- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
hayırlı geceler güzeller
bugün çıktık hastahaneden. kp. ameliyat oldu. 6 gündür hastahanedeydim. gelir gelmezde ev doldu taştı ancak fırsat bulup bakabildim. bir süre misafir ağırlarım herhalde ancak geceleri bakabilirim topiğe.
kaç kilo oldum bilmiyorum. 6 gündür ekmek arası yiyorum. sanırım yüz e merdiven dayamışımdır. ne düzenli uyku var ne gecem gündüzüm belli bir süre daha düzenim olmaz sanırım.
Bugün dışarıdaydık.. Bursa çıkışlı İzmir de yeni açılan bir mekana gittik.. epey büyük ve leziz bir yer :))
Acaip kalabalıktı rezervasyonlu gitmemize rağmen bekledik..
Biz de kalabalıktık tanımadğım bir kaç kişi vardı grubumuz da ben gergindim açıkçası nasıl geçer diye ama güzeldi muhabbet..
Ortam ne kadar samimi olsa da bir iki kılçık çıkıyor tabii o ayrı ..:)
Benim için tokalaşma çok önemli gülümseyeceksin ve sana uzatılan eli sıkıca kavrayıp sıkacaksın gerekirse diğer elini de üzerine koyacaksın ki alçakgönüllülüğün ve içtenliğin yansıtılsın...
Hanım uzatmış elini parmak uçlarıyla ellerime dokunuyor mirabaaa diye bir sesle :)))
Dedim yav he he :))
Bende okuyom: )
Uzanıyom bir yandan, birazda kas romatizmam dürttü bugün, kollarım her yerim ağrıyo biraz.
o geçen hftnın haatasıydı bu haftanın hatasınıda bugün yaptımNursena kokusuna dayanamadim bi yerim sismesin diye yedim biraz. Telafi edebilirim ins millet sucuk ekmek yiyodu
(bonusun agzina dusecegine lagima dus)
evet canım istemiyorlar bizim oğlana bir gün sürpriz yaptım koçuyla konuşmaya gitmiştim baktım idman bitmiş takım fitness salonuna geçmiş dedim şimdi çıkarlar buluşup eve gideriz fitnes salonuna girdim baktım bizimkisi yok ordan bir takım arakadaşına dışarda beklediğimi söyledim sonra bir baktım benim katüül geliyor anne tebrik ederim erkek takım salonuna giren tek bayansın dedii burnundan soluyorduuAdaş istemiyorlar ki yanlarında napıyım :)
Benim büyük kıza da diyorum bir kek felan yapayım geleyim okula diye :)
Adaş süpersin ana gücü toma felan dinlemez tabii
Ben de bu aksam yaptığım portakallı kökten bir dilim yedim itiraf edeyim
Adaş bonus siz ne yediniz :)
sağol hasibecim. hoş geldin seni buralarda görmek güzel. güzel haberlerde aldık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin. eminede tam ısırmalık olmuştur şimdi.Slm kizlar gunaydinnnn
Ben deniz kacak size bir bakayim dedim
Nobetten cikcam simdi arkadas gelirse
Sizler nasilsiniz nasil gidiyorsunuz
Cok sukur telefonumu yeniledim
Pc bagimliligindan kurtuldum
Emineyle pcden baglanmak zor oluyodu
Gerci telefonuda gostermiyorum bi ara bagimlisi olmustu evde sakliyorum telefonu arada kacak kacak bakiyorum. Emine yatinca esimde bende hemen telefonlari alip bakiyoruz ☺
Bonus senin ufaklik nasil oldu buyumustur gorusmeyeli
Dafi abla gecmis olsun Allah sifalar versin
sağol asucum . teşekkürlerHayırlı pazarlar
Daficim geçmiş olsun
Nursena Tebrikler maşallah
Hasibe hoşgeldin nasılsın emine büyümüştür
Ben bugün artıdayım kendimi biliyorum o nedenle listede oynatmadim kilomu
sağol canım. sende bundan sonraki süreci kolay geçirirsin inşallahGunaydiiinn... Aslinda bana gun pek aymadi. 7de krampla uyandim. Gecen sefer doktor bunun icin ilac falan vermemisti yarin tekrar soyleyecegim. Kramp giren yer hala agriyo.
Ben de o saatte kalktim gardrobu döktüm tekrar duzenledim:)
140 i gecmemesi gerekiyormus canim
Masallah nursena.. Sakin bozma :)
Gecmis olsun ablacim..
sağol bonuscum. inan hiç aklıma gelmedi. hastahaneye gitmeden 1 gün önce kanepeyi kaldırırken belimi incittim. çok ağrım vardı. sürekli hastahanede olduğum halde belime bile baktıramadım. neyseki geçti çok şükür ama bayaa zorlandım.Dafi ablacim cok gecmis olsun. Hasta olmak kadar hasta bakmakta zor allah kolaylik versin ins. Bi ayagin hastanedeydi insulin direncini merak ediyodun yaptirsaydin keske.
Aslinda ekmegine dikkat etsen kosturmada verirsin belkide misafirin pilavi boregi bitmez :)
Amin.. canım Allah razı olsun.Geçmis olsun dafi abla.Allah sana kolaylik versin.
sağol yenacım. bende kalıcak başka nereye gidebilirki. 6 gün hastahanede yattık. 1 saat biz kalalımda git dinlen diyen çıkmadı.. bir ii kere ziyerete geldiler bir ikide telefon açtılar tamam. eve geleleli herkes burda birde onlaı ağırlıyorum.Daficim bidenem, hadi gözünüz aydın çıkmışsınız hastaneden.. Sendemi kalıcak amca.? Kolay gelsin tekrar...
Hasibecim hoşgeldin.. Sağlıkla kavuşursun bebeğine inş.. Cinsiyeti bellimi.?
sağol canım. inşallah öyle olur.eve geldiğinize göre zoru atlatınız bir süre sonra yavaş yavaş düzenini oturtursun kolay gelsin dafi
ailenize yeni gelecek birey için hayırlı olsun sağlıkla tamamına ersin hasibeg :)
sağol canım. şu aralar anladı bazı şeyleri. en çok sevdiği gelini sadece on dk. lığına ziyaretine geldi. 2 kerede tel den sordu. başka bakan yada bakabileceğini ima eden olmayınca bana sürekli dua ediyor. oda bana yeter zaten. dua etmese bile ben yinede görevimi yaparım. sonuçta bizim büyüğümüz Allah cc onun yetiştirdiği evladın aracılığıyla veriyor benim rızkımı. biz görevimizi yapmakla mükellefizGecmis olsun kayinpederine dafi abla,Allah sifa versin.
Yaslilarin gönlünü yapmak cok zor,hele ki hasta ise daha zor ama mukafatida bir o kadar büyük.Ne mutlu kayinpederine ki senin gibi iyi bir gelini var.
kim demiş nursena haftasonu salmadi diee pehh aynı kulvardayızcumartesi kahvaltıya dışarı çıktık eşim sağolsun çok destek olur benimle iken dışarıda diye kabul etmiyorum diyo bende sanki bahane arar gibi kaçırdım biraz.aksama 1tabak bulgur pilavı yedim yani cumartesi günü tamamen hüsranla geçti.pazar günüde tam 18kişilik kahvaltı misafiri geldi börekler poğaçalar havalarda uçtu. neyseki aksama 7tane lahana sarmasi ile kapattım ve suan gözüme uyku girmiyor Karnım çok açıktı.Nursena bu cuma beni fena sollayacak
Maşallah diyelim bizde uzun zamandir burdayiz massallah geri almamişsin zaten vermek deil aUzun zamandır bakmıyorum buraya. Nasılsınız arkadaşlar :)
En son 79 ken yazdım sanırım. Çok şükür 64 oldum. Şu an hedefim 55. İnşallah görürüm o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?