Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz sıdıka intihar ettigini duyarsa baban seni oldurur :)))

Ben çıkıyorum haftanın ilk günü uykusuz olmamalıyım...

Siz konuşun yarın minibüste oturursam okurum sizi büyük bir zevkle...

hepinizi seviyore ve opuyore şlapp diye..

Canim ac bakilmadi. Tok 190 cikti. Senin de yuksek cikmisti dimi 100 grlik. Yaptirdin mi sen

Sorma ya... Basindan beri hic tatli istemiyodu canim dunden beri visne receli yemek istiyorum simdi yasakya:)

Benim tok bakılmadı.
Önce 50gr yüklendi bakıldı, 50gr yüksek çıkınca 100gr yaptılar sonra canım.
100gr sonucu da yüksek çıktı, gebelik şekerim sınırda çıktı.

Ben çıkıyorum haftanın ilk günü uykusuz olmamalıyım...

Siz konuşun yarın minibüste oturursam okurum sizi büyük bir zevkle...

hepinizi seviyore ve opuyore şlapp diye..
İyi akşamlar
Berfine severek teyzelik yaparım yenacım durum net değilmiş ama gelirse ben çaktırmadan gezerim peşinde :)
çaktırmadan nasıl olayor adaş kızı takip mi edicen :)))
hafiye teyzeler

bugün fena yedim hiç yazmıyım artık cumaya kadar çok tikkat etmem lazım çok hem sabah geç hemde biraz önce kahvaltı yaptık sözde kardeşim gelip yürüyüşe götürecekti oda gelmedi gerçi benim dışarı çıkasım da yoktu hava soğuk benimde ütü yapmam lazım o kadar geciktirdimki hiç yapasım yok çamaşırda asıcam

eve geldiğinize göre zoru atlatınız bir süre sonra yavaş yavaş düzenini oturtursun kolay gelsin dafi

Iyi cok sukur cadilik diz boyu bi diller bi diller sorma bazen agzim acik kaliyo ☺ 2.5 yasinda oldu
Allah nasip ederse kardesi gelecek yaklasik 5.5 ay sonra
ailenize yeni gelecek birey için hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin hasibeg :)

Slm kizlar anca gelebildim annem emineyi uyutuyor ☺
Maşallah hasibecim
Bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah
Sen de topiğin hamilelerindensin demek :))
Tesekkur ederim cnm ☺

Hosbuldum cnm masallah yasina girecek desene ☺
Formasyon aliyorum bu donem 2. Donemi okuyorum ocagin 2. Ya da 3. Haftasi bitecek insallah.
Cumartesi okula gidiyorum. Ayin 2 pazari nobet tutuyorum. Pazartesi okula staja gidiyorum formasyon icin sonrasinda ise meslege devam. Ayni kosturmaca devam ediyor. Insallah ocaktan sonra rahata ercem. Zaten ocagin 30undan sonra nobettende cikiyorum. Daha duzene gircem insallah.
Kpss tarihide erkene alindi sinava girip giremeyecegim muamma. Tahmini dogum tarihi 21 mayis kpss 22 mayis
Yolcu ve meyraya cok sevindim
Meyra cok istiyordu insallah hayirlisiyla alir kucagina (hepimiz)

Aaa ne güzel...Hayrli olsun canm.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tesekkur ederim cnm insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz ☺

Daficim bidenem, hadi gözünüz aydın çıkmışsınız hastaneden.. Sendemi kalıcak amca.? Kolay gelsin tekrar...

Hasibecim hoşgeldin.. Sağlıkla kavuşursun bebeğine inş.. Cinsiyeti bellimi.?
Hosbulduk cnm
16 haftalik oldum dun bu hafta kontrolum vardi cinsiyetine bakacaktik ama haftaya gitcem nasipse esim o zaman musayit cinsiyetini beraber ogrenelim diye ☺

eve geldiğinize göre zoru atlatınız bir süre sonra yavaş yavaş düzenini oturtursun kolay gelsin dafi

ailenize yeni gelecek birey için hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin hasibeg :)
Amin cnm insallah ☺

İyi akşamlar
Akşam yemeğimi yedim biraz turşuyu fazla yedim ama galiba
Nursena sen yaza istediğin kiloda olacaksın inanıyorum ben
Kendimden o kadar umutlu değilim ama en azından 85 olsam ben de değil mi
inşallahh sende zayıflıcan ne demekmil kendinden ümidim yokkk çok pis dalacam sana hee kızım senkiii benim ideolüm olan kadınnn 10 kilo neki senin için
terliğin tersiynen ağzına ağzına bende hoşlanmam öyle ilk dakkadan soğurum valla

asumanzeynep ocakta Ankara ve İstanbul a üniversite gezisi düzenliyormuş okul..
Ankara da sen ilgilenirsin istanbul da artık frida,bonus baska kim vardı ilgilenirsiniz artık kızımla.. :)
batmana falan gelmiyomu yeminlen ilgi manyağı yaparımm kimse elmiyii yaaa batıya tain olunca fenalık geçiriyodum şimdide kismeler yokkk
yaa yennaaaa hakkını yemaa ama yaaa karizma adam yakışıklı şimdi allah sahibesine bağışlasın dicamda ayrılmış eni sevgilisinden de:))) öle okuduydum bi yerde

Iyi geceler herkese.:)

Aksama kadar karatayimsi beslendim fakat aksam yemeğinde olanlar oldu bana,tabi bunda arkadaş grubu ile birlikte yemeğe cikmanin payi büyük..Menu yazmaya hic cesaretim yok,siz yazmis gibi kabul edin olar mi?:)

Siz siz olun diyet yaparken arkadaşlarla yemeğe cikmayin,hele de diyetini bozmuş arkadaşlar ile hic cikmayin taammi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…