Fridaaa fridaa seni dinledim makyaj yaptım. saçlarım uzuyor yavaş yavaş topladım siyah pantolun bana çok yakışan ve en sevdiğim renk olan mavi bir üst giydim..
Kızım anne çok güzel oldun gözlerin çok güzel oldu diye diye benim ego level atlamış bir şekil de çıktık evden :)
Valla seve seve ilgilenirdimde kucuk cocuklarla biraz zor olur aci gercekBerfin gelip yimeeni yesin kivrilsin bi koseye benden ona bir de sutlu kahve calisir
Berfinin yanina bir sd kart koyarsin 100 bin tane selfi cekilirler gezide
Acaba nereyi gezicekler
Vay arkadas frida demek boyle gunler icinde kullanilabilir :)) sen zaten cok hos bir bagyansinsiz :))Fridaaa fridaa seni dinledim makyaj yaptım. saçlarım uzuyor yavaş yavaş topladım siyah pantolun bana çok yakışan ve en sevdiğim renk olan mavi bir üst giydim..
Kızım anne çok güzel oldun gözlerin çok güzel oldu diye diye benim ego level atlamış bir şekil de çıktık evden :)
ooo tbi ilgileniriz seve seve koç gün klıcoklor ne zomon gelicek ?asumanzeynep ocakta Ankara ve İstanbul a üniversite gezisi düzenliyormuş okul..
Ankara da sen ilgilenirsin istanbul da artık frida,bonus baska kim vardı ilgilenirsiniz artık kızımla.. :)
tom güzel bir miroboooo diyecektimki benim horf yine tokıldııı :)))))
güzel geçmesine sevindim
Vay arkadas frida demek boyle gunler icinde kullanilabilir :)) sen zaten cok hos bir bagyansinsiz :))
Citayi yukseltme len ev kizi o gelip kahve icicekYENA erken gelmişsiniz berfin kaç gün kalıcak istanbulda acaba ? birde hangiii semte gelir vallaha bu teyzesiyle istanbulda canının istediği herşeyi yapabilir :)
YENA erken gelmişsiniz berfin kaç gün kalıcak istanbulda acaba ? birde hangiii semte gelir vallaha bu teyzesiyle istanbulda canının istediği herşeyi yapabilir :)
Bende okuyom: )
Uzanıyom bir yandan, birazda kas romatizmam dürttü bugün, kollarım her yerim ağrıyo biraz.
Herkesin yaptigini yapmayi hic sevmem darzim deyıl :)Topikte sadece bizmi varız neden kimse gelmiyor sohbete...
kiralık aşk diye bir dizi var. ben izlemiyorum da işyerin de izleyen ve ertesi gün ağızlarının suyu akarak dizide ki yakışıklıdan bahsedenler var.. :)
acaip tutmuş dizi ama sırf o çocuk için izliyorlarmış.. Kİm kim diye baktım nette.. işte güzellik göreceli kavram deniyor ya çok doğru.. bence ayılıp bayılacak bir tip değil.. İzmir sokakların da çok var ondan :))
Citayi yukseltme len ev kizi o gelip kahve icicekaaaaa senin a lar gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?