Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun kayinpederine dafi abla,Allah sifa versin.
Yaslilarin gönlünü yapmak cok zor,hele ki hasta ise daha zor ama mukafatida bir o kadar büyük.Ne mutlu kayinpederine ki senin gibi iyi bir gelini var.

Ilk intiba ne kadar önemli değil mi topram,sonrasinda kurulacak ilişkilerde en önemli faktörü belirliyor.Benim için de cok önemlidir tokalaşma,selamlasma,durus,mimik,samimiyet vs vs :)
Bu arada eminim makyaj,siyah pantolon ve mavi buluz sana cok yakismistir,bilhassa mavi güzelliğini ortaya cikarmistir kesin:)
Berfin kiz bizim buralara gelicek olursa,ben de ablalık yapabilirim kendisine:)

Bende okuyom: )
Uzanıyom bir yandan, birazda kas romatizmam dürttü bugün, kollarım her yerim ağrıyo biraz.

Meyra'cim geçmiş olsun,dikkat et yorma kendini..

Adaş istemiyorlar ki yanlarında napıyım :)
Benim büyük kıza da diyorum bir kek felan yapayım geleyim okula diye :)
evet canım istemiyorlar bizim oğlana bir gün sürpriz yaptım koçuyla konuşmaya gitmiştim baktım idman bitmiş takım fitness salonuna geçmiş dedim şimdi çıkarlar buluşup eve gideriz fitnes salonuna girdim baktım bizimkisi yok ordan bir takım arakadaşına dışarda beklediğimi söyledim sonra bir baktım benim katüül geliyor anne tebrik ederim erkek takım salonuna giren tek bayansın dedii burnundan soluyorduu

geçen cumarteside istanbula maça gelmişlerdi maç sonrası salondan çıkarken gidip görücez eşim polisi özel güvenliği geçemedi ben geçtim ne demek oğlum gelmiş ben annesiyim girip görücem dedim adamlar aralarında telsizle filan konuştular oyuncu annesi gelmiş diyee tomaları momaları aştım girdim 10 dk.cık gördüm :))

Adaş süpersin ana gücü toma felan dinlemez tabii
Ben de bu aksam yaptığım portakallı kökten bir dilim yedim itiraf edeyim
Adaş bonus siz ne yediniz :)

canım vallaha ben özel bişey yemedim dediğim gibi sabah ve akşam kahvaltı lavaş ekmeklere kaymaklara yenildim ben birde ezine peynirii

cumartesi kahvaltıya dışarı çıktık eşim sağolsun çok destek olur benimle iken dışarıda diye kabul etmiyorum diyo bende sanki bahane arar gibi kaçırdım biraz.aksama 1tabak bulgur pilavı yedim yani cumartesi günü tamamen hüsranla geçti.pazar günüde tam 18kişilik kahvaltı misafiri geldi börekler poğaçalar havalarda uçtu. neyseki aksama 7tane lahana sarmasi ile kapattım ve suan gözüme uyku girmiyor Karnım çok açıktı.Nursena bu cuma beni fena sollayacak

hayırlı geceler güzeller
misafir faslı ancak sonlandı
gün içinde ne yedim içtim inanın hatırlamıyorum
oldukca yorucu bir gündü. şehir dışından gelen misafirler vardı. yemek hazırlarken iki ayağım bir pabuca girdi.
biraz geçmiş yaptım.
bir çok alıntı yaptım hepsi gitti şöyle tekrar göz gezdirdim çoğunu atladım sanırım.
sağol hasibecim. hoş geldin seni buralarda görmek güzel. güzel haberlerde aldık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin. eminede tam ısırmalık olmuştur şimdi.

Hayırlı pazarlar
Daficim geçmiş olsun
Nursena Tebrikler maşallah
Hasibe hoşgeldin nasılsın emine büyümüştür
Ben bugün artıdayım kendimi biliyorum o nedenle listede oynatmadim kilomu
sağol asucum . teşekkürler

sağol canım. sende bundan sonraki süreci kolay geçirirsin inşallah

sağol bonuscum. inan hiç aklıma gelmedi. hastahaneye gitmeden 1 gün önce kanepeyi kaldırırken belimi incittim. çok ağrım vardı. sürekli hastahanede olduğum halde belime bile baktıramadım. neyseki geçti çok şükür ama bayaa zorlandım.

Geçmis olsun dafi abla.Allah sana kolaylik versin.
Amin.. canım Allah razı olsun.

Daficim bidenem, hadi gözünüz aydın çıkmışsınız hastaneden.. Sendemi kalıcak amca.? Kolay gelsin tekrar...

Hasibecim hoşgeldin.. Sağlıkla kavuşursun bebeğine inş.. Cinsiyeti bellimi.?
sağol yenacım. bende kalıcak başka nereye gidebilirki. 6 gün hastahanede yattık. 1 saat biz kalalımda git dinlen diyen çıkmadı.. bir ii kere ziyerete geldiler bir ikide telefon açtılar tamam. eve geleleli herkes burda birde onlaı ağırlıyorum.

eve geldiğinize göre zoru atlatınız bir süre sonra yavaş yavaş düzenini oturtursun kolay gelsin dafi

ailenize yeni gelecek birey için hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin hasibeg :)
sağol canım. inşallah öyle olur.

Gecmis olsun kayinpederine dafi abla,Allah sifa versin.
Yaslilarin gönlünü yapmak cok zor,hele ki hasta ise daha zor ama mukafatida bir o kadar büyük.Ne mutlu kayinpederine ki senin gibi iyi bir gelini var.
sağol canım. şu aralar anladı bazı şeyleri. en çok sevdiği gelini sadece on dk. lığına ziyaretine geldi. 2 kerede tel den sordu. başka bakan yada bakabileceğini ima eden olmayınca bana sürekli dua ediyor. oda bana yeter zaten. dua etmese bile ben yinede görevimi yaparım. sonuçta bizim büyüğümüz Allah cc onun yetiştirdiği evladın aracılığıyla veriyor benim rızkımı. biz görevimizi yapmakla mükellefiz

kim demiş nursena haftasonu salmadi diee pehh aynı kulvardayız
Hiç menü bilem yazamadim tum gun evde atiştırınca

Uzun zamandır bakmıyorum buraya. Nasılsınız arkadaşlar :)
En son 79 ken yazdım sanırım. Çok şükür 64 oldum. Şu an hedefim 55. İnşallah görürüm o günleri
Maşallah diyelim bizde uzun zamandir burdayiz massallah geri almamişsin zaten vermek deil a
Geri almammak mesele bende 79 gordum 3 yil once geri aldim malesef simdi gene zayiflayim die çabaliyorum

En hafifinden iyi ve guzel haftalar diliyorum..

Topraam sagolasin teklifin sakli kalsin dunya hali bellimi olur :)

Frida hafiye anneler tanimlamana koptum :) al birimizi vur otekine . kizima okuttum da pek eglendi bizimle cadi. Bir de senin su toma engelini asman takdire sayan hani :) iman gucuyle pardon ana gucuyle daldim diyosun :)

Asu ben de diyorum kizima arada geliimm sirtina havlu neyin koyayim teneffusler de. :)
Epey oluyir unicef calismasi vardi okul da kizim da gonullu oldu baska bir okula toplantiya gittiler ben varinca caldir ararim seni dedim. Unutmus aramayi beni..
Allahim nasil merak ediyorum manyak manyak dusunceler pesi sira dizildimi kafama. İsteyim kendimi veremiyorum bir turlu..
Toplanti yapilan okulun telini netten buldum ariyorum acilmiyor. ALlahim deliricem esimi aradim hayatim cok abartiyirsun dedi kapatti her zaman ki sakinligiyle ..
Ben aramaya devam sonra nihayet tele cevap verildi anlattim durumu..
Su an toplanti yapiliyir sinifa giremiyoruz ara verildigin de gorevli ogretmene iletir sizi bilgilendiririz hanfendi dedi..aradan epey zaman gecti aradi kizim anne nooldu diyo :) annecim hani arayacaktin dedim ayy ozur dilerim unuttum..
Ogretmenler demiski tek cocukmusun kizim annen cok telaslanmis .. Kizim da hayir degilim annem hep boyle demis :)

Nursena ben de onu diicektim. Mugladayken evin dolup tasiyodu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…