Herkesin yaptigini yapmayi hic sevmem darzim deyıl :)
Kasimin patisi asumanin zeynebi nerde acaba
Kiz sıdıka intihar ettigini duyarsa baban seni oldurur :)))direk sıdıkayı hatırladım ev kızı deyince..
Repliğin birin de annesine diyor ki.. Anne hadi gel kardan adam yapalım. Annesi de sus kız delirdinmi komşular sonra demezmi bunun canı erkek çekiyor :))
Deliler yaaa..
Canim ac bakilmadi. Tok 190 cikti. Senin de yuksek cikmisti dimi 100 grlik. Yaptirdin mi sen
Sorma ya... Basindan beri hic tatli istemiyodu canim dunden beri visne receli yemek istiyorum simdi yasakya:)
Ben çıkıyorum haftanın ilk günü uykusuz olmamalıyım...
Siz konuşun yarın minibüste oturursam okurum sizi büyük bir zevkle...
hepinizi seviyore ve opuyore şlapp diye..
Ben çıkıyorum haftanın ilk günü uykusuz olmamalıyım...
Siz konuşun yarın minibüste oturursam okurum sizi büyük bir zevkle...
hepinizi seviyore ve opuyore şlapp diye..
çaktırmadan nasıl olayor adaş kızı takip mi edicen :)))İyi akşamlar
Berfine severek teyzelik yaparım yenacım durum net değilmiş ama gelirse ben çaktırmadan gezerim peşinde :)
hayırlı geceler güzeller
bugün çıktık hastahaneden. kp. ameliyat oldu. 6 gündür hastahanedeydim. gelir gelmezde ev doldu taştı ancak fırsat bulup bakabildim. bir süre misafir ağırlarım herhalde ancak geceleri bakabilirim topiğe.
kaç kilo oldum bilmiyorum. 6 gündür ekmek arası yiyorum. sanırım yüz e merdiven dayamışımdır. ne düzenli uyku var ne gecem gündüzüm belli bir süre daha düzenim olmaz sanırım.
ailenize yeni gelecek birey için hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin hasibeg :)Iyi cok sukur cadilik diz boyu bi diller bi diller sorma bazen agzim acik kaliyo ☺ 2.5 yasinda oldu
Allah nasip ederse kardesi gelecek yaklasik 5.5 ay sonra
Tesekkur ederim cnm ☺Maşallah hasibecim
Bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah
Sen de topiğin hamilelerindensin demek :))
Hosbuldum cnm masallah yasina girecek desene ☺Hayirli pazarlar....
Hasibe hosgeldin hayirli olsun 4 gebe arkadas daha var :) yolcu meyra bengisu ve elif 5-6 aylik gebe oldular yanilmiyosam.
Benim bebek 11 ayina girdi buyudu sukur ben hala dogumdan ciktigim kilodayim bombos bir yaz gecirdim ama basladim ins vericem.
Se naptin bi egitimin vardi diye hatirliyorum yanlis mi acaba?
Tesekkur ederim cnm insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz ☺Aaa ne güzel...Hayrli olsun canm.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Hosbulduk cnmDaficim bidenem, hadi gözünüz aydın çıkmışsınız hastaneden.. Sendemi kalıcak amca.? Kolay gelsin tekrar...
Hasibecim hoşgeldin.. Sağlıkla kavuşursun bebeğine inş.. Cinsiyeti bellimi.?
Amin cnm insallah ☺eve geldiğinize göre zoru atlatınız bir süre sonra yavaş yavaş düzenini oturtursun kolay gelsin dafi
ailenize yeni gelecek birey için hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin hasibeg :)
Adaş istemiyorlar ki yanlarında napıyım :)çaktırmadan nasıl olayor adaş kızı takip mi edicen :)))
hafiye teyzeler
inşallahh sende zayıflıcan ne demekmil kendinden ümidim yokkk çok pis dalacam sana hee kızım senkiii benim ideolüm olan kadınnn 10 kilo neki senin içinİyi akşamlar
Akşam yemeğimi yedim biraz turşuyu fazla yedim ama galiba
Nursena sen yaza istediğin kiloda olacaksın inanıyorum ben
Kendimden o kadar umutlu değilim ama en azından 85 olsam ben de değil mi
terliğin tersiynen ağzına ağzına bende hoşlanmam öyle ilk dakkadan soğurum vallaBugün dışarıdaydık.. Bursa çıkışlı İzmir de yeni açılan bir mekana gittik.. epey büyük ve leziz bir yer :))
Acaip kalabalıktı rezervasyonlu gitmemize rağmen bekledik..
Biz de kalabalıktık tanımadğım bir kaç kişi vardı grubumuz da ben gergindim açıkçası nasıl geçer diye ama güzeldi muhabbet..
Ortam ne kadar samimi olsa da bir iki kılçık çıkıyor tabii o ayrı ..:)
Benim için tokalaşma çok önemli gülümseyeceksin ve sana uzatılan eli sıkıca kavrayıp sıkacaksın gerekirse diğer elini de üzerine koyacaksın ki alçakgönüllülüğün ve içtenliğin yansıtılsın...
Hanım uzatmış elini parmak uçlarıyla ellerime dokunuyor mirabaaa diye bir sesle :)))
Dedim yav he he :))
batmana falan gelmiyomu yeminlen ilgi manyağı yaparımm kimse elmiyii yaaa batıya tain olunca fenalık geçiriyodum şimdide kismeler yokkkasumanzeynep ocakta Ankara ve İstanbul a üniversite gezisi düzenliyormuş okul..
Ankara da sen ilgilenirsin istanbul da artık frida,bonus baska kim vardı ilgilenirsiniz artık kızımla.. :)
yaa yennaaaa hakkını yemaa ama yaaa karizma adam yakışıklı şimdi allah sahibesine bağışlasın dicamda ayrılmış eni sevgilisinden de:))) öle okuduydum bi yerdeTopikte sadece bizmi varız neden kimse gelmiyor sohbete...
kiralık aşk diye bir dizi var. ben izlemiyorum da işyerin de izleyen ve ertesi gün ağızlarının suyu akarak dizide ki yakışıklıdan bahsedenler var.. :)
acaip tutmuş dizi ama sırf o çocuk için izliyorlarmış.. Kİm kim diye baktım nette.. işte güzellik göreceli kavram deniyor ya çok doğru.. bence ayılıp bayılacak bir tip değil.. İzmir sokakların da çok var ondan :))
oddünün bahcesi de yeşillik ohh kısırda yapak kızzz ne güzel olur:)))Adaş istemiyorlar ki yanlarında napıyım :)
Benim büyük kıza da diyorum bir kek felan yapayım geleyim okula diye :)
Gece gece firinda pisen seylerin tadina bakmak yassahmi acaba
Artik cok gec kasimpatiImamin dediğini yap,yaptigini yapma misali yime bonus,yassahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?