunler icinde kullanilabilir :)) sen zaten cok hos bir bagyansinsiz :))

Vay arkadas frida demek boyle gunler icinde kullanilabilir :)) sen zaten cok hos bir bagyansinsiz :))

ya evet ikna edici bir yeteneğe sahip bayan ''a'' yoksunu :))
mesajlaşlaştık bir ara ben gerginliğimi söyledim bu akşam ki buluşmadan mütevellit..
Öneriler de bulunup keyfini çıkarmamı söyledi aynı nı yaptım :))

biz bir ara böyle oyun oynardık.. :) Çok zevkli yaa en zoru ü kullanarak konuşmak.. Sürekli dudak büzerek konuşmak yorucu.. a ise çok kaba :)

Topikte sadece bizmi varız neden kimse gelmiyor sohbete...

kiralık aşk diye bir dizi var. ben izlemiyorum da işyerin de izleyen ve ertesi gün ağızlarının suyu akarak dizide ki yakışıklıdan bahsedenler var.. :)
acaip tutmuş dizi ama sırf o çocuk için izliyorlarmış.. Kİm kim diye baktım nette.. işte güzellik göreceli kavram deniyor ya çok doğru.. bence ayılıp bayılacak bir tip değil.. İzmir sokakların da çok var ondan :))

YENA erken gelmişsiniz berfin kaç gün kalıcak istanbulda acaba ? birde hangiii semte gelir vallaha bu teyzesiyle istanbulda canının istediği herşeyi yapabilir :)

Canım sağolasın eyvallah..Ocak ayın da 3 yahut 4 gün kalıcaklarmış..
Zaten okul ayarlayacak otel neyin olacak şakasınaydı ağzınızı aradım dermişim :))
KEsin günü belli değil.. Bir de henüz netleşmedi berfo karar aşamasın da zaman kaybı yapmiim diyor sınav dolayısyla bi gideyim diyoo.. bakalım ne olcak haber veririm size gerekli durum da...

Herkesin yaptigini yapmayi hic sevmem darzim deyıl :)

Kasimin patisi asumanin zeynebi nerde acaba

Citayi yukseltme len ev kizi o gelip kahve icicek aaaaa senin a lar gelmis

direk sıdıkayı hatırladım ev kızı deyince..
Repliğin birin de annesine diyor ki.. Anne hadi gel kardan adam yapalım. Annesi de sus kız delirdinmi komşular sonra demezmi bunun canı erkek çekiyor :))
Deliler yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…